Linda fick lämna Let´s Dance

Datum: 2009-01-17 Tid: 18:33:06


Och det var väl på tiden, vad hade hon ens där att göra. En gammal avdankad sprinter, som typ ingen känner till.



De som där emot höll klass igår var Laila & Tobias som dansade quickstep så bra. Sjukt roligt att kolla på, Laila baar lyste med sitt breda vita leende och sitt blonda yrväder till hår, likt en barbiedocka med stora tuttar. I´m plastic and that´s fantastic =) Skämt och sido, snygg är hon i allafall. De var kvällens bästa danpar!!! Det luktar seger =)




Någon som kanske inte är så duktig men där emot har grymt vacker utstrålning och känns väldigt glad och positiv är BlondinBella med hennes danspartener Jonathan, som också dansade quickstep dock inte så bra tyvärr, blev mest en massa spring. Bättre lycka nästa gång.



Magdalena Graaf lika vacker som alltid, hon och Daniel Da Silva bara strålar, ser ut som västa kärleksparet, så det var väl itne så konstigt att programledaren jessica frågade om de var kära. Men de var det inte fick hon till svar, Daniel är ju nämligen gift. Även om han & Magda skulle bli ett snyggt par, passionen finns ju, kan ingen säga något om.



Morgan Alling lika sprallig och charmig som vanligt, tyvärr så var nog quickstep lite för avancerat för honom.



Och George Scott, han är ju bara så söt. Mammas lille pojke, vill bara gå fram och nypa honom i kinderna. Han bara ler hela tiden. Fick tips om att titta nästa vecka, för då ska nämligen han och Paulo Roberto träna i bar överkropp tillsammans....Kan ju vara trevligt att se ;)



Sen hade vi ju den dansande "mumsmumsen" =) haha...skön beskriving, men det var ju så de såg ut Elisabeth och Tobias. Eller Helan & Halvan. Skicka hem henne....snälla! Varför ska duktigta Tobias alltid hamna med gamla tanter, undantag förra året, då han fick Mat Tina....men året innan det fick han stå ut med Arja. Stackarn. Snacka om att inte tävla med samma vilkor.



Kity, Kitty vad gör du där? Passar inte in så är det bara. För att du vill visa upp dig, din image, dina egna smycken och kläder...allt ditt flum. Det går inte hem hos juryn...de vill se dig dansa och inte spexa. Vilket beetende sen inne i greenroom, stackars hennes danspartner, han lär ju skämmas över henne för det gjorde en annan.



Tony Irving hittade en ny kärlek igår..Han uttryckte sig fint...I´m in looooooove....Det var världen starkaste man Magnus Samuelsson som fick höra det. =) Haha..det var ju riktigt roligt, sen inne i greenroom fick Magnus visa upp sina höftrörelser lite extra med rumpan inzoomad av kameran, han berättade också att han var gift. Stackars Tony, ingen kärlek där inte =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback