Shopping i Hamburg

Datum: 2009-12-11 Tid: 19:24:46

Vilken j*vla natt, har sovit 2 tim totalt i natt. Hade tänkt att somna innan 23.00 för att slippa höra pappa snarka, och för säkerhetsskull hade jag köpt med mig öronproppar med extra dämpning. Låg och vred och vände på mig till kl 01.00 och då somnade pappa och då var det kört. Låg och tittade på klockan och bara såg hur den rann i väg, provade att ligga på alla sätt och vis, med kudden över huvudet för att ljudisolera lite mer...men inte då. Bråkade på honom 2 ggr sen gav jag upp och bara längtade tills han skulle kliva upp kl 07.15 för at ta tåget och göra sina affärer.
När han hade åkt så passade jag på att sova så himla skönt, 1.5 tim till hann jag få innan mamma ringde och väckte mig. Min kära far hade i allafall ordnat så att jag fick frukost till rummet i allfall eftersom frukosten slutade serveras kl 09.30.

Strax efter 11.00 så checkade jag ut från rummet och gick in till stan som också ligger ca 5 min från hotellet. Vilket var toppen tycker jag, så slipper jag gå vilse. Älskar shoppinggatan i Hamburg, det finns en hel del roliga butiker att gå in i, även om många utav dem finns i Sverige, så är det inte samma utbud av kläder och så har de så mycket mera.
Pappa dök upp klockan 13.30 och det var ju skönt, få lite hjälp att bära min väska samt alla shoppingpåsar. Och självklart så var det trevligt med sällskap och någon som kan vara smakråd. Hade gärna sprungit några timmar till på stan men tröttheten hann i kapp mig och så började jag bli hungrig, dags att fylla på energiförrådet =) Så då började hemresan mot Sthlm.
Men först ett stopp på "Calles" och köpa med lite alkohol till alla som har beställt.
Tog färjan från Puttgarden till Danmark, sedan körde vi 2 tim i Danmark och åkte sedan över Öresundsbron för att komma över till Sverige. Och i Sverige hade vi 6 tim bilresa kvar. Vi var hemma kl 04.10......slocknade direkt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback