Vill ha en hund.....

Datum: 2008-12-08 Tid: 15:52:28
Idag var det sjukt kallt ute, 8 minus...Brrrr....fy....Hade planerat att ta en morgonpromenad, men den får vänta tills det har blivit mildare ute under dagen.
Helena kom ner till mig klockan 11.00, vi skulle luncha tillsammans innan hon börjar jobba kl 14.00. Men först fick vi följa med min mamma som ska på julfest ikväll, och inte hade något att ha på sig...så hon ville ha smakråd. Tyvärr så finns det ju inte så många affärer att välja på i Lilla Bollnäs, men vi gick till bla Såfin, Lindex, Skölds och sista affären blev Åhlsens, och där lyckades hon efter många om och men, och några byten hitta något som hon gillade, som inte syndes för mycket, som inte var för kort, inte för uringat, osv =) Det är inte lätt...=) haha...Hon är ju inte som en annan som gillar att synas, ha kort, kort och uringat. Tur är väl kanske det =) Finns ju inget värre när kvinnor i 40års åldern försöker se ut som sina tonårs döttrar el en 20-åring =(

Lunchade på Krokanen som vanligt, finns ju inte så mycket att välja på tyvärr.....Och självklart blev det en macka från mackerian med kycklingröra. Helenas tremänning Annette gjorde oss sällskap, hon hade med sig sina två barn, som var så luna och snälla, sa inte ett ljud. Man kan ju hoppas att en annan också får å lugna och snälla barn. Väluppfostrade med andra ord.

Tog en promenad efter att Helena hade gått till jobbet, det var rätt skönt, när man väl fått upp tempot o värmen, och bra musik i öronen. Har nämligen lagt in Britney Spears nya skiva på min i.pod, Cirkus heter albumet, och det är så bra, sköna låtar....Britney is back!!!! 
För alla som känner mig så vet ni ju att jag är ett stort fan av henne.....I just love her.......;)

       

Skulle kunna dö för hennes kropp....Caroline Gynning sa en gång: att man skulle sätta upp en bild på en supermodell på kylskåpet, så varje gång man var sugen på något och skulle öppna kylskåpet för att ta något att äta så skulle man se bilden och bli påmind om hur man skulle vilja se ut och då ångra sig, stänga kylskåpet och inte ta något att äta =) Kanske är det så jag får göra, sätta upp en bild på Britney på kylskåpet ;)

När jag kom hem så hjälpte jag mamma med hår och smink =) Hon kände knappt igen sig själv när jag var klar, hon kände sig som en docka sa hon, men hon blev så snygg...=) Kan ju vara roligt att se lite annorlunda ut när man ska på fest.

Till middag blev det tacos, mmmm....så gott!   

Pappa och jag hade en soft hemmakväll själva, tände eld i brasan och tittade på några avsnitt av "Prison Break" som vi bränt ut på skiva. Sjukt spännande det är just nu...jag blir helt till mig när jag ser det programmet, lever mig in i det, blir nästan svettig o stressad....

Klockan 22.30 ringde mamma och ville bli hämtade från julfesten. Så både jag och pappa åkte. Skulle också köra hem henns vännina Ann, som har världens underbaraste och sötaste hundar. Vi blev nog alla lite sugna på en hund när vi träffade dem...Åhhhh....Hoppas att mamma o pappa en dag kan köpa en sån....de var som ett gosedjur, en liten nallebjörn....När vi kom hem så satte vi oss på nätet och kollade efter valpar =) Man kan ju alltid hoppas =)
Samojed heter rasen.....

       

De här söta går ju inte att motstå.....
Vill ha!!!

Kommentarer
Postat av: H.E

DU SKA INTE HA EN HUND! DU SKA INTE ÄGA NÅN SÅN HUND! INTE NÅT DJUR ÖVERHUVUD TAGET! SKAFFA INTE NÅGON HUUUUUUUUUUUUUUND!

2010-06-02 | 14:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback