Linda Fix.....nyblekt hår, nya naglar.....

Datum: 2009-08-12 Tid: 12:16:49
Var tvungen att ta en sömntablett i natt igen, kunde verkligen inte somna, låg och vred och vände på mig länge innan jag somnade strax runt 02-tiden.
Kl 08.30 så ringde Magnus och väckte mig, då hade han slutat jobba och satt i bilen på väg hem.
Kl 09.40 mötte jag upp en kille i Västertorp som jag köpte biljetter till Madonna utav, 600:-/st skulle han ha, och hade köpt dem själv för 695:-/st. Bra kille! Konstigt att ingen annan hann före när det var så bra pris på sittplatser.

Kl 11.00 infann jag mig hos min vän Ida som har börjat jobba på en ny salong inne i stan, den ligger vid Slussen. Dags att fixa utväxten igen, skönt att inte behöva åka ända till Bollnäs för att någon ska lyckas få en bra nyans på blekningen. Men Ida är grym, den bästa. Jag blev verkligen supernöjd......Tack Ida! Vi syns snart igen =)
Åkte sedan vidare in till stan för att shoppa lite nytt inför Magnus och min minisemester i helgen. Det blev 3 klänningar, en vit söt och somrig sak, och en svart smock klänning med leopard tyg nertill och en svart klänning med paljettöverdel och tunt svart tylltyg i olika lager nertill, mycket snygga....Jag är så nöjd =) Köpte också ett nytt halsband med en svart rosett som hängde ner samt nya svarta örhängen.

  

Kl 17.00 så hade jag tid hos Voila på Noomie På Torget för att få mina naglar fixade. Blir alltid så himla nöjd när jag har varit där...snygga naglar gör så otroligt mycket för ens händer.

När jag var hemma igen och Magnus hade vaknat så var det dags att städa lite, så vi hjälptes åt. Jag skulle dammsuga men nu är det dags att köpa en ny dammsugare....jag får psykbryt på den vi har, sladden åker in hela tiden plus att den stannade ett visst antal gånger under tiden jag bara dammsög ett rum. Då blev jag så förbannad så jag hoppade och stampade på den...då satte den igång igen =)



Kl 19.00 så var det dags för Magnus att åka och jobba igen.....så då blir man ensam i natt igen. Bäddade ner mig i sängen och tittade på några avsnitt av "Privileged", grym serie....så bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback