Järvsö i mitt hjärta

Datum: 2009-08-26 Tid: 15:21:42
Sov till 09, då klev vi upp och käkade lite frukost innan det var dags att tvätta bilen. Magnus gjorde det mesta, men lite hjälpte jag till ;)



Något gott att dricka under tiden kanske? ;)



Våran katt Snuttan ville också vara med...men hon tog det lite lugnare, hon la sig på pappas gamla Bmw och solade på taket...sötnos!



Klockan 13.00 så åkte jag, Magnus och Mamma till Järvsö och fikade på ett café som heter "Lill Babs Café", åh så mysigt det var där och vilka härliga smörgåsar samt bakverk de hade där....Mmmm mums!

  


Vi köpte alla en varsin räksmörgås med handskalade räkor, riktigt gott, fick massor av räkor.



Efter det så delade vi alla tre på en bit drömrulltårta och en morotskaka ;)

 

Magnus gottar sig...det blev lite kalt senare under eftermiddaden, tur att det fanns filtar och plädar

 

Jag & min älskade mamma



Jag & min älskade Magnus



Om jag & Magnus någon gång kommer att gifta oss (som jag självklart hoppas på) så har mamma en önskan om att vi ska gifta oss i denna kyrkan i Järvsö. Så vi var tvugna att åka dit och kolla in den lite. Och visst är den underbar, så vacker och den ligger otroligt fint vid vattnet.

  
 


Magnus passade på att leka av sig lite =)

 


Love!



Älskar verkligen Järvsö, skulle jag flytta tillbaka till Norrland igen så ligger Järvsö högt upp på att bo listan...vilken mysig stad.

Åkte förbi farbror Niklas och hans familj i Dönje och hälsade på en supersnabbis. Bella (10år) börjar bli "stora" tjejen nu, börjar i 4.an, shit vad tiden går, snart är hon 13 år och då börjar det =) hihi...
Och kusin Julia har börjat i 1.an, och älskar skolan, hoppas att det håller i sig =)

Middagen stog jag och Magnus för idag, vi grillade kycklingfilé som vi sedan gjorde club sandwich med, i den fanns även curry/mango-dressing, alfagroddar, avokado, grillad ananas, knaprig bacon, sallad från landet, tomat och allt det inuti ett ciabattabröd, till det serverade vi klyftpotatis =) Mums vad gott det blev!



Mmmm Gott, Gott!



 

Kommentarer
Postat av: Sara

Om du nånsin flyttar tillbaka till Norrland (söööööödra Norrland) så ligger väl ändå Arbrå högst upp på listan hoppas ja!? :p :)

2009-08-31 | 22:01:42
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback