Lunchdejt med tjejerna inne i stan

Datum: 2008-12-15 Tid: 00:37:52

Idag hade vi ställt klockan på 08.30 för att vi tänkte infinna oss inne i stan redan kl 10.00 idag, så att Helena kunde hinna shoppa lite i lugn och ro innan alla julklappsmänniskor kommer och stressar och trängs överallt. Men så blve det ju inte, utan klockan 12.00 kom vi in istället. Mötte upp Erika utanför Åhlens, sedan gick vi till Souk-gallerian, där finns det ju så många bra affärer, bla Topshop.
Skulle även möta upp Fia & Miccis från Gävle, för att äta lunch tillsammans. Dom var nere över dagen för att besöka "storstan" =)

       


Svenska kändiskvinnor designar trendiga dockkläder för välgörenhet. En trendbarbie signerad av Carolina Gynning el varför inte Blondinbella? Nu designar kändiskvinnorna kläder till barbies, för att skänka pengarna till Barncancerfonden. De kommer att säljas på Tradera. Medans auktionen håller på så går dockarna att titta på i Souk gallerian fram tills den 17/12.  Några utav de som är med och designar är bla Marie Sernholt, Josefin Crawford, Victoria Silvstedt, Kitty, Carolina Gynning och Blondinbella.
Och vi var självklart där och tittade, fick lite flashbacks sen man var liten och lekte med de små dockorna...=)

       


Helena är ständigt på skojakt när hon är i Sthlm, och jag har lyckats hitta en skoaffär åt henne som tar in damskor i stl 35, men det gäller att vara snabb, för varje tisdag kommer det en ny skoleverans till skobutiken Bianco, men inte den här gången heller fanns det något som föll henne i smak, eller vad tycks?
Istället fick vi gå vidare till den nykomna skobutiken från Tyskland, Deichmann...och där, på barnavdelningen lyckades hon äntligen hitta ett par skor som hon kunde ha och tyckte var snygga. Så i framtiden så är det bara barnavdelningen som gäller för Helena ;) Fniss.....

   

Helena hittade även en snygg mössa som hon köpte nyår. Hon kommer att göra succé! =)

 Är hon inte snygg? ;)hihi

Då var det lunchdags, vi möttes alla upp på café Coffehouse by George uppe vid Topshop i Soukgallerian. Där åt jag en räksallad med handskalade räkor =) ägg och avocado...Så bra, så gott.....



Tänk vad klockan rann iväg, och vips var klockan 17.30, då var det dags för mig och Helena att åka hem, så vi skildes alla åt. Så gick vi och handlade lite mat till kvällen på Hemköp, eftersom vi bestämde oss för att ha en lugn hemmakväll med filmys i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback