Första dagen på 2009

Datum: 2009-01-06 Tid: 22:00:06
Magnus mat/sov-klocka ringde strax efter kl 10.00, vad ska vi upp och göra nu? Har ju bara sovit ca 6 tim och jag behöver minst 8 tim för att bli människa. Man Magnus mage styr ju det mesta, så det var bara att kliva upp, äta sin havregrynsgröt med bär o lättmjölk, dricka lite juice och äta sitt ägg.

   

Sen blev det sängen igen, kröp ner för att mysa lite, och efter 5 min så sov vi båda igen och vaknade upp ca 3 tim senare. Då var klockan 14.30, tror att de timmarnas sömn var välbehövliga för oss båda. Och Magnus hade lovat mig att vi skulle ha en soft hemma/mys dag idag, inga måsten, bara vara....Äta godis, dricka Bollnäsdricka och kolla film.
Så när vi hade piggnat på oss, blev det ett besök på Sigges i Skövde, där det blev en stor påse godis, cashewnötter med chilismak, Bollnäsdrickan Troccadero och två filmer. Så nu väntar soffan och bara slappa...det får man en dag som denna =)

   

Lite skillnad på bilderna från morgonen och kvällen, nyttig till frukost och frosseri till kvällen....=)

Filmerna vi såg:

 "In the name of the king"

Farmer ger sig iväg för att rädda sin kidnappade fru och för att hämnas sin sons död, något som Krugerna, en ras av djurkrigare som kontrolleras av den onde trollkarlen Gallian, ligger bakom.

Vilken skit film, trodde ändå att det skulle vara en grym film, eftersom den grymma skådisen Jason Statham var med. Mycket besviken, jag som annars brukar tycka om fantasyfilmer, så påminner om bla om Sagan om ringen mfl, men denna suger..... - i betyg.

 "Landshark"

Tom Sterlings nystartade dotcom-bolag Land Shark är det alla talar om på Wall Street. Det är sommaren 2001 och det är bara en tidsfråga innan it-bubblan spricker. Men innan det oundvikliga inträffar lever Tom ett sanslöst lyxliv ? i de rätta kläderna, med de rätta kvinnorna, på de rätta klubbarna. Han är USA:s mest eftertraktade man ? och ingen verkar bry sig om att inte ens Tom kan förklara vad hans företag egentligen sysslar med.

Dålig film, med dålig handling, kunde ha varit så mycket bättre, även här en mycket bra skådis, Josh Hartnett. Men det blev bara fjasko...usch, blä och fy. - i betyg.

Jaha...det var den kvällen det, sett två skitdåliga filmer.....Men fått mumsa en massa gott, lägga lite på lager i kroppen nu när det ska bli sockerförbud from måndag den 5 januari...Nu hur det ska gå =) Ska klara det!!!
Jag som inte var full igår och inte drack speciellt mycket känner mig ändå lite bakis, trött i både kropp och huvud. Känns som om jag skulle behöva sova ett dygn el två =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback