Frisörbesök hos bästa Ida

Datum: 2009-12-17 Tid: 23:53:16

Det kändes riktigt skönt att prata ut med alla som jag pratade med igår. Och vi har i framtiden lovat att vi ska vara raka och ärliga och inget mera skitsnack. Och det är väl på tiden, nu när man är 26 år så orkar man inte lägga en massa energi på andra människor, även om inte alla verkar ha förstått det. Men en del tycker ju om att gotta sig åt andra, snacka skit om alla och sedan ändå få sig själv att framstå som en ängel. Samtidigt som personen gärna smutskastar de andra, fast hon/han varit lika delaktig i skitsnacket. Varför är tjejer så? Avundsjuka eller vad? Synd att inte alla kan stå för det sen när de blir konfronterade bara. Nog om det nu, orkar inte längre bry mig.

Sov i allafall mycket skönt i natt tror att det kan bero på att mycket löste sig igår, känner en lättnad. Så jag lät mig själv sova tills jag vaknade vid 09.00 då var det dags att kliva upp och göra mig i ordning.
Ute så bara öser snön ner, det är sjukt mycket snö och 5 minus...brrr så kallt! Och jag som måste åka in till stan idag...vill inte gå ut.



Sprang runt på stan och letade och letade efter en sak, men hittade det inte...typiskt, får beställa det på nätet också, tur att nätshopping finns =)
Gick in på Make Up Store och köpte massor av smink, bla lösfransar till både jul och nyår. Tog även en tur in på Face och köpte ett nytt läppstift och lite annat smått och gott. Skönt att man har rabatt då får man så mycket mer för pengarna. 40% är ganska stor skillnad.....
Hittade grymmaste legginsarna i Gallerian som jag slog till och köpte, så läckra!

Kl 13.30 hade jag tid hos Ida vid Slussen för att äntligen få bleka utväxten. Det är minst 6 veckor sedan sist, har aldrig låtit de gå så länge mellan gångerna. Men vad gör man inte för att det ska vara så nytt och snyggt som möjligt till jul och nyår.
Ida och jag pratade lite om vad hon skulle göra med mitt hår om hon fick fria händer. Mycket intressant måste jag säga, eftersom jag inte vill se ut som alla andra "vanliga svennar" med råttfärgat hår eller brunt/svart som alla har just nu, smälter in i mängden så tyckte hon att vi skulle hålla oss till det här lite mer "extrema". Sugen blev jag allt, men jag skulle aldrig färga mitt hår om det inte gick att få det så här ultra blont igen. Då får det vara. Jag älskar att vara blond och jag älskar min färg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback