Vårat nya kök är äntligen klart!

Datum: 2010-12-29 Tid: 15:42:33

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder på vårat kök......
Det fattas någon list, lucka mm på vissa ställen på bilderna men nu är det mesta fixat.









Dukat för adventmys



Har äntligen fått upp gardiner, då såg det plötsligare mycket hemtrevligare ut =)



Våra nyinköpts barstolar är på plats












Äntligen ledig

Datum: 2010-12-29 Tid: 15:19:49

Även om jag var ledig på julafton och juldagen så hade jag en massa "måsten". Men idag har jag ingenting jag måste göra, jag ska sova länge och bara göra "ingenting". Ligga på soffan och läsa ur boken som jag började med här om dagen "Mamma, pappa, barn" av Carin Gerhardsen. Eftersom jag inte hade bloggat på ca 2 veckor så passar jag även på att göra det, skriva lite om varje dag så att ni som läser min blogg har lite koll på vad som händer i mitt liv.

Sov till 09.30 idag, hur skönt som helst.....jag hade gärna sovit längre men det hade jag inte samvete till. Klev upp och käkade frukost, stoppade i en tvätt i maskinen, bäddade, plockade undan. Sedan bönkade jag mig framför datorn där jag inte har suttit på länge. Surfade runt lite överallt medans jag lyssnade på spotify och Jay´s (Idolvinnarens) skiva.

När Magnus har slutat idag så ska han åka och titta på en gästsäng åt oss. Han föräldrar/mina svärföräldrar kommer nämligen på besök på nyårsdagen och stannar i några dagar. Det ska verkligen bli jättetrevligt och mysigt. Tyvärr så har vi inte kunnat gjort något åt varken golv el satt upp någon faondtapet då vi haft fullt upp med annat, emn vi ska försöka göra det bästa av situationen.

Ikväll blir det lite myspys i soffan, läsa lite bok och kolla på tv. Hoppas pojkvännen håller med om det och vill göra mig sällskap.


Reafynd på Åhlens

Datum: 2010-12-29 Tid: 15:11:30

Åkte med Magnus till jobbet i morse. Han började jobba kl 08.00 så då hoppade jag av hemma hos mor och far så kunde jag göra mig i ordning där och gå till jobbet vid 09.00 då jag börjar.
Började klockan 09.00 idag för att städa och plocka upp lite efter en hektisk jultid. Fyllde på med lite nya reavaror, så nu finns det en massa härliga saker att fynda. Jag har bla lagt undan en Versacedoft "Bright crystal" (som jag använde mycket förr, älskar den här doften) och en tuff väska till mig själv =)



Gjorde även en hel fynd på smyckesrean =) 70% rabatt, det ni....passa på att fynda!

   
 

När jag hade slutat jobba så kom Magnus och hämtade mig så åkte vi hem tillsammans. Till middag så lagade jag spaghetti och köttfärssås. Magnus mådde inte så bra idag, han hade jätteont i huvudet, så han fick en migräntablett av mig och tog det lite lugnt. Det blev inte mycket gjort ikväll, vi satte oss i soffan och tittade lite på tv och på filmen "Ensam hemma 1" men då fick även jag tokhuvudvärk, så vid 21.00 så kröp vi till sängs =) Hur skönt som helst.


27 december Mammas födelsedag

Datum: 2010-12-29 Tid: 14:51:25

Idag fyller världens bästa mamma 49 år! Grattis till henne!!! Nästa år vid den här tiden så bär det av till varmare breddgrader för att fira att både mamma och pappa fyller 50 år!
Min mamma är tyvärr fortfarande sjuk men vi bestämde att vi i familjen skulle ses efter att jag och Magnus hade slutat för att fira henne.
Idag hade vi desto mer folk som kom och handlade på rean, fullt ös och superstressigt hela dagen. Jag jobbade mellan 09.55-16.15 och efter det gick jag hem till mamma och pappa. Vid 17.00 kom Magnus och då bjöd de oss på middag. Det blev kött med strips och vitlökssmör, mums vad gott!

Och till efterrätt hader jag varit in och bokat en hallon och marrängtårta som pappa hade hämtat upp. Den mumsade vi i oss framför tv´n, då mamma även fick öppna sina presenter.

Av pappa fick hon en ny kamera och en eltandborste =) Och av oss fick hon filmen "Stekta gröna tomater" (en riktigt mamma och Linda film), Gucciparfym och bodylotion med samma doft, en svart/lila beautybox full av bla shampoo, balsam, hårinpackning, ansiktsmasker, ögonskuggor, läppglans, mm. Tror att hon blev riktigt glad och uppskattade verkligen sina presenter. Det är ju så roligt att köpa presenter och julklappar tycker jag =)



Jobba på Annadagen

Datum: 2010-12-29 Tid: 14:41:18

Tyvärr så är det ju så för alla som jobbar inom handel, då innebär det att man får jobba på annandagen. Göra i ordning för julrean som börjar. Så alla på Åhlens började jobba kl 07.00 i morse. Gissa om det avr tungt att kliva upp i morse och inte gjorde det saken lättare när det var värsta ovädret ute. Det var storm och en massa nysnö hade kommit, så när jag tog bilen i morse till jobbet så fick jag smyga fram. Köra i 50/60 hela vägen för att överhuvudtaget kunna se någonting. Tur att jag åkte i bra tid så att jag hann komma fram i tid.

Idag blir det nog inte mycket folk, det är nog ingen som kommer att ge sig ut i detta oväder. Och som sagt, det var ju inte våran bästa dag idag. Det var ganska lugnt så vi hann ju i allafall nästan plocka upp allting som skulle reas ut. Och så kom det självklart några shoppinggalna människor och gjorde sina fynd. Hade jag varit ledig idag så hade jag aldrig gett mig ut, då hade jag legat på soffan hela dagen och kollat film.

Efter min skäckupplevelse till körning i morse så ringde jag snällt till min älskling och bad honom ta sig ner till Bollnäs så att han kunde göra mig sällskap i bilen hem. Och snäll och bäst som han är lyckades han få tag på Helena och Kris som han fick lifta med.

Efter att jag slutat jobba så åkte vi och handlade lite på kvantum innan vi åkte hem och lagade mat. Det fick bli kyckling med grekisk gratäng =)
Resten av kvällen blev vi liggande i soffan och tittade på film. Idag såg vi "The Karate kid".



Om filmen:
Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.

Så tyckte jag:
Mysig film som påminner så klart om de gamla Karate kid filmerna. Lille Smith är riktigt söt och cool och kommer nog att bli lik sin far när han blir stor.

+++


25 december JULDAGEN

Datum: 2010-12-29 Tid: 14:27:56

Skönt att få sova ut idag, efter att ha ätit frukost så kröp vi ner i soffan och tittade på en film.
Vi såg filmen "The Town" med bla Ben Affleck.
Tanken var att vi skulle ha varit hos mor och far ikväll och firat jul med fabror Niklas och hans familj. Men mamma var riktigt hängig och dålig idag så vi bestämde oss för att ha middagen hemma hos oss. Så vi bjöd in till julbrunch, men det dög inte till familjen Larsson/Heed. Så då tyckte vi att de kunde stå för middagen i stället. Och så fick det bli.



Om filmen:
En tjuv planerar sitt nästa jobb, men brottas även med känslorna han har för en bankdirektör med koppling till en tidigare stöt. Samtidigt har han en FBI-agent i hälarna som jagar honom och hans gäng.

Så tyckte vi:
En bra och spännande thriller med många bra skådisar.

++++

Vid fyratiden åkte vi först hem till mamma som låg hemma och var sjuk med lite julmat, lite julbak och gottis. Sedan hem till farbror Niklas och hans familj. De bjöd på tacos/kycklingfajitas, inte särskillt juligt men helt ok. Tur var att jag och Magnus tidigare under dagen ätit lite julbrunch för oss själva, mums vad gott.
Jag tog med mig en pepparkakskladdkaka som efterrätt som jag serverade tillsammans med glöggrädde, mmm så gott! Det verkade även de andra tycka =)
Barnen fick öppna alla deras julklappar och de verkade mycket nöjda och glada. Jag och Magnus fick foton i svart/vitt insatt i vita ramar av dem i julklapp.

Åkte hem till klockan 20.00 och då tittade vi på ännu en film. Det var riktigt skönt att få lite lugn och ro, egen tid tillsammans med älsklingen nu när man har jobbat så mycket. Nästa film vi såg heter "Rabbit hole".

Om filmen:
Ett lyckligt pars liv förändras drastiskt när deras unga son dör i en olycka.

Så tyckte vi:
Trodde verkligen att detta kunde vara något....men vilken besvikelse. Väldigt lång och seg men med riktigt bra skådespelare. Konstigt slut osv....?????

++

Dags att sussa imorgon ska jag nämligen börja jobba kl 07.00 på annandagen!!!

 


24 december JULAFTON

Datum: 2010-12-29 Tid: 13:21:17

Idag är det äntligen julafton, som jag har längtat. Vaknade vid 09.00 och då klev vi upp och åt lite julgröt till frukost innan vi fick besök av mormor och Harald. De kom förbi för att se hur vi hade fått det och lämnade några julklappar. När de hade åkt så började jag och Magnus att fixa. Vi rullade och stekte köttbullar, jag bakade en saftig saffranskaka och gjorde kvällens efterrätt, en saffranspannacotta. Sedan var det dags att duka och göra fint innan det var dags att göra sig i ordning innan mamma, pappa och farbror Patrik skulle komma.







Den goda och underbart snygga saffranskakan....

 

En krämig och härligt saffransgul pannacotta bjöds det på till efterrätt....

 

Vi bjöd även på en hel del annat smått och gott.......





Tanken var att vi skulle äta vid 16.00, men alla var så hungriga så vi högg in på julbordet redan vid 15.30.
Och det fanns en massa gott att erbjuda =) Som vanligt så äter man alldeles för fort och blir tok för mätt på en gång. Så vi fick vänta med desserten och allt annat gott till kvällen.
Julafton var en mycket fridfull, lugn, skön och mysig med världens bästa och underbara familj. Älskar er så!
Satte oss sedan nere i vardagsrummet där jag tänt en massa ljus och gjort mysigt...där hade vi julklappsutdelning och bara myste resten av kvällen.
När mamma och pappa hade åkt hem så bäddade jag och älsklingen ner oss i soffan och tittade på film innan det var dags att sova.

Jag fick en massa fina och bra julklappar av både älsklingen, mamma, pappa och farbror Patrik, bla en massa böcker (Ett litet snedsprång av Denise Rudberg, kokboken "Halv åtta hos mig", "A piece of cake" av Leila Lindholm" och en "Muffinsreceptbok"), pengar, eltandborste, parfym, strumpor, en massa saker till hemmet, bla en ny kökskniv, en äggkokare, en vattenkokare, bodybutter, skönhetsatriklar mm.



Av mig fick Magnus en Adrian hammond kofta, täckbyxor som han kan ha när han skottar, deo från pacco Robaine 1 million, mysiga innetofflor, glas mm.

 


23 december

Datum: 2010-12-29 Tid: 12:35:02

1 dag kvar till julafton =) Jag blir som ett barn på julafton, jag älskar julen och allt som har med den att göra. Idag började jag jobba kl 11-19 och idag kommer vi att få det svettigt på jobbet.
Pappa och Magnus kom förbi på jobbet idag, de skulle handla lite klappar =)

När jag slutade jobba idag så fick jag åka med Margit och hennes man Allan hem. Och gissa om jag hade med mig saker hem, en massa julklappar som jag haft kvar på jobbet, allt till jukdukningen mm, bla en ny lång duk (el rättare sagt en bit tyg som ska bli en duk). När jag kom hem så var mamma och pappa där, de hade satt upp fönsterbrädor (äntligen) i sovrummet och köket. Så idag fick jag sätta upp mina vackra julprylar, julstjärnor mm. Mamma var inte så pigg, hon och Snuttan (som fick flytta hem idag) låg på soffan och myste. Mamma hade städad och gjort fint i hela huset inför morgondagen. Jag gjorde i ordning lite tacos som vi käkade innan de var dags för dem att åka.



Här hemma är allting så vitt och svart så det fick bli lila julstjärnor och breved ser min nyinköpta silverren =)

Jag gjorde även ordning ett fat med lite gott till julen, geisha, rollo och toblerone.


22 december

Datum: 2010-12-29 Tid: 12:24:57

Jobbade mellan 09.55-18.15 och idag har vi verkligen haft fullt upp på jobbet, sjukt långa köer hela dagen. Så vi har knappt hunnit med något annat än att stå i kassan och sälja, ta betalt och packa ner i påsar, skicka med kartonger mm. Men dagen har verkligen sprungit i väg.....I like! Shit vilken hysteri det är vid jul och vad folk handlar, sjukt galet vad pengar folk lägger ut på julklappar. Det är som är tråkigt med julen är att man lägger ner så mycet tid opch pengar på allting för julafton och vips så är den över =( Jag som älskar julen skulle kunna ha jul lite oftare, älskar att pynta, köpa julklappar, slå in paket, baka och laga mat mm.

När jag kom hem ikväll så slog jag in alla julklappar, skönt att ha det klart. Och vi som inte skulle köpa några klappar nästan och ändå blev det fullt under granen. Man skulle nästan kunna tro att det bor barn här ;)




21 december

Datum: 2010-12-29 Tid: 12:19:26

Sovmorgon idag tillsammans med älsklingen....Hur skönt som helst. Magnus är ledig och jag börjar jobba kl 13.00.
När vi hade gjort oss i ordning så åkte vi ner till stan för att kika lite. Passade på att luncha tillsammans innan det var dags för mig att jobba. Det fick bli kina idag, helt ok. Vi hade en riktigt myspys förmiddag tillsammans. Och sen väntade en lång arbetsdag för mig, vi hade nämligen öppet till 21.00 idag.

Imorgon börjar våran julpyntsrea, så jag passade på att lägga undan lite smått och gott tills dess. Vi har nämligen 50% på allt som har med julen att göra =) Hittade även lite saker till mamma och pappa som har rött hemma hos sig i jul, bla några fina röda ljus och en ny julstjärna. Själv så hittade jag en läcker silverglittrig ren som jag tänkt att ha i köksfönstret.

Fick åka med min kollega Marigt (som jag tydligen är släkt med på farfars sida) och hennes man hem ikväll. Tycker verkligen att det ska bli så tråkigt att Margit ska sluta hos oss. Jag tycker verkligen jättemycket om henne, hon är så rar och snäll. Påminner lite om min älskade farmor som inte finns längre.


20 december

Datum: 2010-12-29 Tid: 12:12:02

Idag skulle jag egentligen vara ledig men eftersom min kollega skulle operar sig idag så fick jag hoppa på hennes schema vilket innebär att jag jobbar idag också. Men jag ska inte klaga, jag har bett chefen om att få fler timmar så det är ju bara bra, det ger ju även mer cash och det är ju ännu bättre =)
Jobbar mellan 09.55-18.45 och när jag slutade så åkte jag och Magnus till affären med en lång lista på vad vi skulle köpa till julbordet och för all bakning. Det fick bli pizza till middag idag då vi har en massa att göra här hemma.

Vi hjälptes åt att baka, så vi hann med att baka bröd (kavring), göra pepparkaksmuffins med lingon, rockyroads godis och en pepparkakskladdkaka....det luktar så gott här hemma just nu. Längtar till julafton då jag ska få sätta tänderna i alla godsaker, mums!

  


19 december

Datum: 2010-12-29 Tid: 11:56:19

Idag var det dags att jobba igen, fick skjuts av älsklingen både dit och hem. Jobbade själv inne på skönhet idag, och det gick riktigt bra, jag klarade vårat mål =)
När jag hade jobbat klart så hämtade älsklingen mig och vi åkte och handlade. När vi kom hem så hade mor och far varit hos oss hela dagen och fixat, hjälpt oss med en massa. Lugna ner deras hysteriska, stressade dotter lite ;)
Jag har världens snällaste och bästa föräldrar.

När de pkte så kom Niklas, Anna-lena och tjejerna (småkusinerna) och hälsade på. Niklas skulle hjälpa oss med att lägga matta på trappstegen (svart). Och som tack så bjöd vi dem på middag. De fick grekisk potatisgratäng med kycklingfilé, sås och sallad. När vi hade ätit så gick barnen ut och lekte medans jag bakade.
Jag hann baka både lussebullar och snickerskaka =) Så nu är en del av allting fixat...Duktiga jag!


18 december

Datum: 2010-12-29 Tid: 11:48:56

Idag jobbade jag mellan 11-15 och det var så där med folk, trodde att det skulle vara mer nu när det är så nära jul. Men i för sig så har folk inte fått sin lön än....så jag vet vad jag har att vänta mig den 22-23/12, fullt ös!

När jag hade slutat så åkte jag och Magnus och köpte en gran och lite smått och gott att ha i den. plus lite annat som har med julen att göra.

När vi kom hem så bröt jag ihop och kände mig allmänt ledsen, trött och stressad av allting som händer i våra liv just nu. Jag jobbar och jobbar, något som jag direkt inte varit van vid (en rejäl omställning för en brat som mig), stressar på både jobbet och hemma där det är en hel del kvar att göra. Vet inte hur jag ska hinna med allt inför julafton som vi för första gången ska fira hemma hos oss i vårat nya hus. Och jag vill att det ska bli perfekt! Jag ska hinna laga mat, handla, köpa klart alla klappar, baka en massa, städa och fixa....Så just nu är det kaos i mitt huvud. Magnus fick mig att lugna ner mig under kvällen och vi hjälptes åt att klä vår fina nya gran. Efteråt så bänkade vi oss framför tv´n och bara myste och brydde oss om varandra, vilket kändes väldigt välbehövligt efter mitt utbrott.



Avslutade kvällen med varsin knäckebrödsmacka med julskinka och senap, mums!



Älskar dig världens bästa pojkvän!


1 vecka kvar till julafton

Datum: 2010-12-17 Tid: 07:51:38

Då var det redan fredag, shit vad dagarna går fort. Nu är det 1 vecka kvar till julafton!

Har sovit skit i natt....somnade och sov som bäst vid 04.00 fram till kl 07.00 när Magnus åkte till jobbet. Då var det bara att kliva upp, jag kunde ändå inte somna om. Jag känner mig lite stressad, mycket att tänka på nu, alla klappar som ska inhandlas, julbak, klä granen, göra klart hemma, julmat mm. Jag älskar verkligen julen och eftersom vi ska fira den första gången hemma hos oss, i vårat nya hus så vill jag att det ska bli perfekt.

Nu ska jag gå och äta frukost och göra mig i ordning, för kl 09.40 kommer Helena och hämtar mig så ska vi åka ner på stan. Shoppa lite klappar och käka lunch innan jag börjar jobba kl 12.15.
Idag har jag en soft dag igen, jobbar bara 4 tim och när jag har slutat ska jag hem till mamma och pappa. Jag ska fixa smink och hår på mamma som ska på julbord ikväll.


Klubbkväll på jobbet

Datum: 2010-12-17 Tid: 07:45:38

Torsdag så var Magnus ledig och hade en massa saker inbokade på förmiddagen (bla ombesiktning på bilen och en arbetsintervju). Så jag passade på att åka ner till stan med honom då jag inte är något större  fan av att åka buss eller tåg. Jag hade möte hos banken vid 11.30 och när jag var klar där så möttes jag och älsklingen upp och käkade lite lunch på Roy´s.
Mannen som jobbar, kanske t.o.m äger stället är ju så trevlig och snäll, jag får alltid komplimanger av honom, tex att jag är söt, mm. Och även igår, igår sa han att jag alltid var så glad, trevlig och gick runt med ett leende på läpparna =) Alltid roligt att höra, så då blev min dag lite roligare =)

Hade planerat att hinna köpa lite julklappar innan jag började vid 12.45 men det fick jag hoppa.
Idag ska vi på Åhlens ha julklappskväll för alla klubbmedlemmar så ikväll jobbar jag till 21.00. Vi trodde att det skulle bli jättemycket folk, men det var så där hela kvällen...det som var positivt med det var ju att vi även hann handla ;)

Jag köpte 8 st martiniglas/coctailglas som jag ska servera dessert i på nyår, en gryta/kastrull 4l, servettringar till jul, lite nya ljus, en julklapp till mamma mm....Gissa om Magnus blev glad när han hämtade mig efter jobbet och jag kom ut med två överfulla stora shoppingkassar? ;) NOT!

När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, kröp ner i sängen redan vid 22.00. Men jag hade verkligen jättesvårt att somna. 


Nytt från E.M.D

Datum: 2010-12-15 Tid: 13:33:08

Jag älskar verkligen Narniafilmerna och blev nu superglad när jag såg att det är grabbarna från E.M.D som har gjort en video för lanseringen av den senaste Narniafilmen. Låten heter "There´s a place for us" och den är så bra.
Lyssna och njut.....


Me and my microphone

Datum: 2010-12-15 Tid: 13:23:19

För er som är ett lika stort fan av Septembers version av Petters låt microfonkåt så kan jag nu meddela att den även finns i en engelsk version och finns att lyssna på http://www.recordoftheday.com/record-of-the-day/track.php?trackID=5878

Me and my microphone heter den.

 

Här är även hennes nya låt....som är hur grym som helst!


Sean Banan önskar en Gott Nytt Jul

Datum: 2010-12-15 Tid: 12:15:00

Bjuder på en skön julhälsning från Sean Banan - Gott Nytt Jul.



Ledig idag

Datum: 2010-12-15 Tid: 12:09:13

Idag är det onsdag och jag är ledig, så himla skönt då jag har massor att göra. Hela förmiddagen har jag suttit i telefon och ring och ordnat en massa saker. Man blir rätt trött i huvudet av det, sitta framför datorn och i telefonen hela tiden. Så nu är det dags att göra lite annan nytta, stoppa lite energi i kroppen så att jag orkar måla och städa.

Ikväll blir det nog rätt lugnt, sitta i soffan och mysa med älsklingen framför en handbollsmatch. Ladda batterierna för morgondagen som kommer att bli lång. Först ska jag på möte med banken, sedan ska vi besikta bilen och kl 12.45 börjar jag att jobba och eftersom det är klubbkväll imorgon så kommer jag att jobba sent, till kl 21.00.

Handlar du för 300:- imorgon kväll mellan 19-21 så får du en värdecheck på 50:- tillbaka och handlar du för 600:- så får du en på 100:-, bra va?

Funderar på om jag ska lägga ut lite bilder på hur vi har fått det i huset lite senare idag/ikväll.


Ett välbehövligt frisörbesök

Datum: 2010-12-15 Tid: 12:04:07

Igår hade jag en riktigt soft dag. Började jobba kl 11.30 och eftersom Magnus var ledig så tog jag bilen. Ute är det 21 minus idag....så j*vla kallt, jag mår så dåligt när det är så här kallt. Skönt att man kanske slipper det vid den här tiden nästa år =)

När jag slutade vid 15.30 så sprang jag till salong Donna där jag hade tid kl 15.30. Men när jag kom dit så hade det blivit något strul, dubbelbokning osv. Men som tur var så lyckades Sussi lösa det ändå, medans jag satt med färg i håret så klippte hon den andra kunden. Så vi blev båda mycket nöjda och glada. Färgen blev jag som vanligt mycket nöjd med. Fnaskranden är äntligen borta!!!! Skönt att ha detta avklarat innan jul/nyår då man vill vara snygg =)

Pratade även med ägaren Ivan som hade en hel del på gång i framtiden och frågade om jag var intresserad av ett ev samarbet. Och det tackar man ju inte nej till =) Han behöver hjälp med make up i både reklamsammanhang, visningar och till brud/bal mm. Toppen tycker jag! Allting löser sig verkligen för mig nu, känner mig så lycklig och glad. Nu har jag bara vikten kvar att kämpa med och det tänker jag ta tag i efter jul/nyår. Har ju även fått en högre dos levaxin som kanske kommer att göra sitt också, hoppas jag.

Jag ska även skickas på en 2 dagars utbildning för Kannebo i jan. Bo på hotell i 2 nätter och få lära mig allting om Kannebos smink och hudvård. Känns jättespännande och lärorikt så det ser jag verkligen fram emot =)

När jag var klar hos frissan gick jag hem till mamma och pappa och hämtade bilen som jag ställt där. Stannade på kvantum och köpte med en varsin sallad hem till mig och Magnus. När jag kom hem så var pappa och Stefan där och la den sista biten av golvet och listerna i vardagsrummet, så snyggt det blev. Vid 23.00 tiden var det sovdags, Magnus ska ju upp och jobba. Själv så är jag ledig imorgon (ända dagen innan jul).


Måndag igen

Datum: 2010-12-13 Tid: 21:49:28

Då var mina två dagar ledighet slut och det var måndag igen och dags att jobba igen. Men jag har en riktigt mjukstart på veckan. Idag började jag inte för än klockan 12.30 =) riktigt soft! Min snälla pappa kom och hämtade mig då jag inte var så sugen att åka buss eller tåg eftersom Magnus tog bilen tidigt i morse. Tack pappa!

Halvdåligt med folk idag, kanske kan bero på att folk har slut på pengar. Synd om dem, själv så får man lön på onsdag!!!! Yipppiiii!!!!!! Vi på Åhlens får lön den 15 varje månad, känns rätt bra.

Vid 16.00 när jag slutade idag så kom älsklingen och mötte mig. Vi gick in på mitt jobb och köpte en kastrull  och lite annat som saknades här hemma. Vi stannade även till på Rusta och köpte lite smått och gått.
Idag fick det bli snabbmat.....så vi köpte hem pizza som vi njöt av vid vårat nya köksbord. Senare på kvällen kom mamma och pappa och hjälptes oss med lite allt möjligt. Vid 19.30 tittade jag på "Halv åtta hos mig" och vid 20.00 så var det "Ung och bortskämd".


Har shoppat en massa idag igen

Datum: 2010-12-13 Tid: 21:32:28

Idag hade vi bestämt oss för att inte ställa någon klocka, utan sova tills vi vaknade. Och bada var nog så trötta och sluta, för vi sov ända till 10.00 och det var inte igår. Vi sover i för sig riktigt skönt i våran säng, man blir helt klubbad....Älska Carpe Diem!

Idag ska vi åka och shoppa igen, köpa lite saker som vi behöver och det slutade med att hela bilen var överfull. Precis som det ska vara......Det blev en hel del på Åhlens, bla en snygg glasskål, nya salladsbestick mm. Vi kom även hem med 2 st svarta fönsterlampor, en tvättställning, matlådor i plast, en svart tavellist, grytunderlägg, tallriksunderlägg, en vit kappa till lilla fönstret i köket, lite mer julprylar, toalettartiklar mm.
Mamma bjöd oss på lunch på "Lilla K", vi åt alla en varsin smörgås....Jag åt en räkmacka =) mums...och som avslutning tog vi alla en liten citron/marängkaka, mums!

Ikväll ska vi bjuda mamma och pappa på middag för de kommer hit och ska hjälpa oss i vanlig ordning. Mamma och jag har satt upp vita gardiner i köket, det blev såååå bra...lite loungestuk på det hela....Me like! ;) Pappa började röja ut det kommande kontoret och Magnus skruvade möbler och fixade. Till middag blev det fläskfilé med ugnsgrönsaker (majskolvar, morötter och potatis), chilibea, sallad och mumsigt bröd....så gott! Det var ritkigt härligt att få laga mat igen...jag har varit så bortskämd nu i 2.5 månad, det är inte många gånger som jag har lagat mat, för det har mamma eller pappa gjort =) Så nu är det dags att bjuda igen =)


Mera shopping och mera skruva möbler

Datum: 2010-12-13 Tid: 21:22:08

Upp och hoppa kl 07.45 en lördag känns ju så där när man är ledig, men, men. Plockade upp pappa vid 09.00 och sedan släpvagnen och så bar det av till Gävle.

 Första stoppet blev Ikea där det redan var fullproppat på parkeringen. Vi var tvungna att lämna tillbaka lite saker och så blev det lite smått och gott inhandlat där. Bla 2 st vita Malm byråer, en vit 160 cm lång spegel (att ha över byråerna), en svart ryamatta till vardagsrummet....and that´s it! Nästa stopp var på Lindholmsmöbler (Svenska hem) där vi hämtade vårat nya köksbord och våra nya köksstolar =) Äntligen.....!!!!!

Åkte raka vägen hem och började plocka in alla saker som vi hade shoppat och så började vi montera alla saker. Ojojojoj vad jag är nöjd, köket är bara såååå snyggt och möblerna lika så.

Senare på kvällen fick vi besök av mamma och pappa som kom och hjälpte oss med allting. Och till middag så bjöd jag på varma mackor. De hade med sig en mycket behövlig och fin present till oss, flera matkassar fulla med mat för att fylla både kyl och skafferi =) Tack världens bästa mamma och pappa! Ni är bäst! Älskar er!


Inflyttning och Idolfinal

Datum: 2010-12-13 Tid: 21:13:26

Fredag....Idag flyttar vi in i huset på riktigt! Det känns hur bra som helst, spännande! Efter att jag och Magnus hade slutat jobba så blev det tacos hemma hos mor och far innan det var dags för oss att åka "Hem". Vi stannade på affären på vägen hem och köpte med oss lite smått och gott till kvällen. Ikväll är det ju Idolfinal!!! Tror att det är Jay som kommer att ta hem detta.

Blev lite besviken på Jay´s första framträdande, började då känna mig orolig över att kanske Minnah skulle vinna. Men efter att Jay kört "Like a prayer" så kändes det säkert igen. Sen kom vinnarlåten, balladen där jag tyckte att det var 50/50.....hmmm, hur ska det gå?! Kändes som att vinnarlåten egentligen passade Minnah bättre, men Jay gjorde den också väldigt bra. Läste på nätet att rösterna låg nästan på 70% Jay och 30% Minnah....Och så blev det också, Jay är årets Idol 2010!!!!!!



Jay´s singelomslag till vinnarlåten "Dreaming people".



Imorgon lördag är jag ledig...det är jag så värd och det ska bli riktigt skönt. Men tyvärr får jag ingen sovmorgon för kl 09.00 ska vi hämta släpvagnen som vi har hyrt för att kunna frakta våra köksmöbler mm.


Ny taklampa

Datum: 2010-12-10 Tid: 10:43:33
Magnus var i väg och köpter oss en snygg taklampa till vardagsrummet igår, det blev en "nystanlampa". Ger mysig och snygg belysning. Spännande och se när den är på plats ;)


Nya barstolar

Datum: 2010-12-10 Tid: 10:40:52
Igår beställde vi barstolar till våran köksö i köket, dessa i vitt blev det. Trendiga och stilrena, precis som vi vill ha det.



Barnvakt åt kussarna

Datum: 2010-12-10 Tid: 10:32:33
I tisdags var det rätt halvsegt på jobbet, vet inte om alla har slut på pengar eller om de inte vill ge sig ut i kylan?! Men det fanns ändå en hel del saker att göra så dagen var snabbt avklarad.

När jag kom hem så käkade jag lite middag innan det var dags att åka och hämta kusin Bella på handbollsträningen. Sedan till dagmamman och hämta minstingen Elin, för att sedan åka hem till Dönje och kolla på film och mysa. Jag fick välja film, det blev "Ensam hemma 2" och när den var slut och alla barnen hade fått flätor i håret och de var nöjda och sov så fortsatte jag att titta på "Ensam hemma 1". De är ju så roliga och bra de gamla filmerna =)

Vid 21 tiden kom Niklas hem och då fick jag åka hem till min älskling. Var superhungrig när jag kom hem så det blev lite kvällsfika och sedan var det sovdags.
Imorgon är jag ledig, det ska bli hur skönt som helst.....


Jobbdags

Datum: 2010-12-06 Tid: 10:49:27
Godmorgon måndag, idag ska jag jobba igen =) Det ska bli roligt, hoppas att det är massar av shoppinggalna människor ute på stan.
När jag slutar vid 19.00 så kommer Magnus och plockar upp mig på jobbet så ska vi åka till huset. Vi måste nämligen skcika tillbaka mattan som vi beställde, det var helt fel färg....Blir så sur när bilderna på nätet inte stämmer med hur den ser ut i verkligheten. Så tillbaka med den lila och så får det bli en svart till köket i stället. Jag är så kräsen när det gäller lila, jag gillar inte plommonlila utan vill ha en stark lila färg som passar med tapeten i vardagsrummet, kuddarna i soffan mm. Sen får det nog inte bli så mycket mer än kanske lite softa framför tv´n innan det är dags att sova igen.

See ya!

Adventmys framför en bra film

Datum: 2010-12-06 Tid: 10:45:07
Igår jobbade jag ensam inne på skönhet på Åhlens och det gick hur bra som helst. Ibland blev det för mycket folk och lite kaos men då fick jag lite hjälp av en kollega i kassan. Jag sålde över budget ensam igår =) Är så glad över det....jag sålde även en massa Biotherm produkter, så det luktar bonu från dem ;) Alltid lika trevligt!

När jag kom hem så slappade jag lite i soffan och pratade i telefonen med min vän Fia medans mamma lagade mat. Sen var det middagsdags och eftersom inte Magnus och pappa var färdiga i huset så åt vi före dem....vi var ju så hungriga.
Till kvällen blev det adventmys med hjortronglöss (som smakade skit) och pappas nybakade lussebullar, så goda. Vi tittade även på filmen "Bröderna Karlsson" innan det var dags att sova.



Om filmen:
Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro.

Så tyckte jag:
Kjell Sundvall som har regisserat filmen gör en aldrig besviken. Filmen bjöd på en massa skratt och var riktigt rolig/mysig/charmig. Kan verkligen rekommendera den här filmen.

++++

2:a advent

Datum: 2010-12-05 Tid: 10:53:35

Idag är det söndagen den 5 december, andra advent och 19 dagar kvar till julafton.

Jag sitter här hemma nu och väntar på att klockan ska bli 12.00 då jag ska börja jobba. Idag jobbar jag själv inne på skönhet så vi får väl se hur det går om det blir lika mycket folk som igår. Idag har jag en riktigt soft dag, jag jobbar bara till 16.00, och då blir det adventmys hemma med fsmiljen.

Mamma, pappa och älsklingen är uppe i huset redan och sliter, gör allt för att huset ska bli klart så fort som möjligt så att vi äntligen kan flytta in. Igår kom spishällen och diskhon på plats och idag hoppas jag att köksfläkten kommer på plats samt diskkranen.

Ha en bra och mysig andra advent allihopa!


Julbord med jobbet

Datum: 2010-12-05 Tid: 10:45:00
Började klockan 10.30 idag och redan då var det fullt ös hos oss på Åhlens. Mina timmar som jag jobbade igår bara sprang iväg, jag hade inte en lugn sekund. Och detta är säkert bara början på vad det kommer att bli närmare jul.

När jag hade slutat så hade jag fått ett mess av min vän Anna att hon hade åkt in på BB och att det snart var dags. Så då passade jag på att gå och shoppa lite smått och gott till deras lilla son som kommer komma när som helst. Tänkte att jag skulle skicka det på posten då vi inte kommer att hinna ses något innan jul.

Det fick även följa med två julklappar till min kära mor också. Det är verkligen jobbigt och farligt att jobba på Åhlens, gissa om man gör av med pengar, jag shoppar ju jämt nu för tiden och det trodde jag att skulle bli lugnare nu när jag flyttade hit. Men inget kan tydligen stoppa en shopoholic!!!

Hem och göra sig i ordning för att sedan gå tillbaka till jobbet för att mingla lite med kollegorna innan det var dags för julbord på "Bangården". Det var jätte trevligt, våran chef Madde hade fixat lite glögg och så blev det en massa prat innan vi gick vidare till restaurangen.

Gissa om vi alla blev besviken på julbordet, det var ju nästan ett skämt. Osmaklig inredning, inget julmys allt (förrutom ett par röd/vit rutiga dukar som kändes mer "italiensk style" än jul). Dålig mat, ingenting smakade någonting, jansons frestelse var torr och potatisen var hård, köttbullarna gick inte att äta, ägghalvorna var det en räka på och en stor äcklig klick med majonäs.....Nej fy säger jag bara, gå inte dit och ät julbord.
Tur att vi är ett sånt härligt och glatt gäng så vi hade det trevligt och mysigt ändå. Vid 23.00 så tackade alla och det var dags att gå hem.

Kollade facebook när jag kom hem och där fanns det en bild på Annas lilla prins som äntligen hade kommit, så söt och så lik storasyster Evelina. Grattis till er Anna vännen!

Mycket på jobbet idag i julruschen

Datum: 2010-12-03 Tid: 23:19:22
Idag var det dags att jobba igen, nu är det slut på ledigheten. Nästa gång jag är ledig är på onsdag. Idag har vi haft riktigt mycket att göra på jobbet. Fullt med folk som är ute och shoppar julklappar. Timmarna bara flög iväg och jag hann knappt med alla kunder, det blev inte så mycket försäljning då det var folk i kassan hela dagen, långa köer i mellan åt och en massa som vill ha hjälp att slå in julklappar osv. Slutade jobba vid 17.15 och på vägen hem så ringde jag min vän Fia som fick göra mig sällskap hem till mor och far. Där stog middagen klar på bordet så det var bara att slå sig ner och njuta av en riktigt god måltid.

Efter middagen så åkte jag och Magnus till huset och på vägen så hämtade vi ut lite paket på posten som vi hade beställt. Bla en julklapp till Magnus ;) en massa saker till hemmet, men mattan var helt fel färg (plommonlila och jag ville ha mer stark lila så att den passade med gardiner och tapeten), så den åker tillbaka och byts ut till en svart som vi kan ha i köket i stället. Så får det även bli en svart till vardagsrummet, men den får vi köpa någon annan stans.

När vi kom hem så var det dags för Idol =) Jay var lika grym som alltid, rös när han sjöng Metallicas låt "Enter Sandman", sen blev jag mycket imponerad av hur han sjöng Elvis "In the ghetto". Så nöjd och glad över att han gick till final, fast det visste väl redan att han skulle göra. Han kommer att vinna Idol 2010!

Har nyss tagit en dusch och nu är det dags att sova....Godnatt allihopa!

En massa shopping till hemmet

Datum: 2010-12-03 Tid: 21:23:45
Vaknade första gången vid 07.00 av att de håller på att spränger och bygger utanför oss. Det ska bli bostadsrätter mitt emot våran lägenhet. Så all den fina "skogen", grönområdet som var där är nu borta =( Tråkigt....

Vid 10.00 så infann vi oss i Skärholmens C för att leta något till mig att ha på mig på lördagens julbord, men jag hittade verkligen ingenting! Så tråkigt! Men däremot så blev det lite saker till hemmet, ner till våran gillestuga som går i svart/vitt/ceriserosa....så det blev ceriserosa sammetskuddöverdrag, en ceriserosa vas mm.



Nästa stopp blev "Stalands möbler - Svenska hem", affären som jag älskar, där blev det lite saker från "Cult" (också ett favvo märke), det blir silver diskmedelspump till köket, samt en lila löpare till köksbordet.

Sedan var det dags för lunch och då fick det bli thaimat från Heron City, stekta nudlar med kyckling och grönsaker samt biff med bambuskott och champinjoner, mums =) Gissa om jag har saknat thaimaten där ifrån. Men nu kanske jag kommer att uppskatta den ännu mera då det inte kommer att bli lika ofta ;)

Vi tog också en sväng på Ikea där vi behövde 2 st Billy bokhyllor i vitt samt möbker till hallen. Det blir vita möbler till våran fondvägg som går i svart/grått i hallen, till skohyllan så ska jag sy en sittdyna där man kan sitta när man ska ta på sig skorna mm ;) hoppas att det kommer att bli så bra som jag har tänkt mig.

Sedan bar det av till Uppsala och till Bauhause där vi köpte svart matta som vi ska limma på våra vitmålade trappa. Skönt att gå på och så kanske man slipper lite av knarret från den också ;) Vi köpte även nya fönsterbrädor till sovrummet och en kökskran (Magnus lyckades övertala mig att byta från den jag ville ha till den han ville ha...ok tänkte jag med tanke på att jag valt det mesta till huset, så någon gång får väl även jag vika mig) hihi.....

Vi stannade även till på Chilli, den underbara inredningsaffären som har sååå mycket snyggt. Där var tanken att vi skulle köpa både sovrumslampa och barstolar, men ingenting fanns....tur att butiken även finns i Barkarby och i Skövde (och där fanns i allafall lampan). Där emot så hittade vi snygga väggspots som vi ska ha ovanför våra sängbord som nattbordslampa i svart och krom, mycket snygga....det kommer att bli så bra. Hittade så mycket mer där inne....bla en svart divan i sammet som vi har tittat på förr samt vita satsbord som vi fortfarande funderar på. Köpa eller inte, det är frågan =)


Så det blev en hel del shoppat på våran tripp....och hade inte Magnus varit med och sagt stopp så hade jag kunnat shoppat såååå mycket mera =) Jag är ju princess of shopping!

Klockan 20.30 så rullade vi in till huset och lämnade av allting som vi hade köpt sedan blev det raka spåret hem till mor och far som hade gjort i ordning fika.


Hemma i Sthlm igen

Datum: 2010-12-03 Tid: 20:48:53
I onsdag efter att Magnus hade slutat jobba så gav vi oss ut på den halkiga vägen från Bollnäs ner till storstan. Tur att jag har en grym bilförare till pojkvän, så slipper jag köra. Vi kom fram till våran lya i Sthlm vid 20.00 då plockade vi ner lite mer prylar sedan blev det mest mys och en massa snack i soffan. Försökte somna i bra tid för att komma upp i tid på torsdagen för att hinna med så mycket som möjligt på torsdagen innan vi åker norröver igen.


Det blev dem här i stället

Datum: 2010-12-03 Tid: 20:36:56

Det blev inte stolarna som jag skrev om sist, de var alldeles för låga och små till vårat pampiga köksbord. Så i stället blev det dessa svarta skinnstolar med snurrfunktion och snygg trumpetfot, som blev klockarena tillsammans med bordet och resten av all inredning.

Hoppas att dessa hinner komma till nästa helg då vi hade tänkt att hämta vårat köksbord som har kommit.


Julkalendern börjar idag

Datum: 2010-12-01 Tid: 14:32:42
Idag är det redan den 1 december och det innebär att idag började årets julkalender att sändas.
Jag kommer ihåg när jag var liten, vad jag såg fram emot att få öppna varje lucka varje dag fram till jul och titta på julkalendern på svt.

Förstår inte hur dålig julkalendern har blivit de senaste åren....Det var så mycket bättre förr!

Här är mina favoriter!

1. Sunes Jul 1991


2. Trolltider 1979

3. Tomtemaskinen 1993

Vilka eller vilken är din favorit julkalender?

Shoppat lite igen då

Datum: 2010-12-01 Tid: 13:11:16

Jag hittade en såååå snygg mysdress som nu är på väg hem till mig. Den är i ceriserosa som är min favvofärg och från märket "Rich bitch", kan det bli mer passande?!

En riktigt Lindamysdress! I like ;)

 

 

 


Nya köksstolar...vilket problem!

Datum: 2010-12-01 Tid: 13:02:05
Vi har länge velat över vad vi ska ha för stolar i köket, till vårat nya köksbord. Nu har vi äntligen hittat ett par som vi båda tycker är snygga, så nu ska vi bara åka och provsitta dem och se om det bli något köp eller inte. Tror att dem kan göra sig rätt bra till vårat nya bord, vad tror ni?



Ledig idag

Datum: 2010-12-01 Tid: 12:59:55
Gissa om det värker i både fot och höft idag...stackars mig! Tur att jag är ledig idag =) Jag har bara några få ärenden att uträtta på stan idag sen får det bli en rätt lugn dag tills Magnus kommer hem från jobbet vid 17.00 för då åker vi till vårat andra hem, i Sthlm. Det ska bli rätt skönt, komma bort lite, vara lite för sig själva, shoppa lite, hämta lite saker från lyan som vi behöver mm.

Nu ska jag sätta mig och skriva en "Att göra lista" inför morgondagen, så vi är så effektiva som möjligt. Samt en "shoppinglista".

Fick ett mess på mobilen idag att mina paket som jag har shoppat via nätet har kommit, bla ett med en massa saker till hemmet + lite kläder och ett paket med en julklapp till Magnus. Spännande!


Klumpiga Linda

Datum: 2010-12-01 Tid: 12:53:39
Idag är Magnus ledig och jag börjar jobba kl 11.00 så vi tog sovmorgon fram till kl 09.00 idag, så skönt och mysigt.
När jag gick och jobbade så åkte pappa och Magnus och hämtade våran efterlängtade köksbänkskiva till diskbänken och köksön. Gissa om jag blev glad när jag hörde att den hade kommit, snart kommer vårat kök vara klart, yippiiii!!!
Sen åkte de även och hämtade vårat hallgolv som kommit till Söderhamn istället för Bollnäs som vi var lovade, snacka om strul, men vem har sagt att det ska vara lätt?

Detta golv ska vi lägga i hela hallen, utom vid entrén där det kommer att vara klinkers.
Passar jättebra ihop med fondväggen i hallen som går i precis samma färg, klockrent blev det.

När jag och mamma kom hem från jobbet strax efter 16.00 så åkte hela familjen upp till huset. Köpte med oss mat som vi åt där för att hinna med så mycket som möjligt.

Bänkskivan på köksön är nu på plats, mörkläggningsgardiner och vanliga gardiner är på plats i sovrummet, shit vad snyggt det blev och vad nöjda vi är. Vi hann även med att sätta upp de nyinköpte lila gardinerna i vardagsrummet, ser superlyxigt och exklusivt ut nu, precis den känslan som vi ville ha. Mamma tyckte att det var lite "lyxhotell känsla" över det hela ;)

En liten olycka!

Måste även berätta vad som hände mig....Jag är ju känd i min familj för att vara lite klumpig, ha dålig motorik mm. Så när mamma och jag höll på med gardinerna i sovrummet så sa hon åt mig: Linda, ska du verkligen stå på den där stolen, du vet ju hur klumpig du är, se nu till att inte ramla.

Och vad tror ni hände när vi var klara? Först åkte stolen i golv och efter kom jag. Och gissa om jag slog mig! Blev så chockad först så då bara skrattade jag...men sen kom smärtan. Så nu har jag nästan brutit foten, stortån, skadat ena knät och fått en stort blåmärke på ena höften. Mamma trodde först att jag skämtade när jag ramlade, eftersom hon tidigare hade sagt åt mig...men så var inte fallet. Både Magnus och pappa kom inspringande och undrade vad det var för dunk som hade hörts. Det var bara lilla jag! =) Oooops! Ajajaj vad ont jag har!


Råkade jobba över.....Oooops!

Datum: 2010-12-01 Tid: 12:39:03
Då var det måndag igen, när man jobbar helg så märker man knappt skillnad på vardag och helg. Förrutom att alla andra är lediga när det är helg (mamma, pappa, Magnus och resten av släkten). Men jag ska inte klaga, jag trivs sååå bra på mitt jobb så det gör inget att jag jobbar helg, det är jag så glad över, man tjänar bättre, det är fler kunder ute och handlar, korta dagar mm.

Idag började jag kl 11.30 och skulle jobba till 17.30, men förvirrad och snurrig som jag är så glömde jag bort det och råkade jobba till 18.00....Måste prata med chefen om det imorgon. Det blir lätt så när man har mycket att göra och när man inte har superduperkoll på sitt schema. Men skit i samma....mig gör det ingenting, jag kan bjuda på det.

När jag kom hem så luktade det saffran och nybakat när jag öppnade dörren.....Mmmmmm I like! Då hade min snälla pappa bakat lussebullar/lussekatter i mängder =) Åh vad jag ska frossa, mmm så gott!




1:a advent

Datum: 2010-12-01 Tid: 12:31:49
Idag är det 1:a Advent och skyltsöndag här i stan. Så det händer lite saker ute på stan och alla butiker har öppet mellan 12-18. Själv så hade jag en riktigt skön sovmorgon i morse, jag började jobba kl 14.00 =) Så innan det åkte jag, Magnus och mamma på en tur och köpte lite gardiner till vardagsrummet och en hel del annat. Och när jag började jobba så gick Magnus och mamma på julskyltning, tydligen missade jag inget speciellt då det var rätt så dåligt.

Vi har haft fukkt upp på jobbet idag, gissa om folk har handlat idag. Vi sålde sååå mycket över budget så nu går det rykten om att vi ska få bonus! =) Alltid lika trevligt och uppskattande! Det var riktigt roligt att jobba, som vanligt så sprang tiden iväg och alla kunder verkade vara på strålande humör.

När vi kom hem så hade mamma lagat middag och gjort julfint hemma och vi tände första adventljuset. Åh vad jag älskar julen, så mysigt och härligt med allt pynt, alla ljus och dofter mm. Längtar tills jag får julpimpa hemma i huset, göra det mysigt och trevligt med adventstjärnor, stakar, prydnader, mm. Snart så =)
Senare på kvällemn efter "Ensam mamma söker" så drack vi glögg och åt lussebullar och pepparkakor =) Mums!


RSS 2.0