Brud make up

Datum: 2009-04-30 Tid: 20:52:08
Idag tisdag var det dags att jobba igen, det var ju på tiden att det rullar på lite igen. Efter några veckors uppehåll tyvärr....
På lördag så gifter sig nämligen en utav nöjesjournalisterna på tidningen Aftonbladet Nöje sig, och då är det jag som ska sminka henne medans Marre fixar hennes hår. Hon hade tydligen prövat någon annan sminkös och blivit jätte missnöjd, så då rekommenderade Marre mig och sa att hon måste prova mig! Toppen tycker jag!

Åkte in till Marres salong till klockan ett och körde igång. En jätte trevlig tjej, som talade om sina önskemål. Hon ville ha rätt mycket smink, men inte för "dockaktig" med tanke på att de skulle vara utomhus mycket under dagen, gärna bruna toner och markerade ögon, fresh och snygg.


smink
Och när vi var klara och hon såg sig i spegeln så var hon sååå nöjd, mer än nöjd, allt kändes jättebra sa hon. Och Marre höll med, skröt lite om mig, Linda kan man lita på =) Hon är grym, den bästa!

Ja, jag tackar jag!
Är man bra så är man =) fniss......
Kände mig också väldigt nöjd, ska bli roligt på lördag och se helheten, med klänningen, hår, smink osv. Ska också sminka henns tärna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback