Home sweet Home

Datum: 2009-08-26 Tid: 16:54:28
Då var det tisdag och dags för mig, Magnus och Snuttan att åka hem till Sthlm igen, efter några mysiga och lugna dagar uppe hos mor och far i Bollnäs. Magnus vaknade strax efter 08.00 och var pigg och sugen på frulle, jag hade tänkt att somna om och sova ett tag till, men det var ju omöjligt. Så det var bara att kliva upp för min del också. Käka frulle och sedan packa och försöka få in Snutt i buren, inte populärt alla gånger =)



Åkte förbi Dollar Store på vägen hem och köpte med oss lite förbrukningsvaror, folie, fryspåsar, tvättservetter, tvättmedel, sköljmedel mm.
Sedan började hemfärden......

Åkte och handlade på Ica Kvantum direkt efter att vi landat hemma och dumpat av Snuttis och alla grejjer.

Till middag så lagade vi tacos...mmm gott!

När vi kom hem så fick jag sjuk huvudvärk och var tvungen att ta det lugnt, bara ligga och vila medans min älskling tog hand om disken, plockade undan, gjorde lunchlådor tills imorgon, mm.

Tog en migräntablett och tappade upp ett bad som jag & Magnus hoppade i sen, låg där länge i värnen och bara njöt och softade.

Resten av kvällen tillbringade vi i sängen med en varsin proteinsmoothie och filmen "Birds of America".



Om filmen:
En alldaglig kille kämpar med sitt liv, såväl professionellt som privat. Som om inte det vore nog måste han också reda upp sin liberala bror och systers liv...

Så tyckte jag:
Handlingen var så där men riktigt bra skådisar, en halvseg dramafilm men som har sina stunder då den är riktigt bra. Skön familj =)
Många kända skådisar som bla Matthew Perry, Hilary Swank.

+++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback