Måndag

Datum: 2009-04-14 Tid: 00:37:55
Åh det var riktigt skön att få sova i sin egna säng i natt, den är ju lite större än den jag har hos mor och far. Då kan man bre ut sig lite mera, sträcka på sig osv. Har sovit som en stock i natt, så skönt! Ville inte kliva upp i morse, vi drog oss länge innan Magnus hunger satte igång, då var det frulledags. Havregrynsgröt, äggvita och juice (våran dagliga frulle).
Efter frullen som vi åt i vardagsrummet framför nyhetsmorgon så kröp vi ner i sängen igen för att titta klart på "Wallander" som vi påbörjade igår.

Klockan 13.00 så käkade vi lunch på
"Nana Thai" på Söder, vid Hornstull, en utav stans bästa thaihak. Magnus åt nudlar med kyckling och grönsaker och jag körde på ett säkert kort " kyckling med cashewnötter".



  


Åkte sedan in till Gamla Stan, det var ju så skönt väder idag 15 plusgrader men ingen strålande i sol men det behövdes inte. Strosade runt där och kollade i alla skyltfönster på allt krimskrams som finns där. Stannade till vid en utav glassbarerna "Ben & Jerries", men det var inget som föll oss riktigt i smaken så det fick bli klassiska Siaglassen på andra sidan gatan. Jag åt en våffla med choklad och ägglikör och Magnus tog en bägare med Rom russin (så klart) och ägglikör.

  
siaglass

Strosade vidare in mot stan, ner mot Kungsträdgården där det satt en massa folk på alla uteserveringar, hade picknick på gräsmattan osv. Åh så mysigt det är med vår!

  

Fortsatte våran vårpromenad ner mot Stureplan där vi satte oss på en bänk och tittade på en massa människor. Så roligt att bara sitta och kolla på folk, det kan jag göra i timmar....alla olika stilar, frisyrer, kläder mm.
Sen var det dags att åka hem, Magnus skulle få något i magen och packa sin väska inför sin flygresa tillbaka till "helvetet".
Hans plan upp till Norrland/Luleå går kl 19.15 från Arlanda.....Usch det känns sååå tråkigt varje gång han ska behöva åka, lämna mig ensam. Vill att han ska vara här jämt, att vi ska få en vardag tilsammans. Vi som hade velat tagit en kvälls promenad ikväll, lagat någon god middag och sedan lagt oss i sängen och kollat film och somnat i varandras famn. Men jag får väl drömma om det så länge....och längta till nästa gång som blir om 11 dagar...fatta hur lång tid det är, och så är det varje gång =(



Baby jag saknar dig redan.....En bild tagen idag innan vi satte oss i bilen och började den plågosamma bilresan mot arlanda som alltid slutar likadant....Snyft, att Magnus kliver på planet upp till helvetet....och jag åker tårögd där ifrån hem till en tom och tyst lägenhet och börjar genast att räkna ner dagarna tills nästa gång vi kommer att få kramas igen.

Så vad har jag gjort ikväll då? Sen my honey åkte.....Har pratat i telefon med Helena som kom med den glada nyheten att hon tänkte komma ner i helgen och hälsa på mig =) Yiiiippppiiii!!! Det var ju såååå länge sen sist...Vi behöver det!
Sen blev det ju en del dödtid här framför datorn eftersom påskhelgen har varit fullt upp och jag inte har haft tid el lust att sitta framför datorn och skriva.
Och som varje måndag kl 21.55 på kanal 5 så såg jag självklart på "Ballar av stål" and i love it! Mansfällan och Kaninkokerskan var de bästa i kvällens program =) Grymma!!!

Nu väntar sängen och upp tidigt imorgon för att köra ett hårt pass på gymet nu när det inte blev något jobb i Helsingborg imorgon för min del =(
Hade bokat in jobb i Helsingborg tis-ons (läkarreklamjobb), sova på hotell osv men så ringde de idag klockan 17.00 och avbokade. Känns rätt surt måste jag säga, förlorade man ju lite stålar......Inte bra!
Så vad gör man? Man tränar =)

Godnatt!!!
Jag får väl spruta på lite parfym från Magnus flaska på hans kudde och ligga och krama den i natt om jag inte kan somna....Alltid jobbigt första natten när man vant sig vid varandra i några dagar.....tar tid innan man somnar, sover oroligt osv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback