Coctailfotografering

Datum: 2010-04-29 Tid: 13:55:55

Har sovit skit i natt, det tog tid innan jag somnade och sedan har jag vaknat lite då och då och tittat på klockan. Alltid samma oro när man ska upp så tidigt. Klockan 05.40 då var det dags att gå upp för att hinna äta frulle, göra mig i ordning, packa det sista till jobbet utan att behöva stressa. Strax efter 07.10 tog jag t-banan till Liljeholmen och bytte där till tväris och hoppade av i Luma/Hammarby sjöstad.

Var på plats strax innan klockan 08.00 på Nixa, för att prata ihop mig lite med den andra sminkösen som var underbara, glada och spralliga Mahlin. Sen var det bara att köra igång, vi hade en modell var och temat var coctail, då det var coctailklänningar till en katalog som skulle fotas. Nixas vårkollektion 2011!
Om ni vill se ett litet smakprov från deras tidigare kollektioner så kan ni klicka här. helt underbara klänningar, både för brud, fest, coctail mm. I love it! Jag vill ha dem allihopa!
Det flöt på bra, det blev en sminkning som gick i brunt, ljust, korall, ljus hy med naturliga glossiga läppar, latte på naglarna och ett stort lockigt hår.
Hon var så söt min modell, hon såg ut som en docka och så visade det sig att hon var i från Bollnäs. Alla skönheter kommer från Bollnäs tror jag, modellen, jag och Vickan Silvestedt ;)
Hon var lite för ung för att jag skulle veta vem hon var, hon var född -86. Men roligt att hon har lyckats så bra, hon jobbar som modell i både Paris, London, Milano, Singapore mm.

Klockan 12.00 så var jag klar, då hade jag jobbat mina 4 tim som jag var bokad och min modell hade blivit plåtat i sina 10 klänningar. Så då fick jag åka hem, och min älskling var så söt och kom och hämtade mig. Skönt eftersom jag nästan känner mig utbränd efter 4 långa arbetstimmar.

Nu har vi käkat lite lunch och jag är sockersugen så att jag håller på att dööööööör. De hade stora skålar med en massa gottis på jobbet, polly, dumlekolor, vingummin, mm. Men jag stog emot även om det var väldigt jobbigt och svårt när jag tycker så mycket om alla dessa sorter av snarr. Det får bli en glas i bilen i stället ;)

Nu är resväskan packad och vi ska snart hoppa in i bilen och bege oss till Skövde.


redhead

Datum: 2010-04-28 Tid: 19:17:22



Hittade nyss en bild på snyggingen Kat Von D som redhead!
Hon passar ju i allt denna kvinna, så snyggt.
Jag skulle också kunna tänka mig den färgen, so cool!


Rosa är för fina flickor med smak....

Datum: 2010-04-28 Tid: 19:13:33



Jag funderar på om jag ska beställa hem en ny och lite snyggare shaker. Så varför inte slå till med en rosa?
Den här skulle ju passa mig perfekt.....I´m a barbiegirl in a barbieworld ;) hihi....
Den finns att köpa här för endast 99:-.


Music in my ears

Datum: 2010-04-28 Tid: 15:43:00



En låt som går i öronen på mig när jag tränar. Jag älskar verkligen Ida Corr!
 Och har verkligen speciella minnen till den ;) fniss....
Helena...kommer du ihåg? Ok Macken? Du och jag i pappas feta bmw? Lyssnade på den här låte på sjukt hög volym, diggade och sjöng loss i bilen. Dunk sa det och vips så hade Linda backat in i en bensinpump med pappas bil. OOOOoooopppppps!


Fransförlängning någon?

Datum: 2010-04-28 Tid: 15:34:19

Klev upp 08.00 i morse och då hade Magnus redan börjat jobba, han skulle vara på plats redan kl 07.30 idag. Fick stressa lite för att hinna äta frulle och göra mig i ordning till 09.00 då skulle jag infinna mig på Salong Gullan här i Västertorp. Idag hade jag nämligen 4 st kunder som jag skulle göra fransförlängningar på. Har fått in en rätt bra teknik så jag var klar med alla fyra strax innan 12.30 =) Och alla var supernöjda, så det var roligt. Hoppas att de kommer att sitta och hålla bra, så att de vill komma tillbaka =) Så gulligt av Cissis mamma att låta mig få vara på deras salong lite då och då och göra lite behandlingar.

När jag var klar så skyndade jag mig hem, hihi...det tar ca 1 min från salongen hem till mig. Stoppade i mig lite lunch och sedan ett halvt dunderpiller och gav mig i väg till gymmet. Körde så hårt så att svetten rann som en tok på mig, åh vad jag älskar mina nya dunderpiller, jag känner mig så stark, motiverad och energirik av dem. Jag var nästan ensam på gymmet idag, hur skönt som helst.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att Magnus ska sluta så att jag kan ta bilen och åka till Kungens Kurva och köpa lösfransar och lösnaglar till morgondagens plåtning. Jag ska göra ett jobb för en coctail/brud-katalog (det ger bra med pengar kan jag lova). Så imorgon kl 08.00 ska jag vara på plats i Hammarby/Luma och sminka, fixa hår naglar mm på 2 modeller i 4 tim. Perfekt arbetsdag, jag älskar halvdagar speciellt de som betalar så bra som en "normal svenne" får ut på en vecka i lön ;)


Något nytt att äta

Datum: 2010-04-28 Tid: 15:23:59

Igår lagade jag något mycket gott "kycklingfilé med quinoasallad med rödbetor och fetaost"....Jag säger bara mmmm, mums!

Marinerade kycklingfilén i olivolja, sambal oelek, sweet chili, honung, soja, vitlök. Stekte lite yta på den och sedan in i ugnen på 200 grader i ca 20 min.

Till quinoasalladen hade jag 4 dl röd quinoa, grönsaksbuljong, 1 röd lök, 5 färska kokta rödbetor, och ett paket fetaost 10%. Gjorde även en vitlöksdressing på sidan med, turkisk lättyoghurt, vitlök, honung och rosmarin.


Salongsmöte står på mitt schema idag

Datum: 2010-04-27 Tid: 09:14:47

Då har Magnus åkt och jobba och jag har stoppat lite frulle i magen. Idag hade jag egentligen en möte inbokat på Östermalm/karlaplan kl 10.00. Men sent igår kväll fick jag ett mess av ägaren till salongen att hon avr tvungen att ställa in det, pga dubbelbokning. Det är ju smart när man ska visa en ev kollega salongen, NOT! Om hon redan strular hur kommer det då bli sen? Jag är så trött på allt strul, varför kan inte allt bara rulla på och bli som jag vill direkt. Så nu blir det bara ett möte kl 12.00 i Svedmyra på en salong, men där ute vill jag helst inte vara. Men jag ska ge det en chans, kolla in stället, personalen mm.

Har bokat tvättstugan i eftermiddag också, så jag hoppas att jag hinner hem. Då jag har en massa tvätt samt att jag ska tvätta vårat vita sommaröverkast som vi vill lägga på.
Jag ska även hinna med dagens träning, 1 timme powerwalk innan Magnus kommer hem från jobbet vid 20.30.

See Ya!


Filmtajm

Datum: 2010-04-27 Tid: 09:09:07

Tittade på film i går kväll igen, vi såg "Chloe".



Om filmen:
En framgångsrik läkare tror att hennes man är otrogen. För att få bevis hyr hon in en eskortflicka som ska förföra honom, sätta hans trohet på prov och därefter rapportera resultatet. Någonstans på vägen går dock allt snett och läkarens hela familj hamnar i fara.

Så tyckte jag:
Bra skådespelare, bra handling, en helt ok film.

+++


MQ modell

Datum: 2010-04-26 Tid: 15:43:44

Joel Kinnaman är modellen för MQ.

Snyggot Joel Kinnaman är MQ`s nya modell för kollektionen "Urban Look".
Me Like!


Vad är det jag läser.....

Datum: 2010-04-26 Tid: 15:40:52

Dead By April byter sångare.....

Men det går ju inte, det kan ju inte vara sant.
Grymma Pontus Hjelm med den undbara rösten ska sluta, hur ska det bli nu? Ingen kommer att kunna ersätta honom. Men det är väl bara att gilla läget och ge den nya sångaren Zandro Santiago en chans.
Snart släpper bandet sin nya singeln ”Love like blood”


Sommarkrysset

Datum: 2010-04-26 Tid: 15:32:02

De söta pojkarna från EMD ska vara med och leda delar av sommarens "Sommarkryss"Gröna Lund. Och första programmet sänds den 15 maj. Måns Möller är också en utav programledarna i år. Men största ansiktet utåt som vanligt är ju självklart Gry Forsell.

Artister som kommer att uppträda  på premiären av "Sommarkrysset" den 15 maj:

Eric Saade 
 Orup
Linda Bengtzing
 Velvet
 Alexandra Burke


Andra artister som också är klara men har inget datum än är:

Eric Gadd
The Baseballs
Amy Macdonald
 Timoteij
Joshua Redman
Shout Out Louds
Linda Pritchard
Lazee och Apollo Drive
Petter
Weeping Willows

Alla artister är inte klara ännu, men det kommer att bli flera.


Dagens träning

Datum: 2010-04-26 Tid: 13:59:06

Då var måndagens träning avklarad med både gym och intervallträning, skönt. En mycket bra start på dagen/veckan!
Åkte sedan raka vägen till Ica Kvantum för att handla inför veckan.
Nu sitter vi här hemma och gör lite nytta, får se om vi ger oss ut i det vackra vädret lite senare.



Nu har vi även bestämt oss för att åka till Skövde över sista april/valborg. Det ska bli mysigt och trevligt.


Filmkväll

Datum: 2010-04-26 Tid: 09:49:38

Kvällen blev mycket lugn och soft, tillbringade den i sängen och tittade på film. Först såg vi "Tenderness" med Russell Crow och sedan "The soloist".


Om filmen:
Unge Eric Poole har avtjänat sitt straff för dubbelmord, men kommer han att mörda igen? Är han en seriemördare? Detektiv Christofuoro tvivlar inte på det, och för att förhindra blodsutgjutelse sätter han igång ett eget övervakningsprogram. Men Christofuoro är inte den enda som har ögonen på den unga seriermördaren.

Så tyckte jag:
Blev lite besviken att Russell valt att göra en så taskig film. Den började bra men blev sådär efter halva filmen. Rekommendera inte den här.

++



Om filmen:
En hemlös, schizofren musiker drömmer om att en dag kunna spela på Walt Disney Concert Hall och träffar Steve, en avdankad journalist som blir hans bästa vän.

Så tyckte jag:
Mycket bra film, jag kan varmt rekommendera den här. Charmig och mysig.

++++


Finbesök från Malmö

Datum: 2010-04-25 Tid: 17:05:10

Hade gärna sovit länge, länge i morse men så blev det inte. Upp och hoppa redan klockan 09.00 en söndag. Vi skulle nämligen få besök av Johannes och hans fru Caroline från Malmö. De har varit i Sthlm över helgen och passar då på att svänga förbi oss på en förmiddagsfika. Så strax innan kl 11.00 så dök de upp. Vi bjöd på kaffe och en massa hembakat. Det var riktigt trevligt, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Och snart så ska de få en liten bebis, en flicka ska det bli någon gång i augusti. Vi hade inte träffat Caroline tidigare, men hon var väldigt social, rolig och trevlig. Så jag hoppas att vi kommer att ses snart igen, men nästa gång blir nog i Malmö och det ser vi verkligen fram emot.

När de hade åkt vid ettiden så var det lucnhdags för mig och Magnus och eftersom det var rätt skönt väder ute så tog vi bilen till Cafe Baresso på Söder. Jag åt en ceasarsallad (ovanligt, NOT!) och Magnus åt en hälsaotallrik. Satt ute och käkade, det blåste tyvärr lite kallt men solen var varm när den väl var framme.

  



Ikväll ska vi laga kyckling i ugn och servera det med en ljummen "fettsmål" hemmagjord potatissallad.
Och sedan så hoppas jag på lite filmmys och massage på sängen.

Måste även berätta att jag tackade nej till salongen på Hötorget. Så i stället så ska jag till en salong på Östermalm och en i Svedmyra på tisdag. Se hur de har de, hur människorna är som jobbar där osv.....Spännande!
Håller tummarna att något av ställerna ska passa mig så att jag kan få börja jobba med allt jag har utbildat mig till.


Bounce - The last show

Datum: 2010-04-25 Tid: 16:53:27

Igår lördag den 24/4 var jag och Magnus på Bounce i Globen. Vilken upplevelse, vilken show och vilket drag. Ångrar inte en sekund att jag var där. De bjöd på en härlig blanding av all möjlig dans, bra musik, mm. Det hade gärna fåt varit 1 timme till, då tiden rann i väg. Vi hade grymma platser, vi satt på en V.I.P-läktare med kändisar som bla Markoolio mfl. Vi såg hur bra som helst, sånna här platser slulle man ha varje gång man är i Globen. T.o.m Magnus som aldrig har sett en dansuppvisning el är det minsta intresserade av dans tyckte att det var hur grymt som helst.

En divabild....



Jag & min underbara pojkvän Magnus

 

En mycket lyckad kväll....

  
   
  
 
  
 
 
  
  
 


Nya bilder

Datum: 2010-04-24 Tid: 17:21:51

Har uppdaterat bloggen med lite nya bilder från bla min födelsedag mm. Så för alla nyfikna och intresserade...varsegoda och titta!


Dagens träning

Datum: 2010-04-24 Tid: 11:36:21

Sovmorgon till kl 10.00 i morse, så himla skönt. Vi vaknade först vid 08.00 men tyckte att vi kunde få somna om då det är helg och lördag.
Snart är det dags att bege sig till gymmet och köra det tredje gympasset för veckan.
Känner mig lite trött och seg, hade gärna suttit ute mot en solvägg nu och läst en bra bok tillsammans med älsklingen, men vi får ta det efter träningen.



Och ikväll kl 20.00 så bär det av till Globen för att se "Bounce" avslutningsshow.


En mycket underbar dag

Datum: 2010-04-24 Tid: 11:32:20

Åkte in till stan vi 14-tiden igår för att göra en del ärenden. Vi började med att lämna tillbaka en klänning jag fått i present på Lindex, den var lite för liten i brösten (vad ovanligt, NOT!), sedan fick Magnus ett par jeans av mig (jag hade ett gammalt presentkort på Lee Store på 1.000:-) och eftersom jag inte använder jeans längre så tyckte jag att han kunde få det. Sedan var det min tur att shoppa, det var dags för mig att köpa nytt löshår. Sist jag gjorde det var strax innan jul. Vi stannade även till på Hötorget där jag valde ut en stor blombukett i rosa plus 2 pkt med vita tulpaner som jag fick av mor och far (de hade gett Magnus pengar så att han kunde köpa blommor åt mig). Och jag älskar verkligen snittblommor...det är så fint att ha hemma på köksbordet och vardagsrumsbordet.





 

Tog sedan en snabbfika på centralen medans vi väntade på tjejerna från Hallsberg, som skulle komma till centralen kl 15.25 med våra biljetter till Bounce. Helt otroligt, vi köpte 2 biljetter för 500:- på A-läktaren (de hade kostat ca 500:-/st, vilket kap). Men hon som sålde dem hade vunnit biljetterna och ville bli av med 2 av dem, så det var ju perfekt för oss.

Magnus åkte hem vid 16-tiden och då åkte jag in till Medis och mötte upp Fia och hennes syster. De var här nere på besök, fre-lör. De skulle också på Bounce, fast på fredag.
Det var så roltigt och trevligt att träffa henne, det var ju inte igår. Jag tog med dem till "Jimmy´s Steakhouse" då de var hungirga efter sin bussresa. Eftersom jag skulle få tacos när jag kom hem så fick det bli en pepsi max för min del. Vi satt där i 2 tim och pratade och pratade, mycket mysigt och trevligt hade vi det.
När de var klara med maten och så var det dags för dem att åka till stället där de skulle bo och göra sig i ordning inför kvällen och jag åkte hem till Magnus.

Till middag blev det tacos samtidgt som vi tittade på "Talang 2010". Jag passade även på att sy allt mitt löshår, längtar tills jag får sätta i det imorgon.
Sedan blev det filmmys och massage i sängen. Vi såg filmen "Dear John" av Lasse Hallström.



Om filmen:
Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 11/9 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.

Så tyckte jag:
Lasse Hallström lyckas alltid så bra med sina filmer, och självklart så blev jag inte besviken den här gången heller. Skådespelarna Channing Tatum, Amanda Seyfried spelar mycket bra. En mycket mysig och underbar film.
En film man bör se....

++++


Morgonträning

Datum: 2010-04-23 Tid: 10:16:19

Det fick bli lite sovmorgon idag också...nice! Vi tittade nämligen på film igår kväll igen, vi såg "The back up plan" med Jennifer Lopez.



Om filmen:
Efter flera år av misslyckade dejtare bestämmer sig Zoe för att ta saken i egna händer. Fast bestämd att bli mamma, gör hon upp en plan och bestämmer sig för att göra det hela själv. På vägen till sin insemination möter hon Stan, en trevlig man som uppfyller alla hennes kriterier.

Så tyckte jag:
Lika underbar som alla andra kärlekskomedier som Jennifer Lopez är med i. En riktigt tjejfilm som bjuder på både tårar och skratt.
En feelgood film, mysig och härlig på alla sätt och vis.

+++


Nu har vi fått lite frukost i magen och ska bege oss till Älvsjö löparspår och springa några km. Det var inte igår, så det ska bli intressant och se hur det kommer att gå.
Wish me luck!



Jag ute i löparspåret......fniss ;)


What to do?????????

Datum: 2010-04-22 Tid: 19:29:34

Upp och hoppa klockan 08.30 (fick lite sovmorgon då vi var uppe sent och titta på film). Nya "Wallander-Arvet".


Om filmen:
På Bräda Musteri hålls affärsmiddag för att lansera musteriets nya produkter då företagets VD Manfred Stjärne blir mördad. Vill någon konkurrent förstöra Brädas rykte eller var motiven till morden personliga? Wallander inser snart att pengar är inblandade och att någon eller några inte drar sig för ytterligare mord för att nå sina mål vad det gäller Bräda. Mordvågen fortsätter och kanske härjar en metodisk seriemördare i Ystad. Polisen dras in i en härva av hjärntvätt, otrohet och hatiska före detta anställda, en härva som kommer att påverka Wallander personligen på ett sätt han aldrig kunnat föreställa sig.

Så tyckte jag:
Helt ok Wallander-film. Äntligen så blev det lite love i filmen ;) mellan två av poliserna, som jag har väntat på det.
Spännande, helt klart sevärd för alla Wallanderfan.

+++

Åkte in till stan vid 10-tiden för att vara på ett möte vid Hötorget kl 10.30. Eftersom det inte blev något med salongen på Stureplan så får man börja om på noll igen. Har varit på det här stället förr, men jag tänkte se vad hon kan göra med hyran, om det går att diskutera sig fram till något bättre.
Kände mig väldigt kluven och förvirrad när jag gick där ifrån. Jag vill vara på ett ställe där jag kan befinna mig hela dagarna, och ta emot kunder som kommer förbi från gatan. Men här hyr man in sig en viss tid och sen är det upptaget av andra hyresgäster. Ca 9.000:-/mån för heltid, 4.800:-/mån för deltid, 3.500:- för 3 halvdagar/v, 1.500:- för 1 heldag i veckan. Hur ska det gå ihop när man är helt ny och inte har hunnit bygga upp någon kundkrets??????
VAD SKA JAG GÖRA???
Har satt om min annons på nätet där jag söker ett rum att hyra ev lokal, så nu får jag hålla tummarna och se om det är någon som nappar.

När jag kom hem strax efter 11-tiden så käkade vi lite mellis innan vi begav oss till gymmet för att träna.

Till middag så lagade jag pasta pesto med kycklingfilé, soltorkade tomater och riven parmesan. Mums!

Har nyss laddat hem en massa ny träningsmusik och fyllt i.poden med det så att jag blir ännu mer laddad på gymmet. Det är ju så viktigt med bra och hög musik i öron när man tränar....jag får en liten extra kick då.
Resten av kvällen blir också lugn, vi ska titta på lyxfällan och ev någon av filmerna "Dear John" el "The Back up plan".

Jag är så sockersugen nu så jag dööööör......Jag vill ha smågodis eller Ben & Jerry´s "Cookie dough". Och så måste jag vänta ända till på lördag, då det är min "ätardag", vilket innebär att jag får äta precis vad jag vill ;) Det ni!



 

 

 


Boktips från en bokmal

Datum: 2010-04-21 Tid: 20:46:54

Har nyss läst ut boken "Postcard killers" av Liza Marklund och James Patterson.



Om boken:
MEDIERNA KALLAR DEM THE POSTCARD KILLERS

De är unga, vackra och välutbildade ­ och de skär halsen av unga människor över hela Europa.

Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.

NU HAR DE KOMMIT TILL STOCKHOLM

Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack.

Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld.

Jacob Kanon har varit mördarna hack i häl i ett halvår, och hans skäl är djupt personligt. Hans dotter Kimmy är ett av deras offer.

Han har bara ett mål i livet:

DE SKA JAGAS TILLS HELVETET FRYSER

Jacob och Dessie befinner sig snart i en accelererande spiral av våld och död.

Vilka är mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas?

Till slut återstår bara en rasande kamp mot klockan ­ och tusen kilometer norrländsk asfalt...

Postcard Killers är ett unikt romanprojekt mellan svenska Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson.

Den är en internationell thriller i halsbrytande tempo och med rader av våldsamma vändpunkter.

Så tyckte jag:
Spännande från början till slut, 2 dagar så var den utläst. När jag väl hade börjat läsa den så var det svårt att lägga ifrån sig den. En mycket lättläst bok. Älskar Liza´s tidigare böcker och den här är minst lika bra som dem. När kommer nästa?

Vad ska jag läsa nu då????
Tror att det får bli "I den innersta kretsen" av Viveca Sten. En kriminalroman som utspelar sig på underbara Sandhamn.


Akzentz nagelutbildning

Datum: 2010-04-21 Tid: 13:37:25

Hade ställt klockan på 06.40 men som alltid när jag ska upp så där ovant tidigt så vaknar jag innan klockan ringer, samt att jag sover dåligt. Samma visa idag, upp 10 min innan klockan ringde, skönt på sätt och vis för då slapp jag stressa.
Tog t-banan till Brommaplan strax efter 08.00 och var framme på salongen kl 08.45. Vi var 4 st som skulle utbildas idag.

Vi började med att prata lite om vad vi jobbade med, vilken kurs vi gått tidigare, material osv innan vi satt igång att gå igenom det nya materialet från Akzentz. Jag fick sitta modell ;) då jag tagit bort mintt material inför kursen. Så jag fick en förstärkning med silverglitter på tipparna, så snyggt!
Tycker att det här materialet verkar så bra, lätt och smidigt att jobba med. Jag slipper att fila så mycket och det är ju bra med tanke på att jag hatar att fila. Sen så finns geleérna i så många fina färger, samt glittergeleér som jag bara älskar. I´m in heaven! Åh vad jag vill sätta igång att bygga naglar nu, bygga, forma, måla mm.

När jag var klar så kom min älskling och hämtade mig, skönt att slippa ta tåget. Tanken var att vi skulle åka till löpspåret och jogga men med tanke på att regnet öser ner och snön faller och att det är sjukt kallt ute så får det bli en annan dag.


Ensam och uttråkad.....

Datum: 2010-04-20 Tid: 19:20:17

Åh vad tråkigt det är att vara hemma ensam, utan min älskling. Det är så lugnt och tyst mot för vad det brukar vara. KOM HEM MAGNUS!
Under dagen så hann jag med allt jag skull, städat, gjort en del nytta på datorn, vilat och nu väntar ett varm och skönt bad och en bra bok. Måste även hinna med att snygga till mina naglar inför morgondagens kurs, jag kan ju inte komma till nagelskolan och se ut som jag gör nu.

Jag har en sak jag måste berätta, att på lördag kl: 20.00 så ska jag och Magnus och se "Bounce" i Globen en sista gång innan de lägger av. Det ska bli så spännande och roligt, hoppas att Magnus kommer att tycka det också även om han inte är så förtjust i dans som jag är. Jag har sett Bounce flera gånger förr och de är ju så grymma. Jag har även sminkat de flesta från deras dansgrupp också vid olika tillfällen, det ni!


En massa måsten.....

Datum: 2010-04-20 Tid: 14:40:22

Började dagen med 1 tim och 15 min powerwalk, som sällskap hade jag min vän Helena i öronen. I.poden hade slut på batteri så då fick Helena snällt ställa upp. Det var riktigt skönt ute, solen stekte och vinden var soft. Men nu på eftermiddagen har det mulnat på lite och det blåser. Skönt att ha dagens träning avklarad.

Sitter nu framför datorn och gör lite nytta, lägger in lite nya annonser, kollar resor, försöker skriva en affärsplan mm. Magnus jobbar idag så då passar även jag på att göra lite nytta. Har även funderat på om jag ska stryka och byta gardiner i sovrummet och vardagsrummet. Tvätta lite träningskläder och dammsuga. Sånna där tråkiga måsten som borde göras NU men som jag är bra på att skjuta upp. Skulle hellre krypa ner i sängen och vila lite eller varför inte läsa lite bok. Vi får se vad jag hittar på, kanske hinner jag med allt.

Måste även berätta att jag ska på kurs imorgon, en nagelkurs. Eftersom jag redan är utbildad nagelteknolog så behöver jag bara uppdatera mig lite för att komma igång att jobba med det igen. Och den här gången ska jag prova ett nytt märke som heter "Aktzentz". Så imorgon förmiddag kommer jag att vara på kurs mellan 09-12 i Bromma. Det ska bli så roligt och spännande, jag ser verkligen fram emot detta.


En ny blogg

Datum: 2010-04-20 Tid: 14:03:45



Maria Montazami har börjat blogga på Amelias hemsida. Den bara måste man ju följa =)
Bloggen hittar du här.


Min födelsedag 19/4

Datum: 2010-04-19 Tid: 20:08:00

Idag är det min födelsedag, bara min dag! Och det började med att jag blev väckt vid 08.30 av älsklingen som kom in med en bricka med presenter och ett ljus och sjöng för mig. Han är så söt min älskling ;)
Och i ett av paketen låg de grymt snygga örhängena från "Rock by Sweden" som Laila Bagge har designat.
Klev upp och käkade lite frukost innan det var dags att bege sig till gymmet och träna. Det gick mycket bra, körde på hårt som vanligt, la på nästan 2 kg på varje övning och körde färre repitioner.
Åkte sedan raka vägen till Ica Kvantum i Kungens Kurva och veckohandlade. Magnus och jag har börjat med att skriva en matlista och veckomatsedel som vi ska följa för att försöka dra ner på våra matkostnader. Vårat mål är 1.000:-/veckan. Åkte även förbi Lidl för att köpa en platta med kvarg/kesella och Fun light.

 

Tog det lite piano när vi kom hem. Och fram åt kvällen så gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan, till restaurang Caliente för att käka födelsedagsmiddag.
Magnus beställde in en hel varmrätt medans jag tog 3 rätter tapas och eftersom jag fyller år så unnade vi oss en varsin efterrätt ;)

  


 


Nu är vi hemma igen och det är dags för min födelsedagsmassage med den nya massagebollen. Kanske det blir en film också....Men en massa födelsedagsmys blir det i allafall.


Linda 27 år! Grattis!!!

Datum: 2010-04-19 Tid: 19:59:12

Grattis till mig idag!!!!!
För 27 år sedan så föddes detta blonda yrväder.....

 
  
  

 

 


En söndag på Heron City

Datum: 2010-04-19 Tid: 10:17:57

Ingen sovmorgon idag heller, vaknade vid 08.30 och då kom mor och far upp för att göra oss sällskap vid frukostbordet. Tog det väldigt lugnt hela förmiddagen och efter lunch så åkte vi till Heron City för att busa lite med tjejerna och stoppa något i magen.
Elin som inte är van att åka rulltrappa, eller det är väl egentligen ingen från Bollnäs då det bara finns en enda i hela stan blev helt galen när hon fick syn på alla rulltrappor som finns på Heron. Så det började med att tjejerna åkte upp och ner med dem ett antal gånger. Sen fick det vara bra så då gick vi till "Spinnars" där de vi köpte ett kort laddat med pengar så de kunde prova en massa spel, arkadspel mm. Och det gick verkligen hem, de hann nog med det mesta.
Vi passade även på att luncha där, det fick bli thaimat för allihopa.

När vi kom hem så laddade jag över ltie barnfilmer till tjejerna på ett USB, så att de har lite nytt att titta på där hemma. Runt 15-tiden så åkte hela familjen Larsson/Heed hem och då var jag och Magnus så trötta så vi kröp ner i sängen. Jag slocknade på Magnus bröst medans han låg och spelade tv-spel =) Så himla skönt!
Till middag gjorde vi egna hamburgare med strips och till efterrätt så unnade vi oss en varsin kanelbulle.
Jag lyckades tjata till mig lite massage undet tiden vi tittade på filmen "Brooklyn finest".

Bilder kommer.....


Firar min födelsedag idag

Datum: 2010-04-19 Tid: 10:10:09

Klev upp i skaplig tid i lördags även om det var helgdag och det innebär sovmorgon. Men för att hinna med lite saker innan vi får besök av farbror Niklas med familj så var det behövligt. Pappa och Magnus bytte våra däck, så nu har vi äntligen sommardäck på, slippa höra ljudet från dubbarna. Sedan åkte vi allihopa, jag, Magnus, mamma och pappa till Skärholmen eftersom jag hade fått pengar till att köpa 2 jackor i födelsedagspresent. Tyvärr så fanns bara den ena, får leta upp den andra på något ställe inne i stan. Strosade runt där en stund innan det var dags att åka hem och äta lite lunch.

 

Klockan 13.00 så kom Niklas och familjen ner, de åkte också till Skärholmen en snabbis för att shoppa lite innan de kom hem till oss. Vi tog det mest lugnt hela eftermiddagen fram tills det var dags för alla att göra oss i ordning inför kvällens middag.

Middagen blev på "Jimmys Steakhouse" på Söder, jag älskar verkligen det stället, bra service, grymt god mat och ett soft ställe. Det blev en mycket lyckad och trevlig kväll, och alla verkade supernöjda med allt. När vi var klara så tog vi en liten promenad, då alla hade ätit så att vi höll på att spricka. Riktigt skönt, synd att det blåste.
När vi kom hem så dukade jag fram pappas hemmagjorda jordgubbstårta och lite utav allt som vi hade bakat under veckan. Satt i soffan resten av kvällen, bara myste och pratade en massa skit medans tv´n var på i bakgrunden.

  
 
  
 


Den mumsiga tårtan som pappa hade bakat och gjort.




Mamma och Pappa sov i deras husbil i natt, Niklas & Anna-lena och Elin sov på hotell och Bella & Julia sov hemma hos mig och Magnus.

Tack alla för en underbar födelsedag!


Grymt träningspass idag

Datum: 2010-04-16 Tid: 15:20:32

Började dagen med ett grymt träningspass, svävade på moln på träningen. Det gick verkligen superbra, ökade i nästan alla övningar. Konditionen var underbar, det kändes hur lätt som helst att köra intervaller idag ;) Undrar varför? Hihi...Linda provade ett utav Magnus "dunderpiller", och jag kan lova att efter dagens träning så kommer jag aldrig kunna träna utan dem. Vilken skillnad, vilken energi, vilken styrka, helt underbara! Eftersom det spöregnade ute med en blandning av hagel så tog vi bilen till gymmet idag. Jag vill ju inte bli blöt eller förstöra mitt hår el min make up när jag ska träna.

När vi kom hem igen så var det dags att städa lite, vi får ju besök av mor och far idag. Bytte sängkläder, dammade, bytte ut lite höst/vinterprylar till vår/sommarprylar, dammsög, skurade golven mm. Medans Magnus gjorde ordning balkongen, ställde ut våra utemöbler så var det dags för mig att baka lite igen.

Idag fick det bli Morotsmuffin med glasyr, kokos toscakaka och kanelbullar.

  

Färdiga och sååå goda!



Kokos toscakaka:

200 g smör
4 ägg
5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
3 dl mjöl

Blanda ihop alla produkter till en jämn och fin smet. Fyll en form och grädda i ugnen på 200 grader i 15 min.

Glasyr:
200 g kokos
1 dl ljus sirap
2 dl socker
1.5 dl grädde
75 g smör

Häll allt i en kastrull, rör om tills det blir en jämn smet. Låt sedan koka upp och sedan sjuda i ca 5 min.

När kakan är klar och uttagen, så brer du på glasyren och gräddar kakan i ytterligare 10 min tills den har fått en gyllenbrun färg.



Morotsmuffins:
4 ägg
4 dl socker
4 dl mjöl
1.5 tsk kanel
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
200 g smält smör
350 g finrivna morötter

Grädda i ugnen på ca 200 grader i ca 30 min tills de har fått en fin färg och inte är kladdiga invändigt. (prova med en sticka)

Glasyr:
125 g rumsvarmt smör
1 dl philadelfiaost 5%
3 dl florsocker
2 tsk vanilj socker

När muffinsen är klara och har svalnat så är det dags att bre på glasyren.
Sen är det redo för att ätas upp!
Njut bara njut!

 

Snart är mamma och pappa framme.
Så ikväll blir det bara familjemys, tacos till middag, kanske spela något sällskapspel "Alias" och kanske kolla någon bra film eller liknande.



Fick en vacker blomma av mormor, som passade mycket bra i köket =)

  

Fick även ett fint kort skickat till mig av mina svärföräldrar, mycket passande tycker jag ;)
So Pink!


Regn i Sthlm idag

Datum: 2010-04-16 Tid: 09:20:55

Godmorgon......Vaknade kl 08.15 i morse och tittar ut genom fönstret, regnet bara öser ner. En riktigt myspys dag. Gissa om jag ville ligga kvar i sängen. Men först så ska jag och älsklingen till gymmet och köra så svetten rinner. Sedan blir det hem och städa lite, baka lite mera och sedan laga middag tills mamma och pappa kommer.


En ny maträtt har hittat hem

Datum: 2010-04-15 Tid: 20:18:54

Då har man hunnit med att träna idag, varit och handlat, bakat en massa, lagat middag, tagit ett bad, börjat på en ny bok och sitter nu framför datorn medans älsklingen tittar på fotboll.
Till middag så provade jag ett nytt recept som jag verkligen kan rekommendera, det blev så gott. Jag kommer definitivt göra det igen.

Biff med Bambuskott:

Lövbiff
Gul lök
Purjolök
Champinjoner
Bambuskott
2.5 dl matlagningsgrädde 4%
3 dl vatten
1 st hönsbuljong el köttbuljong
2 msk sweet chilisås
1½ tsk sambal oelek (1 tsk för de som är känsliga för stark mat)
2 st vitlöksklyftor

Stek kött, lök, purjo, champinjoner, bambuskott tillsammans, pressa i vitlöken. Blanda sedan i allt annat så att det blir som en gryta/sås, låt stå och småputtra en stund. Servera med jasminris. Mmmm så gott!


It´s your duty.....

Datum: 2010-04-15 Tid: 17:34:24


Snygga make up

Datum: 2010-04-15 Tid: 17:26:15

Undrar vem som har fixat make och hår på den här snyggingen? Hmmm...riktigt snyggt är det i allafall!



Det är ju jag som ligger bakom dessa snygga, sotiga ögon och detta krull till hår, massor av löshår i like!

Lyssna på låten, så sjukt bra och inte tala om videon!

Lockout feat Chenai - Bounce


Bimbomusic

Datum: 2010-04-15 Tid: 17:24:07

Två sköna låtar av Dj Roine. Lyssna och njut! Lyssna på texten, så j*vla bra!





Storbak på gång

Datum: 2010-04-15 Tid: 16:53:01

Började dagen med 1 timmes powerwalk i 13 plusgrader, så härligt. Sedan blev det raka vägen till Skärholmen, Bolagret för att köpa muffinsformar i silikon ;) haha! Sedan svänga förbi Ica Kvantum för att handla bakprylar.
Käkade lite lunch när vi kom hem och sedan var det dags att sätta igång med storbaket. Skönt att baka allting idag så att jag har det gjort till min födelsedag. Det blev en citronrulltårta, en daimrulltårta, äppelmuffins med crumble, chokladmuffins med vaniljkräm och ikväll ska Magnus hjälpa till att baka både vanilj och kanel-bullar.

Här ska det bakas.....



Äppelmuffins med crumble:
100g smör
2 ägg
1.5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver

Fyllning: Skär äpplen i bitar och stek dem sedan i mycket smör tillsammans med en massa socker och kanel. De är klara när äpplena är lite mjuka och härliga.

Smuldeg:
75 g smör
2 dl havregryn
1 dl mjöl
1 dl socker

Börja med att vispa ägg och socker poröst. Blanda sedan i alla torra produkter, samtidigt som du smälter smöret i en kastrull. Häll sedan i det i smeten tillsammans med mjölken och vispa ihop till en mumsig smet. Fyll muffinsformarna till hälften och lägg sedan på en sked med stekta äpplen och på med ännu ett lager av muffinssmet. Toppa med smuldegen och grädda dem sedan i ugnen i 20 min på 200 grader.

  

Färdiga!



Chokladmuffins med vaniljkräm:

Recept lika som ovan, lägg till 2 msk kakao.

Vaniljkräm:
1 äggula
2 msk socker
1½ msk mjöl
1 dl mjölk
1 msk vaniljsocker

Blanda samman alla produkter i en kastrull. Låt koka upp, kyl sedan kastrullen direkt i ett kallt vattenbad under omrörning.

Före/Efter bild:

 

Citronrulltårta:
3 ägg
2.5 dl socker
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Grädda på 225 grader i ca 10 min.

Citronkräm:
100 g rumsvarmt smör
3 dl florsocker
2 citroner (rivet skal)
2 msk vispgrädde
1 tsk vaniljsocker

Låt kakan svalna innan du lägger den på ett smörpapper med socker på. Bred sedan ut krämen över kakan och rulla ihop den.



Daimrulltårta:
3 ägg
2 dl socker
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
1 dl potatismjöl

Grädda på 225 grader i ca 10 min.

Daimfyllning:
150 g smör
2 dl florsocker
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
1 dubbeldaim (krossad)

Göra lika som ovanstående recept.


Bonde söker fru IGEN!

Datum: 2010-04-14 Tid: 18:49:20



Då var det dags igen då för en ny säsong av "Bonde söker fru". Den 3 maj börjar det igen på tv4 och det är fortfarande Linda Isacsson som är programledare.

Något jag funderat över är: Finns det inga snygga böndern i landet? Alla ser ju ut så fån, töntar och nördar.
Undrar hur det kommer sig?


Caféhäng på St.eriksplan

Datum: 2010-04-14 Tid: 18:43:07

Började dagen med ett hårt gympass samt ett intervallpass på crosstrainen, grymt bra träning. En kvart intervallträning (i mitt tempo) motsvarar ungefär 1 tim promenad. Så det är ju rätt skönt att få det avklarat på en kvart =) Kom upp i 186 i puls som också tydligen ska vara riktigt bra.

Skyndade mig hem för att duscha och göra mig i ordning. Jag och Magnus ska åka in till Anna och hälsa på, käka lunch på cafét hon jobbar på vid St.eriksplan.
På vägen dit så köpte vi med en stor blombukett eftersom Anna fyllde år igår. Självklart så gick den i rosa, och kändes riktigt som en "Anna-blomma".

Till lunch så beställde vi in deras laxtallrik, som var något utav det godaste vi ätat på länge. Varmrökt lax med hovmästarpotatissallad och en mkt mumsig sås. Satt kvar där länge och bara myste, snackade en massa skit osv. Vi fick senare på em besök av Anna´s man Mathias som kom direkt från jobbet.
Följde sedan med dem upp till deras lya som ligger en våning upp ovanför cafét. Snacka om att bo nära jobbet ;)
En mycket fin, öppen och härlig lägenhet, förstår att de trivs som fisken i vattnet där. Härligt med så stora rum och så högt i tak som de har. I like!



 


När vi kom hem så tog vi bilen direkt till Ica Kvantum för att handla och sedan hem och packade upp all mat. Sen så var vi båda hungriga igen så då var det dags att laga mat. Och jag har varit så sugen på pasta hela dagen, sen jag gick hem från gymmet. Så det fick bli något så enkelt som spaghetti med köttfärssås, mmm så gott!

Ikväll blir det tv-kväll, det är både "Arga snickaren" och "Fuskbyggarna" =) Och så har Magnus lovat mig massage!
Till kvällssnacks fick det bli lite vattenmelon och honungsmelon, mums!

 


Tjejsnack

Datum: 2010-04-13 Tid: 21:45:27

Jaha hur har resten av min dag sett ut idag då? Hmmm....låt mig tänka. Började dagen med 1 timmes powerwalk i vårsolen. Åh så skönt det var, mötte folk som var ute och sprang i bara t-shirt och shorts. Lite väl om ni frågar mig, är inte solen framme så är inte 10 plusgrader varmt.
På vägen hem så gick jag och köpte mig en underbar och god tonfisksallad på pizzerian här i V-torp. När det börjar bli sommar så är det ju så gott med tonfisksallad, och det här är en utav de bättre tonfisksallader som jag har ätit. Den räcker till både lunch och middag åt mig ;)

Har fortfarande ont i huvudet, men inte lika illa som igår. Det är väl mest efterspänningar sen gårdagens migrän. Så resten av dagen/kvällen har jag bara tagit det lugnt, har kolalt på flera avsnitt av "Americas Next Top Model" säsong 13. Älskar det programmet, jag får så mycket inspiration och ideér till smink och hår när jag ser hur mycket snyggt de gör. Önskade att man fick jobba med lite mer high fashion än vad jag gör, kanske man kunde få vara lite mera kreativ och få skapa lite mera.

Har haft telefonterror idag, pratade först med Helena i telefonen i ca 1 tim. Som alltid så rinner tiden i väg när man har så mycket att prata om. Sedan så ringde Fia som jag inte har pratat med sen hon åkte utomlands, så vi pratade också i över 1 tim, massor att prata om som alltid. Är så glad att jag har dessa tjejer i mitt liv! Love ya!

Snart kommer Magnus hem från jobbet, han slutar kl 22.30. Så nu tänkte jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen med en ny bok.

Natti, Natti!!!


Operation på g igen....

Datum: 2010-04-13 Tid: 10:39:35

Åh vad jag är glad just nu, fick nyss veta att jag har fått en operationstid den 21 september. Då ska det fixas lite igen med mig. Jag längtar verkligen, även om det är 5-6 mån kvar tills dess. Äntligen!
Men först ska jag på konsultation den 18 augusti.

Vad tror ni att jag ska göra?


Stackars mig

Datum: 2010-04-13 Tid: 10:31:15

Rolig kväll man hade igår då...NOT! Fick migrän och låg däckad i sängen hela kvällen med en blöt och kall handduk över ansiktet tills jag somnade.
Magnus var så gullig och lät mig få sova ut i morse, så jag vaknade vid 09.30 och då hade jag sovit i nästan 12 tim.
Känner mig trött och sliten, har fortfarande spänningar i huvudet sen gårdagen. Så vad som händer idag får vi se. Magnus ska jobba och jag skulle egentligen åka förbi Anna men tror att det får vänta tills imorgon då jag förhoppningsvis är piggare och mår bättre.

Ska i allafall ta en promenad i solskenet, kanske kan det göra allting lite bättre.


Ny Musikvideo

Datum: 2010-04-12 Tid: 18:09:09



Vad tycks om Velvets och Linda´s nya musikvideo till låten "Victorious"?
Allt från att Hollywoodfruarna och Danny är med och Lindas frisyr gör att videon blir lite ????
Bra låt med sådär video om jag får säga mitt.


Helt slut.....

Datum: 2010-04-12 Tid: 14:52:32

Både jag och älsklingen har sovit lite smådåligt i natt, vet inte varför? Så när klockan ringde vid 08.00 så bestämde vi oss för att snooza framt till klockan 08.30 =)
Sedan var det lite havregrynsgröt med fruktsallad, ägg och ett glas juice innan det var dags för oss att bege oss till gymmet. Körde både styrka och kondition idag. Tyvärr så dog batteriet i min i.pod så det var ju så där att träna utan musik. Körde helt slut på mig själv så resten av dagen kommer att bli mycket soft...


Sytt nya gardiner

Datum: 2010-04-11 Tid: 20:06:10

Efter ett hårt pass på gymmet med både styrka och kondition så var man lagomt trött i kroppen. Ville helst bara lägga sig i soffan när man kom hem. Men eftersom vi hade bestämt oss för att städa och sy gardiner så såg vi till att få det gjort. Medans Magnus städade hela lyan så sydde jag gardiner till båda köksfönstrena, en kappa till det ena och längder till det andra. Det blev ritkigt snyggt, vi är så nöjda.

Tyvärr lite mörka bilder, men ändå ;)

 

Efter att ha städat och fixat här hemma i ca 5 timmar nu så är vi båda helt slut och kommer nog att tillbringa resten av kvällen i sängen. Men först lite middag, just nu har vi en grekisk köttfärslimpa i ugnen som vi ska äta med smörgåsgurka, gräddsås, lingonsylt och kokt potatis. Riktigt husmanskost fick det bli denna söndag till ära.


Världens Bästa Pappa fyller år idag!

Datum: 2010-04-11 Tid: 11:45:02

Idag fyller världens bästa Pappa år! Grattis till dig min kära far! Tyvärr så är jag inte i Bollnäs och kan fira min pappa. Så vi får ta det nästa helg då mor och far kommer ner till Sthlm för att fira mig. Då blir det dubbelkalas =)



Sov till 10.00 i morse, skönt med sovmorgon. Imorgon är det ju tillbaka till verkligheten och till vardagsrutiner igen så det var skönt att få sova ut idag. Har fått i oss lite frulle i magen och nu väntar ett hårt pass på gymmet.

I eftermiddag ska vi städa här hemma och jag ska försöka mig på att få igång min nya symaskin som jag fick av mina svärpäron i födelsedagspresent =) Så att jag äntligen kan sy lite gardiner till köket, göra lite vår/sommar här hemma.


En myspys dag

Datum: 2010-04-11 Tid: 11:34:28

Jag och Magnus var ute och powerwalkade i 1.5 tim igår, sprang även några ruscher så jag höll på dö. Kondisen är inte direkt på topp och inte mina benhinnor heller för den delen. Tyvärr så duggregnade det hela tiden, men eftersom vi gick så pass fort så blev vi ändå svettiga. När vi kom fram till Muffinsfabriken så hade de självklart stängt, så j*vla typiskt. Så när vi kom hem igen så tog vi bilen ner till Liljeholmskajen där det finns ännu en Muffinsfabrik "Köket". Där vi äntligen fick köpa våra efterlängtade muffins. Det blev smakerna: saffran, citron & choklad och vanilj med vaniljkräm.



  


 

Jag var så sjukt frössen när vi kom hem så jag tappade upp ett varmt och skönt bad och kröp ner i tillsammans med boken "Live to win" av Andreas Carlsson. Har nu läst ut den, mycket bra bok. Jag kan verkligen rekommendera den till alla som älskar honom och som gillar självbiografier.
Undra vad jag ska läsa för bok nu? Jag har ju en hel del att välja på ;)



Kröp ner breved Magnus i sängen som låg där och spelade tv-spel och vips så slocknade jag.
Efter att ha sovit i ca 1 tim så var det dags att börja med maten, idag blir det ugnsgrönsaker med kyckling i ugn och chilibea.



Våran nya och snygga godisskål.

  

Under middagen så fastnade vi framför tv´n, det var "The Mask", och det var ju inte igår man såg den. Jim Carry och Cameron Diaz ;)



Började sedan titta på filmen "Avatar", vilken underbar film, "I love It"!
Och tillsammans med vårat grymma hemmabiosystem så var det som att sitta på riktigt bio, shit vilka ljudeffekter.



Om filmen:
Den rullstolsburne Jake Sully skickas till en annan planet, Pandora, där han finner sig mitt i en konflikt mellan människor och de inhemska Na'vi.

Så tyckte jag:
Jag älskar den! Så välgjord och snygg, otroligt vacker!
En film som alla borde se!
Ett mästerverk!

+++++

Klockan 22.00 var det avspark för "El Classico", fotbollsmatch mellan Real Madrid och Barcelona.
Våran Zlatan var tyvärr inte med och tog hen segern pga skada men som vanligt glänste Messi på planen. Och efter det så var det läggdags.


En grå och regnig förmiddag

Datum: 2010-04-10 Tid: 11:13:29

Sov till 10.00 i morse, så himla skönt. Hade inte Magnus vaknat så hade jag sovit ännu tror jag. Ute så är det grått och trist, usch vad tråkigt. Vi som hade planerat att ta ut cyklarna på en cykeltur idag, packa lite picknic och mysa i vårsolen. Men icke! Så i stället får det bli en powerwalk ner till "Muffinsfabriken" och köpa hem lite gott till kvällen. Idag är det ju lördag och det innebär, ätardag för mig. Jag får äta vad jag vill, så en påse smågodis står i skafferiet och väntar på mig ikväll ;) Det känns riktigt bra att vara utan socker på veckorna så har jag en dag i veckan att se fram emot, då jag kan/får äta hur mycket sött jag vill!
Det blir lite mer speciellt då, i stället för att småäta något varje dag.

Idag är min kära far och skriver högskoleprovet. Hoppas det går bra för honom. Lycka till pappsen!
Och imorgon är det världens bästa pappas födelsedag!


Tv-kväll i soffan

Datum: 2010-04-10 Tid: 11:06:58

Till middag så lagade vi potatisgratäng med fläskfile, sås och svartvinbärsgele. Det blev riktigt gott, förrutom att Magnus tyckte att jag hade gjort för tunna skivor potatis i gratängen.

Satt i soffan och tittade på "Håkans Bar" och "Talang 2010". Där Moa från "Mammas pojkar" fick Bert Karlsson att gråta. Han är ju för söt den gubben. Och Moa, vilken underbar röst. Trodde att det var slutsnyftat av Bert men då kom nästa musikartist in "Stephen" från Norge och fick Bert att börja lipa igen. Så i kvällen program så hittade de 2 mycket duktiga talanger, spännande och se hur långt de kommer att gå.

Sedan förflyttade vi oss till sängen där vi tittade på nya serien "Modern Family" som har premiär i Sverige nu i veckan. Helt ok serie, den bjöd på en del skratt men det är ingen serie jag kommer att följa tror jag. Men man vet aldrig med mig när det gäller serier ;)

Kom i säng runt kl 01.00 så imorgon blir det sovmorgon =)


Ny jacka? Ja, tack!

Datum: 2010-04-09 Tid: 16:16:06

Då har man hunnit med att träna både styrka och kondition på gymmet, skönt att ha det gjort. Åkte sedan till Skärholmen C, där vi käkade lunch hos våra libanesiska vänner. Lika gott som alltid! Sprang i lite affärer, hittade en snygg jacka på Stadium som jag är lite sugen på. En vardagsjacka som passar till sneakers mm när man inte ska vara så uppklädd. Köpte hem en rulle idrottstejp för mina stackars fötter. Så fick det bli en liten titt inne på Lagerhause och där köpte vi en liten skål och en massa ljus fick också följa med hem. Limegröna till köket så klart!



Åkte förbi Ica Kvantum och handlade allt inför helgen och nu är vi äntligen hemma igen.
Ikväll blir det som vanligt för oss, en riktig mysig hemmakväll med god mat, någon bra film och en massa myspys.


Ett regnigt Stockholm

Datum: 2010-04-09 Tid: 09:17:01

Regnet bara öser ner idag, så trist om man tänker på gårdagens väder med solsken och 10 plusgrader. Idag skulle man ha en riktig inne dag, krypa ner under täcket och bara kolla en massa film och mysa. Men det får bli en annan dag, för idag har vi lite att göra på fm och em.

Igår kväll kom mamma och pappa förbi runt 23-tiden för att lämna av en platta öl till Magnus och 3 plattor med Pepsi Max till mig. Härligt! Nu har jag så att det räcker ett tag ;) Vi hade gjort fika till dem, mackor, bullar, te och kladdkaksmuffins  som de fick med sig i bilen på vägen hem till Bollnäs.

Nu ska jag och Magnus gå i väg till gymmet och träna och efter det så blir det ett besök till Skärholmen C och storhandla på Ica Kvantum i Kungens Kurva.




See Ya!


Nytt från Aguilera

Datum: 2010-04-08 Tid: 19:15:09

Jag älskar den nya låten med Christina Aguilera "Not my self tonight". Känns som att hon är tillbaka och har hittat rätt igen. Grym låt!







Några promobilder samt skivomslag mm.







Snygga bilder på denna vackra kvinna!


Nya bilder

Datum: 2010-04-08 Tid: 17:22:10

Jag har nu uppdaterat mina blogginlägg i april med lite bilder från bla påsken. Så för er som är nyfikna och gillar bilder så är det bara att rulla ner på sidan för att se lite smått och gott från mitt liv.


Morgon powerwalk

Datum: 2010-04-08 Tid: 10:12:30

Godmorgon allihopa!!! Idag har jag haft sovmorgon till kl 09.00 =) skönt. Vi kom i säng rätt sent igår, låg och tittade på filmen "It´s Complicated" med Meryl Streep.
Härligt att vakna upp och solen skiner ute och det är härliga plusgrader. Har nyss käkat frukost och sitter nu och letar böcker på bibliotekets hemsida. Jag och Magnus ska till Fruängens bibbla i eftermiddag, han ska låna lite studielitteratur och då tänkte jag passa på att låna lite böcker också.

Men först en powerwalk i solskenet........



Om filmen:
Jane är en ensamstående mor med barnen nyligen utflugna ur boet. Hon driver ett framgångsrikt café men slits känslomässigt mellan hennes ytterst övertygande exmake Jake och hennes nya vän, arkitekten Adam.

Så tyckte jag:
En mycket bra och underbar film. Meryl Streep är lika bra som alltid, men även Alec Baldwin hade en charmig roll. Bjuder på både skratt och tårar. En riktigt feelgood film!

+++(+)


Lagerfeld + cola light

Datum: 2010-04-07 Tid: 18:25:25



Karl Lagerfeld + Coca cola light??? Hmmm!

Karl Lagerfeld - hans limiterade flaska för Coca-Cola light finns att köpa på Colette i Paris.
Flaskan lanseras den 24 april och kommer att kosta ca 35 kr. Vill du ha den exklusiva samlarboxen där även en öppnare ingår får du betala ca 600 kr.

Tidigare har även bland andra Manolo BlahnikNathalie Rykiel och Roberto Cavalli designat flaskor för läskmärket.

Snygg flaska...eller vad tycker ni?
35kr är den ju värd men 600kr kanske var lite väl dyrt.


Blev så glad när jag läste detta......

Datum: 2010-04-07 Tid: 18:19:42



"Johan Falk"-filmerna
får en fortsättning. Just nu är Joakim Hanson och regissören Anders Nilsson mitt uppe i arbetet med att skriva manuset.
Inspeningen är planerad till 2011 och ska ske i Göteborg.

Älskar verkligen alla Johan Falk filmerna och har länge väntat på detta besked, att de ska göra flera filmer.
Vilken trevlig nyhet!


Skavsta tur och retur

Datum: 2010-04-07 Tid: 18:11:49

Började dagen med ett hårt pass på gymmet, skönt att vara i gång igen efter uppehållet vi haft under påsk. Det var så lugnt och skönt på gymmet, inte mycket folk som pallat sig dit i dag. Jag som trodde det skulle vara fullproppat efter påsk, alla som har ångest efter att ha ätit för mycket och rört sig för lite under påskhelgen.
När vi hade tränat klart så gjorde vi oss i ordning och käkade lite thai till lunch innan mamma och pappa kom och hämtade upp oss efter deras shoppingrunda i Skärholmen. Dags att åka till Skavsta/Nyköping igen, mor och far ska flyga till Tyskland igen. Synd att vi inte fick följa med den här gången =(
På vägen hem igen så stannade vi till vid ett "Stadium outlet", men det var så dåligt så det blev ingen shopping för oss. Passade då även på att handla på City Gross, middag till kvällen som blir tacos!

Vi var så sjukt trötta när kom hem så vi åt varsit mellanmål sen kröp vi ner i sängen och tokslocknade direkt =) Tur att Magnus vän Micke ringde och väckte oss vid 17.00, ananrs hade vi nog sovit än ;) Älskar att sova middag, det är så skont att bara slumra till så där mitt på dagen när man är så trött efter att ha tränat på fm.

Ikväll blir det tacos till middag och sedan tv-mys hela kvällen, det är "Halv åtta hos mig", "Arga snickaren" och "Fuskbyggarna".


Thaimat är gott!

Datum: 2010-04-07 Tid: 18:04:25

När vi kom hem till Sthlm så åkte mamma och pappa och shoppade i Kungens Kurva. Och vi gjorde ingenting, bara softade hemma. När de kom tillbaka så hade de köpt med sig thaimat, mums! 4 olika rätter, biff med bambuskott och champinjoner, biff i röd curry, kycklingspett med jordnötssås och kyckling med nudlar. Mums, mums så gott det var med lite thai efter all påskmat man har ätit i helgen.
Sedan blev det tv-mys i soffan med en massa tända ljus. Gick och la oss vid tolv, vi ska upp tidigt imorgon och träna efter ett litet uppehåll över påsken.

 


Har någon provat den nya chokladen från Marabou "Passion"? limited edition med smak av passionfrukt och chili?
Det har jag...och jag säger bara Mmmmmmm så god den var. Frisk, söt och helt underbar =)
En ny favorit kan jag lova!


"Vitamino" den nya funktionella drycken

Datum: 2010-04-06 Tid: 18:29:26



För alla er som älskar Vitamin Well´s, nu kommer Friggs lansera "Sveriges enda riktiga funktionella dryck" Vitamino.
Skillnad mot andra liknande produkter innehåller drycken antioxiderande teer framställda av källvatten och dessutom en högre andel vitaminer och mineraler. Produkten innehåller naturligt fruktos, för smakens skull, men inget tillsatt socker eller konstgjorda sötningsmedel.

Drycken kommer att finnas i tre smaker och börjar säljas i butikerna nu i veckan.

  • Guard består av fläder och grönt te och ska hjälpa immunförsvaret att bli motståndskraftigt med C-vitamin, zink och fläder.
  • Vital har röda bär och fruktte som bas och är till för kroppens egen energiproduktion med tiamin (B1), pantotensyra (B5) och magnesium.
  • Beauty består av blåbär och rooiboste som stärker hud och hår, samt bidrar till ökad förbränning i form av B-vitaminer, lugnande aloe vera och L-karnitin.

  • Home Sweet Home

    Datum: 2010-04-06 Tid: 16:55:58

    Då var vi hemma i Stockholm igen efter en lugn och skön påskvecka uppe hos mor och far i Bollnäs.
    Innan vi åkte hem så käkade jag och Magnus lunch på NK, varsin tacotallrik =)
    Mamma och pappa är med oss till Sthlm, för imorgon ska de flyga ner till Tyskland igen. Så då åkte de med oss ner, pappa körde så det var skönt att bara sitta i baksätet och slumra.


    Annan dag påsk

    Datum: 2010-04-05 Tid: 11:51:59
    Magnus väckte mig vid 09-tiden i morse, då tyckte han att det var dags att kliva upp. Tittade ut och möts av snö-blandat regn =( Vart tog våren och solen vägen? Detta skitväder i april?

    Sitter nu här hemma hos mor och far och funderar på hur jag ska skriva ihop en affärsplan till arbetsförmedlingen. Tänkte ansöka om starta eget bidrag nu när jag ska öppna salongen. Det kan ju vara rätt skönt att ha en liten trygghet när man är ny och inte har byggt upp någon kundkrets än. Så jag håller tummarna så får vi se hur det går.
    Ska få hjälp av pappa i eftermiddag att skriva ihop något bra, han som kan det här med affärer osv.

    Idag ska vi åka till sjukhuset och hälsa på min farfar som ligger där, han har fått lega där hela påsken, stackarn. Så vi får väl åka dit och se hur han mår, köpa med lite gottis så att han snart är på benen igen ;) Lite chokladenergi!

    Idag är det sista dagen vi är i Bollnäs, för imorgon tisdag så bär det av hem till Stockholm igen. Tillbaka till verkligheten efter att ha haft en mysig och skön semester hemma hos världens bästa föräldrar.

    Påskmiddag på påskdagen

    Datum: 2010-04-05 Tid: 11:44:14
    Idag var första dagen som vi har ätit påskmiddag, en massa smått och gott. Ägghalvor, gravad lax, köttbullar, janson, sill (som inte jag äter), olika röror, mm. Allting smakade riktigt bra, mums så gott!
    Alla blev proppmätta, varför blir det alltid så vid påsk och jul? Att man frossar i sig allting? Mat i mängder och en massa gottis.

    Efterrätten avnjöt vi i vardagsrummet, rulltårta med aprikoser och grädde. Även den var riktigt god.

    Sedan så blev det soffan och mys framför tv´n hela kvällen.

     
      

    Påskdagen

    Datum: 2010-04-04 Tid: 17:06:58
    Idag ville jag har sovmorgon, först vaknade vi kl 07.30 men då sa jag åt Magnus att vi skulle försöka somna om. Och det gjorde vi, vaknade halv tio nästa gång.
    Fick besök av mormor på förmiddagen, satt och pratade en stund. Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte och handlade mat med pappa medans mamma var hos en vännina och snackade skit. Magnus och jag åkte på Café Lilla K och tog en fika efteråt. Jag åt en chokladtårta/kladdkaka med grädde och Magnus åt en vaniljbulle. De har fått det så mysigt på Lilla K, mysig och soft inredning. Bästa fiket i stan!



     



    När vi kom hem igen så var vi ensamma hemma, mamma var fortfarande hos sin vännina och pappa hade åkt och spelat med sitt band. Så då beslöt vi oss för att börja med påskmaten till kvällen, överraska mor ochfar lite så slipper de göra allt. Vi bakade en rulltårta med aprikossylt i som vi sedan ska serera med aprikoshalvor och grädde, vi rullade och stekta köttbullar, kokade ägg och gjorde ägghalvor och förberedde all potatis till både sillen och till janson´s. Inte mycket kvar för dem att göra nu.

      
      


    De underbara ägghalvorna....

      

    Jag sa det till Magnus idag att det märks att man har blivit äldre, man tycker att det är roligt att laga mat, baka, stå i köket och pyssla. När man var yngre så skulle det gå så fort så möjligt och nu älskar jag att laga mat och baka. Så en dröm jag har när vi bygger hus är att få ett stort och rymligt kök så att jag kan stå där i timmar varje dag och laga massor av mat mm. Ha bjudningar, fester mm. En dag skulle jag även kunna tänka mig att öppna en restaurang eller ett café för att det är så skoj. Men jag vill ju så mycket jag, hur ska jag hinna med allt? ;)


    Påskmiddag på påskafton

    Datum: 2010-04-03 Tid: 21:01:47
    Ikväll har vi haft min farbror Niklas och hans tjej Anna-lena och småkusinerna Bella, Julia och Elin här på middag. Vi bjöd på stek med potatisgratäng, gräddsås, gele och en massa grönt. Mmm så gott! Och till efterrätt så åt vi något barnsligt gott, marängsviss bestående av vaniljglass, grädde, maränger, banan, jordgubbar och chokladsås. Det var nästan det bästa, mmm så mumsigt!

     


    Kusin Julia



    Kvällen har varit mycket trevligt, alltid roligt att ha dem här på besök. Blev så glad när de berättade att de skulle komma ner till Sthlm helgen då jag fyller år. Då ska vi hitta på en massa skoj, hoppas det blir bra väder så att vi kan vara ute och njuta av våren.

    Idag har det varit underbart väder, vi har suttit en bra stund på terassen och njutit av solen och vårvärmen. Hoppas att det håller i sig hela påsken...att våren är här för att stanna!

    Jag & Älsklingen


    Påsk Påsk Påsk

    Datum: 2010-04-03 Tid: 20:52:07

    GLAD PÅSK TILL ALLA NÄRA OCH KÄRA OCH SJÄLVKLART TILL ALLA LÄSARE!


    ELF Cosmetics

    Datum: 2010-04-03 Tid: 15:54:39
    Har glömt att berätta att jag fått lite smink hemskickat från gulliga Ingrid ELF Cosmetics. Har länge kollat in deras sminkprodukter på deras hemsida och funderat på om jag ska börja jobba med dem när jag frilansar som make up artist. Och innan jag beställer hem så skickade de hem lite testprodukter till mig så jag kan prova mig fram innan jag gör en stor order.

    Jag fick ett puder, en mineralögonskugga, ett läppglans och en ögonskugga.

    Hittills har jag bara provat pudret som jag verkligen kan rekommendera. Ger ett matt och snyggt resultat och håller länge.



    Mineralögonskuggan i färgen "Elegant" har jag på mig just nu och den har bra pigment och känns mycket hållbar, lägger sig inte i några linjer eller liknande. Snyggt att ha som highligter, i ögonvrån mm.



    Läppglanset "Lip stain" var bra då det har färgpigmentet i ena sidan och glosset i andra sidan. Bra färgpigment som sitter länge, länge och glosset ger ett lagomt glossigt resultat.



    Så jag kan varmt rekommendera dessa produkter, mycket bra smink till mycket bra priser. Bra service.

    Dags att uppdatera din sminkväska inför våren/sommaren? Då tycker jag att du ska gå in här och shoppa loss!

    Påskafton dag

    Datum: 2010-04-03 Tid: 10:31:56
    Vaknade i morse och kände mig piggare än vad jag har gjort nu i några dagar. Är fortfarande väldigt orolig i magen, så jag får väl passa mig för vad jag stoppar i magen. Fick några magtabletter av min vän Helena och hoppas att de kanske kan hjälpa. Illamåendet är också bättre men inte helt borta.

    Vet inte riktigt vad som händer idag men ikväll så kommer min farbror Niklas och hans familj på middag. Det ska bli trevligt, busa lite med småtjejerna.

    Nu ska jag göra mig i ordning så får vi se om det blir en fika på stan eller om det blir en soft dag hemma.

    Vita jordgubbar???

    Datum: 2010-04-03 Tid: 10:09:31

    De är inte omogna utan det är vita jordgubbar. Som en jordgubbe bara att den är vit med röda små prickar. Den brittiska matkedjan Waitrose kallar dem pineberries, ananasgubbar.

    Ursprungligen växte bären vilt i Sydamerika men har räddats från utrotning av holländska bärodlare.

    Kanske något att prova?


    Middagsdejt med Helena & Kris

    Datum: 2010-04-03 Tid: 10:01:37
    Ikväll har jag och Magnus träffat underbara Helena och Kris. Vi hämtade upp den i Arbrå och så åkte vi vidare till Söderhamn för äta middag tillsammans. Tanken var att vi skulle äta kinamar men de hade påskstängt (en hel månad???). Så i stället blev det middag på Oleary´s (sportbaren). Grabbarna åt varsin hamburgare medans jag och Helena käkade grillad kycklingfilé med strips och aioli. Det var riktigt god mat och vi hade jättetrevligt.

    Min bästa vän Helena & Kris



    En skål med popcorn bjöd de på som förrätt ;)



    Den mumsiga maten!

     


    Beslöt oss för att åka hem till dem och äta efterrätt. Kladdkaka med vaniljglass och påskmust fick det bli, mums! Vi hade även köpt ballerinakakor med smak av kladdkaka, men de glömde jag bort att smaka på. Det blev mycket skratt och mycket snack innan det var dags för oss att åka hem och sova.

    Magnus & Kris sitter och lyssnar på Eddie Meduza, och sjunger med i alla låtar, shit vilka bönder!
    Hahaha.....



    Kladdkaka och Ballerina kladdkakor till efterrätt är inte helt fel ;)



    Tack Bästa Helena och Kris för en mysig kväll, hoppas att vi gör om det snart igen!


    Spysjuk idag igen

    Datum: 2010-04-02 Tid: 12:17:27
    Vaknade vid 09.00 i morse, kände mig så där. Hade svårt att få i mig frukosten, det smakade inget vidare. Bestämde att vi skulle ut och gå, för att få lite frisk luft och kanske skulle jag må bättre då.
    Men så blev det inte, kände mig jätte illamående, spy kom upp från halsen så vi beslöt oss då för att avbryta promenaden och gick och solade i stället. Skönt att bara ligga ner, slappna av och njuta av värmen.

    Nu när vi kom hem så åkte pappa och Magnus till verkstaden och Mamma tog sin dagliga promenad och jag sitter här hemma och vet inte alls vad jag ska göra. Lägga mig och vila? läsa bok? kolla film? ducsha och göra mig i ordning?

    Nu är jag trött på att må så här, nu när det är påsk och allt. Har jag åkt på magsjuka, maginfluensa eller vad?

    Vi får se vad som händer ikväll, vi har pratat om att umgås med Helena och Kris. Hoppas att jag blir bättre tills dess.
    Ikväll är det premiär för "Talang 2010" och så är det ju underbara "Solsidan".


    Mysig tv-kväll

    Datum: 2010-04-02 Tid: 12:11:48
    Hade en riktigt myskväll framför tv´n igår kväll med en massa bra på tv och filmen "Så olika". Kände mig rätt pigg hela dagen igår men sen när vi skulle gå och lägga oss så blev jag så dålig, kände mig spysjuk igen. Fattar inte vad det är för fel.

    Tittade på första avsnittet av "The forgotten" på tv igår. Mycket bra kriminal-serie. Påminner lite om "Oskyldigt dömd", samma stil. Kommer absolut att följa den serien om jag inte tittar på det på nätet, jag har ju inget tålamod att följa saker 1ggr i veckan, utan vill se allt nu, helst igår ;) Säsong 1 består av 17 avsnitt, så det finns lite att se fram emot.



    Om filmen:
    Så olika kretsar kring två systrar, den ena nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, nyskild och mamma till två döttrar. Den andra en självständig tv-producent som har fått i uppdrag att göra ett nytt direktsänt sångprogram från Skansen – nu mitt bland djuren! Den handlar om att bli sanslöst förälskad i sin värsta fiende, om människor som möts trots att de är fundamentalt olika. För här övervinner kärleken allt – från politisk maktkamp till dans med sälarna på Skansen.

    Så tyckte jag:
    Mysig film i skön Helena Bergström anda. Bra skådespeleri. Roligt att se Johan Wideberg, att han är tillbaka. Bjuder på en hel del skratt.

    +++

    En torsdags eftermiddag i Bollnäs

    Datum: 2010-04-01 Tid: 17:00:52
    Idag har Magnus och jag varit och käkat lunch på den italienska restaurangen "Roma". Mycket trevligt och mysigt ställe för att ligga i Bollnäs. Det är synd att Bollnäs inte har större utbud på mysiga ställen att käka på, det skulle verkligen behövas.
    Efter en god och trevlig lunch så gick vi vidare till Krokanen och tog en fika, vi delade på en chokladmuffin med vaniljkräm i, mums! Men shit vad fult det är på det cafét, varför gör de inte det stället mysigare och trevligare när det ligger så bra och har verkligen potens att bli något. I stället så kör de med bara gamlam skruttna möbler, plastblommor, fula färger på väggarna mm. Dags för en uppfräschning eller? Och det är nästan alltid fullt där, men det är ju inte så konstigt med tanke på det dåliga utbudet på cafeér här i stan.
    Gick förbi Lindex och visade Magnus jackan som jag vill ha =) Kanske man får den i sitt påskägg, vem vet! ;)
    Mötte upp mamma och så åkte vi till färgaffären för att titta på en ny tapet till mor och fars hall, sedan vidare in på "Björkmans möbler".

     


    Nu är det dags att laga middag här hemma, jag ska göra en förrätt: Kantarellsoppa. Och mamma får göra varmrätten: Lövbiffrullar med creme bonjourost och klyftpotatis.



    Ikväll är det massor av bra på tv´n "Halv åtta hos mig", "The forgotten", "Lyxfällan" och "Sverige värsta bilförare".
    Så det blir soffan med familjen ikväll med en massa påskgodis och massor av mys.

    Mamma har gjort vår/sommarfint hemma, allt går i rosa. Mycket snyggt tycker jag!

     

    Fick besök av grannbarnen som kom utklädda till påskkärringar och gav oss söta små kort och i utbyte fick de en avrsin peng och lite gottis.
    Söta Willma och Nora och ?


    Dr.Martens kängan 50 år!

    Datum: 2010-04-01 Tid: 11:50:24

    Idag är det den 1 april och då fyller den klassiska Dr.Martens kängan 50 år. Grattis!

    Kängan har tidigare varit en symbol för subkulturen men idag kan vi se den på rockartister, modeller mfl.

    I samband med firandet släpper man en nyinspelning av 10 klassiska låtar som är förknippade med Dr. Martens som varumärke. Lyssna på låtarna kan du göra här.


    Ett regnigt Bollnäs

    Datum: 2010-04-01 Tid: 11:44:19
    Jag sov nästan hela dagen igår, jag avr helt däckad. Illamående, ont i magen och allmänt trött så såg min dag ut igår. Hade även svårt att äta men lyckades äta lite middag senare på kvällen, få i mig lite energi så att jag kanske kan bli frisk någon gång. Tittade på tv hela kvällen, "Halv åtta hos mig", "Arga snickaren", "C.S.I" och "Fuskbyggarna".

    Sov till 09.00 i morse och även om jag sov nästan hela dagen så sov jag som en stock i natt.

    Idag har vi inte så mycket planerat, ute så öser regnet ner så det känns ju så där att vara utomhus.


    RSS 2.0