Snabba Cash blir film

Datum: 2009-03-24 Tid: 10:19:45
Snabba cash - Lapidus, Jens - Böcker

JW är Stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena. Han gör vad som helst för att nå dit han vill. Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten. Ingen kan k-branschen bättre än han. Mrado sköter indrivning åt bossen Radovan. Han drömmer om ett bra liv för sig och sin dotter, men det ligger riktigt långt borta.

Den kriminella världens egen logik för de tre samman, och det kan bara sluta på ett sätt: en kamp om liv och död. Och varför, egentligen? För snabba cash.

?Vi spelar in en av de kändaste scenerna när Mrado Slovovic
 Nu blir boken "Snabba Cash" film. Några utav scenerna spelas in på restaurang "Kvarnen" på Söder i Sthlm.
Inspelningen beräknas vara klar i början av juni och filmen, som regisseras av Daniel Espinosa, planeras ha premiär i slutet av 2009.
Dragomir Mrsic - tidigare i Josef Fares "Leo" - och Joel Kinnaman - tidigare i "Arn" - bär två av huvudrollerna


 
Joel Kinnaman spelar en av huvudrollerna.
Joel Kinnaman spelar en utav huvudrollerna

Jens Lapidus.
Jens Lapidus "författare" till boken Snabba Cash.
Jens Lapidus, född 1974, är en svensk advokat och författare. Lapidus debuterade som författare i augusti 2006 med boken Snabba cash.Lapidus är uppväxt i Stockholmsstadsdelen Gröndal samt utbildade sig till jurist i Stockholm och London. Han har även studerat strökurser i idéhistoria, medie- och kommunikationsvetenskap, nationalekonomi och praktisk filosofi. Han är verksam som brottmålsjurist och är advokat sedan hösten 2008.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback