Biokväll

Datum: 2009-01-20 Tid: 22:13:20

Tanken med "Bröllopsduellen" är antagligen att man ska skratta lite och gråta lite om vartannat. För att den är så galen och härlig, rolig och fin, söt och knasig. Allt på samma gång liksom.....=)


Bästa vännerna Liv och Emma har drömt om sina bröllop sedan de var små. De vet exakt hur de vill ha det - i juni på Plaza i New York. I vuxen ålder får de så chansen, när pojkvännerna Daniel och Fletcher nästan samtidigt friar. Liv och Emma besöker den berömda bröllopsplaneraren Marion St Claire, som genast bokar in dem på varsitt datum i juni på Plaza. Allt frid och fröjd således - sen kommer det fram att en olycklig dubbelbokning har gjorts.

Självklart borde två bästa vänner - och vuxna människor icke att förglömma - kunna lösa situationen med ett samtal öga mot öga? Nej. Inte alls. Eftersom snart trettioåriga, enligt filmmakarna, kvinnor inte kan få sitt eget bröllop för ögonen utan att bli hysteriska, småaktiga och oförmögna att fatta rationella beslut, dra logiska slutsatser eller resonera i lugn och ro. Liv och Emma börjar i stället sabotera för varandra.


 



Mycket bra & rolig film...Gå och se den alla tjejer...Få er ett gott skratt och fäll kanske en tår eller två...

 
 
++++





Två vackra brudar



Från filmpremiären av "Bröllopsduellen"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback