En ledig torsdag

Datum: 2009-08-23 Tid: 23:02:57

Torsdag.....skulle egentligen ha jobbat med en reklamfilm idag men eftersom den blev framflyttat 2 veckor så blev jag ledig. Både jag och Magnus var lediga idag...skönt! Vi sov till 09.00 och kl 10.00 så gick Magnus upp till tvättstugan och tvättade medans jag drog i väg till gymmet och körde ett skönt styrke pass.

Har världens bästa pojkvän, han pysslar och fixar hemma, diskar, tvättar, dammsuger, dammar, skurar golven mm...skönt att få hjälp, slippa göra allt sånt där "tråkigt" själv.


Vi kände oss båda väligt hängiga och sega idag, så vi tog det rätt lugnt resten av dagen. Köpte hem thaimat, tittade på film, Magnus spelade tv-spel och jag läste bok.
Läste ut boken "Bedragen" av Katerina Janouch.


Bedragen

Mycket spännande och bra bok, en mycket händelserik historia om hur livet kan vända på bara några sekunder.
Rekommenderar verkligen denna bok.

++++

Tittade på filmen "Wallander-Tjuven".



Om filmen:
En våg av villainbrott härjar i Ystad. En grupp grannar i det drabbade området beslutar att ta saken i egna händer och startar ett medborgargarde som ska vakta gatorna på nätterna. Under en nattvandring får de syn på en misstänkt person och misshandlar honom svårt. Dagen efter är mannen och hans bil borta. Polisen får in en anmälan från en förtvivlad polsk kvinna som berättar att hennes man är försvunnen. Fallet prioriteras lågt, men Wallander bestämmer sig för att gräva djupare, och ser snart en möjlig lösning då spåren leder till en sammansvetsad skara av villagrannar. Den försvunne mannens kropp är ännu spårlöst försvunnen, men i hans telefon hittar Wallander fasansfulla bilder av en död kvinna.

Så tyckte jag:
Riktigt bra, efter förra filmen "Kuriren", så känns det som  om de har hittat tillbaka igen. Spännande och mycket klurig. Tycker tyvärr att Henriksson börjar se riktigt sliten ut.

+++(+)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback