Då var man ensam hemma igen då...............

Datum: 2009-01-12 Tid: 01:14:37
Alltid lika tråkigt och jobbigt varje gång my baby åker ifrån mig, tillbaka upp till helvetet i Luleå. Borde ju vara en vana tycker man, efter ha haft det så här i ca 1 år nu. Men jag tycker att det blir värre och värre för varje gång...hur ska detta sluta? Får se fram emot de 8 veckorna han ska vara här på "heltid" i vår, from vecka 12...Längtar tills dess så jag blir galen. Då får vi äntligen känna och prova på vardagslivet lite...kan ju bli spännande =)
Nu har man ju gått och blivit lite bortskämd under hans julledighet, 4 hela veckor tillsammans, det har aldrig hänt förr. Vi har varit med varandra varje dag i 4 veckor i sträck, och det känns toppen =) Men så poff så var han borta...och jag får sussa själv i den stora sängen, igen......=(

Så sitter vissa och klagar över att vara ifrån varandra i en dag el så el att den andra partnen jobbar så mycket, jobbar om varandra osv...då skulle de veta hur en annan har det? Och då lever andra tillsammans på heltid, går och lägger sig tillsammans och ger varandra en nattpussen, äter middag tillsammans, vaknar upp tillsammans, äter frukost tillsammans. Så vill jag också ha det =) Så sluta klaga! Det är verkligen orättvist....Men som sagt snart är det våran tur =) Får se fram emot den.

Pratade nyss med min älskling...han skulle se till att komma hem till Sthlm redan på tor igen, hoppas att det går att lösa. Sen verkar han ha det väldigt körigt nu i några veckor. Så då får väl han fixa en större säng så kommer jag upp och våldgästar honom där uppe i kalla norrland med resten av "fjällräven" gänget ;) Haha...lite så är det faktiskt där uppe, alla ser ut som "skogsmullar" =) Så kommer jag dit med mitt blonda yrväder till hår, asspacklad med smink, kjol och högklackade stövlar, inte undra på att folk glor, tittar på en som om man skulle komma från Mars el är en apa i en bur....Låt mig va! Men lite roligt är det ju....
Gillar det ändå uppe i Luleå, eller så är det bara för att jag får vara med Magnus, tycker att det är mysigt att laga mat tills han kommer hem från skolan och ska äta lunch, då står allt framdukat och klart =) Så kan man lägga sig och vila lite efter maten, tillsammans, mysa lite och sedan så efter att han har varit och tränat el i skolan igen så har jag avrit och handlat och lagat mat =) En riktigt hemmafru, så man kan ju undra varför Magnus tycker om att ha mig där uppe? ;) Nu bor han ju tyvärr lite mindre, i ett studentrum och med ett gemensamt kök, känns ju så där...men vad gör man inte för kärleken? =) Allt!!! Så klart =)


   Linda uppe i Luleå =) Fniss......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback