Sminka till reklamfilm

Datum: 2009-08-31 Tid: 18:08:20

Vilken j*vla skitnatt, har inte sovit en blund. Varför ska livet vara så här? Magnus i Luleå och jag ensam hemma? Kan aldrig sova första nätterna efter att han har åkt el om han jobbat natt, helt omöjligt. Och söntabletter vill jag inte knapra då får jag bara en massa biverkningar. Han måste helt enkelt komma hem igen. Vad har han där uppe och göra när jag finns här?

Gissa om jag var pigg när kl ringde 07.10.....Nope! Inte ett dugg, det sved i ögonen. Men det var bara att kliva upp, ta en dusch och vakna till liv.

Klockan 09.20 var jag på plats i studion för att sminka en tjej för en tv-reklam som kommer att sändas i tv i höst. Reklam för ett nytt receptfritt läkemedel mot bla förkylning.
Det visade sig att "modellen/statisten" också var sminkös, och hade många års erfarenhet. Hon var ju mycket äldre än mig också. Blev lite jobbig situation tyckte jag, jag har aldrig sminkat någon frilans sminkös förr. Men någon gång ska väl vara den första? Det gick bra i allafall....en bild skulle hon se normal ut och de andra bilderna skulle hon se förkyld och sjuk på, (blek, mörka ringar under ögonen och allmänt sliten). Det visade sig också att hon har varit med i samma agentur som mig, Nouveau Model Agency.

Klockan 16.15 så var det tack för idag, skönt att det inta var så jättelång dag.

När jag kom hem så blev det lite thaimat till middag och sedan kröp jag ner i ett varmt bad tillsammans med min bok "Hypnotisören" av Kepler.
Hoppas att jag kommer att somna tidigt idag och att jag ska få sova hela natten....

Magnus kom hem.....NU!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback