Och så blev det bra till slut.....

Datum: 2008-11-30 Tid: 16:00:24
Som det stog i det tidigare inlägget så hade vi lite strul i Sthlm med vintern och all snö, speciellt på arlanda, där Magnus skulle åka med ett flyg mån 24/11 kl 17.40, men inga vinterförberedelser på arlanda som vanligt så blir alla lika chockade varje gång snön kommer. Så han satt där på arlanda och väntade, och väntade på att ev att få åka med ett senare flyg upp till Luleå, men efter att klockan blivit efter 20, och han fick höra att han hade plats nummer 37 på stand by listan så beslöt han sig för att stanna kvar hos mig, att åka tillbaka hem till Västertorp, och han bad om att få tillbaka sin väska osv...Men det gick ju inte heller att lösa, fast än han såg sin väska ligga ute på vagnen nedanför gaten, så ville ingen hämta den, så de lovade att köra ut den till honom imorgon, får väl se hur det blir med den saken....Klockan 23.15 så dök min baby upp hemma igen =) Åh så glad jag blev, han bestämde sig också då för att stanna hela veckan ut, skriva sina arbeten hemma istället. Toppenbra tycker jag, då får vi mer tid tillsammans...
För efter den här veckan kommer det ev att dröja 16 dagar tills nästa gång vi ses, då Magnus kommer hem för vinterlov, om nu inte jjag beslutar mig för att åka upp och hälsa på honom där uppe i kylan, leva studentliv i en studentkorridor =) hihi...Kan ju ha sin charm, får ju i allafall vara med min älskling.

Så det var nog någon där uppe, en högre makt som inte tyckte att det var dags för Magnus att åka upp till Luleå redan, utan att han behövde lite mer sällskap av mig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback