Stockholm i mitt hjärta

Datum: 2011-01-31 Tid: 18:48:15
Vid 08.10 i morse så hoppade jag på tåget ner till mitt andra hem, Sthlm. Var framme vid 10.30 så då åkte jag hem till lägenheten och lämnade av min packning för att sedan bege mig in till stan.

Strosade runt lite på stan och kikade i lite butiker tills det var dags att möta upp min vän Anna för en lunchdejt. Hon hade med sig sin lille prins Viktor =) så det var mysigt att få hålla och mysa med en liten bebis. Han är ju sååå söt, så lik sin storasyster Evelina. Som vanligt när vi ses så tjattrar vi så mycket så att tiden rinner iväg och vips så var klockan halv fyra och dags för Anna att åka hem.

Själv så åkte jag hem till lägenheten, köpte med mig lite mumsig sushi att äta till middag. Det var inte igår, så det var riktigt gott.
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, ta ett varm och skönt bad och läsa lite bok. Bara njuta av att vara i min lägenhet som jag har saknat.
Det känns bara tråkigt att vara här själv, hade gärna haft min älskade pojkvän med....lite mysigare då =)

Imorgon är det dags att sätta sig vid skolbänken igen. Hur nu det ska gå? Imorgon börjar nämligen Kaneboutbildningen som jag ska gå i 3 dagar.

Söndagsjobb som avslutas med söndagsmys

Datum: 2011-01-30 Tid: 18:33:59
Tar tillbaka det som jag skrev igår, om att inte kunna sova längre nu för tiden. Idag sov jag nämligen till 09.30 och hade inte klockan ringt så hade jag säkert sovit än =) Hur skönt som helst....Men igår kväll höll jag mig vaken längre mot för vad jag brukar nu för tiden.

Klockan 12.00 så började jag och jobba. Och för att vara söndag så hade vi fullt ös. Det var en massa folk som ville shoppa idag =) Så mina timmar sprang iväg.

Tanken var att vi ikväll skulle bjuda mamma och pappa på middag. Men de ställde in då de tyckte att det blev för sent. Så vi får äta våran grekiska pytt själva och den underbara mjölkchokladpannacottan till efterrätt =) Mums!

Nu sitter vi och tittar på handbollsfinalen mellan Danmark och Frankrike. Och senare så blir det filmen "I rymden finns inga känslor". Lite söndagsmys med älsklingen nu när jag ska åka bort i 4 dagar. Jag åker ju till Sthlm imorgon måndag och blir borta till torsdag kväll =)

En mysig och ledig dag tillsammans med älsklingen

Datum: 2011-01-29 Tid: 23:14:32
Förr så brukade jag och Magnus kunna sova till 10.00 på morgonen när vi var lediga. Men något har hänt, vet inte om det har med de morgonrutiner som vi har nu för tiden. Vi vaknar alltid runt 08.30 - 09.00, visst är det väl läge att kliva upp då, men det är även riktigt skönt att sova lääääänge, länge. Eller har det med åldern att göra? Man börjar ju snart närma sig tretti =( Ångest! Har önskat mig en botoxspruta av Magnus i födelsedagspresent =) Hoppas, hoppas!

När vi hade gjort oss i ordning så åkte vi ner på stan. Vi gick in på Pepes där Magnus handlade på sig en massa snyggt, bla 4 st t-shirts och 2 st lite tuffare tjocktröjor/koftor. Vi passade även på att käka lite lunch, det fick bli nachotallrik på Roy´s. Svängde förbi mamma och pappa och där fick vi besök av min kusin Krille och hans söta tjej Jennifer. Vi fikade och snackade en massa skit innan det var dags för dem att åka hem och för oss att handla.

När vi kom hem så lagade vi lite käk och städade undan här hemma, gjorde det lite myspysigt för kvällen.

Jag fick en jättesnygg och fin matta (en vit, blank ryamatta med tjocka trådar) av älsklingen idag som jag ska ha där jag står och gör mig i ordning varje morgon. Den kommer att göra sig riktigt bra där, mot det gråa golvet och gardinerna, byråerna, mm. Tack älskling!



Bilder kommer......

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova....är sjukt trött och imorgon väntar en ny arbetsdag.

En riktigt bra dag på jobbet....me like!

Datum: 2011-01-29 Tid: 23:01:19
Igår fredag hände det inte så mycket. Jag jobbade mellan 10-19, hade fullt upp på jobbet då det verkligen märktes att folk hade fått lön. Så det var roligt, dagen bara sprang iväg =)

Eftersom det var handboll på tv´n när jag slutade så fick jag gå hem till mamma och pappa och vänta på att Magnus skulle komma och hämta mig. Tyvärr så förlorade Sverige, men vi får spela om bronset på söndag i allafall mot Spanien.
Vid 20.00 så dök Magnus upp och då var vi så hungriga så det fick bli hämtmat.
Jag kände mig ganska trött igår kväll, hade huvudvärk osv så det fick bli en tidig kväll för oss.

Lördag då är jag ledig!

Kort arbetsdag idag

Datum: 2011-01-27 Tid: 10:15:22
Godmorgon kalla torsdag.....Idag är älsklingen ledig och nästan jag också. Jag ska in och jobba några timmar ikväll, mellan 16-19. Konstig tid jag vet, hade gärna haft dessa timmar avklarade redan på förmiddagen. Men det är ju inte jag som bestämmer hur mitt schema ska se ut. Skönt att få sova ut idag, inte behöva ställa någon klocka, utan sova tills man vaknar av sig själv, utvilad!

Får se vad som händer idag då....

En lugn och skön ledig dag

Datum: 2011-01-27 Tid: 10:10:20
Igår blev en riktigt slapp dag....men shit vad tråkigt det är att vara ledig en vardag när typ alla andra jobbar. Försökte göra lite nytta här hemma, plockade undan julen, lagade lite mat så vi har resten av veckan (prövade ett nytt recept igen). Jag läste även ut boken "Vyssan lull" som var grymt bra, precis som de tidigare böckerna av Carin Gerhardsen. Längtar till sommaren då hennes fjärde bok ur Hammarbyserien kommer ut, ser verkligen fram emot det.



Om boken:
Hammarbypolisen i Stockholm står handfallna inför den brutala avrättningen av en filippinsk kvinna och hennes två små barn i deras lägenhet. Man hittar inga spår efter gärningsmannen och frågorna blir bara fler. Varför lever barnens svenske far isolerat, nästan utan kontakt med omvärlden? Och hur kunde kvinnan, på de små summor hon tjänade på svartstädning, ha råd med en lägenhet värd flera miljoner? Berättelsen har sin upprinnelse i någonting som hände för länge sedan, när ett ungt par en solig majdag stannar till med bilen vid en kiosk för att köpa lördagsgodis till de två små pojkar som leker i baksätet. Kriminalkommissarie Conny Sjöberg sliter hårt med utredningen med ett decimerat arbetslag. Jens Sandén lider av sviterna efter en hjärtinfarkt , Petra Westman famlar fortfarande efter identiteten på den man som våldtagit henne och kollegan Einar Eriksson är försvunnen och har inte dykt upp på jobbet. Sjöberg själv är splittrad och bestämmer sig till slut för att gå till botten med sin gåtfulla bakgrund som hans mamma vägrat tala om. En dag knackar han på dörren hemma hos sin farmor som han under hela sitt liv trott var död.

Så tyckte jag:
Detta var som sagt den tredje boken i Hammarbyserien. Den handlar bla om skuld. Älskar även denna bok, håller verkligen måttet precis som de tidigare böckerna "Pepparkakshuset" och "Mamma, pappa, barn".
Hon börjar komma upp i samma klass som Läckberg, Marklund mfl.
Vill verkligen läsa mer av henne, gärna NU!

+++++


När Älsklingen kom hem så käkade vi middag. Sedan gick han ut i garaget och målade lite taklister till gillestugan som snart börjar bli klar. Golvet blev supersnyggt, vi har ju slipat det, betsat det svart och nyss lackat det. Jag är mer än nöjd =)

Kvällen bjöd på en massa bra på tv´n, vi tittade så klart på "Halv åtta hos mig", "Sveriges mästerkock" och "Fuskbyggarna".

Jag är ledig idag

Datum: 2011-01-26 Tid: 11:09:04
Idag är det onsdag och jag är ledig. Hmmm vad ska man hitta på då? Började med att äta frukost och läsa tidningen "Vi villaägare" som man får hem lite då och då nu när man har gått och köpt hus =) En rätt bra tidningen där de står en hel del bra tips som man bör tänka på som husägare mm. Och vi behöver alla tips vi kan få, då vi är rätt färska med detta.

Sen så har Magnus tjatat länge på mig nu att det är dags att plocka ner granen. Ja, jag vet att det är sent...men jag tycker att granen är så fin och att den har gjort sig riktigt bra där den stog. Men nu är den borta =( Och det är hela 11 mån kvar tills nästa gång jag får se den. Vad ska jag ställa i det där hörnet nu då???? Det blev ju så tomt =(

Och nu då?


Tisdag

Datum: 2011-01-26 Tid: 10:59:27
Idag jobbar jag lång dag, mellan 09-19. Tyvärr så var jag väldigt trött och seg i morse. Ville verkligen inte kliva upp i morse när klockan ringde. Kände mig inte utvilad....jag är van med minst 8 tim sömn och det blev det inte i natt. Hade en hel del softa kunder som fick mig på bra humör så dagen rann iväg rätt fort i allafall. Plus att vi har en tävling mot ett annat varuhus så då blir man ännu mer taggad att sälja =) Tävlingsmänniska som man är =)

Fick reda på att jag även ska få gå en doftkurs i vår. Det är Chanel som står för den. Det ska bli mycket roligt och spännande. Det ser jag verkligen fram emot. Men först har jag Kanebo och efter det Clarins att se fram emot. Det är ju bara en vacka kvar nu till första kursen =)

När jag kom hem efter jobbet idag så var det bara att slå sig ner, för maten var klar och stog på bordet och väntade. Jag har världens bästa pojkvän....Love you!
Sen så var det ju gruppslutspel i handboll, mellan Sverige och Danmark så det var vi ju tvungen att titta på. Tyvärr så förlorade Sverige, men det spelade egentligen ingen roll då de ändå är vidare till semi.

Kröp ner i sängen redan vid 21.45 i kväll så vi vaknar riktigt utvilade imorgon =)

Nu var det länge sedan jag rekommenderade någon produkt, så nu tycker jag att det är dags igen.
Jag har ju alltid använt volympuder (sen det kom), då jag älskar att tupera upp volym i mitt hår. Mina tidigare favoriter är bla "Dust It" från Osis och "Styling dust" från Disp.



Men nu har jag hittat ett nytt volympuder som jag bara älskar, styling powder från Björm Axen i sprayform. Den är mycket lättare att applicera, det luktar gott och ger grym volym. me like!
Den kostar ca 130:- och finns att köpa hos bla Åhlens, Kicks, mfl.


Måndag

Datum: 2011-01-26 Tid: 10:38:18
Då var det måndag igen och ännu en ny vecka väntar. Idag var det jobb mellan kl 11.30-17.30. Rätt soft start på veckan måste jag säga. En dag kvar tills alla får lön, hoppas att det kommer att märkas hos oss. Jag vill ha massor av folk, massor av människor som jag kan hjälpa, ge tips och råd. Dela med mig av all minn kunskap, få kunderna att gå ut med ett leende på läpparna.

När jag hade en kvart kvar att jobba så kom Magnus in och hälsade på. Och jag blir alltid lika glad när han kommer på besök. Passade på att visa honom lite av de nyheter som har kommit inför våren när det gäller heminredning. En massa snyggt =)

När vi kom hem så käkade vi middag innan vi satte oss i soffan och slappade. Jag håller fortfarande på med boken "Vyssan Lull", men nu är det inte många sidor kvar. Undra vad jag ska läsa här näst?

Laga mat på en söndag

Datum: 2011-01-23 Tid: 20:01:16
Idag skulle jag egentligen också ha varit ledig men chefen frågade mig i veckan om jag kunde tänka mig att jobba. Och självklart så ville jag det, så idag var det jobb mellan 12-16.
Jag fick ju ändå sovmorgon =) Sov till 09.00 =)
Det var tyvärr väldigt lugnt på jobbet idag, men jag jobbade med Lotta så jag hade det rätt trevligt ändå. Längtar till veckan då folk får lön och det kanske blir lite mer folk i rörelse.

När jag slutade så åkte jag hem till mamma och pappa och hämtade en mysig "puff" som mamma har gjort i ordning till våran lilla Snuttan. En snyggare plats för henne att ligga och mysa på i stället för den fula stolen som hon har haft innan. Mamma har klätt om den, så nu är den riktigt snygg och pimpad. Och gissa om Snuttan tyckte om den, hon tog plats på den direkt =)

Åkte förbi Ica Kvantum och storhandlade på vägen hem. Och när jag kom hem så fick det bli lövbiff, vitlökssmör och pommes till middag, det var vad jag var sugen på. Vi passade även på att laga lite mer mat som vi kan äta i veckan till både lunch och middag, slippa tänka på det efter jobbet. Det blev bla en massa pannbiffar och en kycklinglasagne (innehållande kyckling, pesto, parmesan, färska lasagneplattor, persilja, vitlök, champinjoner mm). Spännande och se hur den smakar =) Det är nämligen första gången jag lagar det.

Nu har vi tittat på handboll igen, sett Sverige vinna mot Kroatien och gått vidare till semifinal =) Och nu blir det "Solsidan" =) En slapp söndagskväll väntar nu i soffan.

En ledig lördag

Datum: 2011-01-23 Tid: 19:52:20
Det var länge sedan jag var ledig en lördag, men idag är jag det. Så lycklig och glad =) Inte behöva ställa någon klocka, sova tills man vaknar, inte ha några måsten osv.

Vi tänkte att vi skulle hitta på något idag när vi båda var lediga, men ute så föll snön och klockan rann iväg så planen att ev åka till Falun, Borlänge, Sundsvall, Uppsala eller liknande fick bli framskjutit till nästa helg.
I stället så åkte vi till Söderhamn och kikade lite, köpte några nya salladsskålar, ett litet diskställ och lite annat smått och gott till hemmet.
Åkte sedan till mor och far, mamma bjöd då oss på lunch på "Lilla K". Det var buffé med varmrökt lax, ryggbiff, grönsakssoppa mm. Det fanns en hel del mumma att smaska på. Tack snälla mamma för den goda lunchen =)

När vi kom hem så gjorde vi lite nytta, plockade upp allt nytt som vi hade köpt mm innan vi fick softa.
Innan handbollen började på tv´n så lagade vi middag tillsammans, det blev club sandwich med mangodressing, mums!
Efter att ha sett Sverige vunnit mot Polen så började vi titta på filmen "The Social network", filmen om skaparen bakom facebook. Vi orkade inte se klart filmen då båda var jätte trötta vid 23.30, så då fick det bli sängen.

Shopping till hemmet igen

Datum: 2011-01-21 Tid: 21:58:28

Idag var jag tvungen att kliva upp ännu tidigare.....redan kl 06.15 väckte Magnus mig. Han börjar jobba kl 07.30 idag och eftersom vi bara har en bil idag så åkte jag med honom ner till Bollnäs (till mor och far). Tog en liten tuppplur hos dem på soffan innan det var dags att göra sig i ordning för att gå och jobba. Kl 08.45 började vårar månads morgonmöte, chefen bjöd på fika och en massa framtidsplaner mm.

Idag började våran kampanj 20% på all hemtextil och gissa om jag har shoppat (eller lagt undan rättare sagt). 1 st limegrön pläd + 3 st limegröna kuddar, 1 st ceriserosa pläd + 3 st ceriserosa kuddar. Det ska vi ha till våren, dels nere i gillestugan där detaljerna kommer att vara ceriserosa. Det limegröna får jag se vart jag kommer att ha, gästrummet? sovrummet? vardagsrummet? Snyggt kommer det i allafall att bli =)



 


Älsklingen kom och hämtade mig vid 19-tiden då jag slutade. När vi kom hem blev det lite käk och sedan satte jag mig i soffan med nya numret av tidnigen "Amelia" och tv-programet "Let´s Dance". Magnus han satte igång och oljade vårat golv i gillestugan som har blivit svartlaserat, mycket snyggt blir det.

Nu är jag sååååå trött så jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Men det är ändå fredag och jag är ledig imorgon, så en liten stund till får jag bita ihop. Kanske lägger mig i sängen och läser =)

Trevlig fredagskväll allihopa!!!!


Torsdag

Datum: 2011-01-20 Tid: 20:36:27
Vad jobbigt det är att kliva upp klockan 07.00 när det är mörk ute och Magnus fortfarande ligger och sover. Magnus ska nämligen bara ha planeringsmöte på sitt jobb idag mellan kl 12-16 (snacka om soft dag). Själv så började jag klockan 09.00 i morse, plocka upp lite varor innan vi öppnar vid 10.00.
Idag var det jag och Lotta som jobba, trivs verkligen jättebra med henne, dagarna går så mycket fortare när man har bra och trevliga kollegor att jobba med. Och jag tycker verkligen om alla mina kollegor, jag är så glad att jag har fått jobb där.

Åkte med pappa och farbror Patrik hem, de skulle till Patrik och titta på handboll vilket jag också ska göra, fast hemma tillsammans med min älskling som har lagat mat till sin älskling =)

Idag fick vi en inbjudam till dop i Skövde. Våra underbara och saknade vänner Thomas och Elina ska döpa sin tvillingar Casper och Selma i feb. Jag hoppas verkligen att vi kommer att ha möjligheten att kunna åka ner och äntligen få se dessa underverk och umgås med våra kära vänner. Saknar dem så!

Nu blir det handboll och mys i soffan...

Läkarbesök och shopping

Datum: 2011-01-19 Tid: 17:02:49
Idag har jag varit ledig, men för det så blev det ändå ingen sovmorgon =( Pappa och jag hade planerat att åka till Gävle en snabbis idag. Jag skulle förbi min hälsocentral och ta nya prover och hoppas på att få höja min dos av levaxin ännu mera så att det händer något.

När vi var klara där så åkte vi in till stan och kikade runt i några butiker. Jag var tvungen att köpa på mig en massa leggins och strumpbyxor på H&M och där hittade jag även en svart tunika att jobba i =) Nästa måste var att hitta ett par snygga skor med bekväm sula att stå upp och jobba i hela dagarna, och det lyckades jag också hitta =) Sedan var jag tvungen att ha lite smink från Make Up Store, ett nytt puder, en vit kajalpenna mm =) Tog en tripp in på Gina lite snabbt också och lyckades även där komma ut med en shoppingkassa innehållande ännu en svart tunkia att ha på jobbet. När jag gick förbi Body shop såg jag att de hade rea på min favvo body butter "papaya" så det fick också följa med hem + en showe gel i samma doft. Lite nytta behövde jag också köpa, så 3 st svarta pärmar och ett gäng med kulspetspennor hittade jag på Clas Ohlson.

Efter några timmar på stan så var det dags att äta lite. Jag käkade thaimat och pappa tog en kebabtallrik inne på 9.an gallerian.


Följde med pappa och handlade när vi kom tillbaka till Bollnäs och då köpte jag mig och Magnus en varsin semla till kvällen när vi ska ha myskväll framför tv´n =)

Nu sitter jag hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem, han jobbade över lite idag. Men när han kommer hem så blir det tacos till middag plus att jag ska göra en lasagne så vi har lunch tills imorgon då vi båda ska jobba.

Ha en mysig kväll allihopa, för det ska jag ha =)


The bachelorette

Datum: 2011-01-19 Tid: 16:37:21
Johan Pråmell lämnar "Talang" för att bli programledare för nya singelsåpan "Bachelorette". I mars på tv3 är det premiär för det nya tv-programet.


The bachelorette

Datum: 2011-01-19 Tid: 16:37:21
Johan Pråmell lämnar "Talang" för att bli programledare för nya singelsåpan "Bachelorette". I mars på tv3 är det premiär för det nya tv-programet.


Nytt från O.P.I i vår

Datum: 2011-01-18 Tid: 21:45:01
Detta är vad O.P.I har att bjuda på i vår. De gör som de flesta andra nagellack serier, kommer med ett graffitilack.

En annan kollektiom som kommer heter Texas, nedanför syns några av färgerna.


Ny parfym

Datum: 2011-01-18 Tid: 21:32:10
Upp och hoppa klockan 07.00 det är inte riktigt min grej. Jag är ingen morgonmänniska, utan en riktigt trötter. Det var jag och lilla Julia som började så tidigt, vi plockade en massa varor på morgonen innan öppning.
Vi fick en ny parfym idag, från J.Lo "LA Glow" heter den. Påminner om en tidigare doft från Escada.

Idag fick jag min inbjudan från Kannebo, jag ska bo på Quality hotell Globen i 2 nätter när jag ska på utbildning. Men jag passar på att åka ner en dag tidigare och då tänkte jag bo i min lägenhet. Men jag tackar inte nej till några nätter på hotell sedan =) Kursen/Utbildningen kommer också att hållas på hotellet, mycket smidigt.

Idag är Magnus och jobbar på ett hem i Kilafors mellan 15-23 så när jag slutade vid 19.00 så gick jag hem till mamma och pappa och käkade.

Nu sitter jag hemma och tittar på handbollsmatchen mellan Sverige och Argentina, tyvärr ser det inte så lovande ut den här gången, men det kan ju vända.

Sedan väntar sängen och lite läsa innan det är dags att sova. Saknar min älskling!!!


En rygglåsning

Datum: 2011-01-18 Tid: 21:21:33
Måndag...då var det dags att jobba igen men idag har jag sovmorgon. Det är jag värd och det ska bli så skönt =)
Sov till kl 09.00, tog det sedan väldigt lugnt hela morgonen, ingen onödig stress här inte. Vid 11.30 kom min kära pappa och hämtade mig och körde mig till jobbet då Magnus hade bilen.

Slutade vid 19.00 och då åkte jag förbi min lilla kusin Bella och gav henne min gamla mobil eftersom hon hade haft sönder sin. Sedan bar det av hem och till älsklingen. Han hade fått med sig mat hem från min mamma och pappa. Så det var bara att värma i micron och äta, raggmunk och bacon, gott men inte så bra för magen som slår bakut för fet mat.

Klockan 20.00 så var det dags för en mycket spännande handbollsmatch på tv´n och under tiden fick jag skön massage av älsklingen. KJag har en låsning på högra sidan av ryggen som Magnus sedan försökte knäcka ut på massagebänken, men det gick inte. En rejäl låsning då den sitter som berget, får se om vi kan få bort den imorgon =) Gick och la oss vid 22.00, för imorgon ska jag upp redan klockan 07.00...Ångest!

Jag shoppade lite idag också, bla en ny väska, Versaceparfym, 3 par nya hotpants, 3 st nya plastskålar i ceriserosa att baka i mm, lite nya våriga servetter, en lila minikalender att ha i handväskan, en svart/grå-randig kjol.




En jobbig dag

Datum: 2011-01-18 Tid: 21:12:44
Idag kände jag redan i bilen på väg till jobbet att det var något med mig som inte stämde. Kände mig nedstämd, ledsen och nära till tårar. Men det var bara att bita ihop och lägga på sitt säljsmile och vara trevlig. Jobbade mellan 12-16 och tyvärr så var det väldigt lugnt idag så dagen kändes mycket längre än vad den brukar. Kan förstå att folk inte ville ge sig ut på vägarna idag då det regnade ute och vägarna var som isbanor.

När jag slutade så åkte jag raka vägen hem där mamma, pappa och Patrik var och hälsade på. De hade hjälp Magnus med det mesta, bla att svartlasera vårat golv i gillestugan, röjt ut vårat förråd mm. De hade även förberett middagen som jag skulle laga. Pestobakad kycklinfilé med parmaskinka och parmesan. Maten blev en succé, så gott blev det =) Mums!

Sedan kom det som jag känt hela dagen var på väg att hända. Jag bröt ihop och föll i tårar, mådde inte alls bra....vet inte alls vad det är föt fel. Känner mig allmän labil och piss just nu. Hoppas att detta vänder snart. Tror att det har varit lite mycket för mig på sista tiden.

Bilder

Datum: 2011-01-15 Tid: 20:08:46
Tänkte bara berätta att jag har uppdaterat bloggen med bilder från de senaste veckorna. Har inte hittat min kamerakabel för än nu.

Lördagsjobb

Datum: 2011-01-15 Tid: 19:59:37
Då var det slut på ledigheten, lördag igen och dags att börja jobba igen. Idag började både jag och Magnus och jobba kl 10.00. Magnus ska vara på gymmet idag på "Mitt hjärta".

Det var rätt mycket folk idag och shoppade =) många som vill göra vår både hemma och i sminkväskan. Vilket alla borde vilja göra, köpa lite nytt till huden och självklart lite ny och fräsch make up. Kan även passa på att berätta att vi har bra erbjudande på Clinique just nu, köper man 2 st valfria produkter så får man en gåva (värd ca 1.200:-).

Magnus tittade förbi efter jobbet så då passade jag på att visa honom en massa vårnyheter som vi har fått in, bla från hem som jag vill köpa. Snygga bunkar att tex baka i, i färgerna ceriserosa, limegrönt mm. Vi har även 25% på alla Hugo Boss parfymer nu, så Magnus var där och luktade men hittade ingen som föll honom i smaken.

När jag slutade vid 15.35 så åkte vi till Kvantum och handlade mat för helgen. Och idag blev det ryggbiff med klyftpotatis, bea, creme de balsamico och en ros av parmaskinka ;)



Efter maten så var det handbollsmatch igen, Sverige - Slovakien. Och Sverige tog hem segern så klart =)

Antar att det blir någon film resten av kvällen eller så blir det bokläsning för mig om det är så att Magnus ska se mer på handboll.
Imorgon har jag i allafall sovmorgon =) Jag börjar inte jobba förän kl 11.55 =)

Bilder på vårat sovrum

Datum: 2011-01-15 Tid: 19:45:18
Sovrummet än så länge. Våran fina, nya taklampa har kommit på plats samt våra snygga nattbordslampor. Det ska in lite blommor och lite mer färg så småningom. Just nu är det bara svart och vitt, vilket jag också tycker är snyggt och stilrent. Men till våren/sommaren vill man ha lite färg.






Fler bilder på vårat hem

Datum: 2011-01-15 Tid: 19:38:10
Tänkte lägga ut lite fler bilder på vårat hus, nu har vi fått upp en taklampa och lånat ett bord av mamma och pappa tills vi kommer i väg till Uppsala där vårat nya bord finns. Ett högblankvitt satsbord (3 st i olika stl).






Farbror Patrik fyller år!!!

Datum: 2011-01-15 Tid: 18:58:59
Tänk jag förstår verkligen inte hur jag fick mina dagar att gå när jag bodde i Sthlm och inte jobbade. Känns jätte konstigt att få vara ledig nu när man jobbar. Även om det är skönt att bara softa och inte göra något speciellet så går dagarna väldigt långsamt när man är ledig och är van att jobba. En lite annorlunda känsla för mig måste jag säga. Sen så kanske det kan bero lite på att man har ett stort hus att ta hand om nu, att man alltid har något att göra. Att man nästan kan få dåligt samvete av att bara softa en dag då det finns massor saker att göra. T.e.x riva ut matta och tapeter i kontoret som vi har tänkt att göra i ordning.

Min dag ägnade jag i allafall åt att bla tvätta, titta lite på tv "Efter tio" med Malou på tv4, läsa bok, vila på soffan och längta efter älsklingen som är och jobbar. Som tur var så hade han det rätt lugnt på jobbet så han slutade lite tidigare idag =) Jag hade maten klar tills han kom hem, det blev fläskfilé med pommes, stekta champinjoner och vitlökssmör =) Mums så gott! Älsklingen hade köpt med sig en bukett med vita tulpaner hem =) Han är världens bästa! Det är ju tulpanernas dag imorgon =)



Vid 17.00 kom mamma och pappa och hämtade oss så åkte vi till farbror Patrik som fyller år idag. Vi hade med oss en tårta (marräng och hallon, mums!). Det blev en trevlig kväll men till klockan 20.00 var vi hemma för att titta på "Let´s dance".
Kröp ner i sängen efter det, då vi båda ska upp och jobba imorgon.

En ledig dag

Datum: 2011-01-14 Tid: 10:27:43
Igår var jag ledig och då hade jag tänk sova länge, men när Magnus gick till jobbet vid 08.30 så kunde jag inte somna om. Men då hann jag få lite mer saker gjort på dagen innan det var dags för älsklingen att komma hem igen vid 15.00.
Tillbringade en hel del framför datorn, bloggade en massa, städade huset, bytte sängkläder och plockade lite. Jag hann även prova lite smink från Bare Mineral, bla en foundation samt 2 st olika ögonskuggor, återkommer med vad jag tycker då jag ska ge det en chans till idag.

När Magnus kom hem så åkte vi ner till Bollnäs, vi hade lite ärenden på stan som vi var tvungen att fixa. Blev bjuden på mat hemma hos mor och far, mumsiga köttbullar. På vägen hem så svängde vi förbi farbror Niklas och tjejerna där vi stannade en stund innan det var dags att skynda sig hem. Ikväll börjar ju Handbolls VM!!!! Mycket viktigt!

Så kvällen tillbringade vi framför tv´n/handbollen....Sverige vann!!!!

Baksmälla

Datum: 2011-01-13 Tid: 14:01:56

Mycket bra låt av September och Petter....en riktigt bra duett enligt mig =)


Isadora vs Depend

Datum: 2011-01-13 Tid: 13:57:37

Graffiti nagellacket från Isadora har gjort succé, alla vill ha graffitinaglar nu. Men nu får Isadora se upp för nu kommer Depend med sin version av graffiti.

Någon som har testat?

På mitt jobb säljer vi mängder av dessa lack.

 

VS

 


Nytt från Britney

Datum: 2011-01-13 Tid: 11:04:13

Britney Spears nya singel " Hold it against me" är grymt bra tycker jag.
En ritkigt skön danslåt....=) Me like!

 


Victoria Silverstedts självbiografi

Datum: 2011-01-13 Tid: 10:56:48

Victoria Silverstedt har skrivit en självbiografi som nu har kommit ut i Frankrike. Boken heter "Les secrets de Victoria". Där berättar hon om sitt glammiga liv och hur hon har tagit sig dit hon är idag. Men hon berättar även om våldtäktsförsök, anorexi, aborter mm.

Jag som älskar att läsa, tycker om att läsa kändisar självbiografier kommer absolut att läsa den här när den släpps i Sverige.

 


Victoria Silverstedts självbiografi

Datum: 2011-01-13 Tid: 10:56:45

Victoria Silverstedt har skrivit en självbiografi som nu har kommit ut i Frankrike. Boken heter "Les secrets de Victoria". Där berättar hon om sitt glammiga liv och hur hon har tagit sig dit hon är idag. Men hon berättar även om våldtäktsförsök, anorexi, aborter mm.

Jag som älskar att läsa, tycker om att läsa kändisar självbiografier kommer absolut att läsa den här när den släpps i Sverige.

 


Elizabeth Arden utbildning

Datum: 2011-01-13 Tid: 10:49:13
Oj vad tiden går fort, det är redan mitten på jan och jag som tyckte att det nyss var julafton och nyår.
Idag åkte jag med Magnus ner till Bollnäs när han skulle åka och jobba i Ljusne. Hoppade av hos mor och far där jag la mig på soffan och vilade en stund innan det var dags att göra sig i ordning för att gå och jobba vid 10.00.

Idag hade vi en säljare från Elizabeth Arden på besök som gick igenom alla produkter som vi har hos oss. Vi fick prova, känna och veta allt vi behöver veta.

Själv så har jag i många år använt den populära Eight Hour Cream Skin Protectant, som är bra mot allt. Tex torra läppar, händer, hälar, brännskador, munherpes mm. Ett måste i allas handväskor =)



Har nu fått några nya favoriter från Elizabeth Arden efter dagens utbildning.

Good Morning Skin Serum, som kan användas som en primer under din make up eller som en extra fuktgivare på natten tillsammans med din nattkräm. Den är helt fantastisk, vilken lyster och vilken undbar grund att lägga foundation över.
Den kostar 445:- och är mycket dryg och prisvärd.



'
Har även börjar använda Perpetual Moisture 24 Creame, detta är en 24 tim fuktkräm som är oljefri och hjälper huden att själv producera fukt. En svag doft av gurka, mycket fräsch och behaglig kräm. Den kostar 595:-.


Blev helt chokad igår efter att ha provat den här helt fantastiska peeling och ansiktsmask. Peel & Reveal Revitalizing Treatment Den lämnar en vacker och ny lyster på huden, huden blir sametslen och ger en ny struktur efter denna djuprengöring, den tar bort döda hudceller och minemerar porerna. En mycket uppfräschande peeling/mask. Den kostar 555:-.



Och sista favoriten är Intervene Skin Tone Perfecting Capsules, en riktigt c-vitamin bomb för huden. Den innehåller 37 st kapslar och du använder 1 kapsel varje kväll/natt. När du vaknar har du en helt ny lyster, fina struktur som du både känner och ser. Priset är 460:-.
Den här plus peelingmasken ovanför ska jag och älsklingen använda ikväll.




Jag är mycket nöjd med utbildningen vi fick idag, jag lärde mig en massa och det va roligt att få prova och känna på alla produkter. Hoppas på att det kommer att gå mycket bättre att sälja det nu när man vet så mycket mer, samt att vi fått prova och man kan prata om egna upplevelser och erfarenhet.

När jag slutade vid 17.00 så skulle jag och Magnus egentligen åka och titta på ett promenad/löp-band till vårat kommande gym. Känner att jag skulle behöva ett sånt nu, komma igång och röra lite på sig efter jul/nyår. Men vi hade en massa annat inplanerat så det får vänta.

Kvällen tillbringade vi i soffan, tittade på premiären av "Sveriges Mästerkock". Jag älskar ju verkligen matlagningsprogram, jag tittar ju på bla "Leilas mat", Per Moberg "Vad blir det för mat", "Masterchef USA", "Hells kitchen", "Halv åtta hos mig", "Restaurang i vårt vardagsrum", mm.

Vittne till en avåkning

Datum: 2011-01-13 Tid: 10:03:52
Idag började jag jobba kl 09.00...och det är ju så där för en morgontrötter som mig. Fick skjuts till jobbet av Magnus, han och pappa ska göra en massa nytta hemma hos oss idag.

Magnus och pappa har tömt både garaget och det blivande kontoret från en massa gamla saker, kört en massa saker till soptippen osv. De har även lackat klart både fönsterbrädor och garderobsdörrarna. Eller det var väl egentligen farbror Patrik som lackade medans pappa och Magnus gjorde underarbetet =) Så tack för det farbror Patrik!

När jag hade slutat så gick jag hem till mamma och väntade på att Magnus skulle komma och hämta mig. Klockan rann iväg och strax efter 20.00 kom älsklingen. Eftersom klockan blev så mycket och ingen utav oss kände för att ställa oss och laga mat så ringde vi och beställde mat.



På vägen hem så var vi med om något riktigt hemskt....Framför oss åker det en volvo som helt plötsligt börjar vingla som ett fylla. In i snödrivorna, ner i diket, över på fel sida av vägen osv....så vi ringde omedelbart polisen och berättade vad vi såg. Och när vi har dem i telefonen så händer det som inte fick hända, bilen kör av vägen, ner i diket och in i en skyllt. Undra hur det där gick?! Usch och fy vad nervös jag var. Som tur var så var det en bil till än vi som stannade. Vi gick fram tillsammans och öppnade bildörren och där låg en ung kille som verkade ha svimmat då han inte svarade på tilltal. Men efter några minuter kvicknar han till och kommer ut och säger att han känner sig oskadd. Som tur var så kom både polis, ambulans och brandkåren och tidningen Ljusnan.
Vi var tvungen att stanna kvar och bli förhörd av polisen, vad vi hade sett, vad som hade hänt osv. Så vi kom inte hem för än strax efter 21.00 och gissa om jag var hungrig. Stoppa lite mat i magen sen var det sovdags direkt.

En riktigt myspys dag

Datum: 2011-01-12 Tid: 21:55:03
Idag är jag ledig och det är måndag och det innebär stor veckohandling. Eftersom älsklingen är sjuk så fick jag åka själv. Vi hade gjort en veckomatsedel och en inköpslista så det var bara att gå loss inne på kvantum bland alla andra måndagshandlare. Jag som trodde att det skull vara lugnt så här på måndagsförmiddagen.....Men icke!

När jag kom hem så hade Magnus lagat lunch och efter att vi hade käkat så gjorde vi lite nytta. Vi hade köpt en ny pärm som vi nu satte in alla papper i, lönespec, räkningar, bankpapper mm. En välbehövlig sak då jag kan vara en liten slarver när det gäller sånt här, men nu är det ordning och reda.

Efter att ha gjort lite nytta så gjorde vi oss lite te och kröp ner i soffan och tittade på två filmer. Vi såg "The Kid" och "Winter bone".



Om filmen:
Kevin Lewis genomlider dagarna utan mat i Londons fattigaste kvarter, blir slagen av sina missbrukande föräldrar, mobbad i skolan och ignorerad av socialen. Hans liv tillhör aldrig honom själv, inte ens när han blir placerad på fosterhem. Några år senare är han känd som "The Kid", en boxare som lever på illegala matcher i den undre världen. Men en dag ändras allt och chansen till ett ljusare liv står för dörren...

Så tyckte vi:
Mycket bra film som är baserade på boken med samma namn, en sann historia. En riktigt bra drama som är riktigt hemsk. Bra skådespelare.

++++



Om filmen:
En amfetaminlangare pantsätter sin familjs hus innan han lämnar dem i sticket. 17-åriga Ree beger sig ut i de kalla bergstrakterna på jakt efter sin försvunne far – men hur finner man svar när alla vägrar att prata?

Så tyckte vi:
Jag kan verkligen inte förstå varför den här filmen har fått så högy betyg överallt. Vilken j-vla skitfilm, snacka om att slösa bort sin tid på att se den här.

+

När det sedan var dags att laga middag så passade jag även på att baka lite grovt bröd. En till oss och en till mamma och pappa eftersom jag vet att de älskar mitt bröd. Resten av kvällen tillbringade jag och älsklingen i soffan, Magnus spelade tv-spel och jag läste.

Söndagsmiddag hos mor och far

Datum: 2011-01-12 Tid: 21:28:51
I morse sov vi till 09.30, hur skönt som helst. Och vid 12.00 var det dags att jobba igen. Det var en rätt lugn söndag på jobbet, men folk har väl slut på pengar.

Själv så gjorde jag några fynd på barnavdelningen, hittade lite smått och gott till några av våra vänners barn. Tänkte skicka dem på posten någon dag, då jag inte vet när vi kommer kunna åka och hälsa på.

Efter jobbet gick jag hem till mamma och pappa där Magnus redan var. Vi skulle nämligen bli bjuden på middag av dem. De bjöd på en gratäng med potatis, köttfärs, senap, grädde, mm och till efterrätt fick vi Gino, mums!

När vi kom hem från mor och far så insåg Magnus att han glömt sin mobil hos dem så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka och hämta den. Sedan tittade vi på "Morden i Midsomer" innan det var dags att sova. Magnus är fortfarande sjuk och bli hemma även imorgon. Och då är jag ledig så då blir vi hemma tillsammans =) Myspys!

Fredagen den 7 jan

Datum: 2011-01-12 Tid: 21:20:09
Usch vad tungt det var att kliva upp i morse, speciellt när Magnus låg kvar i sängen. Han var lite krasslig och skulle bli hemma från jobbet idag. Själv så var det dags att åka och jobba kl 11.00.

Idag var det en riktigt händelserik dag på jobbet, vi har haft en massa att göra så mina timmar bara rann iväg och vips så var kl 17.00 och det var dags att åka hem.

På vägen hem svängde jag förbi mamma och pappa och snackade lite skit med dem innan jag fortsatte hemåt. Stannade på Coop och gjorde ett bokfynd, köpte tredje boken av Carin Gerhardsen "Vyssan Lull" för bara 39:- med coopkort. Så nu ska jag hem och läsa =)

När jag kom hem så hade Magnus dukat så fint och lagat tacos, riktigt fredagsmat =) Klockan 20.00 så började premiären av "Let´s Dance" och jag började även läsa min nya bok.
Tyckte att det var ett riktigt soft gäng som var med i året Let´s Dance...Anders Bagge är ju för go.

Läslusen är på g igen

Datum: 2011-01-12 Tid: 21:08:28
Två dagar ledig på raken, vilken lyx =) Upp och hoppa klockan 08.00 i vanlig ordning, käkade lite frulle med svärföräldrarna innan vi hjälpte dem att packa in allt i bilen. De åker nämligen hem till Skövde idag och ville komma iväg i bra tid då det rycktas om att ett snäoväder är på ingång.

Det har verkligen varit supermysigt att ha Leif och Rigmor här, hoppas att de tycker detsamma. Och jag hoppas att vi får se dem här snart igen.

Fick en vacker blomma av svärföräldrarna, som tack för den här gången =) Tack så mycket!



När de hade åkt så kröp jag och Magnus ner i soffan. Började läsa om boken "Mamma, pappa, barn" av Carin Gerhardsen som jag kommit av mig...och den här gången kunde jag inte lägga ifrån mig den. Skönt att få lite tid och ork över till att läsa, vilket jag verkligen älskar att göra. Sträckläste ut den här boken idag =) Och den var mycket, mycket bra och spännande.



Magnus började känna sig hängig och dålig på kvällen så vi fortsatte kvällen i soffan. Vi tittade på premiären av "Restaurang i ditt vardagsrum". Magnus bestämde sig för att sjukskriva sig imorgon då han inte känner sig riktigt hundra.

Trerätters middag

Datum: 2011-01-12 Tid: 20:49:30
Idag har jag tagit ledigt för att tillbringa sista dagen med svärpäronen innan de åker hem till Skövde igen. De hade en massa saker hemma hos oss som de ville göra, bla sätta dit alla handtag på våra köksluckor mm. På eftermiddagen när jag skulle åka och handla så ringde jag och fråga min vän Helena om hon ville göra mig sällskap. Och det ville hon, så vi tog en tur ner till Bollnäs och Kvantum för att göra lite inköp.

Ikväll kommer mamma och pappa på middag till oss. Sista kvällen med svärpäronen och då ville jag bjuda på något riktigt gott. Så det fick bli en trerättersmiddag idag igen =)

Förrätt: Vitlöksbröd med en räkröra med sting
Varmrätt: Kycklingfilé med grekisk potatisgratäng och tzatziki och bea.
Efterrätt: Vitchokladpannacotta med ett hallontäcke







Alla tyckte att maten smakade jättebra och alla ville ha mer av både förrätten och efterrätten. Så detta kommer jag att göra fler gånger =)
Vi hade jättetrevligt och det blev en mycket lyckad och mysig kväll tillsammans med nära och kära. Hoppas att vi får göra om det snart igen.

Tisdagen den 4 jan

Datum: 2011-01-12 Tid: 20:33:09
Idag var jag riktigt trött, känner mig helt slut. Tror att det har varit lite mycket för lilla mig nu på slutet, en massa jobb, en massa slit här hemma, all planering inför jul/nyår. Och nu börjar jag slappna av då allting har lugnat ner sig både hemma och på jobbet och alla storhelger är över och då kommer tröttheten i kapp en. Mest av allt så hade jag velat bäddat ner mig i sängen och sovit ett helt dygn. Och efter det haft en heldag i soffan och titta på en massa bra filmer.

Men idag var det dags att jobba igen, kl 09.00 började jag idag och jobbar till 19. När jag kom hem så var våran kamin klar =) Så vi fick provelda idag, vilken lycka....åh så mysigt. Nu måste vi bara hitta en soffa som passar där nere så vi kan sitta framför brasan och mysa. Åh vad bra det blev =) Tack Leif och Rigmor!

Nytt bokinköp

Datum: 2011-01-12 Tid: 20:21:40
Ledig och för mig så innebär det i vanliga fall sovmorgon =) Älskar att få sova länge när jag är ledig. Men det kan man inte räkna med när man har svärpäronen på besök som vacknar före tuppen. Klockan 08.00 då var det bara att kliva upp även om jag hade kunnat gjort vad som helst för att få ligga kvar lite till. Men man är väl väluppfostrad =) Sova får jag göra en annan dag, det är ju inte varje dag de är här på besök, så jag ska inte gnälla.

Klockan 10.00 infann vi oss på Beijer för att handla lite smått och gott som behövdes. Då passade vi även på att ta en tur in till både Dollar och Karlsson. Magnus mamma hittade en massa, även jag men som alltid så var det någon som stoppade mig i mitt shoppande och jag fick snällt gå och lägga tillbaka en hel del av det som låg i min korg. Det var bara de nödvändiga och välbehövliga sakerna som fick följa med hem, tex en pärm....Hur roligt är det?!

Åkte hem och käkade lite lunch, ladda batterierna för att sedan ta med svärmor ner till stan igen.
Vi tog en sväng in på mitt jobb, på Åhlens och tittade lite, visade Rigmor en väska som jag trodde att hon skulle tycka om. Och mycket riktigt så gillade hon den och det blev ett köp. Jag fick med mig en bok hem, Andreas Carlssons nya "Dandyn".

Vi köpte även med oss en riktigt tv-antenn, slippa alla störningar från våran pissdåliga innetv-antenn (även om den är riktigt snygg jämfört med våran nya). Men det är inte alltid man kan tänka så.

Senare på kvällen så kom mina föräldrar på besök. Det var första gången som Magnus och mina föräldrar träffas =) Riktigt spännande, men det gick så bra, de fann varandra direkt och allting flöt på. Jag bjöd på fika, en massa gott som jag hade bakat. Vi hade alla en riktigt trevlig kväll och på onsdag så tänkte vi göra om det, ses allihopa igen.


Söndagsjobb

Datum: 2011-01-12 Tid: 19:56:31
Magnus föräldrar är rätt morgonpigga av sig så här blev det ingen sovmorgon idag även om det blev sent igår.
Idag var det slut på min ledighet, dags att börja jobba igen. Idag jobbade jag mellan 12-16 så det gick rätt bra. När jag kom hem så hade Magnus och hans mamma skottat hela vårat tak på huset =) och Magnus pappa hade börjat med våran kamin, den behövs nämligen stylas om lite.
Själv så satte jag igång med maten, jag provade något nytt idag, ett recept jag hittat på nätet på "Kyckling i röd curry". Det blev ritkigt gott men tok för starkt även om jag bara tog hälften av den röda curryn som det stog i receptet....men nu vet jag till nästa gång, för detta kommer jag att laga igen.

Idag började nya avsnitt av "Morden i Midsomer" så det fick bli en lugn kväll framför tv´n innan det var dags att sova. Men imorgon är jag ledig!

Svärföräldrar på besök

Datum: 2011-01-12 Tid: 19:50:15
Det blev rätt sent igår, tror att våra gäster och familj kom här ifrån runt 02.00. Så sent var det länge sedan jag var vaken. Men vi hade så trevligt så det gjorde ingenting.

Det fick bli lite sovmorgon i morse, vi vaknade vid 10.00 och då ringde vi och kollade om Magnus föräldrar hade hunnit åkt från Skövde. Men det hade de inte, så då kan vi softa....ingen stress. Gjorde i ordning allting här hemma, städade och fixade inne i gästrummet så att det ser trevligt och mysigt ut. Sedan fick det bli en tur ner till Bollnäs för att handla lite. Jag ska nämligen laga en trerätters middag till Magnus föräldrar ikväll =) Jag älskar verkligen att laga mat och ännu mera nu när jag fått ett sånt fint och rymligt kök.

Vid 17.00 tiden så kom Rigmor och Leif fram, då hade de åkt ca 50 mil från Skövde. Så det var nog rätt skönt att få slå sig ner vid köksbordet och njuta av min mat som jag lagat.





Förrätt: Råraka med räkor, creme fraish, rödlök och löjrom
Varmrätt: Fläsfilé med pesto, parmaskinka och parmesanost som serverades med en mustig vitlökssky och en potatiscrocette
Efterrätt: Mjölkchokladpannacotta med ett täcke av hallon








Rigmor och Leif hade köpt med en massa fint till oss, saker som vi verkligen behövde. Bla taklampa till vardagsrummet som vi hade beställt =) fler bestick från serien som vi redan har, en massa snygga servetter, myafiltar, mm.
De blev väldigt imponerad av hur fint vi hade fått det här hemma och vad mycket vi hade hunnit med osv. Så det var roligt att höra, och ännu finare kommer det att bli.

Kvällen tillbringade vi i soffan där vi även passade på att byta lite julklappar. Vi som trodde att vi redan fått våran julklapp. Vi har nämligen fått en Handöl insattskamin till våran öppna spis som vi har i gillestugan =) Den kommer att göra sig riktigt bra, sprida en massa värme och sen är det ju så mysigt....riktigt mysfaktor.
Men det var inte slut där, vi fick även ett par varsina tofflor, 2 st varsinna biobiljetter, kokböcker, pengar mm.

Vi är allt bra bortskämda vi två av våra föräldrar, de är de bästa!


Gott nytt år!!!

Datum: 2011-01-12 Tid: 19:35:59
Även om det är nyårsafton idag så har vi öppet och jag ska jobba. Klev upp extra tidigt idag för att göra mig lite "extra" nyårssnygg till jobbet. Lite glitter, långa lösfrallor och glitterspray i håret så var jag redo för jobbet.
Dagen rullade på och vid 16.00 var det dags att bege sig hem, fick åka med mamma och pappa som ändå skulle hem till oss och fira det nya året.



Ikväll så blir det jag, älsklingen, pappa, mamma, min vän Helena och hennes Kris som ska fira in det nya året tillsammans. Och vi blir hemma hos oss, i vårat nya fina hem.
Jag, Magnus, mamma och pappa hjälptes åt att duka, laga mat och få allting i ordning till kl 18.30 då Helena och Kris dök upp.
Det bjöds på en välkomsdrink bestående av hallon/jordgubbs mousserande vin med frysta hallon....Mums!

Förrätt: Pappas underbara skaldjurstoast med bla räkor, musslor, vitt vin, mm.
Varmrätt: Oxfilé Provencale
Efterrätt: Gino
Kvällssnacks: Skumpa, snittar, ost och kex

Maten smakade fantastisk och sällskapet var mycket trevligt. Så vi hade en mycket trevlig, mysig och lugn kväll  tillsammans. Lite rund under fötterna blev jag nog efter all skumpa ;) hihi....men det hör till ;)

Undra vad som väntar 2011......




RSS 2.0