Zack & Miri Make A Porno

Datum: 2009-01-09 Tid: 23:15:25


Det är hårda tider för barndomsvännerna Zack och Mirri. De har varit rumskompisar i åratal, men nu tjänar de inte tillräckligt med pengar för att betala sina räkningar. När elen stängs av, och de får ett vräkningsbesked är det dags för handling! Zack och Mirri bestämmer sig för att göra en porrfilm... Men när kameran börjar rulla förändras det som började som en vänskaplig affärsidé till något annat...

Rolig film, som gav en del skratt, ingen film man kanske går och ser på bio. Sjukt pinsam stundtals, ville knappt titta ibland.
++(+)

En känd skådis som också är med i filmen är Traci Lords ;) hon har tidigare medverkat i olika filmer, gjort musik, skrivit en bok osv.




Många har säkert också läst hennes bok " Traci Lords Nattens barn", som är en själbiografi.



"Jag slog mig ner i skolmatsalen med dagens konstiga kötträtt och Jell-O på lunchbrickan. Jag försökte ignorera sportdårarna som hånskrattade bakom mig, när en av dem närmade sig med en porrtidning i handen. SMACK! Den landade på mitt bord. Omslaget pryddes av en ung flicka i veckad kjol som höll händerna över brösten. Jag satte maten i halsen. Hjälp! Det var ju jag själv ..."

Tolvåriga Nora Kuzma kom till södra Kalifornien med sin mamma och tre systrar på jakt efter ett stadgat liv. Men åratal av sexuella övergrepp och likgiltiga föräldrar drev henne ut på gatorna i Hollywood och raka vägen till en agentur för nakenmodeller. I kampen för att överleva antog hon namnet Traci Lords och vek ut sig i Penthouse. Vid femton års ålder var hon en världsberömd porrdrottning som drunknade i ett hav av sex, droger och lögner, tills FBI slog till mot hennes hem bara några dagar efter hennes artonde födelsedag. Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna, övervann omöjliga odds och blev en framgångsrik skådespelerska och skivartist.

Mycket bra bok, helt klart värd att läsa, gillar man självbiografier kommer man att älska denna. Vackert skriven men även vidrig på många sett.

++++




Baltimore 1954. Wade i svart läderjacka är skolans tuffing. Han kan få en tår att trilla ner på kinden som gör tjejerna vilda.

Johnny Depp spelar huvudrollen i John Waters anarkistiska och omåttliga musikal om ungdomsbrottslingar. Wade 'Cry-Baby' Walker (Depp) är den snyggaste och tuffaste värstingen i skolan. Hans förmåga att gråta en enda perfekt tår driver tjejerna tokiga, och särskilt Allison Vernon-Williams (Amy Locane).

Den vackra överklassflickan dras obönhörligt in i Cry-Babys rebelliska gäng och börjar entusiastiskt insupa de onda vibbarna från rockabilly och snabba bilar. År 1954 skildras färgstarkt och fartfyllt med läckert absurda och medryckande musikalnummer och en rollbesättning bestående av bland andra Polly Bergen, Susan Tyrrell, Ricki Lake och Traci Lords, som samtliga är i toppform!

Baltimore 1954. Wade i svart läderjacka är skolans tuffing. Han kan få en tår att trilla ner på kinden som gör tjejerna vilda.

Vad ska man säga om denna film =) hihi...den e lite galen, rolig och oseriös men den har ändå sin charm. Johnny Depp är ju grym, tjejerna bara smälter när de ser han fälla en tår. En film man kan se om och om igen. Alla måste ha sett den, annars tycker jag att ni ska se den. Skön musik =)

++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback