Hemma igen.....

Datum: 2009-08-01 Tid: 21:06:10
Lördagen den 25 juli så kom vi he, till Sthlm igen...Borta bra men hemma bäst!
Sov på hotell i Ljungby igår fre till lör, det var vi värda tycker jag efter 2 veckor i en husbil.
På vägen från Ljungby hem till Sthlm så svängde vi in i Norrköping och deras nya köpcentrum Ingelsta för att stoppa något i magen samt handla hem lite mat, kylskåper är ju tomt.
Råkade då springa förbi "Cervera" så där fick vi med oss en ny duk till vardagsrumsbordet och en ny termos från "Stelton" i blanksvart.



Mycket trevligt och snyggt köpcentrum, hit måste jag åka igen när jag är lite piggare och känner mig fresh. Det fanns en massa roliga butiker och det är alltid roligt med nya ställen att shoppa på, nya köpcentrum.

När vi kom hem så åkte vi till Heron City och köpte med oss thaimat....som vi båda har längtat efter det när vi varit bortrest, köpte med oss tre rätter, kyckling med cashewnötter, kyckling med nudlar och kyckling med jordnötssås....Mmmm så gott!
Kröp sedan ner i sängen med en varsin Ben & Jerry glass och tittade på nya Wallander filmen "Kuriren".



Om Wallander - Kuriren:

En MC-förare hittas mördad och polisen finner spår som leder till traktens MC-klubb. Klubben anlitar MC-kurier för att smuggla narkotika över Öresundsbron. När allt pekar på att offret var en av dessa kurirer förstår Wallander att det finns krafter utanför MC-klubben som har planer på att ta över narkotikamarknaden i regionen. När Wallanders kollega, Isabell blir överfallen i sitt hem som förstår han hur långt dom är villiga att gå för att uppnå sina mål.

Så tyckte vi:
En utav de sämre Wallander filmer som har gjorts, dålig story och urdåliga skådisar förrutom de som alltid är med.
Skärpning!

++

Kommentarer
Postat av: Annette

Vad olika det kan vara, jag tyckte det var en av de bättre Wallanderfilmerna (Förutom de med Lassgård, som är allra bäst) :)



Förresten, har nya Harry Potter kommit ut på DVD, eller ha rni laddat hem? Vill också se

2009-08-02 | 01:50:25
URL: http://annetteskriver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback