Mamma fyller år.....27/12

Datum: 2008-12-28 Tid: 20:08:16
Hade ställt klockan på 09.00 förstog att mamma skulle vara trött idag eftersom hon var uppe så sent igår. Smög ner och kokade kaffe, slog in alla presenterna och gjorde i ordning lite frukost på en bricka, tände ett ljus osv. Sen så väckte vi mamma med skön sång, frukost på sängen och lite paket. =)

När alla hade vaknat till liv och ätit frukost så tog vi alla en lång promenad utom pappa som inte orkade som vanligt =) Fortfarande svinkallt här uppe i Norrland, 12 minusgrader, usch, brrrr....... Men det är ändå skönt, man känner sig nyttig, kan äta lite onyttigt utan att känna sig äcklig.

Sedan så åkte jag & Magnus till affären för att handla, vi skulle nämligen baka en tårta till mamma och även laga en 2 rätters middag. =)

 Förrätt: Avokado/räkröra i avokadoskal

 Varmrätt: Pasta pesto med kyckling, parmesan, ruccola, soltorkade tomater, bacon, mm.

 Tårtan: Pinocciotårta med dajmgrädde och hallon

   

Någon har hittat en ny favoritplats =) Lille Snutt som älskar granen, kulorna och allt glitter =)

 

Vi hade en riktigt trevlig kväll, mycket god mat och dryck....tittade även på filmen "Dreamgirsl" som mamma fick i födelsedagspresent.

Dreamgirls:
Effie, Deena, och Lorrell är tre väninnor från Chicago som bildar en lovande trio vid namn The Dreamettes. De flyttar till New York där managern Curtis Taylor Jr. gör dem till superstjärnor. Men framgången blir inte bara en dans på rosor, då bandet genomgår problem med både avhopp och droger.




     

Mycket bra film, bra musik, Beyonce är grym!!! Snygga kläder, snygga sminkningar och hår, en underbar film, typiskt tjejfilm. ++++

Middag hos farbror Niklas på annan dagen

Datum: 2008-12-28 Tid: 19:51:02
Funderade länge på om vi skulle gå på fest och sedan gå ut och dansa lite. Men eftersom jag vaknade med huvudvärk och inte kände mig så partysugen och inte Magnus heller så beslöt vi oss för att stanna hemma, blev bjuden på middag hem till farbror Niklas där vi också skulle vara barnvakt tillsammans med mamma och pappa. Medan Niklas och Anna-Lena ska över till grannen på fest, vi får väl se om vi också kanske smiter över dit en sväng, snackar lite skit och så =)



Till middag bjöds vi på kött, potatisgratäng, mycket god sås, kryddsmör, fetaostsallad. Mmmm.....Gott med annat än julmat =)

   

Snygga Magnus i sin nya snygga "Ampliefied" t-shirt med Gun´s roses logga =)

 

Vi var över på festen i ca 1-2tim, rätt trevligt, snackade en massa skit, tittade på när alla gjorde bort sig på sing star =) skönt att man själv var nykter =) Hihi....Men när klockan började bli 23.00 så gick vi tillbaka till mor o far som försökte lägga barnen, det gick väl så där. Jag tog den minsta, lilla Elin upp till hennes säng, la ner henne där och satte mig brevid, 3 min senare så sov hon =) är man grym eller??? =)
Sedsan så lämnade vi mor o far kvar, så åkte vi hem, vi var så trötta...men de kom inte lång efter oss. Somnade runt 02.00, kommer att vara bra trött imorgon, och jag som ska upp och göra frukost på sängen till mamma som fyller år.

Zzzzzzzzzzzz.......Godnatt!!!

Harry Potter medly

Datum: 2008-12-28 Tid: 19:37:22
Då ska jag äntligen få se harry Potter filmerna =) Jag är väl en utav få som inte har sett dem, har verkligen sett fram emot det. Så nu ska vi passa på att se dem, nu när det är så kallt ute och man inte känner för att göra något speciellt. Laddade upp med lite gott, tände eld i brasan och kröp ner i soffan och kollade på film hela dagen/kvällen.

     

Vilka underbara filmer, påminner lite om Sagan om ringen filmerna, samma stil, fantasy. I like =) Mysiga och spännande......
Hoppas på att snart få se de två sista filmerna snart......

Juldagen..............En soft dag......

Datum: 2008-12-28 Tid: 19:27:47


Åh så trötta vi var i morse, ville inte kliva upp ur sängen, speciellt inte efter att jag såg att det var 12 minus ute
=( brrr...så kallt. Ville ligga kvar i sängen och kolla film hela dagen.
Men efter all mat igår, julafton, så var det bara att klä på sig och ut och promenera i kylan, försöka bränna bort det mesta. Så skönt, varje dag sen vi kom upp till Bollnäs så har jag, Magnus och mamma varit ute och gått ca 1 tim varje morgon...då får man en bra start på dagen och lite frisk luft. Kanske man inte lägger på sig allt för många kilon som man senda ska behöva kämpa bort =( Ångest!!!

Julskoj =)

Datum: 2008-12-28 Tid: 19:21:37

I´m the SingStar Queen!!! =) Yeah!

Datum: 2008-12-28 Tid: 19:17:42


Fick Singstar Abba igår i julklapp =) Så roligt, älskar alla gamla goda låtar, som man sedan liten stått framför spegeln med ett hopprep och mimat till =) Hihi...Och nu, ca 15 år senare så har det utvecklats lite, nu står man nere i pappas musikstudio och sjunger.

 

Magnus smög sig på mig och själklart hade han kameran beredd =)

Julhälsningar från oss..........

Datum: 2008-12-28 Tid: 19:09:17

JULAFTON 2008!!!

Datum: 2008-12-28 Tid: 17:20:25
Åh vad härligt, ute är det kallt och en massa snö ligger på backen. Äntligen en vit jul, det kunde jag aldrig tro =) Riktig julstämning.....
Morgonen började som varje år, julfrukost tillsammans med pappas bror Niklas och hans sambo Anna-Lena och mina tre småkusiner, Julia, Bella och Elin. Vi brukar turas om att bjuda varandra, och i år var det våran tur, så klockan 10.00 kom hela familjen och vi hade dukat upp med julgröt, julskinka, ägg, juice och allt annat som brukar finnas.

   

Efter frukosten var alla barnen så nyfikna på sina julklappar så då blev det julklappsutdelning =) Jag & Magnus fick ett fint kort på alla tre tjejerna inramade, i en mycket snygg ram i vitt/silver. Passar bra hemma =)
Hoppas att barnen också blev nöjda och glada, det är ju så svårt att köpa till barn som har nästan allt, och att det inte ska bli orättvist osv. Något som verkade vara väldigt populära var blomdockan "Fiffi" och "Bratzdockorna" =)

 


 

När de hade åkt hem så började vi att göra oss i ordning. Jag bestämde mig för att ha en röd klänning, svarta skor och en svart sjal, och  Magnus skulle självklart matcha mig med svart skjorta och röd slips ;) Posh & Beckham ;)



Kalle Ankas jul kl 15.00....Varje år =)

   

Mys i soffan framför Kalle Anka



Min snygga baby ;)



Dags för julmat =)

   

Mina Favvisar ;) Åt väl en 8 st ägghalvor själv =) Hihi.....



Julmat...Magnus favorit, speciellt bruna bönorna ;)



Julmys....men vad tittar Magnus på?





Allt gott och onyttigt som dukades fram till kvällen =)

 

Gick över till grannarna med lite fika och gav Wilma och Nora deras julklappar, lite senare på kvällen



Sedan blev det lite småplock från julbordet  och så tittade vi på två julfilmer som pappa hade bränt



Lite köttbullar, jansson och själklart några ägghalvor =) mmmm



från mig =)


Besök hos frissan

Datum: 2008-12-28 Tid: 17:07:20


Åh äntligen var det dags, dags att få den fula utväxten fixad inför jul/nyår. Som jag har längtat, har hållt mig borta från frissan i 2 mån för att hålla mig tills jag kom upp till min favorit salong "Salong Donna" I Bollnäs och bli fixad utav en utav mina frisörer, denna gång var det Sussi som skulle göra mig snygg =)
Började med att lägga blekning i botten, sedan på med en silver/vit/grålila toning och så avslutade hon med att klippa till luggen lite som jag inte vet alls vad jag ska göra med, funderar på att bara låta den vara så att jag kan ha den som en snelugg...måste växa ut lite till, samtidigt som jag älskar min raka lugg...Hmmm...vilka problem man har =)
Som vanligt kände jag mig jättenöjd när jag gick där ifrån, välstylad och snygg...Tänk om jag vore jätterik, då skulle jag anlita Sussi varje gång jag skulle gå ut el göra något speciellt...Hon vet verkligen vad jag gillar och trivs i =)



Kanske inte världens snyggaste bild, men ett lite smakprov på sneluggen och färgen =)

När jag var klar hos frissan, efter så där 3 timmar =) så kom Magnus ner på stan, vi gick och käkade lunch på ett Kina ställe här i Bollnäs, och dit kommer jag tyvärr inte att gå till igen, usch och fyvad skabigt, smaklös och lite mat, orent och ful inredning, osv....Men nu har vi provat det, synd att det finns få bra restauranger i Bollnäs, ingen thai/kina restaurang med bra mat. Mest en massa pizzerior och halvtaskiga cafeér med halvfabrikat =(

Magnus & jag gjorde några fynd på butik xtravaganza som skulle stängas, de hade 50% på allt =) synd att det var så utplockat, men lite blev det. Sen så köpte Magnus några sista julklappar och en mycket fin och stor julblomma till min mamma som även fyller år efter jul.
Hemma igen var de i full gång med att förbereda lite utav det som ska finnas på julbordet imorgon =) Åh vad jag längtar, det ska bli så gott med lite julmat, jag har ju inte hunnit iväg på något julbord i år.









Julstök inför jul

Datum: 2008-12-28 Tid: 16:44:03
Idag ska jag & Magnus vara bagare =) Har lovat att hjälpa till lite med allt inför julafton, så vi bestämde oss för att vara ansvariga för julbakandet. Vi bakade lussebullar, snickerskaka, chokladkola och knäck....Mmmm så mumsigt.

       

 

För er som är sugen på lite snickerskaka, något riktigt sött, så lägger jag ut receptet åt er =)



Snickerskaka:

1 burk jordnötssmör
2 dl sirap
1 dl socker
5 dl cornflakes el kellog´s special k
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokosflingor

Rör ihop jordnötssmör, sirap och socker. Häll det smälta över de torra ingredienserna och rör ihop. Häll allt på ett bakplåtspapper i en form. Smält 225 g ljus el mörk blockchoklad . Bred sedan över den smälta chokladen över kakan.



Resten av dagen var vi bara hemma och tog det lugnt. Det är ju så skönt att vara hemma hos mamma och pappa =) Bara ha det lugnt och skönt, inget stress.....bara vara....



Väska från Friis & Company med tillhörande plånbok....

Datum: 2008-12-21 Tid: 21:47:53
Det skulle jag vilja ha utav tomten i julklapp.........
Snygg väska i svart äkta skinn med guldfärgade detaljer, flätade handtag. Vit makeupkväska med Friis & Company-mönster medföljer.
Plånboken är också i äkta skinn med gulddetaljer, har fack invändigt, bla sedelfack, myntfack som stängs med dragkedja, transparent fack för körkortet och fack för kreditkort.


 


Väskan kostar 1.699:- och plånboken kostar 499:-.

Reebok......4 ever!

Datum: 2008-12-21 Tid: 21:39:34
Klassikerna som aldrig blir omoderna.....Har nu kommit i en helt ny style =) Svarta freestyle hi, svart skinn med olika coola accentfärger. Jag gillar dem starkt =) Tror att jag kanske ska skaffa mig ett par rosa ;)

     

Dessa finns att beställa på Shoenation.se och kostar 899:-.

Nya tofflor....tyvärr slutsålda =(

Datum: 2008-12-21 Tid: 21:32:54

Hittade två par tofflor som jag ville köpa till mig själv i julklapp. Båda kommer ifrån "Friis & Company", tyvärr så var båda slutsålda, vilken otur man har =( Får hoppas att de är på ingång snart igen.  Tänkte i allafall att jag skulle lägga ut en bild på dem =) De grå kostar 199:- och de rosa kostar 149:- =) Nu på vintern är det ju så gosigt att ha ett par sköna, mjuka och varma tofflor och mysa runt i hemma.....Mina som jag har idag är det nog dags att slänga. =(


Nytt halsband på ingång......

Datum: 2008-12-20 Tid: 21:13:22
Såg att det var en fd arbetskollega till mig som designat Alice och Laila Bagges halsband som de båda bar på Idol finalen. Det är nämligen jag som har sminkat Åsa och de andra till hennes kampanj för hennes smyckeskollektion.
Så jag kontaktade henne idag för att att beställa ett likadant halsband =) Tycker att det är så läckert, rockigt och coolt. Får se om jag kan få det till bra pris =) Vore snyggt till nyårs blåsan, men hinner tyvärr inte att få det tills dess.



Här är några utav de bilderna från reklamkampanjen jag var med och sminkade till......Finns även att se på Asitas.com =)


     


Julmarknad på Gröna Lund & i Kungsträdgården

Datum: 2008-12-20 Tid: 21:00:31
Åkte in till stan vid 12-tiden idag, strosade runt lite, köpte lite småsaker...Och åt lunch på Coffehouse by George, jag åt en ceasarsallad och Magnus åt laxspett med quinoa mm.

   

Hittade några flera julklappar, bla skor till kusinerna där hemma i Bollnäs, de är ju i åldern där skor är "viktigt" nu, de ska vara svarta stövlar, med klack på och gärna något tufft spänne. Och det var precis vad "världens bästa kusin" köpte till dem =) Sen så kunde jag inte låta bli att köpa en present till, till Magnus (kommer bild efter jul på det)....så snyggt!!! ;) Gick förbi en massa marknadsstånd på väg ner till bussen som skulle ta oss ut till Djurgården, där de sålde fudge i alla möjliga färger och smaker =) Spännande, så vi köpte en påse, vi fick plocka själva, det blev allt från vanilj, choklad, Bailys, cocos fudge, så ikväll så ska jag & Magnus ha smakprovs kväll, resten åker med till mor & far.
Tog buss 47 ut till Djurgården, till Gröna Lund, gratis inträde, och tur var väl det med tanke på hur dålig julmarknaden var....usch så tråkig. Förstår barnfamiljer att de gillar det, eftersom alla barnkaruseller var öppen, en massa lotteri/spel-stånd, men that´s it. Så vi var väl där i 15 min innan vi ledsnade och åkte in till stan igen. =(



     

 

Och där var julmarknaden toppen =) Gick i Kungsträdgården, jättemysigt =) Tittade på alla som åkte skridskor mitt på torget. Hade gärnat velat provat, men det hade väl sätt ut som Bambi på hal is, har inte stått på ett par skrillor sen jag gick i plugget.



Vi köpte oss en varsin Belgisk våffla där inne på område, jag åt en med grädde och hjortronsylt och Magnus åt en med chokladsås och grädde...Hihi....Sjätte dödsynden, Frosseri...Men åh så gott!

     



Hittade också något mycket tufft och sött till Micke & Thereses (vänner ifrån Skövde) små charmtroll...Som vi hoppas att de ska bli glada över =) Sen så blev det en slips till Magnus och jag köpte mig två egna julklappar som jag tyckte att jag var värd =) Ett par chanelörhängen i strass ;) som jag letat efter så länge, så bara dök dem upp och det stog verkligen Linda på dem, så jag var ju bara tvungen att ha ett par =) sååå läckra och sen blev det ännu ett strasshalsband att ha till julafton =)

      

Avslutade kvällen med en tvårätters middag på Helenes krog vid Mariatorget. Ett mycket trevligt ställe, med bra mat, stora portioner, trevlig personal osv.



 Min förrätt: Heta scampi i vitlök/olivolja/chili med saffransaioli

 Magnus förrätt: Toast med kallröktlax och pepparotsgrädde

 Magnus ser rätt nöjd ut med sin 300 gram medium stekta biff

 Kolla in tallrikarna ;) Hihi...

 Min varmrätt: 200 gram biff, klyftpotatis, en halv majskolv, och 4 st dippsåser

 Jag & min päroncider =) Mmmm....

Godnatt.......

Datum: 2008-12-20 Tid: 00:46:55


Nu ska vi äntligen sova...ska bli så skönt!
Natti, Natti!

Sista julklappsjakten.....

Datum: 2008-12-20 Tid: 00:45:37

Efter jobbet så kom Magnus och hämtade mig och vi åkte till Heron City för att käka lunch. Som alltid så blev det thaikäk, jag åt kycklingspett med jordnötssås och Magnus åt kyckling med cashewnötter.

 


Sen var det dags för julshopping igen...hoppas att det är sista dagen, orkar inte springa i flera affärer nu. Skulle vara så skönt att ha allt klart nu. Tog en sväng in till "Media Market", "Cervera", "Rusta" och avslutade allt på "Toys ´r us" för att köpa lite hårda paket till mina små kusiner. Hittade en hel del där, hoppas att alla ska bli nöjda och glada.
Köpte en dörrmatta åt oss själva på "Rusta" för 49:- =)


När vi kom hem var vi så trötta så vi kröp ner i sängen och vilade en stund...Skönt! Men när vi vaknade var det inte lika skönt, det visade sig att vi hade sovit i 2 tim, ooops! =) Så då var det dags att laga mat och äta igen. Idag blev det fullkornsnudlar med wokad kyckling och grönsaker i vitlök/red chili sås. Det blev mycket trevligt......


Resten av kvällen så ägnade vi oss åt sällskapsspel, vi spelade yatzy och plock i pinn.....Jag vann 2ggr på yatzy =) fick tom yatzy 2ggr, wow!!! Men förlorade stort på plock i pinn, som visade sig vara Magnus gren =)
Nu är klockan snart 01.00 och det är väl dags att sova, vi ska ju på julmarknad på Gröna Lund imorgon och sedan ut och käka middag på Helenes krog vid Mariatorget imorgon....
Och gissa vad min söta pojkvän gör just nu, mitt i natten =) Hihi...städar, städar mina "allt i allo lådor" , där kan man hitta lite allt möjligt, allt från nycklar, småpengar, visitkort, pennor, plåster, mm...Han blir tokig på mig, allt jag samlar på, och bara stoppar ner i lådorna, som jag sedan glömmer bort =) Hihi...men jag lär ju inte vara ensam om det, eller?
Vi tjejer är ju rätt bra på att samla på oss saker och ting =)


Jobba...Reklamfilm för JM fastigheter.

Datum: 2008-12-20 Tid: 00:25:23

Sminkjobb för JM fastigheter, en mäklare som ska visa en nybyggd lägenhet vid Liljeholmskajen. Ett jobb som tog ca 5 min, sen tog själva inspelningen ca 1.5 tim. Och det fick jag halvdagsersättning för =) Började jobba kl 12.00 och var där ifrån kl 13.30.
Vilken dröm lya, den skulle man ha! Helt nybyygd, allt var nytt och snyggt. En 5:a på femte plan, med grym utsikt och mycket stor terass...Vågade inte ens tänka på vad den skulle kosta, men man kan ju alltid drömma sig bort. Kanske Magnus och jag en dag vill flytta och då ligger Liljeholmen/Liljeholmskajen varmt om hjärtat =)

         

       

     


Julpynt och hemmamys....

Datum: 2008-12-20 Tid: 00:04:39
Idag hade vi ställt klockan på 08.00 för att komma in i bra rutiner igen, inte sova bort halva dagen, men det gick så där =) När klockan ringde och jag såg hur djupt och skönt Magnus sov, så stängde jag av den och somnade själv om...Och vips så var klockan 10.00...Typiskt! =( Men, men...får ta nya tag imorgon. Käkade lite frukost innan vi klädde på oss för att ta en liten promenad på en timme, blev en tur fram och tillbaka till Midsommarkransen. Där passade vi också på att sola, få lite fejkbränna till jul =) Första gången jag solar sen operationen, kändes mycket bra, har känt mig så blek och ful nu i flera veckor.
Hade bestämt oss för att bara vara inne idag och ta det lugnt, fixa lite hemma och softa mest. Efter att ha ätit lite lunch så såg vi på filmen "Babylon" med Vin Diesel.

 



Thoorop (Diesel), en före detta krigsveteran som numera är legosoldat, tar ett högrisk-jobb där han ska eskortera en kvinna från Ryssland till Kina. Vad han inte vet är att hon är värd till en organism som en kult vill skörda, för att producera en genetiskt modifierad Messias.
Helt ok film, rätt spännande men lite annorlunda, Vin Diesel = bra skådis =) +++

Då var det daga att klä granen =) Yipiii!!! som jag har längtat....Jag blir som ett barn när det börjar bli jul, nu saknas bara lite snö för rätta stämningen. Vi klädde granen i svarta/silver/röda julgranskulor...den blev så snygg =) Och det var visst någon mer som gillade granen, lille Snutt. Som slickar och äter på "plastgranen" och leker med kulorna.
Under allt julstök så drack vi glögg och åt pepparkakor och hemmagjorda muffins =) Mmmm så gott!

 



       


 
 
Sen väntade sängen........Godnatt!!!




Nya naglar till jul!

Datum: 2008-12-18 Tid: 16:17:57

Åh så skönt att få nya, snygga naglar till jul och nyår. Var på "Noomi på torget" i Västertorps centrum och fick mina naglar fixade utav Voila. De hade fått in nya tippar som hon ville prova på mig, och de blev så snygga. Känner mig så fin igen, att naglar kan göra så mycket för ens händer. Känner mig så mycket kvinnligare med snygga naglar....

 


Shopping i Skärholmen

Datum: 2008-12-18 Tid: 16:07:17



Usch nu börjar jag bli trött på att springa runt i en massa affärer och leta julklappar. Alla människor som trängs överallt...varför måste alla shoppa när jag ska shoppa? Har folk inga jobb att sköta? Sluta bränna pengar!
Idag blev det en sväng till Skärholmen cetrum för att göra några inköp. Hittade några saker, bla till min vän Helena =) Som kommer att bli sjukt nyfiken efter att ha läst detta =) Hihi...hon vill alltid veta innan...sån e hon. =)
Passade på att käka lite lunch där, det blev libanesiskt. Vi åt båda kycklingfilé med klyftpotatis, aioli, ajvar o tzatziki.



Sedan var det storhandling som väntade, på Citygross...En massa mat nu när Magnus är här =) Matvrak som han är!

När vi kom hem så lagade vi lite mat. Idag blev det pasta pesto med soltorkade tomater, bacon, ruccola, parmesanost och kycklinfilé =) Mmmm så gott.



koka spaghetti, blanda den sedan med egengjord el köpt pesto på burk. Stek kycklinfilen i smör/vitlök och en massa kryddor, stek bacon så de blir knapriga, skär soltorkade tomater i mindre bitar, riv parmesanost och blanda sedan allt tillsammans och avsluta med lite ruccola på toppen. enkelt, snabbt och bara sååå gott!!!

Kvällen tillbringade vi i sängen framför tv´n. Vi hann med att se två filmer, första filmen heter "Eagle Eye".



Rachel och Jerry är två vanliga amerikaner som inte har någon gemensam nämnare. Åtminstone inte förrän de båda blir huvudpersonerna i en utstuderad komplott som kan komma att kräva många människors liv.

Eagle Eye. Rachel och Jerry får instruktioner av en mystisk kvinna på andra sidan telefonlinjen som har hållhakar på dem båda. Lyder de inte order riskerar Jerry att bli ditsatt som terrorist av FBI, och Rachels son kommer att råka ut för en tågolycka. Efter att ha tvingats råna en värdetransport slussar telefonrösten paret i hejdlös fart genom staden med FBI hack i häl. Det går hett till, och man hinner knappt hämta andan i de hisnande jaktscenerna. Allting flyter på så oerhört bra, att det ibland bara blir för mycket. För visst går det lite till överdrift när telefonrösten kan styra trafikljus, reklamskyltar, mobiltelefoner, lyftkranar och tåg för att hjälpa paret undkomma lagens långa (men i sammanhanget svaga och handfallna) arm. Men när man en bit in i filmen får reda på hur det egentligen ligger till kan man på något sätt acceptera hur allt kunde koreograferas så smidigt.

En riktigt bra och spännande film.....++++

Nästa film vi såg blev en teknad barnfilm, "Madagaskar 2".



I uppföljaren till "Madagaskar" är lejonet Alex, zebran Marty, giraffen Melman och flodhästen Gloria fortfarande strandsatta på Madagaskar. I ett försöka att ta sig hem till New York, kraschlandar de och är plötsligt vilse igen, denna gång i Afrika.

Helt ok film, småmysig, men inte så rolig som jag förväntat mig. ++


Gonatt från mig för idag.....




Shopping till Nyår!!!

Datum: 2008-12-18 Tid: 15:40:38
Då var det dags igen då...samma problem varje år. Vad ska man ha på sig på nyår? Det ska ju vara glammigt och kännas speciellt. Glitter och glamour i like =) Det är ju alltid lika roligt att få klä upp sig lite extra vid sånna tillfällen.
Så jag och Magnus åkte in till Östermalmstorg för att shoppa loss lite. Började inne i Sturegallerian, på butiken "Elise", där jag köpte en underbar klänning. Svart med ett strassspänne...lite Marlyn Monroe inspirerad ;)



Hade svårt att välja skor, så det blev det två par =) Får vi se vilka jag väljer på nyår =) Paret till vänster är köpt på "Deichmann" (en tysk skokedja med riktigt bra priser), och de andra är ifrån "Mixage".

   

Och till det behövde jag ju även nya glittriga och glammiga smycken =), från "Creole".



Och till sist en ny kuvertväska, också den ifrån "Deichmann".



Efter allt spring på stan, så blev det lunch på Östermalmstorg, "Örtagården". Där vi åt vegetarisk lunchbuffé samt lite från deras husmans buffé där det finns allt från fisk till kött. 85:-/pers. Mycket trevligt ställe, soft miljö och god mat. Kan jag varmt rekommendera =)

Äntligen har min baby kommit hem...

Datum: 2008-12-18 Tid: 14:53:21

Hämtade min älskling på Arlanda i måndags kl 20.45, efter att varit ifrån varandra i 16 dagar så var det så skönt att få kramas o pussas igen. Och nu är han min ända fram till mitten av januari, då han åker tillbaka till Luleå för att plugga igen.


Klänning till Nyår!

Datum: 2008-12-15 Tid: 14:03:06
Jag blir tokig...vet inte vad jag ska ha på mig på nyår. Har hittat en massa fint på nätet, men det är ju så dyrt att beställa när det kommer ifrån Usa, plus att man inte vet om man hinner få de innan nyår.
Tänkte i allafall lägga ut några bilder på olika alternativ, som jag fundera på =) Dessa klänningar kommer ifrån Elise Ryan i Sturegallerian. Jag gillar den svarta och den lila längst ut till höger...Tänkte åka dit och kolla lite imorgon, se vad som finns kvar..om jag kan göra ett köp, vore skönt att ha nyårs blåsan klar, slipper man oroa sig och fundera mer på det. Man vill ju vara snygg på nyår =)


Min Önskelista nr.1

Datum: 2008-12-15 Tid: 13:48:05

Alla frågar vad jag vill ha i julklapp i år, och till svar får de: Jag vet inte, jag har ju allt. Men nu har jag hittat en sak, prylgalen som jag är, och även svag för färgen rosa ;) I´m a barbiegirl, in the barbie world, life is plastic, it´s fantastic......Kanske kan detta få mig att börja gilla städning, vem vet? ;)


Då har man tvättat klart för den här gången.....

Datum: 2008-12-15 Tid: 13:41:47


Äntligen....Nu är allt tvättat, ihopvikt, instoppat i garderoben, osv. Skönt...Då var det dags att byta sängkläder, diska, dammsuga och sedan åka och handla lite mat innan jag ska bege mig till Arlanda flygplats för att hämta Magnus......
Förstår inta varför det ska vara så tråkigt med alla viktiga hemmasysslor, enda gång det är roligt att städa är när man har köpt något nytt som man får ställa fram. Funderar allvarligt på om jag ska anlita en städerska, förstå vad skönt, en som kommer hem till mig en gång i veckan och gör allt. Alla borde ha en egen städerska!!!

Britney Spears nya musikvideo "Womanizer"!

Datum: 2008-12-15 Tid: 11:26:01


Måndag = Tvättid...So boring =(

Datum: 2008-12-15 Tid: 10:31:17
Då var det måndag igen, inget jobb för mig, det blev framskjutet till på fredag. Men ikväll kommer min älskling hem =) Äntligen, efter 16 dagars väntan....Ska hämta honom på arlanda ikväll kl.21.00. Och fram tills dess blir det hemmasysslor, springer i tvättstugan just nu...så boring =( Usch vad tråkigt, tvättar handdukar och sängkläder.
Önskade att jag hade en stor lägenhet, för då skulle jag ha en modern och snygg tvättstuga. Gillar produkterna från Bosch, den svarta serien. Den skulle jag ha! =) Kanske skulle det bli roligare att tvätta då, och det skulle också finnas en bra stereo så man kunde poppa hög musik under tiden, istället för att ha i.poden på sig som jag har just nu.




Trippeltång 349:- från OnOff!

Datum: 2008-12-15 Tid: 01:22:03
Har köpt en ny tång idag. En trippeltång från OBH Nordica, 349:- från OnOff.



Snuttan i skön posé =)

Datum: 2008-12-15 Tid: 01:14:01

Min lilla skrutt till katt, hon är inte riktigt som hon ska ibland, här är en utav alla sköna stilar hon har =)


Hemmakväll med god mat och filmmys i sängen...Filmtips!

Datum: 2008-12-15 Tid: 01:07:10
Då var kocken Linda igång igen då. Konstigt att jag inte har en egen restaurang, kanske borde jag ha det? Hmm tåls att tänka på. Jag som lagar så mycket bra och gott är det ;)
Ikväll bjöds det på baconlindad fläskfilé med pommes, beasås, vitlöksfrästa champinjoner och majs.



Efter maten så kröp vi ner i sängen för att titta på film, jag har nämligen kopplat datorn till sovrums tv´n så man kan kolla på film där. Eftersom det inte är med några killar ikväll så bestämde vi oss för att titta på riktiga tjejfilmer.
Första filmen vi såg heter: "Sisterhood of the traveling pants 2".

     

Första filmen "Systrar i jeans" handlar om 4 st tjejer, Bridget, Carmen, Lena och Tibby, som har varit vänner ända sen de var födda. Deras mammor gick på samma aerobics för gravida kvinnor. På ett konstigt sätt så kommer ett par speciella jeans att passa dem alla fyra alldeles perfekt. Eftersom de är olika byggda, så tycker de att det är lite konstigt men bestämmer sig för att starta ett systerskap.


Den modiga och sportiga Bridget ska åka till ett fotbollsläger där hon träffar en tränare som heter Erik som hon blir mycket förälskad i. Carmen ska åka till sin pappa och förväntar sig ett slappt sommarlov hos sin singelpappa. Men det blir inte riktigt så. Den vackra Lena ska åka till Grekland till sin farmor och farfar, där hon träffar en mycket charmig pojke som heter Kostos. Och Tibby ska ensam stanna hemma och göra en dokumentär som inte blir som hon tänkt sig när Bailey dyker upp.



Andra filmen handlar om samma tjejer som blivit 17 år. samma gamla jeans. Ett år har gått och det är sommar igen. Vänskapen mellan de fyra tjejerna är starkare än någonsin.I den här uppföljaren till "Systrar i Jeans" får vi följa de fyra tjejerna månaderna efter deras första år i college slutat. Efter att ha varit ifrån varandra hela året, leder deras sommarplaner att de kommer ännu längre ifrån varandra, På varsitt håll upplever de frihet, kärlek, val och läxor om livet - allt en del i att växa upp. De inser snart att det kommer att krävas mer än brev och till och med ett par speciella byxor för att hålla kontakten.

     

Nästa film vi såg heter "Wild Child": En rebellisk tonårstjej från Malibu i Kalifornien skickas av sin far, till en strikt privatskola i England där hon får värdesätta äkta vännskap.

Jag kan verkligen rekommendera dem båda, speciellt för lite yngre tjejer, men även för oss över 25 år, man känner igen sig lite i dem båda. Och får sig ett gått skratt i mellan åt.

Lunchdejt med tjejerna inne i stan

Datum: 2008-12-15 Tid: 00:37:52

Idag hade vi ställt klockan på 08.30 för att vi tänkte infinna oss inne i stan redan kl 10.00 idag, så att Helena kunde hinna shoppa lite i lugn och ro innan alla julklappsmänniskor kommer och stressar och trängs överallt. Men så blve det ju inte, utan klockan 12.00 kom vi in istället. Mötte upp Erika utanför Åhlens, sedan gick vi till Souk-gallerian, där finns det ju så många bra affärer, bla Topshop.
Skulle även möta upp Fia & Miccis från Gävle, för att äta lunch tillsammans. Dom var nere över dagen för att besöka "storstan" =)

       


Svenska kändiskvinnor designar trendiga dockkläder för välgörenhet. En trendbarbie signerad av Carolina Gynning el varför inte Blondinbella? Nu designar kändiskvinnorna kläder till barbies, för att skänka pengarna till Barncancerfonden. De kommer att säljas på Tradera. Medans auktionen håller på så går dockarna att titta på i Souk gallerian fram tills den 17/12.  Några utav de som är med och designar är bla Marie Sernholt, Josefin Crawford, Victoria Silvstedt, Kitty, Carolina Gynning och Blondinbella.
Och vi var självklart där och tittade, fick lite flashbacks sen man var liten och lekte med de små dockorna...=)

       


Helena är ständigt på skojakt när hon är i Sthlm, och jag har lyckats hitta en skoaffär åt henne som tar in damskor i stl 35, men det gäller att vara snabb, för varje tisdag kommer det en ny skoleverans till skobutiken Bianco, men inte den här gången heller fanns det något som föll henne i smak, eller vad tycks?
Istället fick vi gå vidare till den nykomna skobutiken från Tyskland, Deichmann...och där, på barnavdelningen lyckades hon äntligen hitta ett par skor som hon kunde ha och tyckte var snygga. Så i framtiden så är det bara barnavdelningen som gäller för Helena ;) Fniss.....

   

Helena hittade även en snygg mössa som hon köpte nyår. Hon kommer att göra succé! =)

 Är hon inte snygg? ;)hihi

Då var det lunchdags, vi möttes alla upp på café Coffehouse by George uppe vid Topshop i Soukgallerian. Där åt jag en räksallad med handskalade räkor =) ägg och avocado...Så bra, så gott.....



Tänk vad klockan rann iväg, och vips var klockan 17.30, då var det dags för mig och Helena att åka hem, så vi skildes alla åt. Så gick vi och handlade lite mat till kvällen på Hemköp, eftersom vi bestämde oss för att ha en lugn hemmakväll med filmys i sängen.

Shopping i Sickla

Datum: 2008-12-14 Tid: 23:30:14

Fredag den 12/12...Då var det dags för mamma att åka hem till Bollnäs, till kylan och snön igen. Körde in henne till bussterminalen till kl 13.00 då hennes buss skulle gå. Sedan så fortsatte jag och Helena ut till Sickla, Sicklas köpkvarter, för att bränna en massa pengar på shopping och julklappar. Vi började våran runda på Gina Tricot. Där köpte jag ett par svarta blanka leggins med dragkedja nere på benet, 199:-, sedan blev det några rea fynd på bh´ar inne på Twilifit, de reade ut en massa trekants bh´ar utan bygel för 49:-/st och märkes bh´ar för 99:-/st. Och eftersom mina bröst har vuxit en del (hihi) sen operationen, så behövde jag rensa min garderob på bh´ar här om dagen, skickade med mamma ca 20 st som nu var för små. Så då var det dags att inhandla lite nytt och snyggt. =) Det var allt det blev för min del idag =( Sickla köpkvarter är inte att rekommendera, inte så roliga butiker och småtråkigt centrum. Dit åker jag inte igen......
Till lunch blev det ceasarsallad som vanligt =) Mmmm mums så gott....


Innan vi begav oss hemåt så gick vi in på Ica kvantum och handlade till kvällen. Bestämde oss för att laga lövbiff med pommes, beasås och bönsallad. Och själklart var det jag som var kock! Alltid! ;) Till det d rack jag en cider och Helena fick sin favvoöl Heiniken.....


       

Efter maten så kände Helena att hon behövde träna lite, så det blev några övningar med pilatesbollen =) Kolla vad hon kan =)

   

Kollade på tv´n resten av kvällen och snackade en massa skit som vanligt. När det var dags att sova, kl 01.00 så sjöng jag några nattvisor för Helena, som var mycket uppskattande, hon somnade så sött......


IDOL 2008!!! Mode med Kevin & Alice......

Datum: 2008-12-13 Tid: 00:23:22

Då var Idol slut för i år....Och det var den charmiga killen Kevin, från Malta som tog hem det. Och tvåa kom lilla, söta Alice från Hedesunda. En värdig vinnare som vann i allafall, väldigt bred inom musiken, kan sjunga allt från rock till ballader...Hoppas att vi kommer att få se mer utav honom i framtiden =)

   

När det kommer till modet så blev jag positivt överraskad. En bra stylist den här gången när det gäller kläderna, håret där emot går ju att diskutera.

 Ella Seger designad klänning och skor från Zara

 Klänning från Top shop och skor från Zara......Mycket snyggt!

 Väst från MQ, shorts från Topshop, skor från Bianco....Mycket snyggt och tufft!

 Kostym från Topshop, skor från Din sko....Stiligt, tufft och kaxigt rockigt!

 Jeans MQ, T-shirt Energy, skor från Din sko. Skön, rockig stil!

 Skjorta MQ, byxa från Stefan Wåhlberg design, skor från Din sko. Snyggt och stiligt!

Då är det bara att vänta till nästa år, på nästa omgång av Idol. Hoppas att vi får behålla samma sköna jurygäng =)



Linda & Mamma dag, med shopping och make over

Datum: 2008-12-11 Tid: 20:12:06

Idag var det shopping som stod på schemat, så vi åkte till Skärholmen Centrum för att shoppa loss. Inga julklappar, utan till oss själva =) Trots alla affärer som finns där, så hittade vi nästan ingenting, mamma kom hem med 2 kassar och jag med en kasse och det hör ju inte till vanligheten.
Hittade en jacka som jag är bra sugen på, det är ju lite jag tycker jag =) Pinkl Lady....
Så vad tycker ni? Rosa med mörkblåa ärmar.








Efter några timmars shopping så började våra magar att kurra så då fick det bli lite libanesisk mat till middag.

 
Kycklingfilé med klyftpotatis, hummus, tzatziki o aioli...Mycket gott!

Åkte hem igen runt klockan 17.00, då hade vi varit där i ca 4tim =( Och shoppat så lite...=(

Då var det dags för mamma att få en make over =) Hihi....Gjorde slingor och klippte hennes lugg =)

   Hihi...Fin mamma är i sin hettamössa =)

Min lille katt Snuttan ville också känna på julstämningen lite 

Då var det dags för finfrämmande igen då =) Helena kommer nämligen ner ikväll =) Ska gå ner och möte henne i centrum snart. Hoppas att hon inte har tappat bort sig själv på centralen bara, annars så kan hon vara rätt bra på det, den lilla förvirrade figuren. Speciellt nu när det är ombyggnadtioner på gång.


2 veckor till julafton

Datum: 2008-12-10 Tid: 18:49:33
Då var det den 10 dec idag, alltså 2 veckor kvar till julafton =)
Har varit ute och shoppat tillsammans med min mor idag, lika bra det, slippa alla stressade människor som ska ut och julhandla i helgen. Skönt att vara ute i god tid, se till att man har alla julklappar färdiga snart, så slipper man bry sig om det sen. Risken när man är ute på stan är att man ofta hittar så mycket till sig själv, som man vill köpa, glömmer av att handla till de man ska =(
Jag kom hem med två kassar idag, köpte en svart lång stickad kofta, en kortärmad svart, stickad klänning/lång topp, en västliknande tuff, lång topp/klänning, lite prydnadssaker (bla en ljuslykta att ha på väggen och 2 st tillhörande ljuslyktor att ha på bordet) Mitt kommer att hamna i hallen =)
Har köpt en julklapp till min älskling och en till min pappa......så än är jag inte klar.

Var en sväng på Ikea, åh vad det stället suger, får de aldrig in något nytt? Usch o fy så tråkigt...Jag tror jag dör...Är i behov av ett par svarta sängbord, och ett vitt sideboard till köket. Men till Ikea kommer det dröja länge tills jag sätter min fot där igen. Är ganska trött på deras saker, plus att det är så tråkigt att alla handlar där, så ofta har man lika prylar som någon man känner....Där emot så är ju Em, Mio, Stalands möber bra affärer tycker jag.....

   

Hoppas att alla har skrivit sina önskelistor och skickat dem till tomten nu! =)


Återbesök hos tuttdoktorn

Datum: 2008-12-10 Tid: 18:35:09
Då var det dags igen, ett nytt återbesök efter operationen. Nu har det redan gått 1 mån sedan jag låg på operationsbordet. Shit vad tiden går fort ibland. För 2 veckor sedan tog hon bort stygnen, och nu var det dags att kolla så att det hade läkt och att allt såg bra ut. Och det gjorde det, så det var ju skönt.

 Detta har man stoppat in i sin kropp....400gram i varje =)

Nu börjar det kännas riktigt bra, har börjat kunna sova på sidan igen, så skönt, istället för att bara ligga på rygg hela nätterna. Ser förändring nästan varje dag jag ser mig i spegeln =) Det blir bara snyggare och snyggare.....
Prövade alla mina gamla bh´ar idag, de var bara att slänga...Kul att få ut och handla lite nytt och snyggt =)





Ny jacka

Datum: 2008-12-10 Tid: 18:18:07
Idag beställde jag en ny jacka på nätet. Behövde en lite finare jacka som man kan vid tillfällen då man ska vara lite mer uppklädd. Jag har också alltid velat haft en päls, och denna kommer att passa mig toppen tror jag =)
Den kostade bara 499:-, har kostat 649:- och finns även i beigt och grått.


Måndag...dags att bränna bort helgens synder

Datum: 2008-12-10 Tid: 18:13:46

Måndag....Innebär nya tag =) Morgonpromenad och inget socker....Klädde på mig och gav mig ut i det 0 gradiga stockholm....Åh så skönt det var, när man väl fått upp värmen och kommit in i en bra gångtackt så är det ju så skönt att gå. Hade laddat i.poden med en massa bra och ny musik, så jag märkte knappt av att jag var ute och powerwalkade, det bara flöt på....och efter 2 tim började magen att kurra så då var det läge att åka hem och laga till lite lunch. Som bestod av laxfilé med bön/kikärtor/linssallad och citronvatten =)
Känner sig lite hängig och seg i huvudet när man utesluter allt socker, märks att det är något som saknas. Men ge det några dagar som märker man knappt av sitt fd sötsug.

Socker borde förbjudas tycker jag, det är ju ett gift, lätt att bli beroende av....Not good!

 No moore sugar......

Jag är ju en riktig sockerråtta ibland, jag älskar ju små/plockgodis  Det är ju så gott, men.....
Sen så är jag ju också svag för en sak till som innehåller sjukt farligt med socker, och det är läsk, bla Coca Cola o Bollnäs drickan =) Trocadero....



Men det är ju bara att bestämma sig, för att sluta med allt och har man ett mål som jag har så blir man ju rätt taggad och målinriktad. Men i jul så kommer jag att slarva lite, men det får man. Det är ju bara jul en gång per år. Och tur är väl kanske det. Det som är så roligt är att alla hänger på gymmet nu innan jul för att gå ner i vikt osv, för att kunna äta vad de vill under julen, sen efter nyår är det så trångt i träningslokalerna, alla har ångest efter julveckan, allt skit de har stoppat i sig, så då är det träning inför beachen som gäller =) Vi människor är rätt roliga.


Söndag...Dags att åka hem till Sthlm igen

Datum: 2008-12-10 Tid: 17:55:55
Gäsp!!! Klockan 10.00 blev jag väckt, vad hände med mina 8tim skönhetssömn =( Usch, fy vad trött jag är. Men jag ska väl inte klaga, finns ju folk som sovit mindre, tex Helena som fick 3tim.
Då var det andra advent idag...mys, mys....Tände andra ljuset medans vi käkade frukost. Vill egentligen inte åka hem idag, men ändå så vill jag det....lite konstigt. Är ju skönt att vara borta och bli ompysslad och få vara med sin familj, samtidigt som det e skönt att vara ensam hemma, göra vad man vill, göra sånt man måste göra osv. Ska ju upp till mor o far snart i allafall, till jul.

Helena jobbade delad tur idag, det innebär att hon är ledig ca 3tim mitt på dagen, så jag, hon o Fia möttes upp på stan och gick och käkade lunch på Krokanen. Helt dött var det ute, vad gör folk en söndag? Då ska man ju mysa och umgås, sitta på café och fika med nära och kära, inte bara sitta hemma. Det är det som är så tråkigt med Bollnäs, att det alltid är så tomt ute, ser aldrig några människor, helt dött.....=(

Klockan 17.00 kom min skjuts, skulle få åka med mamma o pappas polare Tony hem till Sthlm. Då kunde jag ta med mig Snuttan hem, slippa släpa henne på tåget osv.
Väl hemma i Västertorp tog jag det bara lugnt, surfade runt lite på nätet, tittade lite på tv, pratade i telefon.


Göggkväll med tjejerna!

Datum: 2008-12-10 Tid: 17:45:59
Äntligen....tjejkväll, med en massa skitsnack, gottis och mys. Det var nu länge sen vi alla träffades, men som vanligt så kunde inte alla. Det är ju svårt att få ihop alla tyvärr. Men det blev iallafall jag, Fia, Helena o Anki som skulle ha våran efterlängtade glöggkväll hemma hos Helena.
Först blev det middag på restaurang "Corner" i lilla Arbrå. Där gjorde vi det enkelt för kocken =) Alla tog kycklingfiléspett med klyftpotatis och tzatziki....Mmmm mumma så gott det var!



Sedan åkte vi hem till Helena och där dukade vi upp med en massa onyttiga gosaker, värmde lite glögg. Och bänkade oss i soffan framför tv´n, inte för att någon var så intresserad av tv´n, utan vi pratade, och pratade, hade ju alla så mycket att prata om eftersom det var så länge sen vi sågs. Sen så drog ju lille Maximillian åt sig all uppmärkssamhet =) Han är ju så söt...ett riktigt charmtroll =)

 En glad och nöjd tvåbarnsmamma =)

 Fia kanske blev lite småsugen hon också??? =) En liten bebis snart el? =)

 Allt sött, gott och onyttigt som vi gottade i oss under kvällen =) Mums...

 Helenas tokiga katt "Skräcken" som inte kunde slita sig ifrån mig, skulle ligga bakom min nacke och på min rygg, men efter att ha tagit en tugga av mitt huvud/mitt hår, då fick det vara nog.

Det blev en hel del tuttsnack, alla var ju nyfiken på hur mina nya tuttar såg ut. Anki blev lite chockad, hon hade förväntat sig Jordan el Pamela Andersson tuttar när det gäller mig =) Hihi...hur hade inte det sett ut. Hon trodde att de skulle vara större än vad de är, medans andra tycker att de redan är tokstora...Hmmm, själv så tycker jag att de är alldeles lagom.Och det är väl det som är huvudsaken =) Får väl se vad som händer i framtiden, om man vill ha ännu större =) haha....

Klockan sprang iväg och vips var klockan nästan tolv och Helena skulle upp och jobba klockan 05.00, stackarn.
Och vad händer då? Jo jag har slut på batteri i min bil, har lämnat mp3-spelaren på hela kvällen. Som tur är så har Helena en biltokig och bilkunnig pojkvän som fick åka hela vägen från Bollnäs till Arbrå för att hjälpa mig att få igång den i kylan. Det tog en stund, men sen var den igång och jag kunde åka hem och Helena kunde gå och lägga sig och få sova sina ca 3tim =( Hon kommer att vara så pigg och glad imorgon =) Not!

Det var snorhalt på vägen hem och en massa snö, så jag fick köra sakta...så det tog lite tid. När jag kom hem så sov ju själklart mamma o pappa. Men Magnus var vaken, han hade varit och spelat tv-spel hela kvällen, så vi pratade i över 1tim, klockan var nog 03.00 när vi la på och skulle sova....Hoppas att jag slipper bli väckt imorgonbitt, jag behöver sova mina 8tim, minst =)




Vill ha en hund.....

Datum: 2008-12-08 Tid: 15:52:28
Idag var det sjukt kallt ute, 8 minus...Brrrr....fy....Hade planerat att ta en morgonpromenad, men den får vänta tills det har blivit mildare ute under dagen.
Helena kom ner till mig klockan 11.00, vi skulle luncha tillsammans innan hon börjar jobba kl 14.00. Men först fick vi följa med min mamma som ska på julfest ikväll, och inte hade något att ha på sig...så hon ville ha smakråd. Tyvärr så finns det ju inte så många affärer att välja på i Lilla Bollnäs, men vi gick till bla Såfin, Lindex, Skölds och sista affären blev Åhlsens, och där lyckades hon efter många om och men, och några byten hitta något som hon gillade, som inte syndes för mycket, som inte var för kort, inte för uringat, osv =) Det är inte lätt...=) haha...Hon är ju inte som en annan som gillar att synas, ha kort, kort och uringat. Tur är väl kanske det =) Finns ju inget värre när kvinnor i 40års åldern försöker se ut som sina tonårs döttrar el en 20-åring =(

Lunchade på Krokanen som vanligt, finns ju inte så mycket att välja på tyvärr.....Och självklart blev det en macka från mackerian med kycklingröra. Helenas tremänning Annette gjorde oss sällskap, hon hade med sig sina två barn, som var så luna och snälla, sa inte ett ljud. Man kan ju hoppas att en annan också får å lugna och snälla barn. Väluppfostrade med andra ord.

Tog en promenad efter att Helena hade gått till jobbet, det var rätt skönt, när man väl fått upp tempot o värmen, och bra musik i öronen. Har nämligen lagt in Britney Spears nya skiva på min i.pod, Cirkus heter albumet, och det är så bra, sköna låtar....Britney is back!!!! 
För alla som känner mig så vet ni ju att jag är ett stort fan av henne.....I just love her.......;)

       

Skulle kunna dö för hennes kropp....Caroline Gynning sa en gång: att man skulle sätta upp en bild på en supermodell på kylskåpet, så varje gång man var sugen på något och skulle öppna kylskåpet för att ta något att äta så skulle man se bilden och bli påmind om hur man skulle vilja se ut och då ångra sig, stänga kylskåpet och inte ta något att äta =) Kanske är det så jag får göra, sätta upp en bild på Britney på kylskåpet ;)

När jag kom hem så hjälpte jag mamma med hår och smink =) Hon kände knappt igen sig själv när jag var klar, hon kände sig som en docka sa hon, men hon blev så snygg...=) Kan ju vara roligt att se lite annorlunda ut när man ska på fest.

Till middag blev det tacos, mmmm....så gott!   

Pappa och jag hade en soft hemmakväll själva, tände eld i brasan och tittade på några avsnitt av "Prison Break" som vi bränt ut på skiva. Sjukt spännande det är just nu...jag blir helt till mig när jag ser det programmet, lever mig in i det, blir nästan svettig o stressad....

Klockan 22.30 ringde mamma och ville bli hämtade från julfesten. Så både jag och pappa åkte. Skulle också köra hem henns vännina Ann, som har världens underbaraste och sötaste hundar. Vi blev nog alla lite sugna på en hund när vi träffade dem...Åhhhh....Hoppas att mamma o pappa en dag kan köpa en sån....de var som ett gosedjur, en liten nallebjörn....När vi kom hem så satte vi oss på nätet och kollade efter valpar =) Man kan ju alltid hoppas =)
Samojed heter rasen.....

       

De här söta går ju inte att motstå.....
Vill ha!!!

Bollnäs här kommer jag......

Datum: 2008-12-08 Tid: 15:22:13
Då var det dags för ännu en helg till Bollnäs, får passa på nu när man har tid att åka upp. Ibland kan du ju gå månader utan att jag har varit upp. I jul ska jag i för sig vara där i några dagar, ska också bli mysigt och skönt, och d¨följer även Magnus med upp =) Våran första julafton tillsammans, ser verkligen fram emot det =)
Kände inte för att vara ensam hemma i Sthlm i helgen, ville umågs med vänner och familjen. På lördag ska nämligen jag och tjejerna ut och käka och sedan ha glöggkväll hemma hos Helena. Det var så länge sedan jag träffade Fia och Anki, jag har ju inte ens hunnit sett hennes senaste tillskott =)

Åkte in till centralen i bra tid, nästan 2tim innan, hade tömt kylskåpet, så det fanns inget att äta, så jag gick och köpte mig några skvallertidningar och satte mig på "Coffehouse by George" och beställde in en sallad. Och där blev jag sittande tills mitt tåg skulle gå kl 13.58. Framme i Bollnäs kl 16.47. Det är ju rätt skönt att åka tåg, slippa koncentrera sig på att köra bil osv. Bara sätta sig, koppla av, somna till, läsa bok och lyssna på musik....och ute var det bara mörkt och trist. Hamnade i samma kupé som en gammal tjejpolares brosa, så då fick man en liten uppdatering vad hon har för sig och så. Sen så somnade jag faktiskt, och vaknade upp i Gävle.....det är som är lite jobbigt när man sitter brevid folk på tåg el buss när man somnar är att jag blir så nojig över att man kanske skulle snarka, dreggla el något annat pinsamt som man inte märker.
Sen åtke boken fram den sista biten.
Väl framme i Bollnäs kom pappa och hämtade mig, och shit vad snö de har fått här. Vilket vinterlandskap, så fint, det har lagt sig på träden, jag älskar verkligen snö, får sån härlig julkänsla =) Hoppas att det ligger kvar tills dess bara.

     

Hemma så hade mamma lagat mat som stog och väntade på bordet, skönt att komma hem till mamma o pappa, slippa laga mat =) Ugnsgrönsaker med fläskfilé och sås, mmm...så gott....

Resten av kvällen gjorde vi inte så mycket, satt i soffan och läste tidningar och kollade på tv...Soft!

Usch nu börjar det kännas sjukt långt kvar tills jag & Magnus får ses igen...inte för än den 15dec, det är nu 11 dagar kvar tills dess...Inte konstigt att man känner sig lite deppig och ledsen. Saknar honom så mycket redan....Ändå är det egentligen bara 4 dagar sen han åkte ifrån mig =(


Persbrant i bar överkropp ;)

Datum: 2008-12-08 Tid: 15:04:09
Usch vad trött och seg jag har blivit sen jag opererade mig. Inte bara positiva saker med det inte =( Trött och slö känner jag mig, sover länge, orkar knappt ut och gå...Och det måste jag ju nu när jag vill komma igång med träningen igen, bli smal o snygg vore ju inte helt fel till sommaren. Men det klarar jag....bara ge fan i allt som innehåller socker. Kan ju bli lite jobbigt i början, men har jag bestämt mig så klarar jag det.
Det blev en sen promenad idag eftersom jag sov så länge, men nu är den avklarad i allafall, det är huvudsaken.

Jaha då var det sista dagen på tv-produktionen "Snillen snackar", känns jättetråkigt, riktigt roligt att jobba med, skönt team och roliga människor att jobba med. Gissa vem som kom ut i bar överkropp och frågade mig om jag hade en handduk till honom??? =) hihi...fjollig man är =) Det var Mikael Persbrant, han hade logen brevid sminklogen.
Inte helt fel med tanke på hans ålder ;) kanske lite för hårig för min smak. Sen gillar nog han att visa upp sig lite, ser väl på oss tjejer att vi blir nervösa och så i hans närvara. =) Haha.....Så han tog ett extra varv igenom korridoren i bara byxor. Jag kan ju lova att det inte bara var jag som tittade.....

Idag var Marika Lagerkrantz tillbaka =) Hon och jag fungerar ju riktigt bra, så det var roligt att få göra i ordning henne igen. Sen var det som varje dag Anders (Morgan Pålsson), sen var det Måns Herngren som var gäst ikväll. Jättetrevlig var han, det första han sa när vi träffades var: Vad fin du är då =) hihi....Man tackar! =)
Pratade mycket under tiden jag sminkade och fixade hans hår. Han berättade lite om sin nya film som kommer på bio efter jul, om ett gäng killar som ska lära sig simma konstsim =) Lät jätterolig, den måste jag ju gå och se. Han hade gärna velat ge mig gratisbiljetter till premiären, men hade tyvärr inga med sig. =( Så typiskt...det hade ju varit så roligt, premiär och allt =) Får leta upp hans mail och maila och fråga om han kanske kan posta dem =) Kan man göra det??

   



Det blev sent idag, kom hem kl 22.00, och då var det bara att packa inför morgondagens resa till Bollnäs.
Dags att sova nu.......Natti, natti

Snillen snackar......

Datum: 2008-12-02 Tid: 14:13:12

Då var det måndag igen, dags att jobba....Kändes väldigt jobbigt att kliva upp ur sängen idag, ute var det grått och trist, och jag som skulle börja med mina morgonpromenader igen =( Men det var bara att klä på sig, stoppa i lurarna från i.poden i öronen och bege sig iväg. Gick till Hornstull, det tar ca 1tim för mig, sen tog jag t-banan hem =) Skulle väl kunna gå hela vägen hem igen, men magen sa ifrån, den var hungrig och ville ha frulle.

Vad jobbigt det är att börja så här sent som jag gör de här tre dagarna, svårt att planera in annat när man har en tid att passa. Som idag började jag jobba 15.30, och eftersom jag var lite trött i morse (alltid) så kom jag upp sent, plus min promenad, sen var det i stort sätt dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning inför kvällens jobb.

Vi är i filmhuset på Gärdet och spelar in den nya tv-serien "Snillen snackar", som kommer att sändas på tv4 i vår.
Och under tiden då vi är där, så håller de på att spelar in nya Beck i studion brevid....=)
Så gissa vilka jag stötte på idag, Peter Haber och självaste Gunvald Larsson (Mikael Persbrant)

     

Förstår inte varför jag blir så nervös när jag ser honom.....Men jag måste skvallra lite, han börjar bli lite gammal och gråhårig, men lika stilig o spännande ändå =) Det var ju synd att man inte fick vara med och jobba med den filmen =)

Idag sminkade jag komikern Morgan Pålsson (kommer inte ihåg hans riktiga namn), Annika Lantz och Petra Mede från Morgonsoffan.

   

Allt rullade på bra, vi spelade in tre program, och klockan 21.30 fick jag gå för dagen.......Ojojoj vad trött jag var när jag åkte hem, så det var riktigt skönt att komma hem och slänga sig på sängen.


städat och julpyntat

Datum: 2008-12-01 Tid: 00:12:06
Jag blir som ett barn när det kommer snö och börjar närma sig julafton, jag älskar att pynta, fixa, pyssla och allt som har med julen att göra. Imorse tände vi första adventljuset =) Så mysigt när man sitter och äter frukost och få känna lite julstämning.



Pratade med mamma och pappa för en stund sedan, de satt och drack glögg och åt nybakade/hemgjorda lussekatter....Mmm mums, det hade varit gott...Men from imorgon så är det slut med socker för min del, då börjar kampen mot Beach 2009, minus ca 10kg. Så det var ju synd att jag inte fick vara med idag, en sista dag och frossa i lussekatter =(

Har städat och fixat hela kvällen här hemma, synd att min Magnus inte är här och kan dela det med mig, det blev ju så snyggt med allt det nya, den nya julstjärnan i köket, nya ljuslyktor, mm....

Efter allt stök och slit så kröp jag ner i sängen och tittade på några avsnitt av Desperate housewives, One tree hill och Gossip girl, åh vad jag älskar de serierna, man får aldrig nog av dem, gillar även Prison break och Lipstick jungle.

     "One tree hill"

    "Gossip girl"

     "Desperate housewives"

       "Prison break"

   "Lipstick jungle"

Nu har jag pratade och nattat my baby så då är det väl dags för mig att krypa till sängs också, fast än jag egentligen skulle villa ligga vaken och läsa lite, men jag har ju en del att göra imorgon, upp i skaplig tid för att promenera, så det är väl bara att släcka lampan och sluta ögonen så kanske jag också kan sova, även fast det alltid brukar vara svårt efter att ha sovit tillsammans med Magnus, känner mig ensam, har svårt att koppla av, alltid första natten efter att han har åkt, men det finns ju hjälpmedel, en sömnis....men bara i nödfall.....
Natti, natti........

RSS 2.0