Valborg

Datum: 2009-04-30 Tid: 22:17:26
Min dag började med att jag väcktes av att Magnus pussade mig hej då klockan 07.15. Eftersom jag lovat honom igår att även jag skulle kliva upp då fast jag var ledig. Så var det bara att stiga upp ur min sköna, varma säng och hålla mitt löfte. Klockan 08.00 när jag satt och käkade frulle fick jag ett mess: upp och hoppa baby! Så skönt att skriva tillbaka att jag redan var vaken och satt med frullen =) haha...jag kan om jag vill....sen att jag är en kvällsmänniska mer än morgonmänniska det vet väl de flesta som känner mig. Tidiga mornar är inget för mig =)



Efter lite frulle så blev det en lång morgonpromenad på ca 2 timmar och så passade jag på att steka lite i solariumet också. Känner mig så äckligt blek just nu, och då är det så tråkigt att klä sig i färg, känns inte som om jag kan bära upp det på samma sätt. Det får nog bli en tur dit imorgon med, bygga upp lite färg några dagar i sträck är bra, sen räcker det med någon gång ibland. Nu snart kan man ju ligga ute och steka i någon park eller på en strand och det är ju också gött!

När jag kom hem klockan 11.00 så ringde Magnus, då hade han fått slutat för dagen =) Hans plan från början var ju att sitta inne och skriva på något "viktigt" patientfall/skolarbete. Men efter att ha känt på vädret ute och sett solen så ändrade han sig snabbt och sa att han kunde skjuta på det. Han ville gå ut i solen och ta en fika vid Årstaviken.....

Åkte t-bana in till Hornstull och sedan gick vi längst med Tanto mot Skanstull, tittade på alla båtar, alla människor (en hel del stundenter), mm.
 
Åh vad jag saknar min båt eller pappas båt ska jag väl säga, en stor och snygg "Bayliner" som jag gärna låg längst fram på och solade på under somrarna. Medans pappa var chaufför =) Pappa och jag brukade "lyxa" till det ibland på vardagen, åka ut till en lyxrestaurang ute på Fjäderholmarna och käka lunch i solen och njuta av den goda maten och trevliga servicen. Medans alla andra fick jobba och slita......=) haha....




  


Löjromen där är en stor favorit hos mig =) Mmmm

Nog om det =) Cafét som vi tänkte besöka i Årstaviken hade fortfarande stängt, snacka om otur. De öppnar imorgon den 1 maj. Magnus som längtat så efter att sitta där mot solväggen och steka med en kaffe och gotta sig i solen. Men det får bli en annan dag =)
Nu när Magnus har fått sommarjobb här så har vi ju hela sommaren på oss!!! Det bästa!

Vi gick och vi gick och vi gick, efter ca 2.5 timmes lång promenad började vi båda känna att vi måste fylla på med energi. Så ett besök på Medis och glassbaren fick det bli ;)
Jag åt saffran (så klart), vit choklad med crisp och pecanötkola. Och Magnus åt pistage, rom/russin och capuccino.
Snålgubbe som jobbar där i glasskiosken, man får så små glasskulor. Det kostar 35:- för 3 kulor i en bägare.
Vi satte oss ner på en bänk för att njuta av den i solen, men fick tyvärr sällskap av en "slemmig" alkisgubbe, som satte sig brevid oss och tog upp sin "systempåse" som han hade en whiskeyflaska i, som han glatt började tömma i sig, inte nog med det, han började skrika på folk som gick förbi om han fick en cigg osv. Och då reste vi oss och gick. J*vla drägg! De kan väl hålla sig borta från oss......

Åkte hem och tog bilen till Heron City för att köpa med oss deras grymma thai take away =)
Nudlar med kyckling plus kyckling med jordnötssås.
Kände oss väldigt trötta efter våran promenad plus att jag hade sjukt ont i fötterna efter nästan sammanlagt 5 timmars promenad, så det var gott med hämtmat.

Kvällen har varit väldigt lugn, tittat lite på tv, bla "Hitta Hem", så nu vill vi ha en katt till...funderar på att köpa oss en liten dunboll till. En ragdoll/birma skulle vi vilja ha =)



Just nu sitter Magnus med sitt favvo spel "Pes" så då passar jag på att skriva av mig lite ;)

Brud make up

Datum: 2009-04-30 Tid: 20:52:08
Idag tisdag var det dags att jobba igen, det var ju på tiden att det rullar på lite igen. Efter några veckors uppehåll tyvärr....
På lördag så gifter sig nämligen en utav nöjesjournalisterna på tidningen Aftonbladet Nöje sig, och då är det jag som ska sminka henne medans Marre fixar hennes hår. Hon hade tydligen prövat någon annan sminkös och blivit jätte missnöjd, så då rekommenderade Marre mig och sa att hon måste prova mig! Toppen tycker jag!

Åkte in till Marres salong till klockan ett och körde igång. En jätte trevlig tjej, som talade om sina önskemål. Hon ville ha rätt mycket smink, men inte för "dockaktig" med tanke på att de skulle vara utomhus mycket under dagen, gärna bruna toner och markerade ögon, fresh och snygg.


smink
Och när vi var klara och hon såg sig i spegeln så var hon sååå nöjd, mer än nöjd, allt kändes jättebra sa hon. Och Marre höll med, skröt lite om mig, Linda kan man lita på =) Hon är grym, den bästa!

Ja, jag tackar jag!
Är man bra så är man =) fniss......
Kände mig också väldigt nöjd, ska bli roligt på lördag och se helheten, med klänningen, hår, smink osv. Ska också sminka henns tärna.


Britney Spears kommer till Sverige

Datum: 2009-04-30 Tid: 08:31:55
Äntligen så var det dags för "my love Britney" att åter igen ställa sig på scenen i Globen och köra sin show här för oss i Sverige. Den 13 juli kl 19.30 står hon på scenen i ett förhoppningsvis fullsatt Globen. Cirkus är Britneys sjätte skiva och hennes konsert/show kommer också att gå i "cirkusens" tecken, en scen kommer att placeras i mitten som en klassisk ciruksmanege.

Biljetterna släpps måndagen den
11 maj kl: 09.00 och det är endast direkt betalning via internet som gäller. Biljetterna kommer att kosta från 695-4.500:-/st beroende vart du vill sitta. De rosa fältet kostar 4.500:- och sen blir det billigare ju längre ifrån du sitter.
Får väl se vad det blir för en annan, skulle i allafall villa sitta vid det mörkblåa fältet för att se så bra som möjligt och de platserna kostar runt 1.000:-/st.



Sminkjobb för tidningen Chef

Datum: 2009-04-29 Tid: 14:42:37
Måndag morgon då var det Magnus första praktikdag här i Sthlm, spännande! Får hoppas att det här stället och personalen är trevligare och bättre än där han var i Boden i sex hemska veckor, stackarn......
Magnus klev upp 06.30, men eftersom jag inte skulle börja jobba för än kl två så tog jag lite sovmorgon.

Dagens jobb var en plåtning för tidningen Chef, två utav deras kvinnliga anställda skulle plåtas. Vi höll till i en studio på Regeringsgatan. Jag var där strax innan två för att ställa upp alla mina prylar och prata ljus osv med fotografen. En kille som jag aldrig jobbat med tidigare. När kvinnorna dök upp, hade de båda önskemål om att bli vardagssnygga och fixade i håret. Så jag satte igång, och både två kände sig mycket nöjda, och på så sätt så blev de mycket bekväm och avslappnad under själva fotograferingen som de båda var lite nervös inför. Men allt flöt på, så efter två timmar så var vi klara. Det var en kort arbetsadag.......men rolig och trevlig. Hoppas på fler jobb ifrån dem i framtiden.



På väg hem igen så lyckades "klumpiga" jag ramla i rulltrappan, eller egentligen var det väl inte mitt fel. Det var en stressad snubbe som sprang in i mig och min stora sminbag så den ramlade och jag efter. Och inte vände han sig om och sa förlåt utan fortsatte bara springande nerför trappan för att hinna med sitt förbaskade tåg. Två tjejer hjälpte mig upp och frågade hur det gick, tur att vissa bryr sig. Vågade inte titta under strumpbyxorna vad som hade hänt när det var så mycket folk runt omkring, men jag kände att det ömmade och bultade i mitt vänstra knä och i min högra hand.

Snyggt nu har jag ett stort och svullet knä som går i färgerna lila, blått, grönt och gult och inte nog med det, det är ett avtryck av rulltrappan mitt på knät, randigt och taggigt. Svullet är det också....f*n, f*n, inga bara ben än på ett tag då.



Magnus och jag åkte och storhandlade på CityGross, mat till hela veckan. Vi lyckades även få med oss ett par gröna gardiner hem till köket och en snygg turkos/vit pläd/filt till sovrummet. Åh så roligt det är med shopping......

När vi kom hem så lagade jag biffstoganoff med klyftpotatis, så tittade vi lite på tv´n innan det var dags för ännu ett avsnitt av Hell´s Kitchen, det är så spännande nu, endast tre stycken kvar nu, en utav dem fick ju tyvärr avbryta igår pga hjärtfel.


Helgen i Skövde

Datum: 2009-04-29 Tid: 14:22:31
Vägen ner till Skövde gick bra i fredags, synd att vi kom ner så sent. Parkerade utanför Magnus päron kl 20.00. Och då var det matdags så klart =) Magnus mamma och jag åkte till ett thaiställe och köpte med oss lite gott hem till kvällen. Medans Magnus och hans pappa satte igång med bilen (lilljutten), tvätta inför morgondagens polering, däckbyte osv.
Käkade och satt och pratade hela kvällen och tiden rann iväg så det var bara till att gå och lägga sig.

Lördag morgon var Magnus uppe med tuppen, redan kl 07.30 när han e ledig. Han kunde inte sova sa han, kände väl sig lite stressad tror jag. Jag där emot fick sova vidare till 08.45, mycket skönt. Sen blev det frukost och lite piff inför eftermiddagens shoppingtur med Magnus mamma.

Vi började inne i stan, gick i en massa inredningsbutiker, det är ju alltid roligt. Tro det eller ej så har Skövde en del affärer som inte finns i Sthlm. Och där kan man alltid göra några fynd! Den här gången blev det lite tyg och en stor prydnadsvas från Hem & Hobby.
Så nu måste jag verkligen få tag i en symaskin, när jag köpt så mycket tyg. Någon som har en till salu för en bra peng?
Oj vad vi gick i affärer, jag var helt slut runt klockan 16-tiden, 5 timmar på stan, runt på olika gallerior mm. Men trevligt har vi haft och en del fynd blev det också ;)

När vi kom hem så var det lunchdags, stoppa något i magen innan kvällen. Vi skulle nämligen till Stöpen där Micke och & Therese bor. Träffa dem och Thomas & Elina för att grilla och umgås, det var ett tag sen sist, senast vi var och hälsade på var vid nyår. Det blir alldeles för sällan tycker jag......

Vi kom dit runt kl 19.30 och då var det mesta klart, kändes lite dumt att vi inte varit med och hjälpt till. Vi skulle egentligen har varit där redan kl 18.00 men pga en olycklig incident så fick vi tyvärr komma lite senare.
Till middag blev det grillad kycklingfilé med en stor grekisksallad, egen klyftpotatis och morötter i ugnen, bröd, tzatziki och BBQ sås. Åh så gott, älskar våren/sommaren när man äntligen kan vara ute och grilla.
Till efterrätt hade de gjort en mycket god äppelkaka med vaniljglass och det var ju pricken över iet för en lyckad middag, mycket gott och mycket trevligt sällskap. Önskade att man kunde göra detta lite oftare.=) Tror att jag får tjata upp alla hit till Sthlm. Kan vi alla köpa hus brevid varandra, så kan vi umgås när vi vill och hur ofta vi vill =) Vore ju jättemysigt. Desperate housewives ;)

Som alltid när man har trevligt så rinner tiden iväg, och vips så var klockan tolv och alla började bli trötta och nöjda. Så vi tackade för oss och begav oss hem igen, till sängen för att sussa i några timmar.

Söndag...Ja då var det dags att åka hem till Sthlm igen. Men innan det var vi förbi Patrik & Line i deras underbara hus. Om man inte redan gick i tankarna om att villa köpa hus så kan jag lova efter att ha varit hemma hos dem så blir man ännu mera sugen. De har ju så bra smak, lika som mig och Magnus. De har massor av möbler som både jag och Magnus vill ha, de har som oss (mycket högglans) på sina möbler. Men nu när man bor i en hyresrätt så känns det så där att köpa en massa nya möbler, det mesta hemma är ju ändå inte äldre än ca 2 år. Men drömma sig bort för en liten stund kan man ju alltid göra.
Just nu önskar jag bara att det ska bli klart om min lya ska bli bostadsrätt eller inte så jag vet om jag kan fixa lite här hemma. Göra ett nytt kök, lägga nya golv, mm.
Vi satt ute på deras "nya" terass och fikade och pratade en massa i värmen tills klockan börja dra ihop sig och vi var stressade och behövde åka.


 

Hemresan gick bra, stannade och handlade lite på Kvantum innan vi tog oss en tur ut till Jordbro/Haninge för att se vart det är Magnus ska ha sin praktik i två veckor. Så att han hittar dit på mån, slippa köra fel i Sthlms trafiken.

Väl hemma igen, så lagade vi lite mat (Pasta med pesto, kycklingfilé, soltorkade tomater, ruccola, parmesan, bacon mm). Sedan blev det sängen tidigt och ett avsnitt av Hell´s Kitchen innan det var dags att sova.


Är det något jag är riktigt grym på så är det shopping.....

Datum: 2009-04-23 Tid: 19:08:45


Jag säger bara ojojoj vad jag är bra på att shoppa, in i första butiken, provade en hel del plagg och kom ut med en påse med tre klänningar (en grå, en lila, en aprikos). Vidare till nästa butik, åh så mycket fint, in i provrummet igen och ut kom jag med en stor "jättekasse" fylld med en massa gosaker =) och så hann jag med en tredje butik också, och där kom jag ut med två plagg + ett skärp.
Snacka om lyckad shoppingtur....



Sen dök det ju tyvärr upp något som fick mig att avbryta min härliga shoppingrunda. Det var nämligen så att min mamma och pappa kommit hem från Tyskland och behövde ha sin bilnyckel för att kunna åka upp till Bollnäs igen. Och den hade jag givitvis fått med mig i morse.....F*n, f*n jag som hade så trevligt.
Gled omkring ensam på stan, med i.poden och hög musik i öronen, stora solglasögon och njöt av vårsolen och mina shoppingkassar....så tog det bara sluts så där.
Ibland är det riktigt skönt att gå på stan själv, speciellt när man ska handla mycket och vet på ett ungefär vad man ska ha. Slippa anpassa sig efter någon anna, ha någon annan hängande efter sig osv, det blir så mycket effektivare när man går själv.
Fanns inget att göra, satte mig på tåget hem till Västertorp för att göra mina päron nöjda och glada.



Orkade inte åka in till stan igen, utan bestämde mig för att stanna hemma tills det var dags att åka in och träna.
Ett spinningpass på 1 timme, åh så skönt det var....



Köpte med mig en tonfisksallad till middag med ägg och avokado efter träningen, mums!



Bilder från mig shoppingtur kommer....jag lovar ;)

Nu ska jag duscha och sedan sy lite löshår framför några avsnitt av Top Model.

Kramiz så länge.....



Jag Shopoholic???

Datum: 2009-04-23 Tid: 10:01:28

Min dag: shopping och spinning

Datum: 2009-04-23 Tid: 09:55:52


Ännu en dag ledig, och vad gör man när man är ledig och inte har något jobb fö tillfället? Jo man åker in till stan och shoppar, för att bli lite glad och känna sig lite "extra" lycklig en stund. Jag har tänkt att shoppa jätte mycket, komma hem med en massa snygga påsar med snyggt innehåll.




Skönt att jag har några timmars jobb inbokad nästa vecka, ska jobba på Tidningen "Chef" på måndag och på tisdag har jag en test make up på en brud som ska gifta sig nästa helg.
Förstår inte vad som har hänt, det går verkligen i vågar i mitt jobb. Ibland har man fullt upp och ibland har jag som jag har det nu, ingenting att göra.

Då är det ju tur att det finns annat jag tycker om att göra, träna och shoppa. Det är väl med det jag brukar ägna mina lediga dagar med. Inte fy skam det heller, men jag tjänar ju hellre pengar än att bara bränna alla mina pengar, eller?


Spinning och solarium

Datum: 2009-04-22 Tid: 16:32:08
Jag kan inte förstå vad det är för fel på mitt huvud, efter migränen jag hade i lördags så har jag haft spänningshuvudvärk varje dag. Känner mig spänd i hela huvudet och ner som ett band över ögon och näsa, asjobbigt att inte känna sig riktigt hundra.
Mådde bra när jag var och tränade spinning idag vid lunchtid, men nu är det illa igen, funderar på om jag ska ta en tablett och sedan krypa ner i ett varmt bad, försöka slappna av lite.



Efter spinningen så gick jag och provade ett nytt "Drop In solarie" som ligger ca 3 min från gymet, "Apollo Sol" heter det. Ligger på Långholmsgatan 26. Riktigt bra var det, 24 min för 40:-, fräscht och rent var det där, och det fanns massor av solaium, även dubbla om man vill gå två och sola i samma rum, samt ståsolarium. Kommer att fortsätta att gå dit istället för det i Midsommarkransen i fortsättningen tror jag.



Professional


Sommarklänning hos Asos

Datum: 2009-04-22 Tid: 15:57:59

Hittade en söt klänning idag hos Forever21.com, har lite svårt att välja färg!
Jag tycker om dem båda, men jag kan ju bara köpa en.....eller?
Tror mest på den röda/korall-färgade ;)



Vad tycker ni?

Heidi Klum "In an Instant skin Care"

Datum: 2009-04-21 Tid: 18:11:50


Heidi Klums serie

Fler och flera supermodeller lanserar just nu egna skönhetsserier. Bla svenska modellen Caroline Wineberg har gett ut en kollektion som riktar sig till en yngre målgrupp. Och nu kommer även Heidi Klum med en serie som "föryngrar den äldre". In An Instant Skin Care lovar att synligt reducera ålderstecken som torra fläckar och fina linjer.
Nu väntar vi bara på Kate Moss, Tyra Banks och Mini......

carrow_skonhet

Caroline Winebergs hudvårdsserie

Ögonbrynsexpert

Datum: 2009-04-21 Tid: 18:02:58

Att kändisar har pengar, det vet vi ju alla vid det här laget. Men varför slösa??? Det finns ju så mycket annat i världen att lägga pengarna på, skänk lite till välgörenhet osv.
Läste en artikel om att artister som tex Beyonce, Cameron Diaz och Britney Spears använder sig utav en "ögonsbrynsexpert" Damone Roberts. 125 dollar kostar det att få sina bryn fixad utav "brynexperten Damone", alltså ca 1.000:-.



För att fixa brynen??? Flyg dem hit så kan jag fixa det gratis, eller för 100:-.

Det var han som fixade Beyonces bryn till hennes senaste skivomslag " I am Sasha Fierce".
Och visst är hennes bryns snygga och i fokus på omslaget, men ändå.


Nivea Volume Shine Wonder Full Gloss

Datum: 2009-04-21 Tid: 17:51:31
nivea_volume_shine_wonder_full

Nu kan du få fylliga och plutiga läppar utan dyra injektioner hos läkaren. Och så mycket billigare blir det också ;)
Med Niveas nya volume gloss kan du få sensuella, superglossiga drömläppar.
En unik formulan stimulerar din egen kollagenproduktion och är extra vårdande med Vitamin E och oljor som gör dina läppar mjuka och lena.
Åtta nya gloss i säsongens heta sommarfärger med ljusreflekterande pigment.
Allt från guld till rubinröd med sensuella rosa och kopparskimrande toner.


Tips från en Make Up Artist "Mig själv":

Om du fortfarande har lite vintertorra läppar, så kan jag rekommendera att använda en lättsam peeling före innan du applicerar det nya glosset för ett snyggare resultat.
Har du ingen peeling så går det lika bra med lite salt på en tandborste och gnugga lite försiktigt för att få bort det torra och frasiga på läpparna.

B.U.S "Sevin Nyne"

Datum: 2009-04-21 Tid: 17:42:15


Lindsay Lohan promoviše svoju novu kolekciju proizvoda za samopotamnjivanje Sevine Nyne Tanning Mist

Lindsay Lohan använder sig ofta av BUS (brun utan sol). Och nu lanserar hon en egen serie som har samma namn som henns lyckotal "Sevin Nyne".
Sephora.com finns nu hennes "tanning mix", men from 1 maj kommer den även att säljas i några utav  Sephoras utvalda butiker.
Den är gjord av naturliga ingredienser som gojibär, kokos och chardonnaydruvor, som är mycket bra för huden och innehåller antioxidanter.
En flaska kostar ca 300:-.

Vi får hoppas på att den kommer att komma hit till oss i Serige också =)

Se hela bilden

Söndagsparty med Filip & Fredrik

Datum: 2009-04-21 Tid: 17:30:00


I söndags var det premiär för Filip och Fredriks direktsända underhållningsprogram från Manhattan. Det blev en rätt tuff start på programmet och de lovar att nästa avsnitt kommer att bli bättre. I premiärprogrammet hade de bsök utav bla Jonas Gardell och Marilyn Manson.

Hådrockstjärnan Marilyn Manson var den amerikanska stjärngästen, och det var nära att han inte tänkte närvara i programmet. Filip och Fredrik var beredda på att köra utan honom. Marilyn skulle egentligen vara på plats 3 timmar innan söndning för att känna av vibbarna, men 20 min innnan det var dags så dök han upp. När den amerikanska hårdrocksstjärnan väl anlände till studion var han inte direkt social.

-
Jag presenterade mig för honom och skulle skaka hand när han kom gående mot mig med ett glas i handen, "Go fuck yourself" var det enda han sa, berättar Filip Hammar.
Vad är det i glaset? frågar Filip.
- Det är absint, säger Marilyn.
Din manager sa att du skulle vara vaken och festa hela tiden du är i New York, säger Fredrik. - Jag dricker sprit konstant för att inga bakterier ska kunna leva i min kropp, svarar Manson.



Inte nog med att Manson var uppenbart påverkad mitt under sändningen- innan hårdrocksstjärnan kommit in i studion, får Filip och Fredrik besked i sina hörsnäckor att musikern har sex i sin loge. Det berättade Fredrik och Filip om för tittarna.



Knäckebrödsdansen

Datum: 2009-04-21 Tid: 17:15:48


Var det någon mer än jag som såg "Talang 2009" förra veckan? Då 4 st nakna killar ställde sig inför publiken och dansade med endast knäckebrödsskivor. Det fick t.o.m USA att höjja på ögonbrynen, något liknande förekommer inte i "Talang" i USA el England.

Shit vad det här var roligt, 4 st unga småpojkar som lyckades charma de flesta, t.o.m Bert Karlsson drog på smilbanden.
Själv så höll jag på dö av skratt......rikigt bra tycker jag. Undrr vad de bjuder på nästa gång de är med ;)
spännande.....


Jenna Jameson utan silikonbröst....Vad hände?

Datum: 2009-04-21 Tid: 00:44:51
Jenna Jameson har gått från blond, storbystad porrstjärna till att bli mamma med brunt hår och på köpet har hon plockat ut sina silikonbröst.

Varför nu detta, bara för att man får barn och blir mamma behöver man väl inte sunka till sig?

Då ? och nu Jenna Jameson har gått från storbystad blondin t

Jag kan ju säga att jag gillade henne mer som storbystad blondin ;)
Tror att min pojkvän Magnus håller med, eller? ;)

Jag ska verkligen tänka på detta den dagen då det är dags för mig att ev bli mamma.
Marre min frisörkompis han sa i lördags: Linda du kommer alltid att se ut så här, blond och fixad även när du har passerat 40 sträcket, det är sån du är. Det går inte att ändra på....=)

Glammig i lyxförpackning, live my life in plastic, it´s fantastic!!!
Vi får väl se...det får framtiden utvisa =)

Mischa Barton

Datum: 2009-04-21 Tid: 00:33:50
Mischa Barton för Herbal Essences.


Mischa Barton är ansiktet utåt för Herbal Essences och hyllas för sitt vackra hår.


Mischa Barton för Herbal Essences.

Heidi Klum väntar barn igen.....

Datum: 2009-04-21 Tid: 00:29:11
Seal.Heidi.Klum.pregnant.jpg

Snygga supermodellen Heidi Klum är gravid igen, nu väntar hon sitt fjärde barn. Pappa är sångaren Seal.
Ryktena läckte ut när skisser på hennes couture klänningar hamnade på internet. Där fanns nämligen klänningar med som gick att omvandla för en "växande" mage.
Hennes make Seal bekräftade ryktena under sin konsert i Radio city music hall i New York här om dagen.
Heidi har en dotter sen ett tidigare förhållande med Flavio Briatore, och tillsammans med Seal har hon sönerna Henry och Johan.

Så då hoppas vi på en tjej igen nu då ;) Som kanske kan ta efter mamma....som supermodell!

Måndag.....Promenad i Tanto

Datum: 2009-04-20 Tid: 23:59:01
Sov till 09.00 i morse, behövde det eftersom jag var uppe rätt sent igår. Käkade frulle och gjorde mig i ordning medans mamma var snäll och putsade mina fönster, (lite bortskämd).

Åkte med pappa in till Hornstull, sedan tog mamma och jag en promenad längst med vattnet vid Tanto medans pappa gjorde sina ärenden på stan.
Åh det är ju så mysigt och fint att gå där, och idag var det rktigt varmt och skönt i solen. Mamma älskar ju blommor, buskar, träd, trädgårdar mm så det blev en del stopp efter vägen för att kolla in alla söta små kollonilotter. En sån skulle man ha =) Undrar vad de kostar?


 

 

 

Gick till Skanstull, till Ringens köpcentrum där vi sedan skulle möta upp pappa för lunch. Gick in en snabbis på H&M, fick en ny mascara utav mamma =)
Lunchen tog vi på mitt favvocafé som vanligt, Baresso, nästan så jag börjar bli lite less på deras sallad nu.
Tyvärr så var den inte lika bra idag heller, det var en massa nya folk som jobbade i dag, så det kan ju bero på det.

Pappa och jag åkte sedan och pantade på Kvantum och det blev en del, en massa skit som stått i säckar på balkongen under hela vintern.
Och nu när jag och mamma städat och gjort fint där så måste det ju bort.
Passade även på att handla mat till kvällen.
Tog sedan en tur till Silvana för att köpa någon sak till avloppet på handfatet i badrummet och då var det 40% på allt i hela butiken,
så då passade jag på att köpa lite svart glas mosaik som jag vill ha ovanför diskbänken, den dagen då det blir aktuellt att göra om det.
Har suttit och kollat lite på Ikea´s kök, gillar det vita högblanka köket Abstrakt.


 

Hemma så var mamma i full gång med att rensa och städa ut både mitt skafferi och mitt kylskåp.
Och pappa satte igång i badrummet, rensade avloppet, fixade lilla stoppet som var i badkaret, fixade nya rör till handfatet osv.
Så skönt med så händiga och hjälpsamma föräldrar, de är världens bästa!
Som tack så var det jag som lagade middag......

Resten av kvällen tillbringade vi i soffan framför tv´n, de var "Nytt läge", "C.S.I" och "Ballar av stål".

Pratade med min vän Helena idag, som kom ut officiellt med att hon och Kris har förlovat sig! Grattis!!!!
Jag har ju vetat om det i 3 veckor men ingen annan, men idag så vet hela världen det! =)
Så nu längtar jag efter att få gå på bröllop, vara med och fixa osv. Får väl se när det blir av......




Så söta sååååå....
"Kärlek"

It´s time for me to sleep.....
Godnatt!!!


 

Jag fyller 26 år idag.....Ångest!

Datum: 2009-04-20 Tid: 00:25:54
Hade verkligen behövt sova länge idag efter gårdagens migrän. Men eftersom jag fyller år så får man väl vara beredd på att telefonen kommer gå varmt hela dagen. Och vem ringer först och tidigast? Jo mormor så klart....alltid! Hennes första fråga: sover du??? Ja det är ju söndag, och jag var dålig igår......Men med tanke på att hon kliver upp fem varje morgon så kanske det inte är så lätt att förstå att vi "ungdomar" tycker om att sova.

Jaha då var man inte 25 längre då, utan ett steg närmare 30...shit vad jobbigt det känns, jag som har sådan tok åldersnojja. Jag känner mig verkligen inte så gammal, 26 år.....ojojojoj!!!

Helena ska åka hem idag, upp till lilla Bollnäs igen. Lämna the big city, där hon trivs så bra. Hem till sin man Kris.
Men först blev det lunch på Pizza Hut, idag ska jag ha en riktigt fuskis dag, äta allt vad jag känner för, det är ju bara min födelsedag en gång per år, så det är jag värd.
Jag åt en pizza Supreme och Helena åt en Forrest.....mmmm det var gott, men shit vad jag kommer få ont i min mage efter detta.


 





På väg tillbaka till bilen så stannade vi på ett H&M så att Helena fick göra sina sista inköp. Och som alltid när hon är här så kommer hon hem med ännu en ny väska.
Så nu tycker hon att jag ska öppna en väskaffär som hon kan jobba i och så att hon kan få köpa hur många väskor hon vill till rabatterade priser.
Helenas buss går 17 men eftersom mina päron är på väg ner från Bollnäs och inte har några nycklar hem till mig så fick jag dumpa av henne lite tidigare på centralen för att åka hem och möta upp dem.
De hade lille Snutt med sig hem =)

Mor och far firade mig genom att bjuda mig på middag på Restaurang "Jimmys steakhouse".
Åh så gott det var och vilken underbar service, dit kommer jag verkligen att gå igen.
Jag åt kycklingfilé med klyftpotatis, chilibea o någon annan sås...Mums!
Mamma tog lika som mig och pappa käkade något grillspett med oxfilé och grejjer.

 
Entre


 

Familjen Sundberg/Larsson......

Fick mycket vackra rosor utav mamma och pappa...tack, tack!



Och någon som hade ringt och fixat en massa rosor var min älskade pojkvän Magnus som tyvärr inte kunde närvara idag på min födelsedag.
Men jag blev så glad över de vackra rosorna baby, tack så mycket!
Rosa och vita rosar....åh så vackra!



Nu är klockan mycket, dags att sova, upp tidigt imorgon bitti och gå morgonpromenad med mamma...
Godnatt!!!







Lördag....frisörtid hos Paradise "Marre", middag och en cider slutade med migrän och sängen

Datum: 2009-04-19 Tid: 23:50:30
Jag hade lovat Helena att inte väcka henne före kl halv tio. Jag vaknade kl 7, 8, 9 och sen kunde jag inte hålla mig längre. Då reste jag mig upp och sjöng en godmorgonvisa för henne. Time to wake up sunshine.......Åh nej hörde jag från sängen och någon vände på sig och ville inte kliva upp....då kröp jag ner igen och sa att hon fick sussa en stund till om hon ville medans jag tittar på Nyhetsmorgon på tv4. Men då kunde hon inte somna om....hihihihi.....så då blev det frulle och fix.

Idag ska jag till min vän Marre och få håret fixat. Vi har ju jobbat tillsammans länge nu, gjort Elin Lanto ett antal gånger, mm. Och nu samarbetar vi och gör bröllop (brudar).



Åkte in till stan när vi hottat till oss lite inför kvällen. Hade tid hos min vän Marre (vinnare av paradise Hotell) klockan 16.00, han hade lovat att fixa min hemska utväxt. Och det var ju på tiden......det var ju ett tag sen sist, så det var välbehövligt.
Det var trevligt att träffar Marre och hans fru Marcella och deras söta son Michelle (vilka fina ögon, jättelånga ögonfransar).




Snygga paret.....

Under tiden när jag satt och blev snygg i håret så kom det in en engelsktalande man och ville bli klippt, Marcella tog hand om honom, det visade sig att han var "Tina Turner - sångerskan" privata pilot....Hur coolt är inte det, att ha ett eget privatplan med egen privat chaufför =) Hon ville ha 500:- för det, men gissa var hon fick i driks??? =) Han gav henne 500:- och sa att det var bra så....Fan jag ska också bli frisör =) Och fixa alla "kända" människor!!!!

 


Kände mig mycket nöjd med håret när Marre var klar med det, lite blekning och lite milkshake (ask/pärlemo) så var jag i tipptopp form. Och fattig slappa jag bli, med den underbara rabatten man får när man är "kompis" med en grym frisör. Only for you Linda!!! =) hihihi......



Klockan 18.30 hade vi bokat bord på "Caliente", det är nästan ett år sen vi var där sist. Det var i april när alla tjejpolare plus någras respektive kom ner på besök hit till Sthlm för att fira min 25 års dag. Då var vi alla ute och käkade på "Caliente", det var tider det. Men nu har man bara en dag kvar sen paserar jag 25 års sträcket och är ett steg närmare 30....känns så där måste jag säga. Åldernojja...ja!!!!

Började få lite lätt huvudvärk när vi satt där och kollade in menyn och skulle beställa men tänkte att det kanske skulle gå över med en kall cider.



Helena mycket nöjd....



Till middag blev det:

  

Så himla bra...mycket gott!



Tyvärr så blev min huvudvärk värre och värre och jag kände att det var migrän som var på gång. Och jag som inte har med mig någon naproxen (migränmedicin). Så i stället för att ta in efterrätt och sedan fortsätta ut i Sthlm vimmlet så blev det raka vägen hem för oss. Så typiskt när vi hade planerat annat, dricka lite gott, glo på folk och dansa lite. Men vi får ta det en annan gång. Kände på t-banan att det blixtrade till i huvudet och att det började pipa i öronen och att ljuskänsligheten började komma.



Och inte nog med det, när vi ska byta t-bana och är på väg upp för rulltrappan så står det ett gäng fjortisar, då ena "fula" bruden knäcker kommentaren . Du kanske borde sminka dig lite mindre. Tanken var nog inte att jag skulle höra det. Och tur för henne att jag inte var kvar på perrongen, för med mitt humör när jag har huvudvärk är inte att leka med.....Så i stället ger jag henne fingret och stirrar på henne hela vägen upp och hon ser skitskraj ut och hennes polare skäms över henne och viskar, fan det där hörde hon ju. Jag är såååå trött på människor som är avundsjuka på människor som ser bra ut, bättre ut än vad de själva gör och att de då istället ska spy galla över de för att de är avundsjuka. Jag hatar avundsjuka, det är det värsta som finns. De skulle bara veta att det var ett proffs hon precis kommenterat och att det kanske var hon istället som skulle behöva en hel del smink för att ens kunna se normal ut...din lilla ap.......Åh vad jag önskat att jag hade stått kvar på perrongen och fått tag i ungen...shit vad jag hade......

När vi kom hem så var det en kall, blöt handduk som fick ligga över mitt ansikte och så kröp jag ner i sängen. Kände mig yr, spyfärdig och illamående. Och stackars Helena fick ligga brevid och vara uttråkad, hon fick i allafall se "Robinson", det missade ju tyvärr jag. Sov i 2 timmar och sedan vaknade jag upp och mådde lite bättre men fortfarande spänningar och lätt illamående.







Om du läser detta Helena så lovar jag att vi ska ta igen denna kväll nästa gång du kommer ner. Förbereda mig lite bättre, och undvika migrän i framtiden. Det var ju så länge sen sist jag hade det, så det kom som en chock. Jag är så ledsen att kvällen inte blev som den skulle, men men......

Klockan halv tolv så mådde jag lite bättre, fick i mig lite energi och blodsockret gick upp igen så då satte vi igång en film som vi kollade på i sängen. "Make it happen".

Make it happen theatrical one sheet

  

Om filmen:

En ung kvinna, Lauryn, från en liten stad i Indiana flyttar till Chicago med drömmen att komma in till Chicagos musik- och dansskola. Men efter avslag och och en massa otur får hon jobb på en varietéklubb. Klubben visar sig vara en plats där hon hittar sig själv och genom sitt jobb lär hon sig att förstå att även om planerna kan ändras, gör drömmarna det aldrig.

Så tyckte jag:

Jag älskar verkligen dansfilmer, allt från Dirty Dancing till Step Up, Honey. Härligt att få följa hennes drömmar, men som i de flesta filmer så vet man hur de ska sluta. Men mycket skön musik, snygga korregrafier, moves mm. Helt värd att se, speciellt för oss tjejer som älskar att dansa.

+++

Fredagsmys på Medis

Datum: 2009-04-19 Tid: 22:56:07
Vaknade upp och såg att det var vårsol ute, åh så nice. Åkte in till Mariatorget och gick till mitt "stammiscafé" Baresso och åt varsin ceasarsallad. Den är den bästa i hela stan........



Efter det så gick vi in till Medis där vi satte oss på en parkbänk där vi satt i timme efter timme och bara tittade på folk. Riktigt skönt var det i solen, så lite färg fick vi på köpet ;)



Hamnade mitt upp i något polisdrama, de grep någon inne på Snaps som de stog och förhörde alldeles brevid oss. Men fast vi la till storöra så hörde vi inte vad saken gällde, men lite spännande var det i allafall.
När Helena började gnälla över värk i rumpan (pga den hårda bänken) så reste vi på oss och gick till glassbaren "Lejonet & Björnen) och köpte varsin glass. Jag åt saffran och choklad och Helena åt lakrits och choklad.






Vandrade vidare längst med Götgatan ner till Ringen där vi än en gång gjorde ett försök att hitta ett par solglasögon åt Helena. Och den här gången gick hon från affären med tre styckna =) Bra jobbat! Nu slipper hon tjata.....=)



Jag i rosa glajjor....do i look hot or not? ;)

Passade på att handla inne på Ica, hade nämligen lovat Helena att laga något gott till kvällen.

När vi kom hem var klockan redan halv sju, så jag satte igång med maten direkt. Det blev lövbiff, med ugnsgrönsaker (majskolvar, morötter, klyftpotatis), champinjoner, chilibeasås och min special bönsallad (persilja, vitlök, lime, röd chili, tomat, gurka, röd paprika och bönmix).



Mumsade i oss det framför tv-programet "Talang 2009".

Sedan kröp vi ner i sängen och tittade på en typiskt tjejfilm " The house bunny".

House Bunny


 

Om filmen:

När Playboy Mansions favorittjej Shelley (Anna Faris), blir utsparkad från stans hetaste palats, känner hon sig allt annat än bekväm i Beverly Hills djungel. Men när hon träffar de misslyckade tjejerna i studentföreningen Zeta Alpha Zeta, upptäcker hon att hon faktiskt kan göra nytta. När Shelley dessutom träffar en snygging värd att hålla fast vid, har hon plötsligt något att kämpa för och chansen till ett riktigt liv i den riktiga världen. Men nu gäller det att "förvandla" de andra tjejerna och göra Zeta till skolans mest populära förening innan universitetet slänger ut dem.

Så tyckte jag:

En typsik tonårsfilm med plutläppiga Anna Faris i huvudrollen, hon gör rollen som Shelley mycket bra. En lite blåst, söt och charmig blondin som gör om "nördarna i skolan" till heta playboyliknande brudar. Smålöjlig film men den bjöd stundtals på en del skratt.

++




Torsdag, en dag full av shopping, god mat, bio mm.......

Datum: 2009-04-17 Tid: 00:01:03
Hade en mycket jobbig natt, hade svårt att somna och sen så vaknade jag tidigare än vad jag hade tänkt och kunde inte somna om. Och ändå kom jag försent in till centralen för att möta upp Helena, sorry vännen! Fastnade i telefonen samt framför spotify där jag gjorde ordning en mapp med en massa sköna, gamla 90-tals låtar. Med bla Robyn - Do you really want me, S.O.A.P - romeo & juliet, E-rotic - sex on the phone, Aqua - Barbie girl, Coolio - gansta´s paradise, Mr President - coco jambo, Daze - superhero, Rollergirl - superstar, m.fl.

När jag väl kommit in till centralen så gick vi raka spåret upp mot Drottninggatan, där våran shoppingrunda började. Helena behövde köpa solglasögon, hon provade en del men fick inte med sig några hem, de flesta är för stora för hennes lilla skalle =) fniss....

 

Coolingen "Flugan".....Nästa Halloween ska jag vara ett Bi/geting var hennes kommentar =) Hahaha.....

Lunch käkade vi på Kungshallarna i vanlig ordning, vi är ju stammisar där ;) Tråkiga och enformiga som vi är så åt vi Kyckling Lousiana (grillad kycklingfilé med ris, sallad och avokadocremé).
Efter flera timmars spring på stan tyckte vi att vi gjort oss förtjänta utav den mumsiga glassen på "Montis" i Gallerian. Tre kulor var i en bägare, jag år jordgubb, citronsorbet och choklad. Helena körde på samma men bytte jordgubb mot vanilj med krossad choklad. =) Mmmm så gott!!!





Helena lyckade bli pålurad en lila, tuff och snygg vår/sommar-jacka, jag är nämligen hennes privata personliga shoppare =) Sedan blev det en söt klänning från Vero Moda.
Och jag då, vad köpte jag???
Ingenting till mig själv =( Men en t-shirt till my baby, en ceriserosa ;) så klart!

Kom hem kl 16.30 och då bestämde vi oss för att åka till "Heron City" och gå på bio. Vi såg filmen "En shophpolics bekännelse".

SF Bio: En shopaholics bekännelser

Efter att ha läst boken så tyckte jag att filmen var helt ok, men boken är så mycket bättre. De hade tagit bort så mycket i filmen som är såååå roligt i boken. Men det brukar ju vara så......tyvärr! Boken är bättre än filmen!
Det verkade som om jag & Helena har dålig humor, för det var typ bara hon och jag som skrattade i hela biosalongen, för visso så var det inte så mycket folk där, ca 20 personer totalt. =)



Fick en fin påskpresent utav världens bästa Helena =)
Ljuslykta från "Cult"....i love! svart & rosa ;)





  

Min hemska utväxt ska äntligen bli fixad på lördag hos Marre pojken =)
Längtar.....

Onsdag

Datum: 2009-04-15 Tid: 20:57:45
idag var det dags för ännu ett besök hos naprapaten, jag är inte helt bra än. Skulle vara där kl 10.30, men Helene (min naprapat) var försenad ca 20 min, så det blev lite stressigt eftersom jag skulle vara på spinningen kl 11.30. Fick lite akupunktur i foten (hälsenan), sedan gick hon loss på ryggen igen, ländryggen har blivit så mycket bättre. Men istället har det flyttat sig upp mot skuldebladen, axlarna och nacken....=( Så det blev lite massage, ryck och tryck, knak och bra så kändes det så mycket bättre. Så nästa besök är igen om ca 2 veckor. Måste försöka att komma ihåg att göra min övningar också som hon gett mig, blir ju lätt att man glömmer, eller snarare strunatr i dem. Det är ju sååå tråkigt!



Sen var det dags för spinning, det var Jonas som var instruktör och han är ju sååå bra, grymt pass, bra musik och peppning. Synd att han inte har fler pass i veckan....



När jag kom hem så var jag superhungrig så då blev det lunch och sedan satte jag mig en stund framför datorn. Sedan var det dags att städa och fixa lite, får ju besök imorgon.
Läste också ut boken "Såld".

Såld - Efron, Vera - Böcker

Om såld:

Såld är en skrämmande, gripande och sann berättelse om en ung rysk flicka som drömmer om ett bättre liv men istället faller offer för trafficking. Sjuttonåriga Natasja lockas av ett erbjudande som barnflicka i Sverige. Hennes biljett till frihet blir en värre mardröm än hon kunnatföreställa sig. Gång på gång säljs hon till olika män, men trots att hon sakta bryts ner vägrar Natasja in i det sista att ge upp. I all tysthet börjar hon planera sin flykt. I Såld berättar hon omhur hon mot alla odds lyckades bli fri.

Så tyckte jag:

Boken påminner om Lukas Moodyssons film "Lilja 4 ever". En väldigt gripande bok om en ung kvinnas kamp om att inte ge upp livet. Det är svårt att sätta sig in i deras situation. Att män kan utsätta kvinnor för detta är helt obegripligt, tragiskt, rent utav hjärtekrossande. Denna bok utspelar ju sig både i östeuropa och i Sthlm, för mig var det svårt att förstå att detta kan få pågå i Sverige som skryter så om sitt rättsystem, lagar hit och dit. Kanske har det med att göra att man blundar, väljer att inte se, blir rädd för att ingripa.
En mycket gripande och bra bok, som är svår att lägga ifrån sig, många gånger är det svårt att hålla tillbaka tårarna samt känna hat mot män. Blir också mycket chockad över att detta pågår i vårt samhälle. Fy Sverige.....och svenska män!

+++++

Då var det dags för en ny bok, ska börja med boken "Åse" av Denise Rudberg, som jag har längtat efter den. Har läst alla Denise tidgare böcker och hoppas att hon har en till på gång, så jag slipper vänta så länge mellan dem.

Åse - Rudberg, Denise - Böcker

Nytt från Monki

Datum: 2009-04-15 Tid: 14:21:17
Ida Sjöstedt for Monki, S/S 2009.

Ida Sjöstedt for Monki är en minikollektion som lanserades i början utav april. Vårkollektion är inspirerad utav änglar, romantik, antikens gudinnor. Men ändå modern, streetig edge med drag av förort och kitsch.
Klänningarna kostar 500:-/st och tröjan 350:-.


Ida Sjöstedt for Monki, S/S 2009.

Sminkjobb i Vecko Revyn

Datum: 2009-04-15 Tid: 14:09:40
Till alla er som inte har köpt senaste Vecko Revyn, spring och gör det....Jag har nämligen varit med och sminkat till ett utav repotagen i senaste numret. Det har tom kommit ihåg att skriva ut mitt namn under "smink och hår", det är inte alltid de gör det tyvärr.


 

Senaste numret av Vecko Revyn


 



En stylist, en make up artist från Mus och en fotograf

  


Nicollette lämnar Desperate Housewives.....

Datum: 2009-04-15 Tid: 13:50:28
Nicollette Sheridan Pictures: Nicollette Sheridan calls off engagement to Michael Bolton

Nicollette Sheridan kommer att lämna serien "Desperate Housewives". Serien blev självgod och kändes frustrerad säger hon i en intervju med Tv Guide. Har velat hoppa av sedan en tid tillbaka men pga kontrakt har det inte gått att genomföra. Hon påstår också att skaparen Marc Cherry har ignorerat henne och hennes vilja om att sluta i serien. Cherry själv påstår att "Eidi" Nicollette hade gjort sitt i serien och att det inte längre fanns något behov utav henne.

Jag kommer i allafall att sakna Eidi.......
Tur att min favvo Gabrielle (Eva Longoria) fortfarande är kvar, hon är bäst!
Jag har ju också sett serien lite längre än vad svensk tv visar just nu, så jag vet ju en liten hemlis, vad som kommer att hända med Eidi =)
Nu blev ni nyfikna va?



Faithless på Berns i helgen

Datum: 2009-04-15 Tid: 13:27:29


Har fått en inbjudan till Faithless på fre och lör, de ska spela på Berns!
Då är ju frågan...ska man gå eller inte?



Tisdag....en trist dag

Datum: 2009-04-14 Tid: 16:43:16

Det blev ju tyvärr inget jobb för mig i Helsingborg, så typsikt när man ställt in sig på att åka ner dit. Jobba och se våren där nere i söder, bo på hotell mm och så blir det inte av. Så vad gör man i stället??? Jo man tränar, tränar och tränar. Idag blev det gymet tidigt i morse och sedan en långpromenad på 1.5 tim på vägen hem stannade jag också till på Solarieöarna och stekte på min fejk St.tropez bränna.





Hemma igen så lagade jag lite lunch, diskade och plockade lite som vanligt.......

Åh vad livet är tråkigt ibland.........

Nu får jag se fram emot torsdag då Helena kommer på besök, sen får vi se om jag ev tar en tur ner till Tyskland nästa vecka och shoppar lite.
Och på fredag om ca 2 veckor så kommer min baby hem och då drar vi ner till Skövde, ska också bli roligt. Träffa alla hans vänner och hans mamma & pappa, det var alldeles för länge sen nu, senast var vid nyår.


Mel Gibson singel

Datum: 2009-04-14 Tid: 15:38:39
Robyn Moore har nu begärt skiljsmässa efter 28 år tillsammans med skådespelaren Mel Gibson, paret har varit separerade i snart 3 år. Paret har 7 barn tillsammans, och inga äktenskapsförord har skrivits så enligt lagen så ska de dela lika på allt. Då också på Mel Gibsons förmögenhet på 900 miljoner dollar. Anledningen till skiljsmässan är att Mel setts tillsammans med olika kvinnor på senaste tiden och rykten om otrohet.



TheOutnet.com

Datum: 2009-04-14 Tid: 15:31:44
För dig som älskar designeplagg till rabatterade priser, som kommer det nu i april en sida som heter Theoutnet.com. Där du kommer att kunna handla massor av designe kläder, skor, väskor, accessoarer för 60% till 80% på ordinarie pris. Det är Net-a-porter.com som ligger bakom denna sajt. De har märken som Chloé, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs i sitt sortiment.

Fynda designervaror på theOutnet.com!

Paris Hilton VS Lady Gaga

Datum: 2009-04-14 Tid: 15:25:32
Vem är vem?

Jag tror att Paris Hilton skaffat sig en ny BFF (Best friend forever). Att hon älskar henns stil och gärna kopierar den är  det ingen tvekan om. Här provade hon Lady Gagas "rosett frisyr".
Vad tycker ni, vem passar bäst i den sk "rosettfrisyren"?

Lady Gaga, Christina Aguilera och Paris Hilton.

Måndag

Datum: 2009-04-14 Tid: 00:37:55
Åh det var riktigt skön att få sova i sin egna säng i natt, den är ju lite större än den jag har hos mor och far. Då kan man bre ut sig lite mera, sträcka på sig osv. Har sovit som en stock i natt, så skönt! Ville inte kliva upp i morse, vi drog oss länge innan Magnus hunger satte igång, då var det frulledags. Havregrynsgröt, äggvita och juice (våran dagliga frulle).
Efter frullen som vi åt i vardagsrummet framför nyhetsmorgon så kröp vi ner i sängen igen för att titta klart på "Wallander" som vi påbörjade igår.

Klockan 13.00 så käkade vi lunch på
"Nana Thai" på Söder, vid Hornstull, en utav stans bästa thaihak. Magnus åt nudlar med kyckling och grönsaker och jag körde på ett säkert kort " kyckling med cashewnötter".



  


Åkte sedan in till Gamla Stan, det var ju så skönt väder idag 15 plusgrader men ingen strålande i sol men det behövdes inte. Strosade runt där och kollade i alla skyltfönster på allt krimskrams som finns där. Stannade till vid en utav glassbarerna "Ben & Jerries", men det var inget som föll oss riktigt i smaken så det fick bli klassiska Siaglassen på andra sidan gatan. Jag åt en våffla med choklad och ägglikör och Magnus tog en bägare med Rom russin (så klart) och ägglikör.

  
siaglass

Strosade vidare in mot stan, ner mot Kungsträdgården där det satt en massa folk på alla uteserveringar, hade picknick på gräsmattan osv. Åh så mysigt det är med vår!

  

Fortsatte våran vårpromenad ner mot Stureplan där vi satte oss på en bänk och tittade på en massa människor. Så roligt att bara sitta och kolla på folk, det kan jag göra i timmar....alla olika stilar, frisyrer, kläder mm.
Sen var det dags att åka hem, Magnus skulle få något i magen och packa sin väska inför sin flygresa tillbaka till "helvetet".
Hans plan upp till Norrland/Luleå går kl 19.15 från Arlanda.....Usch det känns sååå tråkigt varje gång han ska behöva åka, lämna mig ensam. Vill att han ska vara här jämt, att vi ska få en vardag tilsammans. Vi som hade velat tagit en kvälls promenad ikväll, lagat någon god middag och sedan lagt oss i sängen och kollat film och somnat i varandras famn. Men jag får väl drömma om det så länge....och längta till nästa gång som blir om 11 dagar...fatta hur lång tid det är, och så är det varje gång =(



Baby jag saknar dig redan.....En bild tagen idag innan vi satte oss i bilen och började den plågosamma bilresan mot arlanda som alltid slutar likadant....Snyft, att Magnus kliver på planet upp till helvetet....och jag åker tårögd där ifrån hem till en tom och tyst lägenhet och börjar genast att räkna ner dagarna tills nästa gång vi kommer att få kramas igen.

Så vad har jag gjort ikväll då? Sen my honey åkte.....Har pratat i telefon med Helena som kom med den glada nyheten att hon tänkte komma ner i helgen och hälsa på mig =) Yiiiippppiiii!!! Det var ju såååå länge sen sist...Vi behöver det!
Sen blev det ju en del dödtid här framför datorn eftersom påskhelgen har varit fullt upp och jag inte har haft tid el lust att sitta framför datorn och skriva.
Och som varje måndag kl 21.55 på kanal 5 så såg jag självklart på "Ballar av stål" and i love it! Mansfällan och Kaninkokerskan var de bästa i kvällens program =) Grymma!!!

Nu väntar sängen och upp tidigt imorgon för att köra ett hårt pass på gymet nu när det inte blev något jobb i Helsingborg imorgon för min del =(
Hade bokat in jobb i Helsingborg tis-ons (läkarreklamjobb), sova på hotell osv men så ringde de idag klockan 17.00 och avbokade. Känns rätt surt måste jag säga, förlorade man ju lite stålar......Inte bra!
Så vad gör man? Man tränar =)

Godnatt!!!
Jag får väl spruta på lite parfym från Magnus flaska på hans kudde och ligga och krama den i natt om jag inte kan somna....Alltid jobbigt första natten när man vant sig vid varandra i några dagar.....tar tid innan man somnar, sover oroligt osv.



Påskdagen

Datum: 2009-04-14 Tid: 00:02:42


Idag var ju planen så att vi skulle kliva upp, packa och dra oss hem till Sthlm. Men så blev det inte, vaknade med solen i ögonen. Och då sa Magnus att han inte kände för att slösa bort en hel dag med sol i en bil, så vi bestämde oss för att stanna i några timmar. Åka till stugan, sola lite och sedan bege oss hem.
Och så blev det, efter frullen så packade vi väskorna och hela familjen åkte till stugan och softade. Även idag blev det lite grillning, Magnus hade med sig lite matlåda sen gårdagens mat också...mmmm!



Efter några timmar så började det blåsa, så då beslöt vi oss för att åka hem igen.



Snuttan "våran katt" som inte har några ben i kroppen, väldigt överrörlig ;)

 

Packade ihop allt lite snabbt, pussade mor och far hej då....sen började våran hemresa till Sthlm. Det flöt på rätt fram till Tönnebro, där E4 börjar, där började påskköerna, alla stressade Stockholmare som skulle hem, så en resa som brukar ta ca 30-40 minuter tog ca 1.5 timme =( åh så jobbigt...tur att det var Magnus som körde den biten, men vid Gävle Bro så var det förarbyte.



Äntligen hemma i Sthlm, efter en jobbig bilresa.
Vi lagade lite tortilla (taco) till middag

Se hela bilden

Efter maten så tappade vi upp ett varmt och skönt bad och kröp ner i...myspys!
Synd att vi inte hade detta badkar hemma....blir detta en bostadsrätt någon gång så kanske man kan slå till ;)



Resten av kvällen tillbringade vi nerbäddade i sängen tittande på 2 avsnitt av Hell´s Kitchen. Ett favvo program för oss båda, nu är det galet spännande, men det kommer att dröjja ytterligare 2 veckor innan vi kan se fortsättningen.
Vi började också att titta på "Wallander" med Kenneth Branagh i huvudrollen som Kurt Wallander, det är en engelsk version av de filmerna.



Helt ok, men vi båda var lite för trötta för att se klart på filmen, så vi får avsluta den imorgon bitti.
Godnatt!!!



Påskafton

Datum: 2009-04-13 Tid: 23:44:17

Vaknade klockan 08.30 av att solen stekte in i sovrummet, shit vad varmt det blir. Upp och ge pappa fruklost på sängen och sjunga Ja må han leva, pappa fyller nämligen år idag, 48 år! Efter att han öppnat sina paket som mesta dels bestog av kläder. Så var det dags för oss att käka frulle och fixa till oss för att sedan springa igenom Bollnäs "city" som man gör på mindre än en timme. In på Åhlens, Lindex, Peppes, Såfin, Intersport, Team sportia och sen var vi klara. Och vad lyckades vi köpa??? Nada...ingenting, jo Magnus köpte mig 2 st pocketböcker som jag skulle få i mitt påskägg =)
Inget godis påskägg för min del i år....



Dessa böcker fick jag utav min baby idag....längtar efter att få sätta igång med dem så fort jag läste ut den jag läser just nu, inte många sidor kvar nu....

14 år till salu : en skakande svensk historia - Engvall, Caroline - Böcker Åse - Rudberg, Denise - Böcker

Fick även två böcker utav mor och far idag också =)

Den jag ville ha  Inte han!

Efter lite spring på stan så följde jag med pappa och handlade och medans så tvättade Magnus och Mamma bilarna, Mamma städade dem invändigt och Magnus utsidan. Kände knappt igen Magnus lille jutt när den var klar =) Mitt fel, det är jag som är dålig på att sköta om den....sorry baby!
Då var det dags för matlagning, eftersom jag själv tycker att jag är mer effektiv och snabbare än min far så tog jag på mig rollen som "Master Chef" i köket idag. Satta han i arbete medans jag själv också slet som ett djur i köket, för att hinna klart med allt som skulle vara på bordet när alla gästerna skulle komma klockan 18.00.
Det var gravad lax, ägghalvor, grillspett, sallad, hemmagjord potatissallad, janson, tårtor med mera.....
Och i tid hann vi =)
Klockan 18.00 var vi alla klara, både fixade och maten stog klar.

Jag och min kära mor matchade varandra med sommarfärgen aprikos.



Magnus fick några nya t-shirts utav mig i sitt påskägg, bla denna i aprikos/röd. Mycket snygg! =)



Magnus höjer en skål för påsken och ledigheten ;)



En mycket trevlig kväll med Premiärgrillning ute....åh så gott!




När alla hade åkt hem strax innan kl 23.00 så softade vi i soffan en stund innan det var dags att krypa ner i sängen och sussa. Jag var sjukt trött efter en stressig men mysig dag, det var länge sedan jag var så trött så att jag slocknade i soffan =)


Långfredag.....mys i stugan!

Datum: 2009-04-13 Tid: 23:21:03

Glad Påsk!

Skönt att vara uppe i Bollnäs hos mamma & pappa igen tillsammans med Magnus. Det var ju ett tag sen sist tyvärr, önskade att man kunde åka upp hit lite oftare.
Långfredagen tillbringade vi i mormors sommarstuga som ligger i Vallsta. Medans alla andra höll på att kapa träd, elda löv, kratta, mm så låg jag i solen och stekte, försökte få lite solbränna på min vinterbleka hud. Måste vara försiktigt med mina långa naglar =) fniss.....Åh så skönt det var ute, solen stekte och jag drömde mig bort till sommaren, sol och bad.

Det hade fastnat en sak i ett utav träden så mamma försökte sig upp i det för att få ned det, men fick avbryta pga höjdskräck =) Snygga byxor mamma....(mina gamla Snoopy)



Nästa försöksperson var pappa, han lyckades komma hela vägen upp och putta ner den stora tallgrenen som fastnat i "detta träd".



Inte visste jag att jag hade så akrobatiska föräldrar ;)

Magnus tog en liten pause efter allt slit i trädgården och svalkade sig med en kall öl



Mamma är vårlycklig....(hittade en gammal fiskmössa) som hon var tvungen att ha på sig när hon slet så....



Pärona i full gång med att kapa ved till kommande vinter....

 

Lovade mamma att inte lägga ut denna bild...men jag kunde inte låta bli =) Mamma "Motormasakerskan" ;)



Sedan var det dags för lite korvgrillning. Pappa och Magnus framför elden.



Mammas korv blev lite väl grillad för min smak, helt svart.....



Fick besök utav mammas syster och hennes man och deras hund "Putte" som fick bekänna färg efter att ha varit på hundpensionat i en vecka. Magnus och pappa kastade pinne med honom tills han var helt slut, käkade snö för att få i sig lite vätska efter allt spring.

 

Jag & min älskling ;)
Snygga va???



Efter många timmar i solen så åkte vi hem, belv severad mycket god mat och sedan hamnade hela familjen i soffan framför bla "Så ska det låta". Sedan körde vi musiktävlig, en massa låtar från 70 till 90 talet. Jag & Magnus mot mamma & pappa. Det var lite orättvist, mor och far har ju varit med både på 70, 80 och 90-talet medans jag och Magnus i stort sätt bara kunde låtar från 80 och 90 talet. Vi fick 22 rätt och de fick 33 rätt.....Hmmm!
Dags att sova...imorgon väntar en intensiv och stressig dag.....
Godnatt!!!


En stressig skärtorsdag

Datum: 2009-04-09 Tid: 14:20:05

Vaknade kl 08.15,  dags att kliva upp, fixa till mig, käka frulle och sedan börja med alla mina "måste göra" saker idag. Först och främst måste jag åka in till Ams för att påanmäla mig igen, de var nämligen mycket snabba med att avanmäla mig för att jag ringt in en dag för sent och talat om hur min jobbsituation ser ut idag.
Kommer dit då är det bara 5 st före mig....har man otur så brukar det kunna vara 20 st före i kö....asjobbigt.
Pratade lite med Helena i telefonen medans jag väntade, tiden går lite fortare då...ska bli roligt att få träffa henne i påsk, det var ett tag sen nu.

Sprang in en snabbis i några butiker för att köpa födelsedagspresent till pappa som fyller år på lör och något att lägga i Magnus påskägg. Inget godis i hans ägg....No,No,No!

Hem och dumpa av lite saker, sedan in till stan, tog t-banan in för att slippa strula med parkering. In till Cityoptikerna för att köpa linser till Magnus, påskblommor till mor och far, något litet till Helena (påskägg fyllt med en överraskning). Men inget till mig själv, lite orättvist tycker jag =( Jag ville också handla något, något snyggt att ha på sig på lör när vi ska ha påskmiddag......men jag får väl slänga på mig något gammalt. Tråkigt men sant......
Känner att blodsockret är på väg ner så jag skyndar mig till t-banan för att åka hem och stoppa något i magen.

Hemma igen, fått lite lasagne i magen...gott! Och nu är det dags att packa, plocka undan lite och fixa det sista innan det är dags att åka norröver.

Häxa Blåkulla

Förra året vid den här tiden då var jag, Magnus, Mamma och Pappa till Tyskland och hade det bra!

  

Och så här grönt var det i Tanto den 15 april -08



Våren har inte kommit lika långt i år tyvärr......


Versace till servering

Datum: 2009-04-09 Tid: 09:14:55
"Versace Home"


Tisdag....Lunchdejt med Anna

Datum: 2009-04-08 Tid: 19:51:25
Vaknade klockan 08 i morse, och då var det noll gradigt ute, brrrr så kallt. Får hoppas på att det inte börjar att snöa igen, då blir jag tokig. Jag vill ha sommar NU!
Pappa ringde till hantverkarna som var här igår, så chefen kom förbi mig och tittade på mitt "sönderrepiga" sideboard och skämdes över killen som orsakat dessa skador. Han bad om ursäkt och lovade att de skulle ordna detta, ge mig pengar till att köpa ett nytt eller om det går att få bänkskivan omlackerad eller om Mio har något medel el liknande mot skador som detta. Jag skulle kolla upp det och sedan återkomma. Skönt att han var så trevlig och att det slapp bli något bråk.

Pappa åker tillbaka hem till Bollnäs idag, mamma saknar hans mat ;) hihi....Och han tar med sig lite Snutt upp så att hon får vara ute lite.


Anna (bild från spaweekend i Sundsvall)


Petra, Jag och Anna (partydags efter spamys)

Åkte in till stan kl 12.00 för att möta upp Anna, men Anna är ju inte den bästa när det gäller att passa tider ;) Men man är ju rätt så vad, så idag blir jag inte längre lika förvånad....Först flyttade vi fram lunchdejten till 12.20 för att hennes man skulle med och käka och behövde duscha innan, sen så tickade klockan och jag stog utanför och väntade.
Till slut så kom de ca 12.45 =) hihi...
Till lunch så åt vi alla en varsin Nacho de lux, och lilla Evelina knaprade i sig några chips.

Världens goaste tjej "Evelina"

  

Satt där ett bra tag och bara snackade en massa skit efter att Mathias åkt. Följde även med Anna på H&M där hon lyckades göra ett fynd, hon kunde nämligen ha barnstorlek på jeans, så hon fick 2 par för 400:- =) Ibland kan det vara positivt att vara så liten, även om Anna menade på att det var ju bra att barn i (12-13 år som stl var för) var lite större så även hon kunde ha dem....=) Haha....






Sedan blev det raka vägen hem för mig, hade egentligen en del ärenden på stan, saker som jag skulle fixa, bla köpa linser åt Magnus. Men fick en lite down och kände att jag bara ville hem, vara för mig själv och grubbla lite. Ibland kan det behövas....även om jag är expert på att grubbla och tänka.

Böcker jag borde läsa, har en utav böckerna "kvinnor som tänker för mycket".
Så det är väl bara att sätta igång......

 

1 natt kvar tills Magnus kommer, ska hämta honom på arlanda kl 18.10 och då blir det raka spåret upp till mor och far i Bollnäs. Ska bli skönt att komma upp till "Pensionat Oscar" och bli lite ompysslad och bortskämd.

Undrar om jag kanske ska krypa ner i ett varmt bad nu och läsa lite, boken "Såld" som jag läser just nu.



Hur sover ni???

Datum: 2009-04-08 Tid: 18:57:14

Daddy`s Spoiled little girl ;)

Datum: 2009-04-07 Tid: 23:51:58
Idag är det Pappa & Linda dag.....

Blev väckt i morse klockan 07.30 utav ett par jobbiga snubbar som plingade på dörren, de skulle in och installera bredband i alla Sthlms hems hyresrätter där jag bor. Suck! Då var det bara att kliva upp, plocka undan det som de ville att jag skulle plocka bort, och det var ju typ allt! Suck! Pappa som låg på soffan och sov vände sig om och frågade om de skulle hålla till i vardagsrummet också. =) Och det skulle de så klart...så ingen sovmorgon för pappa heller.
Sen satte de igång.....helvetet......
Skyndade oss där ifrån, men lille Snutt stackarn fick stanna kvar med en massa oväsen och oljud och en massa främlingar.....Inte populärt kan jag tro, stackarn låg väl och tryckte under sängen hela tiden.



 
Både jag och pappa hade tid hos våran privata läkare idag, Karin heter hon och är verkligen toppen. Man får hjälp med det mesta =) Tyvärr så tog allt lite längre tid an vad det skulle, så efter 2 tim så höll jag på att dööö av hunger, min matklocka ringde, dags att stoppa något i magen.

När vi äntligen kom där ifrån så tog pappa med mig på ett ställe på Hantverkargatan. Vi beställde in en juggerätt, köttfärsbiff på "juggevis" med potatis och sås. Och det var det äckligaste jag någonsin ätit...fy, usch, tvi, blä......åt lite sallad, någon brödbit och lite potatis. Biffen som skulle vara "hemmagjord" var full av fettbjongar, sånna där som könns som gummi när man tuggar på dem, fick typ kväljningar. Skyndade oss där ifrån, sen mådde båda smått illa och kände äckelkänsla efter den mardrömsbiffen. Dit går jag aldrig igen........

Pannbiff med Krögarklass 125 g

Sedan blev det en tur till Skärholmen för att lämna tillbaka en klänning åt mig och byta några till mamma som hon köpte när hon var nere. Men fick lite smått panik där inne, mycket folk, en massa olika och konstiga dofter (mat, parfym, mm) plus värmen och luften som är där inne, kvavt och varmt.
Så det fick bli stan i stället, luft och sol =)

Hittade 2 st snygga klänningar som blev mina, en aprikos och en ceriserosa.....Härligt med lite färg nu till våren/sommaren =) Nu är det bara lite solbränna som saknas.....

Det bästa utav allt var nog ändå skorna som jag fick av min snälla pappa. Ett par som jag velat haft länge, men som har varit slut i hela Sthlm, men nu hade de fått in dem en gång till och det fanns ett par kvar i min stl =)
De bara stog där på hyllan och vinkade åt mig ;) Kunde inte mostå frestelsen, så de blev mina!!!!
I love them......



My lovely shoes......;)

Kaos...Kaos...Kaos var det när vi kom hem, vilken mess......J*vla hantverkare! Här kommer de hem till mig som inte ens valt att de ska komma till mig och installera något skitbredband (jag har ju redan), bara för att Sthlms hem vill att det ska finnas i varje rum osv.....så ställer de till det så här.
Jag som städat och gjort så fint i söndags, så kommer man hem och får börja med att städa i 3 timmar. Tur att jag fick hjälp av pappa, annars vet jag inte hur länge jag fått hålla på. Det var damm över allt, golvet kändes som om det hade en hinna av damm, smuts, och jag vet inte vad. Snuskigt var det i alla fall.



Och inte nog med det, de har gjort en fet repa i mitt sideboard som jag har i sovrummet framför sängen, som tv´n står på, den är i blank svart lack. Och någon av de här idioterna till hantverkare har ställt ner någon utav sina maskiner el liknande och gjort ett stort och långt jack i den. Sååå tråkigt, inte ens 1 år gammal, de här ska de får sota för, ska haffa dem imorgon när de är i grannhuset, se till att det får betala mig för det så jag kan köpa mig en ny, det där går jag inte med på.....

När vi äntligen var klar med städningen var det skönt att sjunka ner i soffan och kolla lite på tv, "Halv åtta hos mig" så klart. Sedan pratade jag lite i telefon med bla Fia som kommit hem från sin semester i Thailand, Helena som bara satt och gäspade i telefonen och så självklart min baby uppe i norr, som jag snart får träffa, om 2 nätter....Yipiii!!! Fira påsk tillsammans...Härligt!

Nu är det sovdags......
Natti, Natti!!!


En måndag full av träning

Datum: 2009-04-07 Tid: 21:04:28
Åh så skönt att vakna när man tittar ut genom fönstret och ser att det är klarblå himmel och solen skiner. Vilken energi man får, som lyckopiller. På med träningskläderna och ut på powerwalk i det vackra vädret. Klädde på mig tok för mycket, så jag fick ta av mig jackan =) 1.5 timme lång blev promenaden....skönt! Då är det vår! Passade på att sola lite i solariumet på vägen hem, de hade bytt rör och det var kanske inte det bästa tyvärr. Aj,aj, aj vad jag brände min stackars rygg och rumpa....illröd blev jag, shit vad det svider. Och jag som ska och få massage idag......Hmmmm.
På vägen hem så stannade jag och tog ett foto utav några vårtecken =) Tussilago....åh så vackra!
Var tvungen att messa denna bild till Magnus, my baby som sitter uppe i kalla norrland med 1 m snö och har ångest, stackarn. Så att han också kan få njuta lite av den vackra våren vi har här i Sthlm nu.


vartecken

Hem och käka lite lunch, pasta med tonfiskröra. Sen tog jag t-banan till Hornstull och så var det dags igen för ett besök hos naprapaten. Idag blev det akupunktur i både rygg och i foten, har tydligen fått hälseninflammation (skitskor).
Sen blev det lite knak och brak, så gott....känner som en ny människa varje gång, som om något lossnar =)
Och sist det där riktigt plågsamma, när hon trycker på vissa punkter vid skuldebladen och nere vid ländryggen/höfterna så att jag blir spyfärdig, riktigt illamående....inte skönt, men tydligen bra mot muskelknutar.
Nästa gång är ons om en vecka.....




Efter det så var det dags för dagens spinningpass, och det var en utav mina favorit instruktörer.
Grym musik.....



Efter passet kom pappa och hämtade mig så åkte vi till Kvantum och handlade mitt kylskåp fullt =)
Till middag lagade världens bästa pappa en mycket god lasagne, gott med husmanskost. Det är man inte bortskämd med....så det är alltid lite lyxigt att ha mamma el pappa här som lagar mat åt en. =)

Kvällen tillbringade vi i soffan och tittade på "Halv åtta hos mig", "C.S.I" och "Ballar av stål".
I kvällens avsnitt av C.S.I tog Grissom farväl och det var Laurence Fishburne som tog över.

   



Kurt Cobain

Datum: 2009-04-05 Tid: 19:42:41


Idag är det 15 år sedan legenden Kurt Cobain hittades död i sin villa i Seattle. Dödsorsaken var ett gevärsskott i huvudet tillsammans med en alltför hög dos heroin, det var den 5 april 1994. Polisen och läkaren bedömde detta som självmord. Men det finns många teorier om det, för i obduktionsprotokollet stog det att han varit död i minst 3 dagar innan han hittades.
I sitt avskedsbrev citerade han en rad från Neil Youngs låt "Hey Hey, My My (Out of the Blue)" - "It's better to burn out than to fade away".
Han hade även en gång tidigare försökt att ta sitt liv, under en spelning i Rom, då han blandade alkohol med en hög dos av piller, men överlevde och hamnade på rehab där han också fick hjälp med sin manodepressiv.
Han föddes den 20 feb 1967, och blev bara 27 år gammal.
Gruppen Nirvana slog igenom 1991 med första albumet "Nevermind", där låten "Smells like teen spirit" fanns med, och det är en utav de mest sålda singlarna genom tiderna. Ca 60 milj skivor har gruppen sålt världen över.
Kurt Cobain var gift med Courtney Love som han fick dottern Frances Bean med.

R.I.P

Söt bild

Datum: 2009-04-05 Tid: 10:24:21


Hittade en så söt bild på Expressen hemsida som jag ville dela med mig.
Orangutangungen Rishi är bästa vän med två föräldrarlösa leopardungar, Solka och Chant.

Ett regnigt Sthlm

Datum: 2009-04-05 Tid: 10:17:32


I natt har jag sovit så gott, hade gäran sovit ännu längre men det är ju inte roligt att sova bort hela dagen. Så det var bara att kliva upp, knäppa på tv4 nyhetsmorgon och käka lite frukost.
Och ute så regnar det.......inte vad jag hade hoppats på efter gårdagens väder.
Men motions ska jag ha i allafall, så nu blir det powerwalk 1 timme och sedan lägga mig i solariet och steka i 20 min.
Känner mig så blek och tråkig nu, har inte solat sen i julas.

solarie

Lördag kväll....sminkjobb....

Datum: 2009-04-04 Tid: 23:52:32


Min kväll.....Var till Midsommarkransen för att göra en testsminkning på en tjej som heter Sandra och ska gifta sig i maj.
Hon var verkligen "den typiska svenska tjejen" fast hon var hälften jugge, när det gäller smink, till både vardag och fest hade hon lite mascara, brun eyeliner och försvarets på läpparna....so boring! Tänkte att jag skulle piffa till henne lite extra till hennes bröllopsdag, men det gick inte. Hon ville ha en make up i jordtoner, beigt och brunt...som en annan typ hatar, naturligt vad är det för nått??? ;) Närå...jag gjorde som hon ville, allt gick i jordtoner, matt och beigt, så blev hon nöjd, det är ju ändå hennes dag. För mig så kändes det bara väldigt matt och beigt, ögon/rouge/läppar...allt i samma ton. Men, men bara hon är nöjd så är jag nöjd. Får ju betalt för det så =)



Resten av kvällen tillbringade jag hemma, lagade lite mat, tittade på tv "Robinson".....


Erika Killén. Foto: TV4

Erika Killén 28 år var den fjärde deltagaren att lämna kvällens Robinson. Hon hade bett sina lagkamrater att rösta på henne, hon ville hem till sin dotter plus att hon mådde väldigt dåligt psykiskt.

Pratade nyss med min älskling som var toktrött, höll på att slockna i telefonen...Trevlig han Magnus....;)
Nu är det 5 dagar kvar tills vi får ses igen, vi ska fira påsk tillsammans, längtar så....hoppas att dagarna rinner iväg...
Miss you baby.....

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova lite, hoppas att det e lika fint väder imorgon som det varit idag, så att jag kan vara ute och gå i timmar.....med i.poden på hög volym.
Klockan 10.00 i morse visade min termometer 25 plus grader och förbi sprang en snubbe i shorts och t-shirt. Är våren här för att stanna eller?

Britney Spears

Datum: 2009-04-04 Tid: 23:01:52
Britney Spears gör reklam för Candie's.

Britney i bättre form en någonsin...om bilderna är retuscherade avgör ni själva. Men snygga är dem i allafall.
Bilderna här under är fotad mot en vägg gjord utav rosa sockervadd =) Mmmm mums.....

Britney Spears gör reklam för Candie's.

Såg filmen "Britney For the record" här om dagen. Fick mig att förstå hur jobbigt Britney har haft det periodvis och hur jobbigt det är att vara en "kändis", aldrig kunna gå ute på stan själv, gå ut och käka middag med nära och kära, leka med barnen i lekparken, osv utan att det ligger/står en fotograf i ett hörn och tar en massa bilder, eller fotografer som jagar henne vart hon än är/ska, cyklar, springer...allt för att få en så bra bild som möjligt.
Många gånger under filmen börjar hon att gråta och då är det inte alltid lätt för en annan att hålla tillbaka heller.
Mycket bra film om hennes liv, då hon öppet svarar på allt, varför hon rakade av sig sitt hår, sina giftemål, barn, mm.
Man får också följa henne under hennes inspelning av musikvideon "Cirkus".



Jag hade gärna velat att reporten hade varit lite mer frågvis när de pratade om Justin. Varför frågade han inte om vad hon tyckte om att Justin insinuerat att hon var otrogen med honom med "cry  me a river" ? Och jag vill även veta om det stämmer att Anna Nicole Smith, bara veckor innan sin död, skickade ett videomeddelande till Britney där hon skrev att hon tyckte att de två hade "mycket gemensamt och borde bli vänner". Och om vad Britney tycker om att pappan tagit över kontrollen över hennes pengar? Hon sa ju till och med en gång att hon var förvånad över att han kunde vara så snäll samtidigt som han ibland kunde vara ett ass hole....



Britney i tårar många gånger under flera utav intervjuerna.....


När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var.....

Datum: 2009-04-04 Tid: 22:39:15
En längre intervju med Jessica Andersson finns att läsa i ny

I senaste numret av tidningen Amelia så berättar Jessica Andersson om sin uppväxt med en missbrukare till mamma.
Snart så släpps Jessicas självbiografiska bok "När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var".
Jessicas barndom är fylld av svek, våld och missbruk och det beskriver hon i sin första bok, och med den hoppas hon att läka klyftan mellan henne och hennes mamma.
För ett tag sedan så började det spridas rykten om jessica via internet och med det så valde hon själv att ta tag i det, och berätta hur det ligger till. Hon kontaktade då Lena Katarina Swanberg för att få hjälp med skrivandet. Det har varit en hel del tårar under våran möten, ibland så mycket att jag knappt kunnat prata, men detta har varit som terapi för mig säger hon till Amelia.
Barndomen innehåller många jobbiga minnen, en del jobbigare än andra och svårare att glömma.
Trots allt detta så har hon aldrig velat ge upp sin mamma.

När Jessica valde att satsa på musiken så rasade hela hennes värld samman, mamman försvann och Jessica och henns syskon blev bortlämnad till socialen, då de senare blev placerad hos en fosterfamilj.

NB 21/1

Boken "När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var", kommer ut i bokhandeln den 24 april.

Det är så här vi alla är van och se Jessica, en glamour sångerska, och nu ska hon satsa på en bokkarriär.
Jag kan bara säga Lycka till!

I Melodifestivalen 2007 uppträdde Jessica med låten ?Kom?. H 2003 gjorde hon schlagerdebut tillsammans med Magnus Bäcklun

Jag kommer självklart att läsa den här boken, har ju jobbat tillsammans med Jessica och tycker att hon är en underbar, glad, positiv och skön person. Ser verkligen fram emot att läsa den......


Pamela naturlig???

Datum: 2009-04-04 Tid: 22:21:03

Är det här verkligen samma Pamela Anderson???
Pamela har skaffat sig en ny look, en mycket mera naturlig look i hudnära och aprikosa toner.
Vad tycker ni? Gamla eller nya?
Detta var på designern Richie Richs modeshow, men den naturliga looken höll inte i sig länge, några timmar senare blev Pamela sitt vanliga jag igen. På med glittrig lila ögonskugga, tuperat hår, minimal klänning...Så ja Pamela det är ju så vi är van att se dig, förvirra oss inte......

Carolina Gynning inte längre singel

Datum: 2009-04-04 Tid: 22:10:09


Carolina Gynning & Mattias Trotzig har nu tillbringat två veckor tillsammans i Thailand, på ön Kho Lanta.
Carolina bekräftar på sin blogg att hon inte längre är singel utan att hon skaffat sig en kille som är snygg, framgångsrik och bra på att kyssas =)
Mattias Trotzig 31 år, välkänd profil i Sthlm nöjesvärd, han är kanske mest känd som prinsessans Madeleins expojkvän.
Under deras Thailands vistelse så har carolina även skrivit klart sin andra bok vid namn " Ego Woman".
Carolina har ju också i tidigare inlägg i sin blogg påpeckat att hon gärna skulle vilja ha barn snart, och vem vet kanske är det Mattias med sina gener som kan befrukta carolinas ägg. Hon uttrycker sig också att hon skulle tycka att det vore skönt att bli lite tjock.....
Haha, inte ofta man hör någon säga så, men det ska vara hon då =) Crazy Gynning!

Skolbrand i Västertorp

Datum: 2009-04-04 Tid: 22:00:14
Branden i Västertorpskolan hade fått ett rejält grepp om byg

Ikväll när jag stog och lagade mat och tittade ut genom fönstret, så såg jag att hela den blå himlen började färga sig svart, det kom upp stora moln som puffades ut i luften. Nyfiken som jag är tog jag med mig soporna för att slänga dem samtidigt som jag kunde undersöka vad som hände. Då hörde jag både brandbilar och en hellikopter som cirkulerade ovanför. Det brinner tydligen här i Västertorp.....
Gick ut på aftonbladets hemsida för att se om det stog något, men det gjorde det inte, men ca 10 min senare så var det största rubriken "skola brinner i Sthlm".


Branden har startat i skolans gymnastiksal (den som jag paserar varje gång jag tar min morgonpromenad).
Polisen misstänker att branden är anlagd så området är avspärrat.
En teknisk undersökning kommer att göras på måndag när allt har svalnat, eftersläckningsarbetet beräknas att pågå lång in i natt.

Usch och fy vad hemskt och obehagligt tycker jag, tur att alla skolbarn inte var där och att de är på påsklov just nu. Annars hade det kunnat gått riktigt illa....


Heath Ledgers 30 års dag

Datum: 2009-04-04 Tid: 13:53:55


Idag skulle skådspelaren Heath Ledger fyllt 30 år....
Det är/var min vän Helenas favvo skådis.....
Undrar om hon sörjer lite extra idag genom att vara svartklädd?
Den här bilden är till dig vännen =)

Ben & Jerrys glasskiosk

Datum: 2009-04-04 Tid: 13:27:17
exterior-1

För alla er som älskar Ben & Jerrys glass, tänkte jag bara berätta att på Västerlånggatan 41 i gamla stan har de öppnat en glasskiosk. Förutom all glass så har de även amerikanska bakverk, milkshake, hotshake och våfflor.
Livsfarligt =)


USB halsband

Datum: 2009-04-01 Tid: 23:07:31
usb1

Swarovski USB-minne i form av ett halsband.
Detta kostar 1.450:- hos Swarovski.
Så snyggt och pimp till din dator......
Finns även en billigare variant, dock inte lika hot som den ovan, men denna kommer från Heartstore. Kostar 425:-.

usb3

Smart förvaring för underkläder

Datum: 2009-04-01 Tid: 23:04:32
Bra(g) Bra Bag Buxom, Pink Polka Dot

saknar du smart och snygg förvaring till dina bh´ar. Med dessa smarta bh väskor kan du hålla ordning i garberoben eller i byrån. Den är också smart att ha med sig när man är på resande fot, finns i massor av härliga färger och mönster. Rymmer ca 6 st bh´ar/väska.
Ca 399:-

  
I de här tros-väskorna finns två fack. Ett för rena trosor och ett för använda. Det kan ju vara bra på resan =)
Ca 260:-


Bra(g) Panty Pak, Classic Black 

Finns på eleven.

Laptopbricka

Datum: 2009-04-01 Tid: 22:43:55


Något för mig som tycker om att sitta med datorn lite över allt. Slippa bli varm om låren när man sitter i soffan eller sängen med sin laptop. Man kan ju även ha den som frukostbricka, om man får frukost på sängen någon gång ;) Magnus.....
Finns i olika färger och kostar 399:- hos Bluebox.

Onsdag 1:a april

Datum: 2009-04-01 Tid: 21:29:26
Började dagen med 1 timme spinning, och idag var det en grym manlig instruktör. Har nog aldrig svettas och varit så slut efter ett pass tidigare. Han körde musten ur mig,  det var mycket bra musik allt från E-type "Set the world on fire", Britney "Pieces of me" och Rammstein "Du hast". Han körde hela tiden att vi alla cyklade i grupp och tävlade mot andra grupper, och tävlingmänniska som man är så var det ju grymt, vilken energikick. Så detta pass kommer jag att gå på flera gånger.....ser redan fram emot nästa onsdag 11.45 =)



Mamma mötte upp mig utanför när jag var klar så tog vi en långpromenad till Medborgarplatsen i vårsolen. Och eftersom det är första april idag så var det ju premiär här i Sthlm för alla uteserveringar att öppna upp.
Så ett utav mina favorit ställen på Söder, "Snaps" hade öppnat, i love that place in summer.
Beställde kycklinggryta till lunch och placerade oss i solen, där vi satt och tittade på alla vår/sol-lyckliga människor som drack sin första öl/cider/vin utomhus för första gången i år.
Här kommer man att tillbringa många kvällar i sommar....myspys!



Gick sedan vidare till Ringens C i förhoppningar om att hitta skor till mamma, men det blev inga den här gången heller...Stackars lilla mamma, inte lätt att hitta skor när man har stl 35.

Tog ett bad när jag kom hem, läste några sidor i min nya bok, den verkar bra.
Sedan tittade vi på tv "Halv åtta hos mig" och på "Roomservice" där en polare till mig var med ikväll. Nämligen fotograf Jojje som jag har jobbat mycket tillsammans med. Som fick sitt hem stylat utav Roomservice grabbarna och Peter Siepen.


Tisdag

Datum: 2009-04-01 Tid: 00:18:16
Mamma väckte mig 08.30 då var det dags för lite frukost sedan en timmes powerwalk i strålande solsken, termometern visade 15 plus grader. Åh så skönt, äntligen kanske våren är här.....efter vägen så såg vi att det kommit upp lite blommor, bla krokus i gult och lila. Nu väntar jag efter nästa  riktiga vårtäcken, en tussilago, får se när de dyker upp.

Se hela bilden

Efter lite morgonträning väntade duschen och lite styling innan vi begav oss till Skärholmen C för att leta skor åt mamma, alltid lika svårt. Medans jag hittar 10 par skor som jag vill ha, så hittar hon inga. Stackarn, får gå i trasiga skor. Tur att hon har en dotter som älskar skor, att hon kanske kan låna ett par utav mig så länge.



Lunch blev det på ett café i Aspudden, Premiär idag på uteserveringen!!! Satt lutad mot en väg och solade i värmen medans vi mumsade i oss varsin tortilla med kyckling.
Äntligen kan man sitta ute och äta/fika och njuta av den sköna vårsolen. Hoppas att det håller i sig nu!

Hemma igen så satte vi igång med att städa min balkong, skönt att få hjälp med det. Det fanns ju en hel del skit där som egentligen inte hör hemma där. Bort med allt bara....och nu är det så rent och fint, vårfint på balkongen!
Skönt att sitta där ute och läsa en bok när man inte har någon gräsmatta eller terass att sita på här i betongdjungeln.

Dags för spinning idag igen då, klockan 17.00 inne på Ringen.
Tyvärr blev jag lite besviken idag, det var inget bra pass, men jag körde på ändå, gav järnet trots att instruktören och musiken var såååå boring!
Ibland undrar jag vart de hittar sina ledare, eller hur de gör när de väljer.
Blev i allafall svettig och kände att jag kört hårt som alltid, så jag får nöja mig med det, hoppas mer på morgondagens lunch spinningpass att det ska vara bättre.



När jag kom hem så var maten klar, hoppade in i duschen sen blev det middag med mamma. Åh så bra, så skönt att bli uppassad och lite bortskämd. Men imorgon vill hon att jag ska laga mat och pyssla om henne, bla göra slingor. Så vi får väl se vad jag ska hitta på.

Tittade som vanligt på "Halv åtta hos mig" som var sjukt dåligt idag, äcklig mat verkade det vara, flummig och konstig brud som de var hemma hos, hela sällskapet känns väldigt trista och gråa. Hon fick bara 14 poäng, så lite har nog aldrig någon fått förr...Undrar varför? NOT! hihihihi.....

Sen var det sista avsnittet av "Den rätte för Rosing" och hon valde ju den söta 19 åriga Hugo.
Pratade lite i telefonen med my honey innan han skulle sova, så jag nattade honom som alltid.....saknar honom så redan, känns inte som om det var i sön han åkte.

Sedan kunde jag inte låta bli att ringa min vän Helena och skvallra lite....hihi...och som alltid när det gäller oss så pratade vi väl i lite över en timme i telefonen. Mamma undrar alltid hur vi orkar =) Men det gör vi, det kan vara flera tim per dag flera gånger i veckan. Så är det när man är vänner och har mycket att prata om....även efter ca 20 år som "Best friends".

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen med en ny bok "Såld" heter den.

Såld - Efron, Vera - Böcker

Om Såld:

Såld är en skrämmande, gripande och sann berättelse om en ung rysk flicka som drömmer om ett bättre liv men istället faller offer för trafficking. Sjuttonåriga Natasja lockas av ett erbjudande som barnflicka i Sverige. Hennes biljett till frihet blir en värre mardröm än hon kunnatföreställa sig. Gång på gång säljs hon till olika män, men trots att hon sakta bryts ner vägrar Natasja in i det sista att ge upp. I all tysthet börjar hon planera sin flykt. I Såld berättar hon omhur hon mot alla odds lyckades bli fri.

Boken jag läste ut igår " Vänninorna och Kung carl".

Väninnorna och Kung Carl - Norman, Kicki - Böcker

Om Vänninorna och Kung carl:

Sara har ett glammigt jobb på tidskriften Gloria och är lyckligt kär i sin kille. Men tyvärr gör han slut- han har kommit på att hon förtjänar något bättre.
Men otur i kärlek ger tur på jobbet. För att glömma sliter Sara hårt på redaktionen och ligger bra till, i alla fall så länge hon gör som chefen säger och inte går upp i vikt. Men är det verkligen vad hon vill? Och hur kommer det sig att den dryge överklasskillen Nicklas dyker upp överallt? Och framför allt, varför dyker han upp när Sara är utklädd till smurf och exet dejtar sin nya flickvän bara en meter därifrån?
Lyckligtvis finns det alltid tid för det som gör att Sara trots allt överlever: terapisamtal och drinkar med väninnorna i baren på Kung Carl.

Så tyckte jag:

Jag älskar ju chicklit böcker, det är bla det bästa jag vet om jag inte läser deckare och det gör jag ju också.
En skön Sthlm tjej som är mitt uppe i karriären, bråk med vänninorna, kär/olyckligt kär, shopping, mm...allt som vardagen innehåller. Många gånger känner man igen sig i Sthlms miljön som hon beskriver så bra, bla "Grodan", "Teatergrillen", "Riche", "Stures" mm.
Kan verkligen rekommendera den här boken, mysig, charmig, underhållande och ibland fäller man en och en annan tår kanske inte bara då det är något dåligt......

++++

RSS 2.0