Måndag...måndag...måndag

Datum: 2008-11-24 Tid: 23:22:25
Varför är alltid måndagar så tråkiga och jobbiga, måste ha att göra med att det är första dagen efter avslutad helg, och att man vet att det är minst 5 dagar kvar tills det är helg igen.
Varför jag hatar den här måndagen är väl för att min baby ska åka tillbaka upp till Luleå för att plugga igen =( Det suger tycker jag, varje gång är lika jobbig tycker jag. Vet att han hatar att se mig gråta, att det blir värre för honom att åka då, men vad ska jag göra, kan inte styra mina känslor, tårarna bara kommer. Och så komme rångesten över att bli lämnad ensam igen =( det gillar jag inte. Vill ha honom här nu och för alltid, nu är det 1 år kvar för honom där uppe i kalla Luleå, så jag får hoppas att det året går fort så att vi snart kan få börja leva ett liv tillsammans på ritkigt.

Helgen har verkligen varit toppen, tagit dagen som den kommer, inte haft några måsten, det har varit kallt och ruggigt väder så det har blivit mycket tända ljus, filmmys i soffan o sängen.....Mys, mys i like......
Efter frukosten så kröp vi ner i sängen igen, vädret ute såg inte så roligt ut, snöstorm o kallt, brrrr...då var det skönare att gotta in sig under ett varmt duntäck tillsammans.

Klockan rann iväg så det bar dags att kliva upp ur sängen, duscha och fixa till sig och Magnus skulle packa. Vi åkte in till T-centralen när vi var klara, gick på ett litet thaiställe och käkade kyckling med cashewnötter, helt ok men inget mer. Sedan avslutade vi med en varm choklad och kaffe på ett café innan det var dags för Magnus att hoppa på Arlanda Express som skulle ta honom till Arlanda, flyget vidare till Luleå =( buhuhu.....

När tåget nästan skulle gå så kom det upp på tavlan att Magnus flyg till Luleå var inställt som typ resten av alla flyg under dagen, pga snöstormen. Snacka om att vi Stockholmare inte är förberedda på snö, det slår aldrig fel, varje år är det likadant, alla kommunikationer, tåg, t-bana, pendel osv blir det förseningar, det går inte att köra bil för det är ingen som plogar, och flygen blir inställda pga dåliga förberedelser från arlanda. När ska de lära sig? Att det faktiskt kan komma snö här också...... Men Magnus chansade i allafall, åkte till Arlanda och hoppades på att få åka med något annat flyg till Luleå, han skulle ju verkligen komma upp dit och få lite saker gjort, bla föreläsningar, seminarium, grupparbete osv....Nu är klockan 23.05, och han har fortfarande inte kommit iväg, han var nr 37 på väntelistan på flyg upp till Luleå, good luck.....Men han har nu beslutat sig för att vända, komma hem igen, han har nu suttit på arlanda och väntat sedan kl 16.30, stackarn =( Hela kvällen blev förstörd......när vi hade kunnat gjort så mycket annat, men, men shit happens. Gissa om han fick med sig reväskan hem då? Nope...den kunde inte hämta till honom, utan den skulle de fixa imorgon, vad är det för skitsnack, stackarn måste ju få sina grejjer plus att han stått ut och väntat på allt deras strul och det är vad han får tilbaka....Inte bra...snacka om dålig service plus information.

På sätt och vis så var ju detta trevligt för min del, får jag ha honom hos mig lite längre, men inte när jag vet att han hade viktiga saker där uppe att sköta, plus att jag stör i hans pluggande, svårt för honom att koncentrera sig när jag är i närheten, får hålla mig borta imorgon =) Ska göra allt jag kan för honom imorgon, så att han får det gjort som behövs göras, fixa böcker osv. Få se vad han är på för humör nu ikväll när han kommer hem efter all väntan osv...hoppas att han kan se något positivt i detta också =)

Nu är det dags för mig att tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, vänta på att min baby kommer hem, får passa på att läsa lite bok under tiden, var nämligen in på Åhlens idag och köpte:  och såg då att Sophie Kinsella har skrivit två böcker till som inte har kommit ut i pocket än, ser fram emot att läsa dem. Det var bla "En shopoholic får en syster"    och "Karriär och köksbesvär"
Jag är ju en riktig bokmal, älskar att kolla på böcker på cdon.com och i alla bokaffärer, önskar bara att jag kunde köpa alla böcker som jag vill ha. Men varför ska det vara så dyrt? Speciellt de inbundna böckerna =( Tänkte att jag skulle önska mig en del böcker i julklapp, om jag nu inte har blivit för gammal för att få julklappar som mamma och pappa alltid säger varje jul o när jag fyller år =) Men ändå så kan de inte låta bli ;) hihi......

Dags att sova......Godnatt......

Kommentarer
Postat av: helena

linda man får ont i ögonen av din rosa blogg =) hihi men den va cool =D

2008-11-28 | 17:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback