Göggkväll med tjejerna!

Datum: 2008-12-10 Tid: 17:45:59
Äntligen....tjejkväll, med en massa skitsnack, gottis och mys. Det var nu länge sen vi alla träffades, men som vanligt så kunde inte alla. Det är ju svårt att få ihop alla tyvärr. Men det blev iallafall jag, Fia, Helena o Anki som skulle ha våran efterlängtade glöggkväll hemma hos Helena.
Först blev det middag på restaurang "Corner" i lilla Arbrå. Där gjorde vi det enkelt för kocken =) Alla tog kycklingfiléspett med klyftpotatis och tzatziki....Mmmm mumma så gott det var!



Sedan åkte vi hem till Helena och där dukade vi upp med en massa onyttiga gosaker, värmde lite glögg. Och bänkade oss i soffan framför tv´n, inte för att någon var så intresserad av tv´n, utan vi pratade, och pratade, hade ju alla så mycket att prata om eftersom det var så länge sen vi sågs. Sen så drog ju lille Maximillian åt sig all uppmärkssamhet =) Han är ju så söt...ett riktigt charmtroll =)

 En glad och nöjd tvåbarnsmamma =)

 Fia kanske blev lite småsugen hon också??? =) En liten bebis snart el? =)

 Allt sött, gott och onyttigt som vi gottade i oss under kvällen =) Mums...

 Helenas tokiga katt "Skräcken" som inte kunde slita sig ifrån mig, skulle ligga bakom min nacke och på min rygg, men efter att ha tagit en tugga av mitt huvud/mitt hår, då fick det vara nog.

Det blev en hel del tuttsnack, alla var ju nyfiken på hur mina nya tuttar såg ut. Anki blev lite chockad, hon hade förväntat sig Jordan el Pamela Andersson tuttar när det gäller mig =) Hihi...hur hade inte det sett ut. Hon trodde att de skulle vara större än vad de är, medans andra tycker att de redan är tokstora...Hmmm, själv så tycker jag att de är alldeles lagom.Och det är väl det som är huvudsaken =) Får väl se vad som händer i framtiden, om man vill ha ännu större =) haha....

Klockan sprang iväg och vips var klockan nästan tolv och Helena skulle upp och jobba klockan 05.00, stackarn.
Och vad händer då? Jo jag har slut på batteri i min bil, har lämnat mp3-spelaren på hela kvällen. Som tur är så har Helena en biltokig och bilkunnig pojkvän som fick åka hela vägen från Bollnäs till Arbrå för att hjälpa mig att få igång den i kylan. Det tog en stund, men sen var den igång och jag kunde åka hem och Helena kunde gå och lägga sig och få sova sina ca 3tim =( Hon kommer att vara så pigg och glad imorgon =) Not!

Det var snorhalt på vägen hem och en massa snö, så jag fick köra sakta...så det tog lite tid. När jag kom hem så sov ju själklart mamma o pappa. Men Magnus var vaken, han hade varit och spelat tv-spel hela kvällen, så vi pratade i över 1tim, klockan var nog 03.00 när vi la på och skulle sova....Hoppas att jag slipper bli väckt imorgonbitt, jag behöver sova mina 8tim, minst =)




Kommentarer
Postat av: helena

haha ja min katt är bra go han =) skratta åt att du skrev att han tog en tugga av ditt hår =D hihi ja de va fasen humor!!!! =D kraaam

2008-12-10 | 19:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback