Fotografering för Vällingby Köpcentrum

Datum: 2011-09-06 Tid: 21:17:35

Åh vad jag hatar att vakna 30 min innán klockan ska ringa. Man vill ju så gärna sova de sista tretti minuterna och om man väl lyckas somna om så känns de 30 min som 5 min och vips så är det dags att kliva upp.
Då det är en hel del trafik här på morgonen och långa bilköer så jag åkte i god tid även om det stog på eniros hemsida att resan mellan mig och studion i Johanneshov bara skulle ta 8 min. Och tur var väl det, för jag min yrhöna med lokalsinne som en fiskmås körde ju lite halvfel. Men efter ett samtal till min egen gps/eniro-karta "Min kära pappa" så fick jag lite guidning till rätt plats. Så nu är det ju bara att hålla tummarna och hoppas att jag hittar dit även imorgon. Hem kom jag iallafall ;)

Idag är första dagen på två dagars jobb och samarbete med Vällingby Köpcentrum. I våras var jag också ner och gjorde deras vårkampanj och nu är det dags för höstens. Samma team som sist så det känns jättebra. Har idag sminkat och fixat barret på flera personer som ska medverka i denna reklam. Vi började jobba kl 09 och jag fick åka hem vid 18.30 så det blev en lång dag.

På vägen hem köpte jag med mig en tonfisksallad som jag åt framför tv´n "Halv åtta hos mig" som följdes av "Idol" och "Kaos i Båstad".
Funderar på om jag ska ta ett bad snart eller om det blir bums i säng, har en lång inspelningsdag som väntar imorgon. Senare på kvällen så kommer min kära mamma ner och ska göra mig sällskap. Vi ska ut och shoppa, kläder och inredning sen blir det nog några restaurangbesök om jag känner oss rätt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback