Skövde here we come.....

Datum: 2009-01-05 Tid: 18:36:26


Då var det dagen då vi åkte ifrån min mor & far i Bollnäs, vidare till Magnus mor & far i Skövde....Hade planerat in att vi skulle fira nyår med våra vänner Micke & Therese och Thomas & Elina. Samt fira lite jul med Magnus föräldrar, vi har ju nämligen köpt med oss lite smått och gott till dem.
Så hela måndag kommer att gå åt till att sitta i en bil i över 6 tim =( Känns ju så där, men men det blir ju trevligt när vi kommer fram. Magnus körde till Gävle, jag tycker att den vägen från Bollnäs och dit är sååååå tråkig, sen bytte vi  efter att vi käkat lunch på Gävle bro vägkrog. Så körde jag till Mariebergs köpcentrum, i Örebro. Där ville jag stanna och sträcka lite på benen, och då passade vi ju också på att springa i lite affärer så klart =) Trevligt centrum måste jag säga, snyggt, nyrenoverat, mycket butiker osv. Men vi var båda rätt så trötta så vi kom där ifrån tomhänta =(

Kom fram till Skövde runt 18.30, då var man rätt trött och seg, ont i rumpan av allt sittande. Tur att vi fick låna mina pärons bil, slippa köra Magnus lilla jutt i ca 60 mil....Då hade vi inte varit hemma än =) Hihi...så illa är det väl inte, Men man åker väldigt skönt och bekvämt i en Bmw, känns lite tryggare också, speciellt när det är halt och så ute på vägarna.

 Magnus lilla Opel Tigra =)

 Pappa & Mammas Bmw 330 =)

Magnus mamma och pappa verkade väldigt glada över att se oss. Och det var mycket trevligt att träffa dem igen, blir ju inte så ofta tyvärr....Åkte och hämtade lite thaimat som vi sedan mumsade i oss....mmmm det var gott, har längtat efter det, sån mat är väldigt sälsynt i Bollnästrakten =(
Bytte lite julklappar....Jag fick ett presentkort på en ny inredningsbutik de har i Skövde, som heter "Chilli", Magnus mamma vet att jag älskar inredning och att shoppa saker till hemmet, så det var ju toppen! =) Så imorgon lär det ju bli en tur dit och till Skövdes andra mysiga och roliga inredningsaffär " Hem & Hobby".



Satt mest i köket hela kvällen och umgicks med Rigmor & Leif (Magnus päron), innan det var dags att däcka i sängen, trötta efter en lång bilresa...Men imorgon är en annan dag =)

Natti...Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback