Mamma fyller år

Datum: 2009-12-30 Tid: 23:38:59

Idag fyller världens bästa mamma år! Grattis till henne!
Varje år brukar hon få frukost på sängen men idag avböjde hon från det, hon tyckte att vi alla skulle få sova ut eftersom hon är så extremt morgonpigg och kliver upp kl sju även om hon är ledig. Och det var ju omtänksamt =)

Kl.14 så fick vi besök av lite släkt och vänner som kom för att fira mamma. Och i stället för en massa fikabröd och tårta så hade vi valt att bjuda på ost och kex, lite olika exotiska frukter, oliver, korvar mm...lite plockmat =) Mums! Och barnen fick marrängswiss och då räknas även jag och Magnus som barn ;) vi fick också i oss lite av det barnsligt goda marrängswissen ;) mums!

Det goda buffébordet med allt möjligt smått och gott!





Magnus visar sitt blendande vita leende ;) smile!



Kl.17 så kom kusin Jimmy och hans familj på besök ifrån Hudiksvall/Iggesund. Vi bjöd dem på middag, det blev fläskfilé och ugnsgrönsaker med chilibea och lite annat smått och gott. Barnen Tim och Ida fick även sina julklappar =) De är ju så söta de barnen, hur goa som helst.
Blev bjudna på Ida´s dop den 30 jan....då gäller det att hitta någon bra doppresent och det är ju inte alltid så lätt.

Kusinbarnen Tim & Ida

 

Mamma & Tim

 

Mamma & Ida



Har haft en jättetrevlig och härlig dag tillsammans med nära och kära.



JULDAGEN

Datum: 2009-12-30 Tid: 23:13:08

Tog sovmorgon i morse....och började sedan dagen med en morgonpromenad i kylan. Men efter allt frosseri igår så var det ganska välbehövligt kan jag säga.

Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi hemma hos farbror Niklas och hans familj. Det blev en hel del bus med tjejerna som vanligt, de visade alla julklappar som tomten hade kommit med ;) Blev bjudna på middag, hasselbackspotatis, stek och en god sås och till efterrätt hade jag och Magnus med oss fruktsallad och vaniljglass. Åh vad gott det var, det kändes väldigt fräscht och nyttigt.

Vid 20.00 tiden så hade Niklas värmt upp badtunnan till lagom 37 grader, så vi tog med oss god dryck och kröp ner i badtunnan och gottade oss. Så mysigt att sitta där ute i mörkret, när det är ca 20 minus och snön viner över oss och det är varmt och gott åt kroppen. Vi badade väl i ca 2 tim, tiden rann i väg....hade verkligen jätte trevligt och mysigt. Hoppas på att få göra om det snart igen!
När jag och Magnus köper hus eller bygger hus någon gång i framtiden så är det ett måste att ha en badtunna =)

Det är lika kallt som det ser ut.....brrrr!



Jag & tjejerna myser i badtunnan!

 


JULAFTON

Datum: 2009-12-28 Tid: 16:14:39
I år är det våran tur att bli bjuden på julfrukost hemma hos farbror Niklas och hans familj. Skönt att komma till ett uppduktat bord och bara slå sig ner och äta en massa gott. Sedan så får tjejerna Bella, Julia och Elin öppna sina julklappar. Tror att vi lyckades få dem rätt nöjda i år också med deras julklappar.....

Sedan så körde pappa upp mig och Magnus till mormor och hennes Harald, där bjöds det på fika och vi hade med oss en julkorg med lite smått och gott i, bla några julskivor. Tog sedan en promenad hem i kylan, det tog ca 35 min...och det kan ju vara skönt att man har rört sig lite när man vet att man ska frossa ikväll ;)

Hemma så var mamma och pappa i full gång med all julmat osv, så Magnus och jag tog en varm dusch och gjorde oss i ordning inför Kalles Jul på tv´n. Känns som om man börjar bli ganska trött på kalles jul nu, man sitter där och tittar bara för att, inte för att det är bra.
Efter det så var det julmiddag......mmm allt var så gott, synd att man aldrig kan äta med måtta när det är jul. Vi alla åt så mycket att vi hamnade sedan på soffan helt utslagna. Bytte om till myskläder och gottade ner oss i soffan framför tv´n och bara myste och njöt av julen.



Vi har haft en underbar, lugn och skön jul i år...med bästa sällskapet, god mat, dryck och en massa gottis, och självklart en massa grymma julklappar mm.

 

En till som tycker om julen är våran lille Snutt...granen och julklapparna är det bästa ;)

  

 Jag och Magnus fick pengar till en resa!!!!! (de vågade inte boka eftersom de inte visste när vi kan åka osv).
Jag fick även en nya kamera,  ett par skor, en väska, massor av böcker, ett armband från "Snö of Sweden", ett badmintonracket, en mysig "Hallo Kitty" morgonrock mm.

 

Bilder kommer.....

Dagen före dopparedagen

Datum: 2009-12-28 Tid: 15:31:34
Sov som en stock breved Magnus i natt, bästa natten på länge.
Medans mamma och Magnus gick på stan så tog jag det lugnt hemma, gjorde mig i ordning i lugn och ro. Gick sedan ner till stan och mötte upp dem. Köpte sista julklappen till pappa inne på JC, ett par svarta jeans och sedan blev det en fika på Krokanen. En massa folk som vanligt, vi tog varsin grillad toast, den var helt ok men inget wow. Var in en snabbis på Åhlens också, köpte varsin bok till tjejerna i julklapp (lite annat än bara leksaker som vi redan har köpt).

Klockan 18.00 var det dags för julmiddag hemma hos farfar och hans Gunnel i Arbrå. Det var jag, Magnus, mamma och pappa, Niklas, Anna-Lena, Bella, Julia, Elin, farbror Patrik, farfar & Gunnel ocj Gunnels dotter och barnbarn. Fullt hus med andra ord.....Jag var egentligen inte sugen på julmat, vill vänta tills imorgon. Men det slank ner lite Janson, några köpttbullar och ägghalvor. Tiden rann iväg och vips så var den 22.00, dags att åka hem.

Vi tittade på nya "Wallander-Skytten" innan det var dags att sova.



Om filmen:
En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död.

Så tyckte jag:
En av det bättre Wallander filmerna på senaste tiden. Kändes som det här var "Pontus film", att han var huvudrollen den här gången. Spännande från början till slut. En mycket bra film, som alla Wallanderfans bör se.

++++

Mitt hjärta är äntligen hemma

Datum: 2009-12-28 Tid: 15:18:45


Åkte till Uppsala i eftermiddag, till köpcentrumet Gränby. De har som alla andra gallerior "basutbud" av affärer, som tex. MQ, JC, Gina, H&M mm. Jag shoppade ingenting, men pappa där emot köpte massor av julklappar, de flesta var till mamma. Tog en tur in på Ikea där det var så lugnt, knappt några människor alls, så borde det alltid vara. Tanken var att vi skulle hinna med en fika hemma hos Sonny och hans familj men det fick vi hoppa för att hinna till arland i tid och hämta Magnus.

Det var lite pirrgigt attstå där inne i ankomsthallen och vänta på Magnus. Vi har ju varit ifrån varandra nu i över 3 veckor. Åh det var sååå underbart och skön känsla att äntligen få krama och pussas med honom, som jag har längtat. Nu ska jag ha honom för mig själv i flera veckor =)

Kom hem till Sthlm kl 23.30 och då blev det en varsin skinksmörgås och sedan bums i säng. Magnus hade haft en lång och jobbig dag med tenta och flygresa. Men nu är han hemma och kanske kan slappna av och njuta lite.


En lång väntan

Datum: 2009-12-22 Tid: 11:25:16
Sov till 09.00 i morse och när jag jag fick höra att det var 20 minus ute igen så ville jag verkligen inte kliva upp. Låg kvar en stund och tittade på nyhetsmorgon och sedan blev det frulle (havregrymsgröt, juice och knäckebröd med julskinka).
Sitter nu här framför datorn och fördriver tiden, bränner lite skivor, mailar på annonser (behöver en tandläkarstol), mm. Vill att tiden ska rinna i väg så att det är dags för mig att pappa att åka till Uppsala. Vi ska till ett köpcentrum som jag aldrig har varit till....I like! Hoppas att de har en massa bra butiker så jag kan shoppa massor.....

Och det bästa av allt idag är att Magnus kommer hem, min älskling. Som jag har längtat.....det är nu över 3 veckor sedan som vi sågs. Och jag vill inget hellre än att krama och pussa på honom, myspys! Är lite nervös för honom just nu, för om ca 1.5 tim så ska han ha sin sista tenta. Jag hoppas verkligen att han klarar den, så mycket som han har pluggat och slitet inför den. Lycka till baby!

Nu väntar duschen för mig.....

Julbak i Bollnäs

Datum: 2009-12-22 Tid: 11:17:27
Började dagen med att följa med mamma ner på stan för att hon ville ha smakråd och tips på julklappar till både pappa och Magnus. Men med det dåliga utbud som Bollnäs shopping har så blev det inte mycket handlat tyvärr. Tur att pappa och jag ska åka till Uppsala på tis. Tycker synd om alla bollnäsbor som måste göra sina julklappsinköp här, det finns ju ingenting.
Vid lunchtid så dök min kära och fina vän Helena upp, så vi tog en lunch på Nk. Helt ok ställe, börjar bli ganska trött på Café Krokanen så då kan det vara på tiden att prova något nytt när man är inne i stan.

Kvällen tillbringade jag i köket, bakade allt möjligt inför julen och mammas födelsedag. Det blev en mjuk pepparkaka, en snickerskaka, kokostoppar och en drömrulltårta.

Och på onsdag när Magnus har kommit hem så blir det lite julgodis som tex, knäck, chokladkola, Rocky Road mm.

Efter allt slit i köket så var jag rätt så trött, satte mig i soffan och läste några sidor innan det var dags att sova.
Sista natten jag sover själv, för imorgon kommer Magnus hem =)

Dödsfall 2009

Datum: 2009-12-21 Tid: 00:25:40

Brittany Murphy var den senaste – och förhoppningsvis sista – i en lång rad kändisar som dog under 2009

Jett Travolta – John Travolta och Kelly Prestons 16-årige son dog i sitt hem den 2 januari 2009

Natasha Richardson – skådespelerska och fru till Liam Neeson dog efter en skidolycka den 18 mars 2009

Bea Arthur – den eviga Panter Tanten dog av cancer den 25 april 2009 vid 86 års ålder

David Carradine – skådespelaren från Kill Bill-filmerna dog av kvävning den 4 juni

Farrah Fawcett – 70-talets sexsymbol förlorade kampen mot cancer den 25 juni 2009 samma dag som MJ

Michael Jackson – kungen av pop, 51 år gammal

Walter Cronkite – den gamle nyhetsräven från CBS var med och rapporterade om Kennedys död och månlandningen. Han dog den 17 juli,93 år gammal

John Hughes – skaparen till 80-tals klassiker som Pretty in Pink och Sixteen Candles dog av en hjärtattack. Han blev 59 år.

Ted Kennedy – lillbrorsan till JFK och Robert avled av en hjärntumör den 25 augusti 2009

Adam ”DJ AM” Goldstein – kändis-DJ:n dog av en överdos den 28 augusti, bara månader efter han överlevde en svår flygolycka

Patrick Swayze – filmstjärnan kämpade emot cancern in i det sista, och en hel värld följde honom till den sista vilan den 14 september

Ulf Larsson – den folkkäre skådespelaren blev 53 år och dog den 28 september

Stephen Gateley – Boyzone-stjärnan blev 33 år gammal och dog under oklara omständigheter den 10 oktober 2009



R.I.P Brittany Murphy

Datum: 2009-12-20 Tid: 20:51:11

Så tråkigt och oväntat, blev jättechockad när jag gick in på aftonbladet och såg översta rubriken. Vad är det som händer? Tycker att det är många kändisar som har dött i år, en del är väldigt unga och inte haft någon sjukdom.

Tyckte mycket om Brittany som skådis, älskar hennes roll i tonårsfilmen "Clueless" =) en till favorit är filmen "Just Married" som hon gör tillsammans med Ashton Kutcher.

"8 miles" med henne och Eminem är också en helt underbar film, så bra tycker jag.

Den vackra och underbara Brittany Murphy, 32, dog idag i sitt hem i Los Angeles. Hennes mamma hittade hennes livlös i dushen och Brittanys make, manusförfattaren Simon Monjack, larmade ambulans när hon inte andades. Hon lyckades inte återupplivas vare sig på plats eller i ambulansen, och dödförklarades på Cedars-Cinai Medical Center kl 10:04 lokal tid.

Inga förklaringar än till hennes plötsliga död, men eftersom hennes man också fick hjärtstillestånd för bara en månad sedan och fick föras till sjukhus, finns naturligtvis spekulationer om droger.


 

 


Fjärde Advent

Datum: 2009-12-20 Tid: 12:34:15

Idag är det fjärde advent!

Sov till kl 10.00 idag, åh så skönt det var. Det var länge sen jag sov så skönt och länge som i natt. Ville verkligen inte kliva upp, bara ligga kvar och slumra om.

Adventfrukost blev det bestående av risgrynsgröt och knäckesmörgås med julskinka...mums!

Jaha vad händer idag då i lugna Bollnäs? Funderar på om jag ska baka lite julgodis.....har även lovat mamma at färga bryn och fransar samt göra en pedikyr på henne i kväll.
Hade också behövt få lite friskluft, men det har ju kommit ännu 1 dm snö här och inga plogbilar är ute och jobbar. Jobbigt att gå med snö upp till knäna och bli blöt, kanske får bli 20 min i solariet i stället. Drömma sig bort till solen och värmen en stund. Synd att det är över efter 20 min bara....nästa år vill jag nog inte vara i Sverige över jul och nyår. Ska fråga Magnus om han är sugen att hyra en lya i Thailand el liknande nästa år. Slippa julhysterin, snön, kylan och allt.


En mysig hemmakväll

Datum: 2009-12-20 Tid: 12:16:40
Jag var inte utanför dörren en ändå gång i lördags, hur skönt som helst. Jag bara tog det lugnt och gottade mig i soffan. Käkade ett litet minijulbord tillsammans med mor och far, usch vad jag inte är förtjust i det. Äter några köttbullar, ägghalvor och julskinka. Men ändå älskar jag julen, stämingen och allt julmys med familjen.
Tittade på Robinson, det går tyvärr inte så bra för mitt favoritlag, igår röstades min vinnarfavorit Sofia hem och då har de bara tre deltagare kvar i det laget, hur ska det gå? Sammanslagning snart kanske?
Sedan tittade vi på filmen "Stardust", den är ju så bra. Älskar fantasyfilmer.....



Till det så drack vi glögg och åt lussebullar och pepparkakor. Vi provade en ny glögg igår, "Tindra" äppelglögg med smak av vanilj och kanel, men usch och fy vad äcklig den var.


Det blir en innedag för mig idag

Datum: 2009-12-19 Tid: 12:26:52
Har sovit riktigt gott i natt, Snuttan har sovit vid mina fötter hela natten =) Har saknat henne när hon har varit här uppe i flera veckor nu.
Usch det var så kallt i morse, jag ville inte ens kliva upp utan helst ligga under täcket och mysa hela dagen.
Klev upp och käkade gröt och julskinkssmörgås till frukost med mamma och pappa, mmm så gott...julskinka på knäckebröd är ju så gott!
Går runt här hemma i myskläder och raggisar och bara mår, jag tänker inte gå utanför dörren idag. Det är 20 minus ute....så det blir soffan, täcket, boken och öppna spisen för mig resten av dagen ;) Gött!
Önskade att Magnus också kunde vara här i stället för att sitta uppe i Luleå och ha tråkigt, stackarn. Tur att det nu bara är 3 nätter kvar nu...åh vad jag längtar! Då har vi varit ifrån varandra 23 dagar....gissa om man är myssugen nu ;)


Bollnäs here i come

Datum: 2009-12-19 Tid: 12:08:34
Idag ska jag åka upp till Bollnäs......
Min bil har stått oanvänd nu i en vecka så när jag skulle gå ut och starta upp den så möttes jag av 3 dm snö över hela bilen och runt den....kaos! Så det var bara till att skotta, sopa och skrapa....fy vad jobbigt och tråkigt. Nu önskade jag att vi hade ett garage =)
Tog det lugnt upp eftersom det var så kallt och en del snö/is på vägarna, men som den grymma bilförare som jag är så gick det så klart bra. Åkte från Sthlm 4.5 minus upp till Bollnäs 26 minus, brrrr så kallt! Det gör ont att andas, känns som när man har en vicks blå i munnen. Om det är så här kallt imorgon ska jag ha en innesittardag, bara läsa bok och kolla film framför brasan under en filt, mysigt och skönt!



Mamma skulle ha julfest/middag för tjejerna på jobbet hemma idag så pappa och jag bjöd in oss själva till farbror Niklas och hans familj. Då fick man mysa lite med småkussarna igen, lovely! =) Åkte dit och käkade och busade lite med tjejerna sedan körde pappa upp mig till Arbrå, hem till Helena och Kris.
De hade gjort om i sitt vardagsrum, köpt lite nya möbler mm....de hade fått jättefint och mysigt. Satt i soffan och drack glögg och åt av Helenas goda hemmabakade pepparkakor, lussekatter och snickerskaka. Åh så gott!



Pratade som vanligt en massa skit om allt och alla ;) det är ju vi riktigt bra på ;) säger folk!
Som vanligt så runner tiden i väg när man har trevligt så då var det dags för mig att krama fröken Blomgren godnatt och åka hem och sussa.


Tandblekning idag igen =)

Datum: 2009-12-18 Tid: 00:08:45

Har jobbat några timmar ikväll, hade en tandblekningskund som ville få ett vitt leende innan jul. Och jag förstår henne, vem vill inte ha det?
Alla borde bleka tänderna, det gör så otroligt mycket när man ler med ett par kritvita tänder som blänker.
Det gick jättebra, tjejen (min kund) blev supernöjd och det är huvudsaken. Alla tjejer på salongen tyckte också att det blev såååå bra. Hoppas verkligen att flera kommer att nappa på det här med tandblekning nu, Beyond är verkligen grymma, underbara produkter att jobba med samt den bästa suport du kan få från Luke.

Efter jobbet så hade vi personalmöte, vi pratade om nya kassalagen som träder kraft år 2010, och lite annat viktigt. Hoppas verkligen att jag kan vara kvar på salongen, trivs riktigt bra med alla där. Synd att jag inte kan jobba med allt som jag vill bara....måste ju göra något mer än bara bleka tänder för att få in lite extra cash när jag inte har något frilansjobb. Vill lära mig att göra läppförstoring samt att ta bort rynkor, förstå vad bra även för mig själv. Då slipper jag oroa mig för att åldras som är en stor rädsla hos mig. Vill inte bli äldre, vill inte åldras, vill inte få slapp hud och få rynkor. Ska kolla upp det imorgon tror jag, tror att det är ganska stor efterfrågan på det, alla vill ju vara snygga idag.

Kom hem rätt sent, vi blev kvar rätt länge på salongen, så började jag packa inför jul/nyår åt både mig och Magnus. Passar på att ta med lite smutstvätt hem till mor och far =) Slog in resten av alla julklappar som jag har köpt, även presenten som pappa köpte åt mig som jag själv fick vara med att välja ;)

Idag är det 5 nätter kvar tills jag och Magnus får träffas igen, åh vad jag längtar! Vill inget hellre just nu än att krama och pussas med honom. Saknar honom såååååå!

Vi har bokat hotell idag till Magnus examen den 23 jan i Luleå. Vi åker upp tor den 21 jan för att städa ut Magnus lya som ska bes fre den 22 jan och sedan på lör den 23 så tar världens bästa pojkvän examen i sjukgymnastik! Det är stort så då tyckte jag att vi skulle lyxa till det lite med att bo på hotell under våran vistelse uppe i norr.
Vi tog så klart det finaste hotellet i Luleå, Elite stadshotell! Det ska bli jättemysigt och trevligt att åka upp dit och mysa, se min duktiga Magnus ta emot sin examen och vara färdigutbildad sjukgymnast efter många års slit av studier. Jag är så stolt och glad över honom...nu är det bara att hålla tummarna för honom i jan när han ska på anställningsintervju på Sats i Sthlm, hoppas att han får den tjänsten. Han är en utvald av 50 st, så jag håller tummarna och tror på honom.


Frisörbesök hos bästa Ida

Datum: 2009-12-17 Tid: 23:53:16

Det kändes riktigt skönt att prata ut med alla som jag pratade med igår. Och vi har i framtiden lovat att vi ska vara raka och ärliga och inget mera skitsnack. Och det är väl på tiden, nu när man är 26 år så orkar man inte lägga en massa energi på andra människor, även om inte alla verkar ha förstått det. Men en del tycker ju om att gotta sig åt andra, snacka skit om alla och sedan ändå få sig själv att framstå som en ängel. Samtidigt som personen gärna smutskastar de andra, fast hon/han varit lika delaktig i skitsnacket. Varför är tjejer så? Avundsjuka eller vad? Synd att inte alla kan stå för det sen när de blir konfronterade bara. Nog om det nu, orkar inte längre bry mig.

Sov i allafall mycket skönt i natt tror att det kan bero på att mycket löste sig igår, känner en lättnad. Så jag lät mig själv sova tills jag vaknade vid 09.00 då var det dags att kliva upp och göra mig i ordning.
Ute så bara öser snön ner, det är sjukt mycket snö och 5 minus...brrr så kallt! Och jag som måste åka in till stan idag...vill inte gå ut.



Sprang runt på stan och letade och letade efter en sak, men hittade det inte...typiskt, får beställa det på nätet också, tur att nätshopping finns =)
Gick in på Make Up Store och köpte massor av smink, bla lösfransar till både jul och nyår. Tog även en tur in på Face och köpte ett nytt läppstift och lite annat smått och gott. Skönt att man har rabatt då får man så mycket mer för pengarna. 40% är ganska stor skillnad.....
Hittade grymmaste legginsarna i Gallerian som jag slog till och köpte, så läckra!

Kl 13.30 hade jag tid hos Ida vid Slussen för att äntligen få bleka utväxten. Det är minst 6 veckor sedan sist, har aldrig låtit de gå så länge mellan gångerna. Men vad gör man inte för att det ska vara så nytt och snyggt som möjligt till jul och nyår.
Ida och jag pratade lite om vad hon skulle göra med mitt hår om hon fick fria händer. Mycket intressant måste jag säga, eftersom jag inte vill se ut som alla andra "vanliga svennar" med råttfärgat hår eller brunt/svart som alla har just nu, smälter in i mängden så tyckte hon att vi skulle hålla oss till det här lite mer "extrema". Sugen blev jag allt, men jag skulle aldrig färga mitt hår om det inte gick att få det så här ultra blont igen. Då får det vara. Jag älskar att vara blond och jag älskar min färg.


Tandblekning & snygga naglar

Datum: 2009-12-17 Tid: 23:32:35

Jag kom i säng rätt sent igår, hade en hel del att tänka och fundera över så det tog tid innan jag somnade. Ändå så vaknade jag strax innan 07.00, och kunde inte somna om. Knäppte på tv4 nyhetsmorgon och tittade lite på det innan jag klev upp och käkade frulle.

Idag ska pappa åka hem till Bollnäs igen =( tråkigt, tycker om att ha sällskap. Men, men snart ska ju jag åka upp ändå. Medans jag gick ner till salongen så åkte pappa och köpte blekningsmaterial åt mig på Kungsholmen och kom till salongen med. Så idag skulle jag bleka en kund som tidigare har blekt sina tänder med Brilliant smile och inte alls blivit nöjd. Så nu ska vi se om Beyond gör någon skillnad....jag säger bara ojojojoj...vilka kritvita tänder hon fick, snacka om bländande leende ;) så snyggt! Hon blev supernöjd och glad, så det var roligt! Senare på eftermiddagen så var det min tur att få bli lite omppysslad ;) få snygga naglar till jul.

När jag var klar så gick jag förbi posten och hämtade alla paket som jag har skickat efter, alla Magnus julklappar har kommit och även några till mig själv ;) Åh det är grymma saker han ska få...hoppas han blir lika nöjd som jag är ;)

När jag kom hem så tog jag det bara rätt lugnt, kände att jag höll på få migrän...har slarvat med både mat, dryck plus lite sömn, inte bra. Men hann ta en naproxen i god tid så efter ett bad och mängder av vätska så piggnade jag på mig.



Tittade lite på tv, bla "Bonde söker fru", åh så söta de är Thilde & Stefan, hoppas verkligen att det blir något mellan dem även efter programet.

Resten av kvällen tillbringade jag i telefon med alla möjliga....pratade en hel del om vänskap mm. Något som är ett rätt hett ämne just nu. Vi får väl se hur det utvecklas framtiden....


Shoppat julklappar hela dagen

Datum: 2009-12-17 Tid: 23:20:39

Det blev en helt ok shoppingdag med pappa även om vi inte hittade allt som vi skulle köpa. Först var vi i Skärholmen C, sedan i Kungens Kurva och avslutade dagen i Liljeholmens nya galleria.
När vi kom hem så ställde sig pappa och lagade mat, åh så skönt...gott att bli lite bortskämd, slippa laga mat själv för en gångs skull.
Efter maten så åkte pappa i väg för att träffa några polare och då passade jag på att skriva julkort och slå in julklappar samtidigt som jag tittade på 2 avsnitt av "Paradise hotel".

Ikväll så fick jag höra något som gjorde mig sjukt upprörd....
Nu är det krig!



Shoppa

Datum: 2009-12-15 Tid: 10:39:37



Då var det dags.....julklappsshopping tillsammans med pappa.


Tandblekningskurs

Datum: 2009-12-14 Tid: 20:44:28

Det blev sent i går, när jag hade nattat Magnus på telefonen så satt jag och pappa och pratade i ca 2 tim. Vi pratade om allt möjligt men speciellt 2 saker som tynger mig just nu. Skönt att ha någon att prata med när man är lite deppig och ledsen. Tur att man har den relationen med både mamma och pappa, att man kan prata med dem om allt och veta att de alltid ställer upp och stöttar mig i allt.

Idag var det dags för tandblekningsutbildning kl: 11.00 med Luke på Kungsholmen. Så f.r.o.m idag så är jag beyond tandblekare =)
Hade med mig pappa som modell, han hade perfekta tänder att bleka eftersom han både snusar och dricker kaffe. Vi får väl se om detta kanske kan få honom att sluta snusa när han fått så fina vita tänder.
Först började vi med den berömda boosten =) den som gör tänderna lite extra vita ;) I like! Sedan så var det på med protectorgelén på tandköttet för att skydda det mot skador av blekgelén. Och sedan var det blekgelé på 3*10 min. Resultatet blev lysande, riktigt vitt och bra. Är supernöjd med utbildningen och produkterna och hoppas att jag med lite marknadsföring ska komma igång med detta nu.

Åkte till Skärholmens C och käkade lunch, libanesiskt för mig som vanligt ;) de snälla grabbarna som jobbar där bjöd mig på dryck som vanligt och bad mig hälsa Magnus. Stammis or what? ;) Sedan gick vi i lite butiker, kollade lite inför veckans julklappsshopping....

Nu är pappa i väg och spelar musik med en gammal vän och själv ska jag krypa ner i ett varmt bad med min mycket spännande bok, slappna av lite innan det är dags att sova. För imorgon är det energi som behövs för att orka med allt spring i alla affärer och bära alla shoppingpåsar.


Tredje Advent & Lucia

Datum: 2009-12-14 Tid: 18:30:42



Då var det redan tredje advent och lucia, söndag den 13 december. Vaknade kl 07.15 i morse, kunde inte somna om så jag tog fram min bok och började läsa. Läste 1 tim och sedan somnade jag om i ca 30 min...skönt!
Då vaknade även småkussarna, de låg och gottade sig i soffan framför något barnprogram medans jag gjorde frukost och fixade till mig.
Klockan 11.00 så kom Niklas, A-L och Elin och plockade upp oss så åkte vi till Toy`s rus, den stora leksaksaffären i Kungen kurva.
Vilket paradis för tjejerna...och vilken mardröm för en annan ;) shit vad folk och vad leksaker.
Jag är imponerad av föräldrar som har ca 3 barn som går in i den butiken och ska hålla koll på alla tre när de vill titta på det, och den andra vill kolla på något annat osv. Jag säger bara Kaos! Efter 1 tim där har jag insett att den dagen då det är aktuellt för mig att skaffa barn då ska jag ha 1 barn el max 2.
Sedan blev det lunch på McDonald´s innan de åkte hem till Bollnäs igen.

Själv så tog jag det bara lugnt, städade och fixade lite här hemma. Pratade i telefonen i ca 3 tim med Helena =) det var ett tag sedan vi pratade så det var välbehövliga timmar.
Klockan 22.40 åkte jag och hämtade pappa på centralen, han kommer på besök i några dagar. Vi ska julshoppa lite och så ska han vara min modell på mån när jag ska gå tandblekningskursen =)


High School Musical på Göta Lejon

Datum: 2009-12-13 Tid: 20:48:03

Det tog tid innan jag somnade igår natt också, låg och tänkte på allt möjligt, hade som vanligt svårt att slappna av och varva ner. Men jag klev upp runt kl åtta då jag hade ställt klockan, hoppade in i duschen och väckte sedan tjejerna. Åt lite frukost och gjorde oss i ordning, själklart så gjorde jag Bella & Julia lite extra snygga i håret idag dagen till ära. Vi ska i väg på musikal på Göta Lejon "High school musical" med bla Kevin Borg (Idolvinnaren 2008).



Musikalen började kl 12.00 så vi var där strax innan för att köpa något gott samt program till föreställningen. 2 tim och 20 min skulle det hålla på inkl en liten pause. Vi hade jättebra platser, mkt nära scen. Sen hade vi ju tyvärr lite otur att det satt tre medelålders kvinnor framför oss som täckte upp lite av scenen, men vi såg helt ok ändå. Jag är supernöjd med musikalen, så himla bra, jag skulle gärna se den igen. Alla var så duktiga att dansa, sjunga och spela. Kevin blev jag mycket imponerad av, bra jobbat grabben. Tjejerna var också helt lyriska efteråt, bästa lördagen någonsin sa det. Det var ju roligt med tanke på att det här var min present till Bella på hennes 10 års dag.

Käkade middag på Chines Dragoon House vid Hornstull, buffé....ät så mycket du orkar! =)
Jag åt lite sushi ;) mums och lite kyckling i cocosmjölk, men shit vad starkt, jag blev förkyld på köpet, näsan bara rann. Vi hade i allafall en mkt trevlig kväll på restaurangen som avslutades med ett besök på Candy Company för tjejerna. Vilket paradis, hur mycket godis som helst!
Tittade på Robinson när vi kom hem till mig igen och när det var slut så begav sig Niklas, A-L och Elin till hotellet. Tjejerna tittade på lite tecknat innan det var dags för dem att sova, själv så läste jag lite bok och pratade en stund med min älskade baby som inte kunde komma hem i helgen pga för mycket plugg. Men som är sjukt uttråkad där uppe i norr, tur att han snart får komma hem!
Vi har inte träffats nu på 2 veckor och det är fortfarande 10 dagar kvar tills jag får hämta honom på arlanda.


Julklappsshopping och Idolfinal

Datum: 2009-12-13 Tid: 20:25:44

Sover så sjukt dåligt nu för tiden, somnar stressad och vaknar stressad. What´s wrong? Har svårt att somna om kvällarna/nätterna, sover oroligt och vaknar tidigare än vad jag brukar (och det är inte vanligt). Skyndade mig för att åka in till arbetsförmedlingen och anmäla mig till ett "starta eget möte", få lite bra tips och råd, vad man ska tänka på osv. Försökte också få dem att betala mina utbildningar men de gör de ju inte, ingenting när det gäller skönhetsvård mm. Men utbilda män till lastbilschauffisar och svetsare det kan de lägga pengar på. och hur många utav dem får jobb efteråt? Vilken marknad är det som bara växer och växer? Jo allt som har med skönhet att göra, det är framtiden. Men det har ingen fattat än!

Sprang runt i lite butiker i Skäris efteråt, träffade på Annelie så vi hann hänga lite tills det var dags för henne att åka och jobba vid 12. Åkte vidare till Kungens kurva och gjorde några julklappsinköp, hittade "värsta grymma" julklappen till Magnus, jag är såååååå nöjd med den. Hoppas han kommer att bli detsamma ;)
Åkte förbi Ica Kvantum och handlade lite smått och gott till helgen när jag får besök av Farbror Niklas och Anna-lena och småkussarna Bella, Julia och Elin.
När jag kom hem så städade jag hela lyan och gjorde det lity cozy tills de skulle komma runt kl 20.00.
Niklas, A-L och lillElin ska bo på hotell Ibis som ligger 5 min gtån mig, har tyvärr inte plats för alla hemma i lyan. Men Bella & Julia ska jag få rå om lite extra, det ka bli mysigt. Tycker att det händer alldeles för sällan.

Niklas köpte med sig några pizzor som vi åt framför tv´n, det var ju IdolFinal!
Och Erik var ju den bästa som alltid, har gillat honom redan från första början på audition.
Och vem vann om inte ERIK, king of rock!



Vinnarlåten "Higher" med Idolvinnaren Erik Grönwall 2009!


En soft dag hemma

Datum: 2009-12-13 Tid: 20:06:03

Torsdag.....känner mig fortfarande bakfull, sjukt trött och sliten efter den korta med intensiva Tysklandsresan. Så idag bestämde jag mig för att inte gå utanför dörren. Åh det var så skönt! Bara se till att få en massa saker gjorda, svara på alla viktiga mail, kolla upp lite saker, beställa julklappar mm.
Efter många timmar framför datorn så tröttnade jag och dök ner i sängen framför tv´n och tittade på en massa serier. Såg säsongsavslutningen av både Gossip girl, One Tree Hill och Desperate housewives....och alla tre serien fick tårarna att spruta....snyft! Sitter man här ensam i sin ensamhet och tycker synd om sig själv....

Klockan 20.00 var det sista avsnittet av "mammas pojkar".............och där kom också tårarna. Jag tror kanske att jag är lite överkänslig idag men jag förstår verkligen inte hur grabbarna tänker. Alla valde helt fel!

Tim: vad ska han med den där 18 åriga pojkflickan Moa till, snyggare kan han ju få ;)

Bobby: Man ska inte alltid lyssna på mamma, en snobbig östermalmsbrud? vad ska han med henne till när han kunde få sköna, underbara, snygga och spontana Jane! Hoppas de ses på utsidan och hittar tillbaka till varandra.

Christian: Vackra och söta Victoria, min favorit från början men efter uttalanden som att jag är här för att bli känd, när jag kommer hem ska jag opera in silikon och vika ut mig och bli stureplansvärdinna mm. Trodde en kille på 30 år hade lite större krav och att min inte alltid ska gå dit k*ken pekar. Han kunde ha fått ett nytt liv tillsammans med underbara Martina, en underbar kvinna med både fötterna på jorden, som Christians mamma avgudar. Som ville ha barn, bygga hus och var redo för ett förhållande.


Ett lyckat möte

Datum: 2009-12-11 Tid: 19:48:57

Efter att ha somnat klockan 04.15 i natt så tänkte jag att då kommer jag att sova länge, länge. Men så blev det inte, utan strax innan kl 10.00 så slog jag upp ögonen och kunde inte somna om. Bra var väl i för sig det, annars kanske jag inte kommer att kunna sova ikväll.
Men pappa där emot han sov till 12.00, skönt för honom.

Klockan 14.00 var det dags för möte med "Beyond" och Luke, det tog ca 1tim och 15 min och vi hann gå igenom det mesta och bestämde oss för att samarbeta. Känns jättebra och roligt, så nu är det en kurs som saknas och det är på mån den 14/12. Och då ska jag ha min kära pappa som modell! Då ska han få ett blendande vitt leende. ;) Och vem vill inte ha det?
Hata Brilliant, Älska Beyond!

Efter mötet så åkte pappa hem till Bollnäs och till mamma. Hoppas hon blev glad för allt jul krimskrams som vi hade köpt till henne, så hon kan pynta och fixa hemma till jul.

Det blev en lugn kväll för mig, låg mest i sängen och kollade på serier eller satt framför datorn och fixade med allt som ska göras.


Shopping i Hamburg

Datum: 2009-12-11 Tid: 19:24:46

Vilken j*vla natt, har sovit 2 tim totalt i natt. Hade tänkt att somna innan 23.00 för att slippa höra pappa snarka, och för säkerhetsskull hade jag köpt med mig öronproppar med extra dämpning. Låg och vred och vände på mig till kl 01.00 och då somnade pappa och då var det kört. Låg och tittade på klockan och bara såg hur den rann i väg, provade att ligga på alla sätt och vis, med kudden över huvudet för att ljudisolera lite mer...men inte då. Bråkade på honom 2 ggr sen gav jag upp och bara längtade tills han skulle kliva upp kl 07.15 för at ta tåget och göra sina affärer.
När han hade åkt så passade jag på att sova så himla skönt, 1.5 tim till hann jag få innan mamma ringde och väckte mig. Min kära far hade i allafall ordnat så att jag fick frukost till rummet i allfall eftersom frukosten slutade serveras kl 09.30.

Strax efter 11.00 så checkade jag ut från rummet och gick in till stan som också ligger ca 5 min från hotellet. Vilket var toppen tycker jag, så slipper jag gå vilse. Älskar shoppinggatan i Hamburg, det finns en hel del roliga butiker att gå in i, även om många utav dem finns i Sverige, så är det inte samma utbud av kläder och så har de så mycket mera.
Pappa dök upp klockan 13.30 och det var ju skönt, få lite hjälp att bära min väska samt alla shoppingpåsar. Och självklart så var det trevligt med sällskap och någon som kan vara smakråd. Hade gärna sprungit några timmar till på stan men tröttheten hann i kapp mig och så började jag bli hungrig, dags att fylla på energiförrådet =) Så då började hemresan mot Sthlm.
Men först ett stopp på "Calles" och köpa med lite alkohol till alla som har beställt.
Tog färjan från Puttgarden till Danmark, sedan körde vi 2 tim i Danmark och åkte sedan över Öresundsbron för att komma över till Sverige. Och i Sverige hade vi 6 tim bilresa kvar. Vi var hemma kl 04.10......slocknade direkt!


I`m not a prostitute

Datum: 2009-12-10 Tid: 21:20:17

Idag ska jag åka till Tyskland med pappa, han ska göra lite affärer och jag följer med som sällskap och då tänkte jag även passa på att shoppa lite.
Innan vi skulle åka så var vi till banken, vi hann även förbi Sekvencia och lämnade in mitt hemmabiosystem som har strulat ett tag, sedan åkte vi förbi det nya tandblekningskontoret men tyvärr så var det stängt idag.

Sedan bar det iväg till Nyköping/Skavsta flygplats, planet till Lubeck går 15.35 så det blev 1 timmes väntan på flygplatsen. När vi hade landat så tog vi bussen in till Hamburg som tar ca 1 tim och där ifrån tog det ca 5 min till vårat hotell. Checkade in och sedan gav vi oss ut på stan, tittade runt lite och sedan blev det middag på min favorit restaurang där nere.

När vi skulle hem så stannade vi till vid en butik och pappa skulle gå in och köpa lite dryck och frukt att ha på rummet eftersom det inte fanns någon minibar ;) hihi....
Då stog jag där i min 6.000:- dyra jacka och väntar och breved stog det en fet och ful "hora" (det är gott om sånna där nere) och glodde surt. Lugn tänkte jag, jag är inte här för att jobba och sno dina kunder, hahaha! Så kommer det 2 killar förbi och jag ser hur de studerar mig från topp till tå, gissa om jag ångrade att jag hade kort kjol på mig då eller....sen vänder de och den ena kille kommer fram till mig och så frågar han: How Much?
Visste inte hur jag skulle göra, jag började bara skratta av chocken att de tagit mig för "hora"....och sa: oh no no...i´m not....och då gick de.
Hur ska man ta det?
Antar att de tyckte att det var trevligt med lite nytt och blont på gatan.....men fad fan! Låt mig vara....det är sjukt jobbigt att vara där nere, de flesta tyskar ser ganska tråkiga ut, alla är mörkhåriga och klär sig gärna i beigt, svart el grått. Så jag kan väl kanske förstå att jag sticker ut, men jag ska väl inte behöva gå runt osminkad och med mössa för att slippa att folk ska glo eller?

Har fortfarande lite svårt att släppa det där, och jag som ska gå själv på stan imorgon....


2:a Advent

Datum: 2009-12-06 Tid: 15:27:51

 

Idag är det söndag den 6 december och det är andra advent.

Började dagen med risgrynsgröt till frukost tillsammans med mor och far, självklart så tände vi det andra ljuset i adventstaken.

Jag älskar verkligen julen, allt julpynt, julljus, julmusik.....det är så varmt och mysigt i alla hem.
Har suttit framför datorn idag och bränt en massa julskivor till mamma, bla E.m.d´s julskiva, Carolas julfavoriter, Peter Jöback, Il divo med många många flera. Så nu är det jul här i vårt hus! Har pyntat ute i trädgården, hjälpt mamma att stryka dukar, mm.

Nu är det dags för middag och sen åker jag och pappa hem till mig i Sthlm. Den här gången får mamma stanna hemma och det är min tur att åka med till Tyskland imorgon måndag.

Migrän och samtalsterapi

Datum: 2009-12-06 Tid: 15:17:19
Vaknade rätt tidigt i morse, 08.15 och det är lördag. Då vill man egentligen sova länge, njuta av att det är helg. Gjorde mig i ordning medans mamma var ute på sin vardagliga morgonpromenad, så att jag var klar när hon kom hem. För då skulle vi ut på shoppingtur, köpa ljusslinga att ha utomhus, lite annat smått och gott inför julen. Jag köpte 2 pocketböcker, ett armband, ett halsband, lite duschcremé, bodylotion, shampoo mm.

När vi kom hem så tog vi det rätt lugnt, pratade med Magnus länge. Saknar honom så...känns som att det är evigheter sen vi sågs sist och att det är hur lång tid som helst kvar tills vi ska ses igen. Usch det får mig att känna mig så ledsen och deppig, vill inget hellre än att ha honom hemma nu när det börjar närma sig jul och allt är myspys.
Men det är bara att bita ihop och tänka att det här är sista racet innan han har sin sista tenta för att bli färdig "sjukgymnast". Och att han ser till att klara sin tenta så att han inte måste åka upp tidige efter jul och göra om den.

Klockan 16.00 så kom farbror Niklas och Anna-Lena och hälsade på, jag skulle sminka och fixa Anna-lenas hår till kvällen. De skulle på julbord med Niklas jobb, och då kan det ju vara roligt att vara lite extra "piffig" och snygg. Så det gjorde jag så gärna.

Började få migrän under kvällen, kände mig inte alls pigg. Blev illamående, blödde näsblod, kände mig yr osv. Och dum som jag är så har jag glömt att lägga ner migräntabletterna i min nya väska. Gick då och la mig i mamma och pappas säng, hade det mörkt och tyst runt mig, somnade och sov i ca 1.5tim. Och helt otroligt så lyckades jag sova bort det. Brukar annars behöva äta mina tabletter + sömn för att bli bra.


Satt i soffan hela kvällen och tittade på bla Robinson och filmen "28 dagar" och drack glögg och käkade pepparkakor, åh så gott det var.



Pratade ut en del med mamma och pappa igår kväll, berättade hur jag mådde osv, paniken över allt som snurrar i huvudet på mig just nu, min struma, mitt jobb, framtiden mm. Kändes riktigt bra....skönt att få prata av sig ibland även om jag kanske skulle behöva lite proffshjälp när det gäller vissa saker. Men det ska jag ta tag i på måndag har jag lovat. Det är ju som sagt ganska viktigt att se till att man mår bra på insidan och inte bara utsidan...och just nu är det så där.
Pratade även med Magnus i över 2 tim om allt möjligt, skönt att öppna upp sig och berätta hur det ligger till. Älskar att ha en pojkvän som bryr sig så mycket som Magnus gör, och att han är en riktigt bra lyssnare, han lyssnar på mig även om jag ältar och grubblar i samma saker då och då. Ger mig tips, råd och lovar att vi ska ordna allt detta tillsammans när vi blir sambos på riktigt i jan. Som jag längtar, år 2010 ska bli mitt och Magnus år, känns som en liten nystart.

Och på måndag så har jag lite att se fram emot, ska på möte (hemligt), boka tid hos en person (hemligt) och sen åker jag med pappa till Tyskland och ska shoppa!
Hamburg here i come!


Världens bästa dotter, det är jag det!

Datum: 2009-12-06 Tid: 14:54:52
Konstigt det här med väder, idag när jag vaknade var det regn och plusgrader ute. Skönt då kanske man slipper frysa lika mycket som igår på jobbet utomhus på Lidingö. Hade ställt klockan på 05.30 och då skulle även Thomas kliva upp som skulle med flyget till New York, tror att han hade lite resfeber ;) Men han kommer säkert att få det helt underbart där borta i shoppingens mecka.
Skönt att det inte var någon trafik idag, inga köer....så himla skönt, slippa stressa. Kom fram 15 min tidigare än planerat.
Idag är det fortsättningen på reklamfilmsinspelningen av "Carglass", 2 killar som ska sminkas. En rätt soft arbetsdag måste jag säga. Åh vad det gjorde mycket att vädret var bättre idag, klart att jag blev kall och frös lite då och då men det går inte att jämföra med gårdagen då det var minus.
Känns lite tråkigt att det är sista dagen på inspelningen nu, tycker så mycket om alla i teamet. Men vi ses väl snart igen hoppas jag ;)



Fick ett samtal strax efter lunch av mina kära päron som snart var framme i Sthlm (hemkomna från Tyskland) och mamma bad mig följa med upp till Bollnäs, hon ville ha lite sällskap i bilen och så var hon trött och orkade inte köra hela vägen upp till Bollnäs efter att ha åkt bil från Tyskland. Förståligt! Pappa ska ju köra hem husbilen som de har köpt men de behöver också ha hem sin bmw.
Jag fick världens beslutångest, jag hade verkligen sett fram emot att ha en egen hemma myshelg, bara softa, träna, kolla film/serier och läsa. Ta hand om mig själv! Men vad gör man inte för sin älskade föräldrar? Klart att jag följer med, och kör mamma upp till Bollnäs. Skyndade mig hem efter jobbet, slutade vid 14.30. Packade ihop en liten weekendväska och satte oss i bilen och började våran resa upp till Bollnäs.

När vi kom hem så hade pappa lagat jättegod mat så det var bara att slå sig ner och äta. Resten av kvällen tillbringade jag i soffan framför öppna spisen och tv´n. Vi tittade så klart på Idol, hur tänkte Sverige när de valde Calle framför Tove. Katastrof! Är jätteglad att min favorit Erik gick vidare till finalen i Globen i allafall. Annars hade jag vägrat att kolla på finalen på fredag.


Reklamfilmsinspelning på Lidingö

Datum: 2009-12-03 Tid: 18:59:35

Klockan 21.00 kröp jag ner i sängen igår för att sova, det var länge sen jag gick och la mig så tidigt. Men vad gör man inte för sina 8 timmars skönhetssömn ;) Kl 21.30 så ringde min läkare Karin och berättade att mina provsvar hade kommit. Vilken tid för en läkare att ringa? Men Karin är ju inte som alla andra heller för den delen....
Sedan så somnade jag och sov skönt hela natten, tills klockan ringde 05.30. Vilken tid att gå upp! Stackars er alla människor som måste gå upp den tiden nästan varje dag. Jag skulle dö! Det är ju inte normalt!
Men nu får jag stå ut med det i 2 dagar och sedan kan jag sova ut i helgen om jag nu skulle vilja det =)

Satte mig i bilen 07.10 och självklar så hamnade jag i den underbara stockholmstrafiken, långa köer så klart. Hade inte förväntat mig annat heller för den delen, men hellre det än att åka kommunalt ut dit där vi ska hålla till idag. Vi ska nämligen filma hela dagen ute på Lidingö.....
Och kallt är det idag också, fy, brrr vad kallt, fick skrapa bilrutorna och köra försiktigt pga halkan och det är man ju inte direkt van vid. Kom fram till platsen kl 08.00 som var planerat och klockan 09.00 började vi med första bild. Det var två män som skulle få smink idag, en svensk och en norsk.
Trots att jag hade klätt mig varmt med alldeles för mycket kläder enligt mig så höll jag på att frysa ihjäl efter ca 2 tim utomhus. Gick då och då och satte mig i bilen, fullt ös på värmen och rumpvärmen....åh så gott! Ville aldrig kliva ur bilen igen.....höll nästan på att somna, så skönt var det.

Även om det var kallt ute och inte allt för mycket att göra idag så har jag haft en toppendag på jobbet. Älskar teamet som jag har jobbat med, vi har så roligt tillsammans. Ser fram emot morgondagens arbetsdag men dock inte kylan ;)

Arbetsdagen var slut klockan 15.00 för då gick solen ner och vi var beroende av sol/dags-ljuset, så då var det bara att plocka ihop och åka hem. Skön dag, 7 tim arbetsdag...som det ska vara och så bra betalt så klart ;)

När jag kom hem så plockade jag undan en del, jag får ju besök ikväll av våran vän Thomas från Skövde. Han har vunnit en resa till New York på en radiokanal. Så han och en massa andra grabbar ska få åka till New York i några dagar och gotta sig. Vilken lyx! vem hade inte velat det ;) Så han ska låna soffan och få sova några timmar innan det bär iväg till arlanda och New York.


Dagens shopping

Datum: 2009-12-02 Tid: 14:40:37

Då var man hemma igen efter att ha hunnit med träning, handla mat och varit in på både Ikea, apoteket och några andra butiker.
Fyndade filmen "Flickan som lekte med elden" för 129:- idag när den hade releas! Det var Ica Kvantum som hade ett sånt bra erbjudande. Vill verkligen ha hela serien med de filmerna, det är måste enligt mig!



På Ikea blev det en full blå kasse med allt möjligt, prydnads innerkuddar, lila servetter, en massa ljus, några ljusfat, några ljusstakar mm. Ljusfaten ska jag ha till att göra egna arrangemang med lite fantasi och en massa smått och gott på.




Köpte också en ny balkongljusslinga med "fejk" granris....tycker att det ser så fint ut på alla andras balkonger, så jag vill också ha så!



Fyndade en massa snygga present/jul-papper på Rusta, i alla möjliga färger och mönster. Det är viktigt att paketen är snygga när de ligger där under granen.



På apoteket hämtade jag ut lite mera piller och köpte på mig lite ny ansiktrengöring och ansiktsvatten från serien "Demons & Angels".



Så nu är det dags att plocka upp allt, pimpa balkongen lite innan det blir för mörkt ute.

Kvällen kommer att bli lugn, funderar på om jag ska ta ett varmt bad och läsa lite ;)
Försöka somna i bra tid eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon bitti ute på Lidingö.


Let´s Dance

Datum: 2009-12-02 Tid: 14:17:13



Claudia Galli
Jan-Olof "Janne" Hansson
Stefan Sauk
Gudrun Schyman
Victoria Svensson Sandell
Agneta Sjödin
Willy Björkman
Mathias Andréasson
Marcus Birro
Elin Kling
Peter Wahlbeck
Molly Sandén

Det här är deltagarna i Let´s Dance!


Minusgrader i Sthlm idag

Datum: 2009-12-02 Tid: 09:28:40




Vaknade strax innan kl 09.00 i morse och då hade jag sovit sen kl 22.30....Någon måste ha varit riktigt trött! ;)
Ville inte kliva upp ur sängen, det är ca 7 minusgrader och frost ute, brrrr så kallt. Vill helst inte gå utanför dörren. Bara ligga kvar i sängen och softa, se en bra film och läsa en ny bok eller liknande. Men innan det så har jag en del att göra, äta frukost, träna och sedan en sväng till bla Ikea och Ica Kvantum.

See Ya!


Peter Stormare i Jägarna 2

Datum: 2009-12-01 Tid: 21:01:51



Rolf Lassgård får sällskap av Peter Stormare i filmen "Jägarna 2". Filmen kommer att ha premiär någon gång under år 2010.

Jag ser verkligen fram emot detta, jag tycker om både Rolf Lassgård och Peter Stormare som skådisar. Och Kjell Sundvall är ju grym på att göra film, Jägarna 1 var ju riktigt bra...så jag håller tummarna för  att 2.an ska vara lika så.

Har sminkat Peter Stormare ett antal gånger, kan bara säga att han är underbar och en mycket härligt, social och mysig människa.
;)


Tisdag

Datum: 2009-12-01 Tid: 20:53:52

Sov otroligt bra i natt även fast Magnus åkt hemmifrån, och det hör ju inte till vanligheten. Så när klockan ringde så kände jag mig pigg och utvilad.
Gjorde mig i ordning och plockade undan lite här hemma eftersom mamma och pappa skulle komma förbi kl 11.00. Bjöd dem på lite nybakad...och de verkade gilla det mesta =) Trodde väl inte annat heller.....

Hade ett lite möte med mor och far angående mitt jobb, min verksamhet, hur situationen är just nu, framtiden osv. Det var skönt att lätta sitt hjärta, prata ut och få en massa råd osv eftersom inte allt går som det borde just nu. Vill inte skriva varför pga att jag inte vill att folk ska gotta sig i att man för en gångs skull i sitt liv stött på en motgång....en del gillar ju sånt och tycker om att gotta sig åt andras misslyckanden eller problem. Så detta är en hemlis mellan mig och mina nära.

Körde mor och far till Nyköping/Skavsta vid 13.30 då de skulle med flyget till Tyskland runt 15.30, synd att jag inte fick följa med den här gången. Men jag kan väl förstå dem till viss del, det brukar ju bli rätt dyrt när jag är med ;) en massa shopping hela dagarna i underbara Hamburg. Men vem vet kanske hinner man med en tur dit innan jul, hoppas kan man ju alltid göra.

Har inte mått så bra idag pga allt strul som pågår just nu, har legat med huvudvärk hela kvällen och tankarna bara snurrar. Vad ska jag göra?
Tog en tablett och kröp ner i sängen och tittade på en massa avsnitt av Paradise Hotell och One Tre Hill och nu väntar jag bara på att klockan ska rinna iväg så att jag får gå och sova. Vakna upp och hoppas att morgondagen ska bli så mycket bättre än idag.
Har ju en del att göra imorgon som kanske får mig på lite andra tankar för en stund, jag ska träna, åka förbi bla Ikea och köpa lite värmeljus mm, förbereda lite inför tor och fre reklamfilmsinspelning.

Go´natt allihopa!


RSS 2.0