High School Musical på Göta Lejon

Datum: 2009-12-13 Tid: 20:48:03

Det tog tid innan jag somnade igår natt också, låg och tänkte på allt möjligt, hade som vanligt svårt att slappna av och varva ner. Men jag klev upp runt kl åtta då jag hade ställt klockan, hoppade in i duschen och väckte sedan tjejerna. Åt lite frukost och gjorde oss i ordning, själklart så gjorde jag Bella & Julia lite extra snygga i håret idag dagen till ära. Vi ska i väg på musikal på Göta Lejon "High school musical" med bla Kevin Borg (Idolvinnaren 2008).



Musikalen började kl 12.00 så vi var där strax innan för att köpa något gott samt program till föreställningen. 2 tim och 20 min skulle det hålla på inkl en liten pause. Vi hade jättebra platser, mkt nära scen. Sen hade vi ju tyvärr lite otur att det satt tre medelålders kvinnor framför oss som täckte upp lite av scenen, men vi såg helt ok ändå. Jag är supernöjd med musikalen, så himla bra, jag skulle gärna se den igen. Alla var så duktiga att dansa, sjunga och spela. Kevin blev jag mycket imponerad av, bra jobbat grabben. Tjejerna var också helt lyriska efteråt, bästa lördagen någonsin sa det. Det var ju roligt med tanke på att det här var min present till Bella på hennes 10 års dag.

Käkade middag på Chines Dragoon House vid Hornstull, buffé....ät så mycket du orkar! =)
Jag åt lite sushi ;) mums och lite kyckling i cocosmjölk, men shit vad starkt, jag blev förkyld på köpet, näsan bara rann. Vi hade i allafall en mkt trevlig kväll på restaurangen som avslutades med ett besök på Candy Company för tjejerna. Vilket paradis, hur mycket godis som helst!
Tittade på Robinson när vi kom hem till mig igen och när det var slut så begav sig Niklas, A-L och Elin till hotellet. Tjejerna tittade på lite tecknat innan det var dags för dem att sova, själv så läste jag lite bok och pratade en stund med min älskade baby som inte kunde komma hem i helgen pga för mycket plugg. Men som är sjukt uttråkad där uppe i norr, tur att han snart får komma hem!
Vi har inte träffats nu på 2 veckor och det är fortfarande 10 dagar kvar tills jag får hämta honom på arlanda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback