Shopping i Skärholmen

Datum: 2008-12-18 Tid: 16:07:17



Usch nu börjar jag bli trött på att springa runt i en massa affärer och leta julklappar. Alla människor som trängs överallt...varför måste alla shoppa när jag ska shoppa? Har folk inga jobb att sköta? Sluta bränna pengar!
Idag blev det en sväng till Skärholmen cetrum för att göra några inköp. Hittade några saker, bla till min vän Helena =) Som kommer att bli sjukt nyfiken efter att ha läst detta =) Hihi...hon vill alltid veta innan...sån e hon. =)
Passade på att käka lite lunch där, det blev libanesiskt. Vi åt båda kycklingfilé med klyftpotatis, aioli, ajvar o tzatziki.



Sedan var det storhandling som väntade, på Citygross...En massa mat nu när Magnus är här =) Matvrak som han är!

När vi kom hem så lagade vi lite mat. Idag blev det pasta pesto med soltorkade tomater, bacon, ruccola, parmesanost och kycklinfilé =) Mmmm så gott.



koka spaghetti, blanda den sedan med egengjord el köpt pesto på burk. Stek kycklinfilen i smör/vitlök och en massa kryddor, stek bacon så de blir knapriga, skär soltorkade tomater i mindre bitar, riv parmesanost och blanda sedan allt tillsammans och avsluta med lite ruccola på toppen. enkelt, snabbt och bara sååå gott!!!

Kvällen tillbringade vi i sängen framför tv´n. Vi hann med att se två filmer, första filmen heter "Eagle Eye".



Rachel och Jerry är två vanliga amerikaner som inte har någon gemensam nämnare. Åtminstone inte förrän de båda blir huvudpersonerna i en utstuderad komplott som kan komma att kräva många människors liv.

Eagle Eye. Rachel och Jerry får instruktioner av en mystisk kvinna på andra sidan telefonlinjen som har hållhakar på dem båda. Lyder de inte order riskerar Jerry att bli ditsatt som terrorist av FBI, och Rachels son kommer att råka ut för en tågolycka. Efter att ha tvingats råna en värdetransport slussar telefonrösten paret i hejdlös fart genom staden med FBI hack i häl. Det går hett till, och man hinner knappt hämta andan i de hisnande jaktscenerna. Allting flyter på så oerhört bra, att det ibland bara blir för mycket. För visst går det lite till överdrift när telefonrösten kan styra trafikljus, reklamskyltar, mobiltelefoner, lyftkranar och tåg för att hjälpa paret undkomma lagens långa (men i sammanhanget svaga och handfallna) arm. Men när man en bit in i filmen får reda på hur det egentligen ligger till kan man på något sätt acceptera hur allt kunde koreograferas så smidigt.

En riktigt bra och spännande film.....++++

Nästa film vi såg blev en teknad barnfilm, "Madagaskar 2".



I uppföljaren till "Madagaskar" är lejonet Alex, zebran Marty, giraffen Melman och flodhästen Gloria fortfarande strandsatta på Madagaskar. I ett försöka att ta sig hem till New York, kraschlandar de och är plötsligt vilse igen, denna gång i Afrika.

Helt ok film, småmysig, men inte så rolig som jag förväntat mig. ++


Gonatt från mig för idag.....




Kommentarer
Postat av: helena

jag vill nu veta vad du har köpt till mig!!!! =D du kan väl tala om =) ska ringa och pressa dig imorgon efter jag slutat =D kraaaaaam

2008-12-18 | 21:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback