Vad har jag gjort idag....

Datum: 2009-01-13 Tid: 18:34:20
Började dagen med 1 timmes lång promenad, gick från Västertorp till Hornstull, och det tar 1 tim. Så skönt ute idag, det var 5 plusgrader, kan inte våren vara på gång nu? =) Det är ju så mysigt när små tusselagos är på väg upp, och det kommer knoppar på träden, uteserveringarna öppnar, alla blir piggare och gladare. Men jag får nog hålla ut i minst 3 mån till om inte längre.
Har min mamma på besök i veckan, så idag tog jag med henne till en restaurang på Östermalmstorg, som heter "Örtagården", de serveras lunchbuffé för 95:-, då får du äte hur mycket du vill från 3 st buffébord, ett med massa sallad, kalla rätter och röror, mm. Sedan den vegetariska varma buffén där de har allt möjligt gott, grönsaksplättar, falafel, rotsaksgratäng, mm. och sist men inte minst husmanskostbuffén som idag bara serverade äcklig mat, dillstuvad potatis med isterband, el färdiga köttbullar (typ mamma Scan el vad de heter), Spaghetti carbonara med massa grädde =( Men vi åt oss riktigt mätta och belåtna. Mycket trevligt ställe, trevlig personal, god mat, serverar lunch ända fram till kl 16.00 så det är ju toppen. Träffade en kändis där idag, nämligen Lasse Berghagen. Han var också där, men han var så bekväm, så han plockade på sig take away, bor säkert i närheten. En riktigt östermalmsgubbe =)



Fortsatte våran tur till "Bodyshop", där mamma köpte mig en burk Bodybutter. Jag bara älskar deras bodybutter i alla dessa dofter. Mmmm...
Mina favoriter är: Moringa, Olive & Papaya

   
Och idag blev det en ny Moringa! tack mamma =)
På vägen gick vi in på inredningsaffären Kettler, Village, STHLM för att se om de fått in något nytt till våren. Fanns lite smått och gått, men det är bättre att vänta så kommer det snart in mera nytt. =)

Nu blir det en soft hemmakväll framför tv´n, ikväll blir det ju Top Models.

I kvällens avsnitt av Top Models:

Benny Ninja ger modellerna en lektion i poseringskonst. Två tjejer kommer varandra nära i bubbelpoolen och ett gräl om diskriminering bryter ut i huset.

Nu ska äta lite kycklingwok och umgås med min mamma.....

Kommentarer
Postat av: helena

lät som ni har haft en mysig dag idag, härligt, en annan har jobbat och slitit =) gick promisen bra? kraaam

2009-01-13 | 23:14:21
URL: http://flowernena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback