Hemmakväll med god mat och filmmys i sängen...Filmtips!

Datum: 2008-12-15 Tid: 01:07:10
Då var kocken Linda igång igen då. Konstigt att jag inte har en egen restaurang, kanske borde jag ha det? Hmm tåls att tänka på. Jag som lagar så mycket bra och gott är det ;)
Ikväll bjöds det på baconlindad fläskfilé med pommes, beasås, vitlöksfrästa champinjoner och majs.



Efter maten så kröp vi ner i sängen för att titta på film, jag har nämligen kopplat datorn till sovrums tv´n så man kan kolla på film där. Eftersom det inte är med några killar ikväll så bestämde vi oss för att titta på riktiga tjejfilmer.
Första filmen vi såg heter: "Sisterhood of the traveling pants 2".

     

Första filmen "Systrar i jeans" handlar om 4 st tjejer, Bridget, Carmen, Lena och Tibby, som har varit vänner ända sen de var födda. Deras mammor gick på samma aerobics för gravida kvinnor. På ett konstigt sätt så kommer ett par speciella jeans att passa dem alla fyra alldeles perfekt. Eftersom de är olika byggda, så tycker de att det är lite konstigt men bestämmer sig för att starta ett systerskap.


Den modiga och sportiga Bridget ska åka till ett fotbollsläger där hon träffar en tränare som heter Erik som hon blir mycket förälskad i. Carmen ska åka till sin pappa och förväntar sig ett slappt sommarlov hos sin singelpappa. Men det blir inte riktigt så. Den vackra Lena ska åka till Grekland till sin farmor och farfar, där hon träffar en mycket charmig pojke som heter Kostos. Och Tibby ska ensam stanna hemma och göra en dokumentär som inte blir som hon tänkt sig när Bailey dyker upp.



Andra filmen handlar om samma tjejer som blivit 17 år. samma gamla jeans. Ett år har gått och det är sommar igen. Vänskapen mellan de fyra tjejerna är starkare än någonsin.I den här uppföljaren till "Systrar i Jeans" får vi följa de fyra tjejerna månaderna efter deras första år i college slutat. Efter att ha varit ifrån varandra hela året, leder deras sommarplaner att de kommer ännu längre ifrån varandra, På varsitt håll upplever de frihet, kärlek, val och läxor om livet - allt en del i att växa upp. De inser snart att det kommer att krävas mer än brev och till och med ett par speciella byxor för att hålla kontakten.

     

Nästa film vi såg heter "Wild Child": En rebellisk tonårstjej från Malibu i Kalifornien skickas av sin far, till en strikt privatskola i England där hon får värdesätta äkta vännskap.

Jag kan verkligen rekommendera dem båda, speciellt för lite yngre tjejer, men även för oss över 25 år, man känner igen sig lite i dem båda. Och får sig ett gått skratt i mellan åt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback