En toppen Onsdag

Datum: 2009-07-01 Tid: 23:30:11
Magnus kom hem kl 09.00 idag och väckte mig, då hade han jobbat sina 12 tim och nu väntade hans sömn. Och då ska en annan upp och hoppa....=( suck.....vill inte sova ensam!

Hämtade pappa på centralen strax efter kl 11.00 och då åkte vi till Nama Thai och käkade lunch sen bar det i väg till Skavsta flygplats. Pappa ska nämligen åka till Tyskland och köpa en ny husbil, eftersom han sålt sina andra två, och jag fick inte följa med =( undrar varför? ;) Kanske för att jag är så dyr i drift och att han måste följa med mig på stan och in i alla affärer.

Kom hem runt kl 14.30 och då gjorde jag mig i ordning för att vara klar tills Magnus skulle kliva upp kl 15.45 (stackarn har sovit bort halva dagen).

Kl 17.00 åkte vi in till Gamla Stan där vi skulle möta upp en gamal handbollskompis till Magnus, Alexander och hans tjej.
Eftersom vi var lite tidiga så satte vi oss på ett café/bar och tog något att dricka, Magnus drack en mellis och jag tog en Bacardi Breezer watermelon med is...mmm så gott när det är varmt ute och man behöver svalka sig lite.


 


När Alexander och hans tjej (har tyvärr glömt namnet) kom så gick vi till Ben & Jerrie´s glasscafé.


Jag åt en våffla med en kula Cookie Dough och en kula chocolate fudge brownie...mmmm i just love it!
Måste ha mer av den glassen....i´m in love!

 

Efter en trevlig fika med trevligt sällskap så sa vi hej då så tog vi en taxi till Jimm´s Steakhouse, mitt nya favvohak på Söder och käkade.
Jag (tråkmåns) körde på ett säkert kort, åt kycklingen som vanligt och Magnus åt ryggbiff på 250g ;)


En trött och hungrig Magnus



En glad Magnus som äntligen fått in sin mat ;)



Min goda mat.....



Har haft en toppen kväll med min älskling......och än är den inte slut ;) och vi ska få sova tillsammans i natt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback