Mamma fyller år.....27/12

Datum: 2008-12-28 Tid: 20:08:16
Hade ställt klockan på 09.00 förstog att mamma skulle vara trött idag eftersom hon var uppe så sent igår. Smög ner och kokade kaffe, slog in alla presenterna och gjorde i ordning lite frukost på en bricka, tände ett ljus osv. Sen så väckte vi mamma med skön sång, frukost på sängen och lite paket. =)

När alla hade vaknat till liv och ätit frukost så tog vi alla en lång promenad utom pappa som inte orkade som vanligt =) Fortfarande svinkallt här uppe i Norrland, 12 minusgrader, usch, brrrr....... Men det är ändå skönt, man känner sig nyttig, kan äta lite onyttigt utan att känna sig äcklig.

Sedan så åkte jag & Magnus till affären för att handla, vi skulle nämligen baka en tårta till mamma och även laga en 2 rätters middag. =)

 Förrätt: Avokado/räkröra i avokadoskal

 Varmrätt: Pasta pesto med kyckling, parmesan, ruccola, soltorkade tomater, bacon, mm.

 Tårtan: Pinocciotårta med dajmgrädde och hallon

   

Någon har hittat en ny favoritplats =) Lille Snutt som älskar granen, kulorna och allt glitter =)

 

Vi hade en riktigt trevlig kväll, mycket god mat och dryck....tittade även på filmen "Dreamgirsl" som mamma fick i födelsedagspresent.

Dreamgirls:
Effie, Deena, och Lorrell är tre väninnor från Chicago som bildar en lovande trio vid namn The Dreamettes. De flyttar till New York där managern Curtis Taylor Jr. gör dem till superstjärnor. Men framgången blir inte bara en dans på rosor, då bandet genomgår problem med både avhopp och droger.




     

Mycket bra film, bra musik, Beyonce är grym!!! Snygga kläder, snygga sminkningar och hår, en underbar film, typiskt tjejfilm. ++++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback