Pink gravid?

Datum: 2010-11-27 Tid: 16:27:25

 

Pink är gravid och väntar sitt första barn tillsammans med maken Carey Hart.

Tror att hon kommer att bli en grymt cool mamma!


Farfars födelsedag idag

Datum: 2010-11-27 Tid: 16:20:55
Idag skulle min älskade farfar fått fylla 73 år om han hade fått leva.
På bilden här nedan är tagen på min 25 års dag för ca 2.5 år sedan.

Älskade farfar Hasse saknar dig så!

Hoppas att du är lycklig och har det bra där uppe i himlen tillsammans med farmor. Och att ni tittar ner på oss och vad vi håller på i erat gamla hus som nu är mitt och Magnus. Hoppas att det var det ni ville, både du och farmor.

Ska åka till graven ikväll coh tända ett ljus och tänka på dig.....


Efter jobbet så blev det shopping

Datum: 2010-11-27 Tid: 16:10:56
Då har man avverkat ännu en dag på jobbet =) Och den har som alltid gått mycket fort, vi har haft fullt upp med alla julklappsshoppande kunder. Idag kom en fd klasskompis/vän in och hälsade på, Therese Norling. Det var roligt att träffa henne, höra vad hon gör nu för tiden osv. Min vän Fia tittade också förbi och sa hej, tyvärr hade jag inte så mycket tid över att prata när hon var där. Men det är ju så nu i julruschen.....

När jag hade jobbat klart så var det min tur att få shoppa lite. Jag plockade på mig en hel del, nya sängkläder, en filt till soffan, ljus till mitt adventsarrangemang, löpare till köksbordet, en ny hårfön mm. Jag älskar verkligen att shoppa och ännu roligare blir det när man får rabatt ;)

Dessa sängkläder i lila fick följa med hem =) Härligt med lite nya sängkläder ;)

4 st lila ljus till min egen designade adventstake

 

En lila filt till vardagsrummet, snygg till tapeten hoppas jag ;)

 

Självklart en ceriserosa hårfön från Obh Nordica

 

Igår beställde jag även en massa julklapar på nätet, bla till älsklingen och till mor och far. Så nu är jag nästan klar med alla julklappar, hur skönt som helst.

Nu sitter jag hemma och väntar på att älsklingen ska komma och hämta mig. För då ska vi åka och hämta ett stor paket på posten, sen ska vi tillbringa kvällen/natten i huset med en massa mys och god mat (som mamma har beställt åt oss, italiensk planka). Kanske blir det lite bastu och rull i snön ;)


Mikrofonkåt

Datum: 2010-11-26 Tid: 20:23:46

 

Grymma September med Petters låt Microfonkåt....Jag bara älskar den här låten!


Fredagsmys

Datum: 2010-11-26 Tid: 20:08:28
Då har man jobbat klart för idag och dagen har bara spungit i väg och det är det jag älskar med mitt nya jobb. Jag trivs jättebra med mitt schema, mina underbara arbetskollegor, mina jobbuppgifter, mina kunder mm.
Efter att ha fått mumsig mat hemma hos mor och far så sitter jag nu i soffan och ska titta på Idol.
Pappa har köpt lussebullar som får bli kvällens fredagsmums.....

Hejja Jay!!!




Mitt och Älsklingens nya sovrum

Datum: 2010-11-26 Tid: 13:03:32
Några bilder från sovrummet....där saknas just nu fönsterbrädor och lite inredning sen så är det klart.
Är så nöjd med den vita medaljong fondtapeten tillsammans med våran snygga säng från Carpe Diem =)



Fönsterbrädor, svarta rullgardiner, vanliga gardiner och lite smått och gott i fönsterna så blir det nog toppen.



Är så nöjd med att vi valde en svart heltäckningsmatta i sovrummet. Så skön att gå på, riktigt gott att kliva på en kall vintermorgon.


Min och Älsklingens hall/entré

Datum: 2010-11-26 Tid: 12:57:43
Korridoren på övervåningen med en massa snygga spotlights....I like!
Nästa vecka kommer vårat nya golv till hallen, så vi slipper den hemska röda mattan ;)

Våran entré/hall som har fått en svart/grå fondvägg, där vita hallmöbler sedan ska upp. Hatthylla/skohylla.

Ännu mera spotlights ;)


Mitt och Älsklingens nya kök

Datum: 2010-11-26 Tid: 12:52:59
Här är vårat "hjärta" i huset, där vi kommer att tillbringa många timmar. Laga en massa god mat, baka, umgås och bara hänga.
Svart kristallmosaik, svarta vitvaror och blankvita köksluckor (som just nu har blå skyddsplast på sig), fondtapeten är lika som den vi har i sovrummet i Sthlm (men svart), den i Sthlm är ju vit (vi gillar den så mycket så den fick hänga på hit också).
På måndag kommer våran efterlängtade bänkskiva och då kommer vi kunna sätta diskho och spishäll på plats.

Lite kaos...men det får man räkna med när man renoverar =) Men snart är det äntligen över =)


Mitt och älsklingens nya vardagsrum

Datum: 2010-11-26 Tid: 12:45:33
Här kommer några bilder från vårat nya vardagsrum. En så länge har vi bara en soffa där, men snart kommer resten av inredningen och då kommer självklart fler bilder.
Älskar våran nya soffa....den är så fluffig, stor och skön.


Julvärdar genom tiderna

Datum: 2010-11-26 Tid: 11:02:38

Årets julvärd 2010 André Pops!

 

Tidigare julvärdar:

1972-2002 Arne Weise

2003 Lotta Bromé

2004 Ernst Kirchsteiger

2005 Blossom Tainton

2006 Ingvar Oldsberg

2007 Anne Lundberg

2008 Lasse Kronér

2009 Lisbeth åkerman

 


Sovmorgon, för det är jag värd!

Datum: 2010-11-26 Tid: 10:51:13
Vilken skön sovmorgon jag hade idag, klev upp 09.30. Välbehövlig då jag sovit lite halvdåligt pga min förbannade j*vla hosta som aldrig försvinner. Men idag ska jag gå på apoteket och hämta ut hostmedicin som min läkare har varit så snäll och skrivit ut till mig, det var även dags att öka dosen i levaxin (äntligen, ska bli skönt med en ev förändring).

Idag börjar jag jobba kl 14.00 och jobbar tills vi stänger vid 19.00, en riktigt soft dag. Hoppas att det blir mycket folk idag när alla har fått sin lön. Tyvärr så är det ca 10 minus här så det kan ju vara en anledning till varför folk inte vill ge sig ut. Det är samma för mig, jag hade gärna legat inne hela dagen, kollat på film i soffan, tänt en massa ljus och bara myst med min älskling. Men Magnus han ska på personalfest ikväll på "Lilla K", trevligt för honom. Själv så ska jag på julbord med jobbet nästa lördag =)

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ner på stan innan jobbet för att uträtta några ärenden.

Yrväder/Snökaos

Datum: 2010-11-25 Tid: 11:04:15
Snö, snö, snö och en massa snö. När ska det sluta? Nu räcker det väl med snö. Pappa känner en kille som kör plogbil och han håller sig bra uppdaterad angående vädret och snön. Och han påstår att det ska komma ca 7 dm snö till under helgen. Ångest!
Jag vill knappt ge mig ut på vägarna när det är sånt här väder. Tur att jag har en far som en grym chaffis och kan köra upp mig till huset så att jag kan fortsätta att måla lite idag när jag är ledig. Pappa och farbror Niklas ska slipa golvet i gillestugan idag, spännande och se hur det blir när det är klart. Magnus och jag har ännu inte valt vilken färg golvet ska få efter slipningen. Svart/vitt?

Ikväll ska ja köra kusin Bella på handbollsträning, och de andra två kusinerna Julia och Elin ska också med. Niklas är ju i vårat hus och sliter och Anna-lena jobbar sent. Så då får man byta lite tjänster med varandra =)

Hur är jag i förkylningen då? Inte frisk än tyvärr....känns som om jag aldrig kommer att bli det heller.

Tänkte knäppa lite kort i huset idag, så har ni tur så kanske jag lägger upp lite bilder på bloggen ikväll.

O.P.I och Bare Minerals på besök

Datum: 2010-11-25 Tid: 10:56:02
Det var rätt lugnt på jobbet igår, kanske kan ha att göra med vädret. Ingen vill väl vara ute i detta snöoväder. Tur att man har ett jobb inomhus till skillnad mot för min mamma som jobbar mestadels ute. Stackars henne idag!

Idag fick vi upp det nya stället med sminket "Bare minerals" som verkar vara jättebra. Men jag måste testa det innan jag ger ett riktigt utlåtande. Tyvärr så var det en massa strul med uppbyggnaden av det så tjejen som skulle utbilda oss gick bara igenom lite kort om alla produkter för oss. Så den riktigta kursen blir efter jul, då vi även skulle få lite produkter med oss hem att testa =) Alltid lika trevligt!

En gammal vän till mig från O.P.I var och hälsade på oss inne på Åhlens idag, hon skulle kolla till ställen samt lacka alla våra nagellackstester. Det är alltid lika trevligt att träffa henne, hon är så glad och positiv. sen så la hon ju ett väldigt gott ord för mig till min chef, vilket var myclet uppskattande =) Hon tyckte att alla Åhlens borde ha en Linda, en som mig som är så duktig och en grym säljare. Me like!

Efter jobbet så var det bara hem att äta lite middag för att sedan åka upp till huset och fortsätta måla. Jag spyr på att måla trappan och alla spaljeér. Önskade att vi hade skruvat loss dem och lämnat in dem på lackering, men men....snart är vi färdiga.
Kom hem till kl 20.00 då "Arga Snickaren" började, och i tv-soffan böev vi sittande resten av kvällen.

En massa shopping

Datum: 2010-11-24 Tid: 10:49:24
Då var det redan den 24 november och 1 månad kvar till jul. Det är skrämmande var tiden går fort, vet inte om det kan ha att ha något att göra med att jag har fullt upp med det mesta just nu.

Har sovit jättedåligt i natt igen pga min förkylning/halsont, får tokhosta på kvällarna och måste springa på toa med allt slem som jag hostar upp....usch, fy och blä. Så jag tog lite sovmorgon i morse till 09.00 eftersom jag ändå inte börjar jobba för än kl: 11.30 idag. Och kl 15.00 ska jag på utbildning för sminkmärket Bare Minerals (I.d), som jag verkligen ser fram emot.

Igår beställde jag och Magnus hem lite saker till vårat nya hem. Och jag passande även på att klicka hem lite kläder i svart som jag kan ha på jobbet.
Till hemmet blev det vita öljettlängder (till köket), en lila ryamatta till vardagsrummet (160*230), nya sängkläder, julpynt mm.

Så blev det ju lite klänningar/tunikor till mig, allt i svart då vi måste ha det på jobbet om vi inte har kläder från Åhlens.

Hoppas att någon utav dem är snygga och passar bra, alltid lika svårt när man beställer fårn nätet. Men jag håller tummarna ;)

 


En dag på jobbet

Datum: 2010-11-23 Tid: 19:40:48
Sovmorgon var det ja! Trodde jag ja! Klockan 07.50 så knackade det på dörren och som vanligt var det farbror Niklas som tittade förbi innan han skulle jobba. Vi som skulle ha sovmorgon!!! Men det blev inget med det tyvärr.....

Vid 10.20 var det dags att gå till jobbet i snöblåsten...usch vad kallt det var ute idag. Så det lär ju bli rätt lugnt på jobbet idag, folk vill väl inte ut i det här vädret plus att det är några dagar kvar till lön så de flesta har väl slut på pengar.

Det har varit till och från med folk idag. När det kommer en så känns det som om alla kommer samtidigt och vips har du en jättelång kö som ska betas av. Idag fick vi in en ny sak hos oss på Åhlens på doftavdelningen. Storsäljaren "Clean" har släppt en bodylotion med doften "warm cotton".

 

375:- hos oss på Åhlens.

Jag måste även tipsa alla Åhlens klubbmedlemmar att skynda fynda "Clean" parfymen som det är 20% på fram till den 8 dec.

 

 

Så jag hade tänkt att köpa doften "Shower fresh" till mig själv i julklapp =)

 

Imorgon ska jag på utbildning för "ID Bareminerals make up". Spännande =)

 


Vilodag för en sjukling

Datum: 2010-11-23 Tid: 19:18:42
Måndag och ännu en ny vecka och jag är ledig. Mycket passande nu när jag är sjuk. Idag har jag bestämt mig för att bara ligga nerbäddad i sängen och försöka bli frisk. Nu får det vara nog! Orkar inte vara sjuk längre, jag vill vara tipptopp på tisdag när jag ska jobba.
Låg inne och tittade på en massa avsnitt av "Gossip Girl" och "One tree hill" och bara myste. Hur skönt som helst om jag räknar bort febern och halsontet, snörvlet mm.

När Magnus hade slutat jobba så åkte han och pappa till huset och fixade lite. Medans mamma och jag bara tog det lugnt framför tv´n. Det blev rätt sent igår så det ska bli skönt med sovmorgon imorgon. Jag börjar inte för än klockan 10.30 =)

En shoppingtur till Gävle

Datum: 2010-11-23 Tid: 19:09:24
Magnus och jag hade köpt med oss en massa smått och gott till våran första natt/kväll i vårat hus. Kröp ihop i våran nya soffa och bara myste hela kvällen. Sedan fick det bli en varm och lång dusch innan vi fick krypa ner i våran underbara säng som vi saknat så ;)

Sov till 08.30 på söndagen.....jag hade gärna sovit längre, men vi  hade ju en tid att passa. Åkte hem till mor och far och käkade frulle då vårat kök inte är riktigt färdigt än.
Sedan så åkte jag, Magnus och pappa till Gävle för att shoppa. Vi kom hem lite smått besvikna då vi inte alls hittade allt vi ville ha. Kökabord har vi i allafall beställt och det kommer om ca 2 veckor =) Vi hittade inga krukor, inga gardiner, inga köksstolar, inga lampr utan mest bara en massa lullull ;)
Bytte lite luckor mm på Ikea och när vi ändå var där så passade vi på att äta lite.

Vi kom hem rätt sent och kvällen blev mycket lugn. Jag måste verkligen kurera mig just nu, måste bli pigg och frisk till veckan då jag ska jobba igen.

Orka!!! NOT!

Datum: 2010-11-20 Tid: 16:50:40
Första lördagen som jag ska jobba på mitt nya jobb. Det kommer att gå så bra, det kommer säkert att vara mer än fullt upp idag så tiden kommer att springa iväg.
Idag började jag klockan 10.45 och jobbar till 15.00 och som sagt, vart tog tiden vägen? Jag har inte haft en lugn sekund idag, gissa om folk var shoppingsugna idag ;) det var tydligen barnbidrag mm. Hann knappt med alla idag, var tvungen att stå i kassan i stor sett hela dagen.

När jag kom ut från jobbet så snöade det för fullt och jag ville inget hellre än att komma hem. Krypa ner i soffan och vänta på att middagen skulle bli klar. Men så blev det inte....För alla (Magnus, mamma och pappa) var uppe i huset och höll på för fullt, plus att de hade redan käkat "skräpmat". Så då bröt jag nästan ihop, jag är sjuk, trött, hungrig och ingenting finns det hemma. Kände inte heller för att ut och sätta mig en kall bil, behöva borsta ren den och åka iväg och handla. Så nu sitter jag här lite allmänt less, trött, grinig, jättehungrig och sjuk och vill att någon ska komma och ta hand om mig. Ge mig något att äta, bädda ner mig och pyssla om den lilla sjuklingen som det är så synd om just nu.

I kväll tror jag att jag och Magnus ska sova i huset för första gången. För nu är äntligen sovrummet färdigt =) Spännande och mysigt.

Äntligen en ny soffa

Datum: 2010-11-20 Tid: 16:41:00
Idag är det fredagen den 19 november och kusin Bella fyller 11 år och så har världens bästa mamma namnsdag "Elisabeth" som hon heter i andra namn.

Det var tungt att kliva upp i morse, jag frös och kände mig inte alls pigg. Men med lite piller så är det bara att kämpa på och stå ut de få timmar som jag ska jobba idag.

Började kl 08.45 och då hade vi brandövning som vi sedan avslutade med lite frukost och möte. Det var riktigt trevligt att vi alla i personalen på Åhlens var samlade och kunde sitta ner och prata lite.
Idag jobbade jag en riktigt kortis, endast 3 tim, så vid 11.45 var det dags för mig att gå hem. Men eftersom jag hade ett möte kl 12.30 så stannade jag kvar. Gick på Lindex och köpte en massa snygga kläder till kusin Bella som fyller år.
Klockan 12.30 var jag på bankmöte hos Neta, det gick jättebra, blev dock lite fattigare efter att ha betalat alla fakturor som vi har dragit på oss under renoveringen.
Följde sedan med min far och handlade och då passade vi på att köpa en bukett röda rosor till mamma som har namnsdag idag =) Hon fick även en present, en box med 6 st olika handkrämer från O.P.i (det är lyx!).

Pappa bakade och gjorde hemmagjorda pizzor till middag idag =) gott, gott! Sedan åkte vi hem till farbror Niklas och hans familj för att fira Bellas födelsedag. Där bjöds det på både fikabröd och tårta =)
Vi kom hem strax innan 20.00 så vi hann krypa ner i soffan och tittade på Idol, tyckte att Jay gjorde "Like a virgin" hur grymt som helst.....så bra! Efter "Cirkus Möller" var det sovdags, jag ska ju upp och jobba imorgon.

Idag kom våran nya soffa =)



Undrar vad vi ska köpa för vardagsrumsbord till?

En febrig natt

Datum: 2010-11-20 Tid: 16:26:42
Idag är det den 18 nov och då fyller svärmor Rigmor år! Grattis till henne!

Usch vilken natt, har haft riktigt hög feber, svettas och frysit om vart annat. Tur att jag är ledig idag så att jag kan vara hemma och kurera mig lite. Men inte hade jag tid med det, utan jag tog en ipren och gjorde mig i ordning.

Gick till bibblan och lämnade tillbaka några böcker, postat presenter till Magnus mamma som fyller år idag!
Till henne hade vi köpt en bok, en halsduk och lite smycken =) Hoppas att hon ska bli glad när detta kommer i brevlådan.
Åkte sedan upp till huset och fortsatte målade trappan, önskar att den kan vara klar snart ;) Efter ca 3 tim så blev jag seg igen, då hade värktabletten gått ur kroppen. Så det var hem och käka lite, stoppa i mig ett nytt piller och åka till huset igen för att måla vidare.

Nu sitter även kristallmosaiken uppsatt i köket =)

En sjukling

Datum: 2010-11-20 Tid: 16:21:34
På tisdagen så började jag att bli dålig, ont i halsen, tung i kroppen och huvudet, snorig osv. Så natten var riktigt jobbig, kunde knappt sov av allt slem som samlades i halsen och så hosta på det =( Stackars mig.....
På onsdagen var det bara att bita ihop på jobbet då jag bara skulle jobba i 4 tim. Men när jag kom hem så var jag helt däckad. Kröp ner under en filt i soffan och frös och bara viklade medans Magnus och pappa var i huset.
Somnade som en stock när det var läggdags, imorgon är det torsdag och jag är ledig.


Måndag igen

Datum: 2010-11-17 Tid: 19:33:57
Då var det måndag igen och en ny vecka börjar. Den här veckan har jag ett riktigt soft schema. Mån-ons börar jag kl 12.15 =) rätt skönt för en morgontrötter som mig.
Som vanligt så har jag haft en riktigt bra dag på jobbet, säljer en massa som vanligt =) Får dela med mig av all kunskap och se mina kunder gå ut med ett leende på läpparna med en full shoppingkasse är det bästa som finns med mitt jobb.
När jag hade slutat vid 16.45 så gick jag hem och käkade lite innan vi åkte upp till huset och fixade lite. Jag började måla trappan =) vad snygg den blir i vitt i stället för furu som den har varit. När vi kom hem blev det lite kvällsfika med min kära mor och far innan det var sovdags för oss.

Världens Bästa Pappas Dag

Datum: 2010-11-17 Tid: 19:21:33
Idag är det fars dag, det innbär att det är världens bästa pappas dag idag, MIN PAPPA!
Då jag inte var så morgonpigg idag efter en hård kväll/natt dagen innan så blev min pappa utan frukost på sängen. Men vi skulle ändå fira honom vid middagen, då jag köpt en present till honom. När jag och Magnus hade vaknat till liv så åkte vi till huset och fixade lite. Jag målade köksfönsterna en gång till, mamma torkade golv och plockade undan medans Magnus och pappa satte kyl/frys och ugn på plats, åh vad snyggt det blev,

Kvällen blev mycket lugn, vi satt mest i soffan och tittade på tv.
Jag har varit en liten argbigga idag, pga bakfylla och mens så det fick bli sovdags redan kl 21.00 och det var välbehövligt kan jag lova. Jag var inte att leka med idag =(

Pappa blev i allafall jätteglad över sin farsdagspresent, en box med parfym och deo.

Rockfest

Datum: 2010-11-17 Tid: 19:11:09
Efter att ha sminkat Anna och gjorde både smink och hår på Anna-lena så var det dags att gör en make over på mig själv. Och när Magnus kom hem så fick även han lite sotiga ögon kvällen till ära ;) så snygg!
Strax innan 17.00 så körde pappa mig och Magnus hem till Lotta och Erik där vi hade lite förmingel. Då jag inte har druckit på länge så räckte det med en cider 7.0 så blev jag rund under fötterna och snurrig i bollen. Så när vi anlände till festen vid 18.30 så var det fullt ös på mig. Partyprinsessan is back! Jag hade lovat Magnus att jag inte skulle göra en "favorit i repris", råkade parta lite väl hårt sist jag var på fest på Dönjegården ca 2.5 år sedan då 4 vänner fyllde 25).

Det bjöds på tacobuffé, bra musik, uppträdande, mingel, dans mm. En mycket lyckad och trevlig kväll! Vi rockade loss hela natten lång....
Det var riktigt roliga och sköna människor där så jag hade sååå roligt, ville inte att kvällen skulle ta slut. Men min älskade lilla trötter till pojkvän tyckte att det var dags att åka hem och sova vid 01.00 så då kom pappa och hämtade oss.

Bilder kommer.....

Jag väntar och jag väntar

Datum: 2010-11-13 Tid: 13:15:14
Eftersom det blev sent igår så var det riktigt skönt med lite sovmorgon idag. Vi sov till 09.00 =) hur skönt som helst.
Pappa och Magnus åkte till huset och fixade lite medans jag ducshade och gjorde i ordning min frilla till kvällens fest.

Gav mig sedan ut en sväng på stan, shoppade lite smått och gott på Åhlens, bla en farsdagspresent till världens bästa pappa (det är ju farsdag imorgon sön), 2 nya läppstift till mig (ett rosa och ett beigt), mm. Nästa stopp blev på systembolaget där jag köpte lite gott till kvällen, lite cider mm.

Nu sitter jag här hemma och väntar på Anna-lena och Anna som ska komma hit och bli sminkade och fixade i håret till ikväll. Temat är ju rock så jag antar att de båda vill ha någon slags sotning. När jag är färdiga med dem så ska jag fixa till mig själv, mycket svart ögonskugga, långa fransar, mycket löshår och min outfit for to night ska på.

Klockan 17.00 ska vi hem till Erik och Lotta på lite förmingel innan festen börjar kl 18.00 på Dönjegården.


Nya vitvaror, Yippiiii!!!!

Datum: 2010-11-13 Tid: 13:08:46
Var upp tidigt idag igen, skulle vara hos Lena kl 08.45 för att få 4 st naglar fixade som har ramlat av. När jag var klar hos henne så gick jag till jobbet. Idag har jag en riktigt soft dag, jobbar mellan 10-14 (fredagslyx). Det var rätt mycket folk på Åhlens, jag hade fullt upp så tiden rann iväg som vanligt. Min vän Helena kom förbi en sväng och köpte lite smink av mig och när jag hade slutat så gick vi och käkade lunch tillsammans. Det blev en mumisg nachotallrik på Roy´s för mig.

När Magnus slutade jobba vid 16.00 så kom han och hämtade mig och pappa så åkte vi upp till huset. För kl 16.30 så kom en lastbil full med våra vitvaror. Åh de är sååå snygga, jag är så nöjd. Det ska bli så roligt att se när de är på plats i vårat fina kök.

Detta är vad vi har köpt till köket! Allt från märket Husqvarna.

Kyl/frys



Diskmaskin



Inbyggnadsugn



Inbyggnadsmicro



När vi kom hem så lagade vi till tacos och mumsade i oss innan vi bänkade oss i tv-soffan och tittade på Idol. Jag såg verkligen fram emot kvällens tema som var "Rock". Men blev så besviken, vilka skit låtar de hade valt, hade högre förväntningar. Men någon som alltid håller måtten är ju i allafall Jay!
Efter Idol så tittade vi på filmen "Killers".


Lite shopping

Datum: 2010-11-11 Tid: 21:56:57

Idag har jag nätshoppat lite ;) En ny mascara och lite nytt torrshampoo är nu på väg hem till mig!

 


Sov som en prinsessa i Swarowski

Datum: 2010-11-11 Tid: 21:24:19

Varje kvinna förtjänar en riktigt skön skönhetssömn och med hjälp av denna vackra Swarowski sovmask kommer du att sova som en prinsessa.

Ett ansträngt öga har lättare för att bilda rynkor och påsar under ögonen samtidigt som kroppens produktion av det naturliga hormonet Melantonin störs. Melantonin är ett kraftigt antioxiderande hormon som även skyddar vår hjärna. Melantonin säljs idag i många länder (ej Sverige) som kosttillskot och motverkar depressioner, sömnsvårigheter och stress.


Body Shop Utbildning

Datum: 2010-11-11 Tid: 20:53:53
Idag har jag haft en toppendag på jobbet. Började klockan 08.00 med att få utbildning av märket "Body Shop" som vi har tagit in på Åhlens. Det var jätteintressant att lära sig om bakgrunden, ingridenser, hur det kom till osv. Jag tycker om det mesta från deras sortiment och idag är jag ännu mera såld på dem, efter att ha provat och lärt mig allt om dem. Som avslutning fick vi 2 produkter var, jag fick ett underbart serum och body butter (Moringa doft).

 

Klockan 10.00 var det dags att börja jobba och vi körde på och sålde en massa body shop, speciellt deras handkräm "Hemp Hand Protector" som kostar endast 125:-. Den är otroligt mjukgörande som ger skydd hela dagen, fuktighetsbevarande upp till 12 tim och fortsätter även att verka efter att du har tvättat händerna. En grym kräm till folk som jobbar tex inom vården och tvättar händerna ofta. Jag kan verkligen rekommendera alla den här, perfekt för alla vintertorra händer.

Slutade jobba vid 19.00 och när jag kom hem så hade Magnus och pappa lagat mat, så det var bara att slå sig ner. Tog sedan en lång dusch och just nu sitter jag i soffan och tittar på tv.

Idag har vi även beställt en högblankvit köksbänkskiva till diskbänken och köksön. Det skulle ta ca 10 dagar, men hoppas att det kommer att gå snabbare...vill ha mitt kök klart NU!

 


Shoppa hårstyling

Datum: 2010-11-10 Tid: 18:02:22
Har sovit jätte dåligt i natt, pga oro över pappa samt för hård kudde, sen toppades det med att de började spränga och jobba med lägenhetsbygget utanför redan kl 06.30.....Varför???

Tog det väldigt lugnt på morgonen, kollade lite på nyhetsmorgon medans jag åt frulle. Gjorde mig sedan ordning och städade lite i lägenheten, samt packade med lite mer saker till huset. Vid tiotiden så åkte jag till Stalands möbler "Svenska hem" och skulle beställa ett köksbord, men blev osäker på måttet,så jag bad om att få återkomma. Hittade en massa smått och gott som jag ville köpa men just då ringde pappa och ville att jag skulle hämta honom. Får handla där en annan dag ;) Åkte till Huddinge och hämtade pappsen som var lite snurrig efter operationen och tabletterna han säkert fått i sig.

På vägen upp till Bollnäs så stannade vi till på JÅM där jag kom ut med grejer för 3.600:-, en löslugg, silvershampoo, mängder av hårspray från Big sexy hair, Matrix mfl, handkrämer från O.P.I, toningar mm. Älskar den affären, tur att man har en massa utbildningar så att man får handla där till inköpspris. Jag blir som ett barn på julafton när jag kommer dit, vill ha allt och lite till. Nästa stopp blev Biltema i Gävle där Magnus ringt och beställt en sak till våran bil som jag var tvungen att hämta.
När vi kom hem så hade Magnus lagat hamburgare och klyftpotatis =) gott!

Idag var det mammas tur att åka till Sthlm. Hon ska vara där i några dagar, hon ska bla gå en blomkurs.

Är sjukt trött idag efter en natt med för lite sömn och bilkörning i 3 tim....så ikväll blir det sovdags tidigt då jag ska upp redan kl 06.30 imorgon, eftersom jag börjar kl 08.00 och jobbar till 19.00. Jag har en lång arbetsdag framför mig! Men efter det väntar en kortis, på fre jobbar jag mellan 10-14 =)

En snöblaskig shoppingdag i Sthlm

Datum: 2010-11-10 Tid: 17:48:06
Klev upp klockan 06.30 och klockan 08.00 satte jag mig i bilen och åkte mot Sthlm. Väglaget var jättebra fram tills jag rullade in i Sthlm då började det blåsa och komma snöblandat regn. Åkte hem tilllägenheten och lämnade bilen och packning för att sedan ta t-banan in till stan.

Då var det äntligen dags för lite shopping, kände mig jätte taggad att bränna pengar. Men när vädret var som det var så var det inte roligt, jag ville bara handla det jag skulle ha och åka hem igen. Lyckades i allafall få med mig nytt löshår, en rockig klänning till lördagens fest, lite coola nätstrumpbyxor och handskar. Det blev också lite smått och gott från Make Up Store =) Gick och käkade en mumsig skaldjurssallad på Café Hurtig och läste nya Amelia. Ute så öste regnet och snön ner, mitt hår var förstört, kläderna var blöta och skorna ännu blötare....brrrr vad jag frös.
Köpte med mig lite mat till kvällen och åkte hem, kröp ner i soffan med mitt sköna duntäcke och några tända ljus och där satt jag resten av kvällen och tittade på några avsnitt av One Tree Hill.

Jag har gått och varit nervös hela dagen idag....Det är nämligen så att världens bästa pappa är och opererar sig idag. Jag har inte hört ett ljud från honom på hela dagen......usch vad jobbigt! Mamma ringde till sjukhuset senare på kvällen och kollade med sköterskan hur det var. Och allting verkade ha gått bra, han mådde bra men var för trött för att prata. Skönt att veta, nu kan man i allafall sova gott.

Här är klänningen och handskarna som jag har köpt till lördagens fest meds temat "Rock"!









Då var det måndag igen

Datum: 2010-11-10 Tid: 17:29:36
Skönt med sovmorgon efter en så intensiv helg. Började klockan 12.00 idag så det var skönt. Jobbade till kl 19.00, hade egentligen planerat att åka till Sthlm då men gör det imorgon bitti i stället.


Biomys till "Sammys Äventyr"

Datum: 2010-11-09 Tid: 17:07:41
Åkte upp till huset vid 11.30 idag och då hade det hänt ännu mera, golvet i vardagsrummet var klart och gästrummet hade också hunnit fått sig lite färg =) Jag blir så glad när jag kommer in i huset nu och ser hur snyggt det har blivit. Nu är det inte lång tid kvar tills vi får flytta in =) Jag längtar!
Micke och Peter åkte vid 12.30, så det var ju tyvärr tråkigt...såg hur bra Magnus mådde och hur roligt han har haft det nu när de har varit här. Hoppas de kommer snart igen och då ska de inte behöva jobba.

Vi åkte till Söderhamn på eftermiddagen för att luncha på McDonalds med tjejerna innan vi skulle på bio "Sammys Äventyr". Bion var jättebra och supermysig! Den var i 3D så vi hade alla 3D glasögon på oss under hela filmen. Tjejerna var helt lyriska efteråt, de tyckte att den var sååå bra.
När vi kom hem till Dönje igen så hade Niklas och Anna-Lena kommit hem efter sin myshelg i Sundsvall. De bjöd oss på middag och efter det så åkte jag och Magnus hem och kröp ner i soffan och myste.
Gick och la oss redan vid 21.30 eftersom vi båda var sjukt trötta efter helgen.

Har provat på att vara trebarnsförälder......

Datum: 2010-11-09 Tid: 16:59:35
Då var det lördag och jag hade lovat tjejerna att de skulle få åka till "Buspalatset" och busa. Men först så skjutsade vi upp Magnus till huset och då passade vi också på att åka förbi farmor/farfars och Kettys grav. Det är ju Alla helgon helgen, så då måste man självklart göra lite fint på gravarna samt tända lite ljus.

Tog en sväng ner på stan för att köpa lite svart nagellack och svart läppstift till tjejerna (de skulle gå Bus eller Godis senare på kvällen). Gick in på NK och tog en fika, och det gillade tjejerna, de fick mumsa i sig en massa gottis.

Sedan bar det av till "Buspalatset" och medans de röjde loss där inne så satt jag och läste och pratade i telefonen. Satt även och tittade på alla andra mammor därinne, shit vad många mammor klär ner sig. Måste de gå runt i grå/beiga kläder, foppa tofflor och en knut på huvudet och osminkad? Det kan väl ingen gå igång på. Skärpning nu tjejerna, lite kan ni väl anstränga er även om ni bara ska dit, eller?!

Innan tjejerna skulle ut och tigga godis el busa så var vi ju tvungen att stoppa lite lunch i magen. Och när de fick bestämma så blev det ju så klart "Max". Stannade och hyrde film och handlade innan vi åkte hem, hyra film tog ca 35 min när det är 3 st med olika viljor =(

När vi kom hem igen så bytte de om och fick lite sminkhjälp av mig sen så gick de iväg. Under tiden så började jag förbereda maten till kvällen som jag ska bjuda grabbarna på. Det blev fläskfilé med grekisk potatisgratäng och lite olika såser och sallad som tillbehör.
Fick besök av Helena medans jag lagade mat. Men vid 19-tiden då jag skulle hämta grabbarna så åkte hon.

Maten smakade jättebra och till efterrätt så bjöd jag på kladdkaka med smak av pepparkaka och det serverade jag med vaniljglass. Mums!
Vid 21.00 så körde jag Magnus, Micke och Peter till min mamma och pappa, de mellanlandade där innan de skulle vidare ut på krogen. När jag kom hem till tjejerna igen så tittade vi lite på film tills det var dags att sova.

Nu händer det saker

Datum: 2010-11-09 Tid: 16:42:36
Onsdagen den 3 nov så kom grabbarna Ohlsson från Skövde och hälsade på oss. Och sen dess har det hänt saker kan jag säga. Micke är målare och hans bror Peter är snickare.
Eftersom jag jobbade sent på torsdagen så hann jag inte åka förbi huset förän på fredag kväll och gissa om jag blev chockad. Allting var målat, alla spottar var på plats, fondväggar i vardagsum, kök och sovrum var på plats och hela gillesatugan var gipsad och målad. Jag kände knappt igen mig, men shit vad jag är nöjd.

Eftersom jag skulle vara barnvakt hela hela helgen så hade jag med mig flickorna till huset. Så vi (jag, Bella, Julia och Elin) och grabbarna (Magnus, Micke och Peter) åkte och käkade lite pizza senare på kvällen. Sedan så fortsatte de att fixa med huset medans jag och tjejerna åkte hem och tittade på Idol och myste framför tv´n. Efter Cirkus Möller så var det sovdags för tjejerna. Själv så var jag vaken till tolv då jag åkte och hämtade Magnus.

En kort arbetsdag

Datum: 2010-11-02 Tid: 10:59:31
Då var det tisdag och idag börjar jag jobba 11.45 och jobbar bara till 15.30. Vilken lyxig dag! Hoppas att det kommer att vara lika mycket idag som igår så att tiden springer iväg.

Efter jobbet så ska jag och mamma åka till huset och göra ordnig i gästrummet tills grabbarna från Skövde kommer imorgon ons. Funderar även om jag ska köpa några snygga utomhuskrukor att ha lite vinterblommor i och ställa ute. Det ser lite trevligare ut då....Önskade att det fanns ett Plantaget el ett Blomsterlandet här, det ända som finns här är Mobackes och det är väl heller inte helt fel, men de andra har så mycket mer =) Får köpa på mig lite när jag åker till Sthlm nästa vecka.

Fullt ös på Åhlens idag

Datum: 2010-11-02 Tid: 10:53:14
Vaknade klockan 08.00 som vanligt, jag som hade tänkt sova länge, länge nu när jag inte börjar förän kl 12.00. Men det var bara att kliva upp, göra sig i ordning, äta lite frukost och uträtta lite ärenden på nätet.

Idag var det första dagen jag skulle stå i kassan hela dagen =) Och det gick bra, även om man inte kan allt på en gång, men det kommer väl med tiden. Jag sålde som smör igår, en massa smink från Clinique och en massa parfymer från Paco Rabanne 1 Million (en undervar doft för både män och kvinnor). Det var riktigt roligt att jobba idag, jag fick så mycket positiva kommentarer från mina kunder. Att det var roligt att det kommit en hjälpsam, kunnig, duktig och glad till kosmetikavdelningen. Så det värme och gör jobbet så mycket roligare.

Min vän Helena kom förbi på jobbet och hälsade på idag =) tyvärr hann vi inte prata så mycket då jag hade väldigt mycket att göra, en massa kunder att ta hand om mm. Men hon var så gullig och gick iväg och köpte lunch till mig, tack vännen!

Senare på eftermiddagen så kände jag att ett migränanfall på var på ingång, skyndade att ringa Magnus som kom in med mina migräntabletter. Och som tur var så hann jag stoppa anfallet i tid så jag slapp skämma ut mig. Blir ju så dålig när jag får migrän, ibland kan jag t.o.m svimma, spy, tappa hörsel och syn.
Älsklingen kom även och mötte mig vid 19-tiden när jag slutade, så jag fick lite sällskap hem ;) Den bästa!

Vi målar och vi målar

Datum: 2010-11-02 Tid: 10:44:21
Då var det söndag och dags att ställa om klockan till vintertid. Så i natt fick vi sova 1 timme extra =)
Idag har vi varit i huset hela dagen, jag och Magnus har målat väggarna i vardagsrummet samt inne i garderoberna. Nu börjar det bli riktigt vitt, snyggt och fräscht överallt. Och snart kommer det komma upp lite fondtapeter här och där som kommer piffa till de vita rummen.

Idag gjorde vi kväll vid 16-tiden i huset så det var skönt att få komma hem och bara göra ingenting. Vi lagade lite tacos till middag och till efterrätt så gjorde pappa marrängswiss (barnsligt gott, mums).
Tittade mest på tv´n hela kvällen "Bonde söker fru", "Välkommen hem" och "Ensam mamma söker".

Imorgon har jag sovmorgon ;) skönt. Jag börjar inte förän klockan 12.00 (vilken lyx).

25% på Colorama....I love it!

Datum: 2010-11-01 Tid: 11:03:52
Helg, äntligen helg! Även om det har varit 3 toppendagar på mitt nya jobb så kändes det riktigt skönt att få vara ledig i helgen. Jag känner mig ganska trött och slut efter dessa dagar, det är ju som sagt en hel del att ta in, en massa nya intryck, nya människor mm.

Jag hade tänkt att ha sovmorgon på lördag men det gick inget vidare utan jag vaknade vid 07.30 och var pigg, kunde inte somna om =( Typiskt! Jag hade verkligen behövt laddat batterierna.

Jag och Magnus åkte iväg till Colorama för att beställa lite golv, tapeter osv. Då fick vi en positiv överrasking, hela butiken hade 25% på allt. Snacka om bra tajming ;) Vi beställde valnötsgolv till vardagsrummeyt, svart (högblankt) laminatgolv till köket och fondtapter till sovrum, vardagsrum och kök. Gissa vad vi fick i rabatt? 6.000:-, då är det extra roligt att handla.

Åkte sedan upp till huset......och där rullar det på.

Kvällen blev lugn, lite varma mackor och te framför tv´n och sedan såg vi filmen "Beck - Levande begravd".

Ny på Åhlens

Datum: 2010-11-01 Tid: 10:54:56
Ni är säkert många som är nyfikna och undrar hur det har gått för mig på Åhlens!?

Onsdag: Började klockan 10.00 med att ha ett litet möte med chefen. Sedan fick jag gå med en tjej från Falun (som var där för att få ordning det sista inför nyöppningen på fre. Emma heter hon och var jätterar och gullig. Hela dagen så ägnade vi oss åt att skylta om, packa upp varor osv. Så då gick min tankar lite så här; Är det så här det kommer att vara då vill jag nog inte jobba här. Jag vill inte vara någon lagerarbetare, jag vill sälja och sminka, träffa kunder och vara social.

Torsdag: Då började jag klockan 08.00, inte något jag är direkt van vid. Men det gick bra ändå =) Det var fortfarande mycket plocka upp osv men idag fick jag känna på kundkontakt och fösäljning, bli lite uppdaterad när det gäller kassan osv. Idag kändes det riktigt bra, alla i personalen är jättetrevlig.

Fredag: Efter att ha jobbat i nästan 12 timmar igår, så var jag rätt död, huvudet bultade, kroppen var trött och fötterna ömmade. Men det var bara att bita ihop vid 06.00 när det var dags att kliva upp. Var på plats innan 08.00 för att göra klart allting inför nyöppningen kl 11.00. Det var städning, frontning och lite fix på morgonen som sedan följdes av en massa sminktips, råd, försälning osv. En mycket lyckad dag!

Blir jag kvar på Åhlens?
Jag ska träffa chefen idag och diskutera en framtid osv. Men som det ser ut just nu så jobbar jag hela den här veckan (ca 34 tim).

RSS 2.0