Nanne Grönwall fick lämna kvällens körslag

Datum: 2009-01-11 Tid: 00:45:02




Nanne Grönvall tvingas lämna "Körslaget" efter kvällens sammandrabbning.

Men det var ett tårlöst avsked från rock-Nanne - som applåderade sin kollega Hanna Hedlund när det stod klart att hon blir den sista att gå vidare till nästa veckas omgång.

- Jättetråkigt. Jag har ju haft så fruktansvärt roligt, säger Nanne till programledaren Gry Forsell efteråt.

Men hon visar inte en tillstymmelse till bitterhet efter utröstningen. I stället levererar hon avskedslåten med samma intensitet som tidigare.

- De är världsbäst! ropar hon och kramar om sin kör.

Så tycker jag:

Nanne Grönvall med kör var helt klart sämst i Körslaget ikväll och det var helt rätt att hon fick åka hem. Hennes låtval ikväll var jättekonstigt.

Erik Segerstedt körde självklart sin egen låt, som också vann en grammis i veckan för "Årets låt". Han överraskade också med att bjuda in Danny och Mattias från E.M.D, så tillsammans med Erik var de fulltaliga. Det var roligt att se, undrar hur många extra röster de/han fick på det ;) Alla tjejer bara dog =) Fniss....

Robert Wells och hans kör var skittråkiga idag, bra drag men inget speciellt...Bad Wells =(

Magnus Carlsson....vad ska man säga: vad har stackarn gjort med håret, dags att bättra på hårtransplantationen igen el kanske raka av sig allt. Bra låt men inget vidare utav kören.

Hanna Hedlun var utan tvekan helt klart bäst ikväll. Vilken röst och vilken låt, låten är ju så underbar så att man får rysningar, kändes klockrent med kören, de kom verkligen fram som en kör ikväll. Bra jobbat Bollnäs =) Kanske de kommer till Final! =) Älskar verkligen "Gabriellas sång" från filmen "Så som i himmelen".



"Så som i himmelen"

En internationellt framgångsrik dirigent avbryter drastiskt sin karriär och drar sig ensam tillbaka till sin barndomsby i norrland. Det dröjer inte länge förrän man ber honom komma och lyssna på den lilla spillran till kyrkokör som varje torsdag övar i församlingshemmet. Bara komma och kanske ge några goda råd. Han har svårt att säga nej och från det ögonblicket blir inget sig likt i byn. Kören utvecklas och växer. Han får vänner och fiender. Och han möter kärleken.


+++++


Kommentarer
Postat av: helena

2009-01-11 | 12:40:57
Postat av: helena

haha ja vi tyckte ju inte lika såg ja :D men de är väl så de ska vara.. =) jag tyckte bollnäs va dålig ikväll, låten är väl fin och hanna sjunger mycket bra, men jag gillar inte när man tar en låt som man kan somna till när de är körsång =) jag tycker de ska vara fartfullt och showingt :D haha ja ja så är de :D höres senare, ring när du är på väg hem fårn arlanda.. kramen

2009-01-11 | 12:42:56
URL: http://flowernena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback