Vecko Revyn Jobb

Datum: 2009-02-10 Tid: 15:41:42
Idag var det Vecko revyn som stog på schemat, ett fotojobb om olika jobb, bla en stylist, en fotograf och en make up artist (inte jag). Var på plats kl 09.45 på Bonniers Tidskrifter på Sveavägen, mötte upp Karin som är reporter och ska skriva artikeln osv. Min första person att sminka var Martin (MissInga), han ville se 10 år yngre ut, få porslinshy, solbrända kinder á la Stureplan bratz =) Hihi....Det fixar jag! ;)





Så här blev resultatet...Martin är ju en mycket känd stylist, här är han själv iklädd en skjorta ifrån Prada, som man knäpper på ryggen. =) Snygg, svårt att ta på sig den själv tänkte jag.
Till det ett par kostymbyxor och en fluga i grått.

Nästa person var en fotograf som höll till på Karlaplan så vi åkte till hans studio och gjorde nästa plåtning, måste ha kännts konstigt för honom att stå framför kameran för en gångs skull.

Och sista plåtningen skulle vara med William på Make Up Store, men han ville sminka sig själv, så då fick jag gå hem. Det blev en kort "heldag" för mig.....4 tim jobb, tur att man får betalt för 8 tim =)

Bokade om mitt spinningpass, skulle egentligen träna klockan 19.30 men nu när jag slutade så tidigt så bytte jag till ett pass klockan 17.00 inne vid Ringen i stället. Så har jag hela kvällen till annat, slippa gå hemma och vänta.

Så nu är det dags för mig att byta om och ladda upp inför 1 tim spinning =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback