Fredag...En dag full av sol och bränna ;)

Datum: 2009-05-31 Tid: 21:25:05
Vilken underbar dag, det har varit sol hela dagen. Har legat hemma hos mamma och pappa på dera nybyggda soldäck och solat hela dagen. Hoppas på att få en snygg bränna nu när det är sommar.
Tiden bara rinner iväg när jag solar.....läser lite bok, lyssnar på i.poden, pratar i telefonen mm.
Som alltid när jag kommer hem till mor och far så vill jag grilla, passa på. Så idag blev det grillad kycklingfilé, "färsk" potatis, grekiskt lantbröd, grekisk sallad och olika såser....Mmmmm så gott!

Tog en tur till farbro Niklas och hans familj efter middagen, satt där på deras altan och snackade och busade med småtjejerna. Började få huvudvärk....drack lite läsk och åt en glass, kanske kan det hjälpa!=) Men det blev bara värre och värre, tog en alvedon men det ville inte ge sig. Så jag fick sätta mig i bilen och åka hem och då kom det....MIGRÄN! Igen!



Kröp ner i sängen med en handduk över ansiktet för att få mörkt, headsetet i öronen för att dämpa pipet i öronen, tog en migräntablett och slocknade.....Sov i ca 2-3tim, vaknade och det kändes mycket bättre. Men då var det ändå läge att sova för natten.
Tur att man har lätt för att somna om och sova ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback