Shopping till Nyår!!!

Datum: 2008-12-18 Tid: 15:40:38
Då var det dags igen då...samma problem varje år. Vad ska man ha på sig på nyår? Det ska ju vara glammigt och kännas speciellt. Glitter och glamour i like =) Det är ju alltid lika roligt att få klä upp sig lite extra vid sånna tillfällen.
Så jag och Magnus åkte in till Östermalmstorg för att shoppa loss lite. Började inne i Sturegallerian, på butiken "Elise", där jag köpte en underbar klänning. Svart med ett strassspänne...lite Marlyn Monroe inspirerad ;)



Hade svårt att välja skor, så det blev det två par =) Får vi se vilka jag väljer på nyår =) Paret till vänster är köpt på "Deichmann" (en tysk skokedja med riktigt bra priser), och de andra är ifrån "Mixage".

   

Och till det behövde jag ju även nya glittriga och glammiga smycken =), från "Creole".



Och till sist en ny kuvertväska, också den ifrån "Deichmann".



Efter allt spring på stan, så blev det lunch på Östermalmstorg, "Örtagården". Där vi åt vegetarisk lunchbuffé samt lite från deras husmans buffé där det finns allt från fisk till kött. 85:-/pers. Mycket trevligt ställe, soft miljö och god mat. Kan jag varmt rekommendera =)

Kommentarer
Postat av: helena

snygga grejer du köpt,mycket snygga skor!! jag vill också ha finskor, ska fasen göra en tåförlängning =)

2008-12-18 | 21:07:52
Postat av: therese

vilken donna du kommer att bli på nyår, jättefina saker. själv har man ju så stora fötter så det är ju inte ens kul att köpa skor:)

2008-12-18 | 21:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback