Julpynt och hemmamys....

Datum: 2008-12-20 Tid: 00:04:39
Idag hade vi ställt klockan på 08.00 för att komma in i bra rutiner igen, inte sova bort halva dagen, men det gick så där =) När klockan ringde och jag såg hur djupt och skönt Magnus sov, så stängde jag av den och somnade själv om...Och vips så var klockan 10.00...Typiskt! =( Men, men...får ta nya tag imorgon. Käkade lite frukost innan vi klädde på oss för att ta en liten promenad på en timme, blev en tur fram och tillbaka till Midsommarkransen. Där passade vi också på att sola, få lite fejkbränna till jul =) Första gången jag solar sen operationen, kändes mycket bra, har känt mig så blek och ful nu i flera veckor.
Hade bestämt oss för att bara vara inne idag och ta det lugnt, fixa lite hemma och softa mest. Efter att ha ätit lite lunch så såg vi på filmen "Babylon" med Vin Diesel.

 



Thoorop (Diesel), en före detta krigsveteran som numera är legosoldat, tar ett högrisk-jobb där han ska eskortera en kvinna från Ryssland till Kina. Vad han inte vet är att hon är värd till en organism som en kult vill skörda, för att producera en genetiskt modifierad Messias.
Helt ok film, rätt spännande men lite annorlunda, Vin Diesel = bra skådis =) +++

Då var det daga att klä granen =) Yipiii!!! som jag har längtat....Jag blir som ett barn när det börjar bli jul, nu saknas bara lite snö för rätta stämningen. Vi klädde granen i svarta/silver/röda julgranskulor...den blev så snygg =) Och det var visst någon mer som gillade granen, lille Snutt. Som slickar och äter på "plastgranen" och leker med kulorna.
Under allt julstök så drack vi glögg och åt pepparkakor och hemmagjorda muffins =) Mmmm så gott!

 



       


 
 
Sen väntade sängen........Godnatt!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback