JULAFTON

Datum: 2009-12-28 Tid: 16:14:39
I år är det våran tur att bli bjuden på julfrukost hemma hos farbror Niklas och hans familj. Skönt att komma till ett uppduktat bord och bara slå sig ner och äta en massa gott. Sedan så får tjejerna Bella, Julia och Elin öppna sina julklappar. Tror att vi lyckades få dem rätt nöjda i år också med deras julklappar.....

Sedan så körde pappa upp mig och Magnus till mormor och hennes Harald, där bjöds det på fika och vi hade med oss en julkorg med lite smått och gott i, bla några julskivor. Tog sedan en promenad hem i kylan, det tog ca 35 min...och det kan ju vara skönt att man har rört sig lite när man vet att man ska frossa ikväll ;)

Hemma så var mamma och pappa i full gång med all julmat osv, så Magnus och jag tog en varm dusch och gjorde oss i ordning inför Kalles Jul på tv´n. Känns som om man börjar bli ganska trött på kalles jul nu, man sitter där och tittar bara för att, inte för att det är bra.
Efter det så var det julmiddag......mmm allt var så gott, synd att man aldrig kan äta med måtta när det är jul. Vi alla åt så mycket att vi hamnade sedan på soffan helt utslagna. Bytte om till myskläder och gottade ner oss i soffan framför tv´n och bara myste och njöt av julen.



Vi har haft en underbar, lugn och skön jul i år...med bästa sällskapet, god mat, dryck och en massa gottis, och självklart en massa grymma julklappar mm.

 

En till som tycker om julen är våran lille Snutt...granen och julklapparna är det bästa ;)

  

 Jag och Magnus fick pengar till en resa!!!!! (de vågade inte boka eftersom de inte visste när vi kan åka osv).
Jag fick även en nya kamera,  ett par skor, en väska, massor av böcker, ett armband från "Snö of Sweden", ett badmintonracket, en mysig "Hallo Kitty" morgonrock mm.

 

Bilder kommer.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback