Lördag

Datum: 2009-03-29 Tid: 21:11:11
Det blev ju rätt sent igår, så idag tog vi lite sovmorgon till klockan 09.45....så skönt! Hade planerat att spela badminton idag, men eftersom det var fullbokat i hallen så sköt vi på det till på söndag. Så idag blir det lunch på Söder, sitta på cafét och bara softa, snacka en massa skit om allt och ingenting, äta något gott och bara mysa.
Självklart så blev det mitt favvohak "Baresso" på Söder, och så klart även deras underbara Ceasarsallad. Jag är så tråkig, vågar aldrig prova något annat...rädd att bli besviken, därför så kör jag på ett säkert kort. Magnus käkade Canelloni Bolognes portion "större" hihi....Det är min Magnus det! ;)

När vi kom hem så tittade vi på ett avsnitt av "Hells Kitchen" en serie som både jag och Magnus älskar.

Sen var det dags för handboll, Hammarby-Ystad. Då kröp vi ner i soffan med täcket över oss, jag småslumrade till lite då och då, och väcktes i mellan åt när Magnus skrek för att någon gjorde mål el något bra el dåligt hände i handbollen.
Matchen slutade 33-27!!!




Till middag så lagade vi egna hamburgare med egen klyftpotatis i ugnen. Mums så gott det blev! Åt det framför tv´n samtidigt som vi tittade på "Robinson".
I kvällen program var det Beatrice som fick lämna ön.

Beatrice Karlsson från Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Såg henne på arlanda idag (sön) när jag skulle lämna Magnus där.

Mitt favoritlag är det blå laget, med de lite yngre deltagarna i, stackarna som fick stanna i träsket. Men en person som verkligen skulle vinna allt, som är en riktigt överlevare är ju Jarmo. Han gör ju allt för att få i sig mat och energi, igår käkade han ju myror och slickade i sig myrpiss, fixade palmhjärta åt alla osv. En riktigt Robinsongubbe!

Sedan fortsatte kvällen med ännu mera sport. Nämligen fotboll, VM-kval mellan Sverige-Portugal.

Kramkalas efter 0?0 och Daniel Majstorovic och Olof Mellberg

Sverige började bra de första femton minuterna men sen hände det inte så mycket mera. Men de spelade mycket bra eller så var det Portugal som spelade dåligt. Trodde att Portugal skulle spöa skiten ur Sverige, men istället blev det oavgjort, 1 poäng till Sverige. Olof Mellberg och Daniel Majstorovic var de bästa ikväll!
Hur ska det gå för Sverige...Blir det något VM år 2010 för oss?



Var det fler än jag & Magnus som släkte alla lampor igår "earth hour"?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback