Bullbak

Datum: 2009-09-30 Tid: 22:34:58

Idag ställde vi ingen klocka, skönt att sova tills man vaknar själv för då anser jag att man är utvilad =) Sov till 09.00, längre än så blev det inte. Även om jag gärna ville ligga kvar och dra mig som alltid. Men Magnus gjorde ordning frulle så då var det bara upp och hoppa. Äta frukost och byta om till träningskläder och bege sig ner till gymmet vid 11-tiden. Trots lite träningsvärk i benen så gick träningen lika bra som alltid, körde lika tungt men fick tyvärr skippa insida lår.....där tog det emot =)



Åkte in till Söder på eftermiddagen, strosade runt lite i det sköna höstvädret. Stannade till på Muffins Fabriken och tog en fika. Det blev varm choklad till mig och en kaffe till Magnus och så delade vi på en choklad lyx muffin. De är ju så stora, skulle man äta en själv skulle man vara mätt resten av dagen. Det blev väldigt mäktigt så vi åt bara upp halva, men för alla som älskar choklad så kan jag varmt rekommendera den...mums!

Titta så många olika smaker det finns att välja på. Jag skulle vilja prova dem allihopa!

 

Våran lyxiga chokladmuffins



Min älskling och jag


 

När vi kom hem så gjorde vi lite nytta, bytte klädsel på soffan och fåtöljen. Så nu är det svart som gäller igen, när det är höst och vinter.
Sedan så bakade vi bullar (både kanel och vanilj) det är ju kanelbullens dag på söndag.
Provade också att laga en ny kyckling curry rätt med jasminris, helt ok blev det.
Tittade på Idol, och tycker att Erik var absolut den bästa ikväll och efter honom så hoppas jag på Rabih.

Degen är färdigjäst =) haha....



Bullarna är färdiga...stora och härliga!
Både vanilj och kanel....det är bara att välja.

 

Nu ska vi kolla vilka som går vidare i Idol och sen blir det bullar och ett stort glas mjölk framför ett avsnitt av Hells Kitchen.


Shopping på Ikea...

Datum: 2009-09-29 Tid: 21:28:00

Fick en trevlig nyhet via sms i morse, min kusin Jimmy har blivit pappa till en lite tös i natt. Han och Nina har en son som heter Tim sen tidigare, så nu blir lillkillen storebror. Grattis till dem!

Vaknade med träningsvärk i morse, men vad kan man förvänta sig efter att ha varit från träningen i 10 dagar pga sjukdom. Det är aldrig bra....även fast Magnus säger att det är bra med träningsvärk.

Åkte i väg till Skärholmen C en snabbis för att hitta en bra och smidig bokningskalender åt mig (som jag ska ha på salongen), men hittade ingen. Sedan blev det en snabbis till Ikea, hade hittat en enkel hurts där som jag kan ha på salongen och förvara alla mina prylar i. Och så blev det några förvaringsboxar också. Tycker att Ikea är så tråkigt, de får aldrig in något nytt och snyggt...känns väldigt enkelt och vardag (inga moderna/trendiga prylar som jag vill ha). Men ska man ha sånt så är det ju toppen.
Efter att ha sprungit runt där så passade vi på att ta en fikapause, fikade varsin äppelkaka med vaniljvisp.
Sprang på Anna Book där inne, shit vad smal hon har blivit. Hon ser väldigt pigg och snygg ut, hon verkar må bra nu.

 

När vi kom hem så åt vi lunch och sen som vanligt på eftermiddagen vid den tiden så blir jag så sjukt trött. Så när Magnus låg i sängen och spelade tv-spel, så la jag mig på hans bröst och somnade.
För att vakna till så tog vi en promenad för att få lite frisk luft, riktigt skönt. Men shit vad kallt det börjar att bli nu, usch och fy.

Kvällen tillbringade vi framför varsin tv, Magnus tittar på fotboll och jag på Idol.
Men nu ska jag krypa ner i sängen och göra honom sällskap.

Min pussgurka mumsar i sig av den goda äppelkakan.....


Måndag

Datum: 2009-09-28 Tid: 22:20:31

Magnus hade ställt klockan på 08.00 men jag var så trött så jag sov till 08.30 och då hade den bästa gjort frukost som alltid.
Gick i väg till gymmet vid 11-tiden och tränade i ca 1 tim, körde hela kroppen som alltid. Kändes skönt att träna igen efter att ha varit förkyld/influensa i ca 10 dagar...Äntligen frisk och pigg! I´m back!
Gick förbi salongen på vägen hem och pratade lite om lördagen, då är det nämligen Höstmarknad i Västertorp och salongen ska ha öppet. Passade även på att hämta ut mitt paket som kommit från Cdon, alltid lika roligt med paket. Härligt med lite nya filmer, även om jag sett dem allihopa ;) Men jag och Magnus har ju en filmsamlig att fylla på.

Till lunch lagade jag chili con carne med ris, min aptit är ju så där nu när jag knaprar tabletter, äter inte alls lika mycket som jag brukar. Och det är ju bra enligt läkaren, känner ingen aptit utan jag får påminna mig själv om att det är dags att äta, stoppa något i magen. Sötsuget har också försvunnit, känner inte alls samma sug efter socker och sött som jag brukar.

Medans jag torkade av möblerna på balkongen och bar in dem (de ska ner i förrådet under vintern) så satt Magnus och pluggade.
Har hunnit med en hel del viktiga saker idag också, gjort reklamlappar till salongen, skickat ut erbjudande till olika företag angående min tandblekning osv, så får jag hoppas att det sätter igång nu. Att alla vill komma och få vita och snygga tänder hos mig!

Tror att kroppen är på väg att vänja sig vid tabletterna, för just nu så tror jag att levaxinet gör mig väldigt trött. Sen jag började äta dem förra veckan, så har jag runt kl 15-17 blivit jätte trött och behövt lägga mig och vila en stund. Hoppas att det kommer att bli bättre, jag är ju ingen som brukar sova middag. Så det blev en tupplur på ca 1 tim idag medans Magnus satt vid datorn.
Vaknade och kände mig jätte frysen, så Magnus föreslog ett varmt bad tillsammans. Så himla skönt, gott att krypa ner i ett varmt skummbad med älsklingen.

Hjälptes sedan åt att laga middag, det blev kycklingfilé med klyftpotatis och tzatziki...mmm så gott!
Sedan bänkade vi oss framför tv´n, det var både Idol och Svenska Hollywoodfruar på tv´n ikväll.
Tyckte att Jon och Eddie var bäst ikväll, hoppas att det är de som går vidare. Om ca 20 min så vet vi svaret......


En blåsig söndag

Datum: 2009-09-27 Tid: 16:23:22

Idag ställde vi klockan på 09.00 eftersom vi nästan sov bort hela gårdagen. Solen skiner ute men det blåser nästan stormvindar....brrr vad kallt, hösten är här nu! Då vill man bara mysa inne, tända en massa ljus och ligga i sängen el på soffan under en filt och läsa en bra bok el kolla på film.



Magnus pappa ringde och frågade om vi kunde åka och köpa en badbrygga åt honom, till deras båt som han sett på Erlandssons brygga i Sickla. Så vi satte oss i bilen och åkte dit, in snabbt och köpte den och sedan åkte vi ner till Hammarby sjöstad. Parkerade bilen och gick runt och tittade där, det är ju så fint och mysigt där.
Satte oss på ett café, på deras uteservering och fikade varsin panini och drack något varmt medans vi tittade ut över vatten och på alla människor som gick förbi. Här skulle man ha en lya ;)





 


När vi kom hem igen så åkte Magnus nästan på en gång, han skulle möta upp sin vän "revisorna". De ska och titta på handboll, Hammarby - Skövde.
Och jag, jag sitter här och skriver om helgen och har nyss tittat på 2 avsnitt av idol som jag missade i både tor och fre.
Ska snart ställa mig och laga mat, göra lite söndagsmys tills älsklingen kommer hem.
Ikväll blir det en förrätt: avokadoröra och fullkorns vitlöksbröd, varmrätt: fläskfilé med ugnsgrönsaker!
Och antar det blir film senare till kvällen.
Söndagsmys!


Johan Falk filmmedley

Datum: 2009-09-27 Tid: 16:13:04

Hade ställt klockan på 08.00 i morse för kl 10.00 skulle jag befinna mig på salongen för att bleka tänderna på Noomis mor och far. Men några minuter innan 08.00 så fick jag ett mess av Noomi att de hade ändrat sig, att de gärna villa göra ett tandläkarebesök först, så de vet att deras tänder är friska och ok att bleka. Och det kan jag ju förstå, så det får bli en annan gång.

Så då ställde jag om klockan, sömn är ju inget jag har varit bortskämd med senaste veckan så då passade jag på nu. Nästa gång jag vaknade och tittade på klockan var den 10.15 =) åh så välbehövligt!
Klev upp och käkade frulle och gjorde oss i ordning för att åka på en liten tur.

Började på Jysk där vi sett en snygg skänk i ett reklamblad, (vit, högblank), men det kändes så där att köpa möbler som kommer ifrån Jysk, ingen kvalité och allt känns keff. Så det blev inget köp.....vidare till City Gross för att hitta en bokningskalender åt mig, att ha på salongen, men hittade ingen bra där heller .
Då åkte vi till Ica Kvantum och storhandlade inför helgen och hela veckan.

På vägen hem svängde vi förbi Heron City och köpte med oss thaikäk hem. Såg att det var en massa poliser och polisbilar där, tänkte inte så mycket mer på det. Men när vi kom hem och slog på datorn så stog det att det hade varit ett värderån igen, på Willys, i samma byggnad som vi köpte thaimat ca 30 min innan vi kom dit.
Nu börjar det gå lite för långt tycker jag, 3 värderån på 1 vecka, nu verkar alla passa på.

När vi kom hem så käkade vi den goda thaimaten och sedan kröp vi ner under en filt i sängen och tittade på "Johan Falk GSI".

Lagade tacos till middag, åt framför tv´n och sedan kröp vi ner i sängen igen och tittade på nästa "Johan Falk - Vapenbröder".
Tänk vad Sverige är på polis/kriminal-serier. Jag älskar dem alla...Johan Falk filmerna är så grymma, riktigt bra. Längtar redan efter nästa 2 filmer som kommer den 7 okt.



Om filmen:
Efter ett fem år långt förordnande som polis på Europol i Haag flyttar Johan Falk tillbaka till sin hemstad Göteborg. Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, GSI – Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten. Men hur kommer det sig att denna lilla specialstyrka uppnår sådana förvånansvärda resultat där andra enheter fullständigt misslyckas? Hur ser egentligen GSI:s relation till de kriminella ut? Och vad är det för hemliga kuvert som förvaras i kassaskåpet hos chefen för länskrim? Långsamt öppnas Johans ögon för en värld han inte trodde fanns.

Så tyckte jag:
Riktigt bra, spännande från början till slut. Jakob Eklund är så bra, även Joel Kinnaman är också en lysande skådis som vi kommer att få se mycket mera utav. I samma klass som Beck och Wallander, även om Jakob Eklund är väldigt lugn som person till skillnad mot för Persbrandt.

+++++



Om filmen:
Johan Falk är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infiltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater.

Så tyckte jag:
Inte lika bra som första filmen, men ändå väldigt spännande handling. En händelserik film, bra skådisar, men har dock lite svårt att ta Micke Tornving på allvar (som polis).
Nu vill jag se de resten av Johan Falk filmerna NU!

++++


Stekkväll på Jimmy´s

Datum: 2009-09-27 Tid: 15:46:54

Fredag...dags att jobba igen. Tv-inspelning står det på schemat, härligt att ha ett jobb att gå till som jag älskar. Tycker om alla teamet jättemycket, programledarna är helt underbara och mysiga. Det känns aldrig tungt att åka och jobba mån och fre när jag får jobba med detta, det bästa som finns.

Skönt att få känna sig utvilad idag, sov som en stock i natt när Magnus låg breved. Det bästa! Det är synd att inte alla nätter är så.

Var på plats kl 12.15 och började sminka, allt rullade på som vanligt. Kl 16.15 var vi klara och då kom världens bästa pojkvän och hämtade mig.
Åkte direkt till Skärholmens C för att hitta något trevligt att ha på sig till kvällen. Men kom hem lika tomhänt, usch vad tråkigt. Varför finns det inget snyggt som jag gillar? Får hädanefter beställa allt på nätet, slippa lägag tid och energi på att springa på stan när man ändå aldrig hittar något.
Det blev lite stressigt, men vi hann med en snabbfika och in i de flesta affärerna innan det var dags att åka hem, göra sig i ordning för att sedan befinna sig i slussen kl 19.30.

Mötte upp Niklas & Anna-Lena, Anna & Jörgen, Anna & Henke + ett par till kl 19.30 och kl 19.45 hade vi bokat bord på Jimmys Steakhosue på Söder.
Maten var som alltid i toppklass, jag åt grillad kycklingfilé med klyftpotatis och 2 olika såser, bla chilibea. Till efterrätt blev det chokladbrownie med vaniljglass....mmmm gott!
Vi hade en jätte trevlig kväll med mycket trevligt sällskap, god mat och dryck, kan det bli bättre?
Kom hem kl 23.00 och då var det nästan direkt i säng.

Så här glad blev en hungrig Magnus när maten kom in =)



Den goda maten

 

Farbror Niklas och gänget

 


Ser fram emot detta.....

Datum: 2009-09-26 Tid: 22:59:13



Läste nyss om en trevlig nyhet på aftonbladet hemsida. Att författarna bakom boksuccén "Hypnotisören - Kepler" har planerat att skiva ytterligare 7 st deckare om Kepler. Och ingen är gladare än jag, jag älskade verkligen boken "Hypnotisören". Och ser verkligen fram emot nästa....men det brukar ju ta ca 1 år normalt för en författare att skriva en bok, så det är bara att ha tålamod och snällt vänta.


Nytt från H&M

Datum: 2009-09-24 Tid: 13:53:33

Det här klickade jag hem ifrån H&M idag, klänningen 199:-, skärpet 99:-.




Filmer på väg hem till mig

Datum: 2009-09-24 Tid: 13:50:22

Klickade nyss hem en beställning på lite filmer från cdon´s hemsida.
Jag köpte bla filmerna: A walk to remember, Crank, Purpurfärgen, PS.I love you, Dirty dancing 20 year anniversery, Tre systrar och en mamma och stekta gröna tomater. Och handlade man för över 300:- så fick man köpa en pocket för 19:- så då fick det bli "Luftslott" av Sheila O`flanagan.

Skynda fynda! Nu har de mellan 5-50% rabatt på allt.


   
  
 


Tredje tandblekningen avklarad

Datum: 2009-09-24 Tid: 12:34:10

Vilken natt...jag har verkligen inte sovit en ända blund. Jag blir tokig, ville inte heller ta en sömntablett pga biverkningarna jag fick sist. Vad är det som är fel? Hoppas att min sömn blir bättre i natt när Magnus kommer hem och ligger breved. Hade ställt kl på 08.00, men kl 07.00 fick jag nog och klev upp och gjorde mig i ordning.
Gick ner till salongen kl 08.45 för att förbereda och fixa lite innan det var dags att bleka Noomi´s tänder.
Allt gick jättebra, Noomi hade redan fina och vita tänder, men det blev ännu vitare och snyggare. Tyvärr så tyckte hon att det ilade en hel del till skillnad mot för Magnus som inte kände något. Tänk att det kan vara så olika. Därför är det nog bra om jag rekommenderar alla kunder att ta en värktablett innan det är dags.

Nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska börja med, har en del att fixa innan Magnus kommer  hem ikväll.
Ska hämta honom på arlanda kl 20.30 ikväll.

Usch vilket tråkigt väder det är idag, regnet öser ner och höstkylan börjar komma. Vill helst av allt krypa ner i sängen med min bok och gotta mig.


Tandblekning Nu: 2.695:- (ord.pris 3.500:-)

Datum: 2009-09-23 Tid: 22:08:48



Då var det dags då...Imorgon torsdag 24/9 så sätter jag igång med tandblekning på Salong Noomi på Torget i Västertorp.
Så till alla er som läser min blogg kommer jag att ge ett specialerbjudande den första månaden på tandblekning.
Nu: 2.695:- (ord. pris: 3.500:-).


Ring och boka tid på tel: 08-6469044



Noomi på torget kan också erbjuda nagelvård, spa behandlingar, fotvård och massage.
Just nu får du som läser min blogg lite fler erbjudande.

Boka 2 behandlingar hos våran spa tjej så får du ena behandlingen för 1/2 priset.
Boka fotvård hos Marie så får du 20% rabatt
Boka nagelvård hos Annelie så får du en nagelolja på köpet
Boka massage hos Jessica så får du 20% rabatt


Paradise Hotel

Datum: 2009-09-23 Tid: 21:16:28

Här är deltagarna i årets "Paradise Hotel".






  • Catja Divjak, 21, Stockholm, barnskötare
  • Greta Dorthé, 19, Lund, student
  • Peter Fredén, 23, Gullspång, pokerspelare och massör
  • Jackie Ferm, 19, Kristianstad, student
  • Stefan Grantorp, 25, Stockholm, butiksbiträde
  • Karolin Khaksa, 28, Haninge, student
  • John Lannefors, 20, Täby, skötare på daghem för autistiska barn
  • Kristoffer Levik, 26, Göteborg, bartender
  • Cimon Lundberg, 19, Stockholm, fotograf
  • Andreas Plogell Wigren, 23, Göteborg, modell
  • Franscesca Villarino, 23, Åkersberga, bartender och barnskötare

    Jackie Ferm är Svartenbrandts dotter...(tjejen längst ner till höger)
    Stefan Grantorp känner man ju igen, jobbar på Gate One. Har jobbat tillsammans med honom några gånger under modelljobb, event mm, bla på en kryssning för några år sedan.

  • Ge mig nu!

    Datum: 2009-09-23 Tid: 21:12:04

    Dessa skor kommer att komma in på Scorett i nov, de kommer att kosta 1.099:-.
    De ska bli mina!


    Tröttast......

    Datum: 2009-09-23 Tid: 20:02:19

    Efter att ha städat hela lägenheten så gick jag ner till centrum, till apoteket och hämtade ut mina piller, bla Levaxin samt Reductil. Ska bli spännande och se om detta sätter igång min ämnesomsättning igen och att mina prover blir normala och jag blir bra igen.
    Tog en tablett och la mig på sängen och började läsa "Luftslotten som sprängdes" av Stieg Larsson, vill läsa den också innan den kommer bio.



    Måste ha varit väldigt trött för efter några sidor så slocknade jag och vaknade som tur var av att pappa ringde, annars hade jag kanske fortfarand legat och sovit....
    Mamma sa att man kan bli lite trött utav tabletterna Levaxin, hon har också ätit dem. Eller så berodde min trötthet på att jag städat hela dagen eller har sovit sååå dåligt i natt???

    Efter att ha ätit lite middag här framför datorn så är det nu dags för Idol på tv´n.
    Får se om mina favoriter håller sig kvar =)


    Ugg-kopior från Din Sko

    Datum: 2009-09-23 Tid: 19:43:44

    Hittade så gulliga Ugg-kopior idag på Din Sko, de finns i färgerna rosa och svart och kostar 299:-/st.
    Det är en barnsko, men vad spelar det för roll....hur söta och mysiga ser de inte ut att vara =)
    Tror att jag får ta och köpa dem båda....

    DS_249451_A.tif High boot



    Behov av en ny plåbok

    Datum: 2009-09-23 Tid: 19:14:20

    Nu när jag har börjat extrajobba som tandblekare så är jag i behov en ny, större plånbok att stoppa alla pengar i som jag kommer att tjäna.
    Vad sägs om den här från Friis & Company "stunning wallet", 399:- hos Chique.se.




    Städa hela dagen....roligt? Not!

    Datum: 2009-09-23 Tid: 12:56:52

    Usch vilken natt, har nästan inte sovit alls. Haft en tryckande smärta över bröstet, svårt att andas under natten. Vaknat till och från nästan varje timme. Först på morgonen mellan 08-10.30 så sov jag riktigt gott, men kl 10.30 ringde älsklingen och väckte mig och bra var väl det. Annars hade jag sovit bort hela dagen, och jag har ju en del att göra idag här hemma. Städa och fixa lite, ringa och boka någon som kommer hit och putsar alla fönster nästa vecka så man kan göra lite "höst" hemma.

    Har gjort ordning en playlist på Spotify med en massa härlig 90-tals musik, tex Ace of Base, E-type, Spice Girls, BackStreetBoys, Dj Bobo, No Doubt, Pandora och Roxette. Nostalgi...I like!
    Det blir lite roligare att städa när man lyssnar på bra musik.

    Då ska jag städa vidare, än så länge är det bara sovrummet som är klart.


    BabyBoom

    Datum: 2009-09-23 Tid: 11:34:05

    Carina Berg och Kristian Luuk har nu (förra veckan) blivit föräldrar till en liten pojke.
    Kristian Luuk har barnen Smilla och Sebastian från ett tidigare förhållande.

    höst är Kristian Luuk aktuell som programledare i SVT:s ”På Spåret”. Carina Berg, som i vår gjorde ”Berg flyttar in” i TV4 fick nyligen utmärkelsen ”Årets kvinnliga programledare.



    Sarah michelle Prinze och Freddie Prinze Jr har fått en flicka. Charlotte Grace Prinze föddes i lör den 19 sept.


    Inspelningen är i gång

    Datum: 2009-09-23 Tid: 11:20:10




    Tänk att här hade jag kanske varit just nu, legat och solat och softa hela dagarna för att lite då och då sminka programledaren Tilde Fröling. Men efter en hel del strul fram och tillbaka, samt att de hade för liten budget, och att de ville ha en sminkös som även kunde inredning. Så blev det inget Mexico,Costa Careyes för mig.

    Inspelningen började igår och redan så har folk kastat av sig kläderna där, 3 personer har strippat och 2 personer har haft sex. Och allt detta filmas, och kommer ev att visas på tv. Det finns verkligen folk för allt, de gör allt för att synas, få uppmärksamhet, få kändisskap osv.

    En utav deltagarna är Svartenbrandts dotter Jackie Ferm.

    Paradise hotel börjar sändas den 15 november i TV6.


    En regning tisdag

    Datum: 2009-09-22 Tid: 15:23:09

    Även idag sov jag till 09.00 efter att ha somnat runt kl 01.00 i natt. Upp och göra mig i ordning, käka lite frulle och kl 11.30 hade jag möte med Noomi på salongen.
    Vi pratade om framtiden, hur vi ska synas, hur ofta jag ska jobba osv....hoppas att det kommer att rulla in en massa kunder som vill ha vita tänder nu. Känns verkligen som ett toppengäng att jobba med, så det här kommer att bli hur bra som helst. Har min första kund på tor, då ska Noomi få vita tänder.

    Kl 13.00 så hade jag tvättstuga...det suger. Jag är fortfarande inte bra i min förkylning, känner mig trött och hängig. Så helst av allt vill jag krypa ner i sängen med en kopp varm choklad och titta på film eller läsa en bok. Får ta det efter tvättiden, den är snart slut ändå.



    Pratade i allfall med min läkare idag, och med tanke på det jag skrev i tidigare inlägg om att min kropp inte producerar tillräckligt med vissa hormoner, det gör att min ämnesomsättning och förbränning står på 0. Så nu ska jag börja med en 8 veckors behandling. Ska äta tabletterna Levaxin, 1ggr/dag under den tiden. Sen gör man ett nytt prov och ser vad som har hänt. Känns skönt att man kanske äntligen ska få ordning på detta och få hjälp att återgå till sin normala vikt och kropp...


    Viktproblem

    Datum: 2009-09-21 Tid: 23:29:27

    Då har provsvaren kommit från Sabbatsberg.....som tur var så hade jag ingen struma. Men där emot så var det andra saker som det var si så där med, men med några veckors behandling så ska det nog bli ordning på det med. Men det som är skönt är att jag äntligen har fått en förklaring till varför jag har gått upp i vikt och att jag inte lyckats gått ner i vikt trots mycket hård träning samt strikt kost.
    Min kropp har tydligen svårt att producera sköldkörtelhormoner, så med hjälp av tabletter så ska det ev hjälpa till att få ordning på detta, så att jag kan få ordning på mina värden och få ordning på min vikt och kropp så småningom.




    Lite rädd blir jag ju när inte allting står rätt till, samtidigt som jag kan känna mig lite lättad över att veta vad problemet är. Och jag kan då också förstå varför jag har varit så trött, stressad, känt oro, haft hjärtklappning, gått upp i vikt, inte kunnat gå ner i vikt, att jag ofta fryser och mina svullnader på ben osv.

    Ska prata med min läkare imorgon och se vad nästa steg är....


    Tv-jobb i Kaknästornet

    Datum: 2009-09-21 Tid: 22:12:49



    Idag har jag varit här och jobbat med tv-programet "Ett fall för Louise". Vilken utsikt! Det ligger ju så otroligt vackert. 155m upp i luften har jag stått och sminkat, underbart!
    Idag var det både Lousie och Linda som skulle sminkas. Jag var på plats kl 16.30 och kl 19.00 var vi klara för dagen. Tyvärr så missade jag sista bussen som gick 18.15, men gulliga Linda körde mig till Karlaplan så jag kunde ta mig hem.
    Någon dag måste jag ta med mig min älskling och äta middag i Kaknästornet, vad romantiskt och mysigt. de verkar ha gudomlig mat och bara utsikten är ju grym.

    När jag kom hem kröp jag ner i sängen och käkade middag =) hihi...gött! Samtidigt som jag tittade på både "Tinas Cookalong", hon gästades av Carolina Gynning, zappade till "Sveriges fulaste hem" lite då och då också.
    Fick ett samtal av min vän Jerrie senare under kvällen, det var inte igår. Får se om vi lyckas få en dag som passar oss båda snart så vi kan ses.


    En riktigt höstdag i Sthlm

    Datum: 2009-09-21 Tid: 10:17:19

    Kröp ner i sängen kl 00.00 för att sova, men som vandligt "första natten utan Magnus" så kunde jag inte somna direkt. Låg och vred och vände på mig, lyssnade efter ljud, tänkte och grubblade en massa. Men efter ca 1 tim så slocknade jag och sov riktigt skönt hela natten. Det gick över förväntan måste jag säga.

    Tog sovmorgon i morse, Magnus ringde och väckte mig 09.15. Inget toppenväder här i Sthlm idag, regnet öser ner, ca 12 grader. Nu är det höst!
    Då är det riktigt skönt att ligga kvar i sängen och mysa, sätta på tv´n och bara softa.

    Men det var lika bra att kliva upp, sätta sig vid datorn med tanke på att jag har en hel del att göra idag innan jag ska i väg att jobba. Har på tv´n i bakgrunden "Efter tio" med Malou von Sivers. Hon har Jenny Berggren från Ace Of Base där, hon släpper nämligen sin bok idag "Vinna hela världen".



    Om boken:
    Jenny Berggren ska just ta studenten när Ace of Base slår igenom. Snart flyger hon kors och tvärs över världen för att bli fotograferad, svara på journalisters frågor, sjunga, bli fotograferad igen ... I Vinna hela världen berättar hon för första gången själv om framgångens pris. Hennes självförtroende sviktar, hon kämpar för att få vara sig själv medan karusellen snurrar allt snabbare, och en natt bryter sig en tysk beundrarinna in i hennes sovrum och attackerar henne med kniv. Var det detta hon drömde om? Vinna hela världen är Jennys egen berättelse, en berättelse om tro, självbild, musik, relationer, integritet - och om att vara älskad precis som man är.


    Höstmys på Lasse i Parken

    Datum: 2009-09-20 Tid: 19:14:33

    Ville inte vakna i morse, ville inte kliva upp, ville inte att det skulle vara söndag. För idag åker Magnus upp till helvetet igen, upp till Luleå för att studera i några dagar. Tur att det blir en kort vända den här gången, 4 nätter själv sen är han hemma igen. Så det ska jag nog klara....har ju en del att stå i, i veckan.

    När vi hade gjort oss i ordning så åkte vi in till Söder och tog en fika på "Lasse i Parken" i det härliga höstvädret.

    Lasse i Parken

     



    Snyggingen min



    Höstfika, varm choklad och smörgås

     

    Mmmm så gott....



    När vi kom hem så lagade vi lite lunch, gjorde lite extra så Magnus fick med sig upp.
    Kröp ner i sängen och myste lite innan det var dags att sätta oss i bilen och åka mot arlanda.
    Att man aldrig lär sig...det är lika jobbigt varje gång Magnus ska åka, vare sig det handlar om bara några dagar el flera veckor....redan när jag lämnat av honom och se honom gå upp för trappan mot säkerhetskontrollen så saknar jag honom. Och tårarna är alltid lika svåra att hålla tillbaka....my baby!

    Nu sitter jag här hemma, ensam en söndag. Söndagar som är riktigta "parmys" dagar, till för långa promenader, god mat och en massa gott och mys framför tv´n.
    Får ta igen det nästa söndag.
    Nu ska jag krypa ner i sängen breved Snuttan och titta på tv hela kvällen, först "Ensam mamma söker" och sedan "Kommissarien och havet - i denna stilla natt".


    Alla vill väl vara smala

    Datum: 2009-09-19 Tid: 23:34:01



    Just nu så skrivs det en massa om Kim Kardashian, hon gör reklam för ett nytt bantningsmedel som kan ge svåra biverkningar.
    Förra veckan läste jag en artikel om Carolina Gynning, där hon beskriver att hon har svält sig själv och bantat med bantningstabletterna reductil. Som egentligen bara skrivs ut till folk med ett BMI över 30.
    Och nu gör Kim Kardashian samma sak, hon rekommenderar bantningsmedlet Quick Trim. De har hjälpt henne att förlora 7kg på 4 veckor.
    Tyvärr så kan dessa som de flesta andra tabletter och liknande ge biverkningar, som tex oregelbunden hjärtrytm, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter, förhöjd blodtryck mm.
    Men vad gör man inte för att bli smal eller hålla sig smal?

    Känner själv att jag skulle behöva något liknande just nu...får se vad jag ska hitta på.
    Fettsugning? Tabletter? Bantning? Träning och kost?
    Någon som vet vart man kan köpa quick trim?
    Ser man hur Kim ser ut så kan jag förstå att alla tjejer skulle vilja ha de där bantningmedlet. Verkligen en kropp att drömma om....





    Biokväll "Flickan som lekte med elden"

    Datum: 2009-09-19 Tid: 23:00:12

    Åkte till Heron City kl 17.00 och käkade thaimat innan vi skulle på bion "Flickan som lekte med elden" kl 18.00.
    Köpte med oss en stor popcorn och varsin stor dricka....riktigt biomys!



    Om filmen:
    Lisbeth Salander återkommer till Sverige efter en längre tids vistelse utomlands, där hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd. Salander bestämmer sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Hon ska straffa dem som förtjänar att straffas. Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Journalisten Dag Svensson och hans sambo Mia Bergman kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som utpekas i traffickinghärvan har högt uppsatta positioner i samhället.

    Så tyckte jag:
    Efter att ha läst böckerna av Stieg Larsson hade jag lite svårt att tro att Sverige skulle få ihop det till en lika bra film. Men det har det lyckats riktigt bra med, tyckte att "Män som hatar kvinnor" var grym, men den här var minst lika bra. Spännande från början till slut. Noomi rapace är verkligen klockren som Lisbeth Salander, hon är en mycket bra skådispelare i den här filmen. Även de andra skådsarna gör fantastiska insatser, tom Paolo Roberto som gör ett litet inhopp.
    Jag längtar redan efter tredje filmen "Luftslottet som sprängdes" som har biopremiär den 27 nov -09.

    +++++



    Tandblekning

    Datum: 2009-09-19 Tid: 15:24:01

    Sov till 09.00 i morse...upp och käka frukost och göra sig i ordning. För att sedan gå ner till Salongen "Noomi på torget" och öva lite på tandblekning. Söta och gulliga Annelie kom dit och öppnade till oss vid kl 11.00, sedan lämnade hon oss själva. Vi kopplade och fixade med alla maskinerna och sedan körde vi igång. Magnus fick vara modell igen...stackarn måste ju bli öm i käkarna, efter allt gapande =) Men snygga tänder får han...vitare och vitare blir de. =) Så snygg så......

     

    Det gick jättebra idag, kändes mycket bättre nu än i tor. Slippa ha någon som står och häger över axeln och kollar hur du gör hela tiden, bli lätt stressad och nervös utav det.
    Så nu väntar jag bara på att ha ett möte med chefen, ägaren Noomi, vi ska ha ett lite möte om allt osv. Sen är det bara att sätta igång för mig att jobba och bleka tänder. Längtar verkligen!

    Nu sitter vi bara hemma och softar, i väntan på att vi ska åka till Heron city och käka lite god thaimat och sedan köpa lite popcorn och gotta ner oss i en biostol och se filmen "Flickan som lekte med elden". Har verkligen längtat och sett fram emot den filmen...så jag håller tummarna att den är lika bra som "Män som hatar kvinnor".

     


    Jobba med tv-program igen

    Datum: 2009-09-19 Tid: 15:12:19

    Sovmorgon....skönt! Sov ända till 09.00, jag behövde inte vara på jobbet för än kl 12.45 idag. Åt frukost i lugn och ro, gjorde mig i ordning utan att stressa...så skönt.
    Kom till jobbet strax efter 12.30 och kl 13.00 satte jag igång att sminka 2 pers (föräldrarna i programet). Svt har nu valt ett namn, det kommer att heta "Ett fall för Louise" och kommer att börja sändas på 1.an i oktober. Ser verkligen fram emot det, hoppas att det blir en succé och att de väljer att göra en säsong till.
    Lousie var lika nöjd som vanligt, provade en ny färg på löpparna idag som var helt fantastiska till den petrolfärgade kavajen hon bar.
    Kl 16.15 var vi klara, då kom min älskling och hämtade mig. Han är den bästa! Skönt att slippa åka t-bana när man inte är frisk och kry.
    Åkte direkt till kvantum och handlade mat till kvällen. Till middag blev det fläskfilé, med chilibea och ugnsgrönsaker (morötter, klyftpotatis, bitar från majskolv, champinjoner) Mmmm så gott det blev!

    Tittade på Idol kl 20.00 och efter det kröp vi ner i sängen och tittade på filmen "Taken".



    Om filmen:
    En före detta säkerhetsagent blir tvungen att använda all sin yrkeskicklighet för att rädda sin kidnappade dotter.

    Så tyckte jag:
    Grymma Liam Neeson spelar mycket bra i denna mycket spännande och actionfyllda film. Fullt ös hela filmen igenom. Jag kan verkligen rekommendera den här, se den!

    ++++


    Utbildad tandblekare!!!

    Datum: 2009-09-19 Tid: 14:53:27

    Usch i morse var det segt att kliva upp....förkylningen har inte släppt än. Känner mig trött och tung i huvudet och halsen och hostar. Men det är bara att stoppa i sig en tablett så blir man pigg i några timmar och bita ihop.
    Magnus körde hela väge till Motala, det tog ca 2.5 tim.
    Mötte upp pappa där som kom direkt från Tyskland med en ny husbil som han hade köpt. Riktigt snygg....den vill jag att han ska behålla, men det är väl bara att glömma.
    Mötte upp Katrin som hon heter, hon som skulle utbilda mig till tandblekare plus att jag skulle köpa hennes maskin, samt tillbehör.
    Kursen tog ca 6 tim, vi gick igenom munnen, tändernas uppbyggnad, munsjukdomar, hygien, hur maskinen fundgerar, och sedan var det dags att prova.
    Hade med mig Magnus som provdocka =) han får stå ut med mycket min älskling! =)
    Allt gick jättebra, kände mig lite som en tandläkare med ett verktyg i varje hand. det blev lite rörigt och förvirrande ibland, men med lite övning så ska nog detta gå jätte bra i framtiden.

    Kom hem runt kl 20.00 och då var jag helt död, tittade lite på tv sen slocknade jag tidigt.
    En lång dag med mycket information att ta in osv.



    Jag kommer att jobba med utrustning och material från Brilliant smile.
    Några kända som använt sig av Brilliant smile´s tandblekning: Bingo Rimer, Sunblock gänget, Idol 2008, Top Model modellerna, Linda Rosing, Carolina Gynning, Tilde Fröling, Natacha Peyre, Blondinbella plus många många flera.
    Så vill du ha lika vita och fina tänder som dem, så kontakta mig!


    En flicka från Sydkorea

    Datum: 2009-09-18 Tid: 17:59:59



    Katherine Heiglsm och Josh Kelley har nu fått sin flicka. De har adopterat en dotter från Sydkorea.
    Naleigh uppges vara ett smeknamn för Nancy Leigh. Flickan är namngiven efter Heigls mamma Nancy och syster Margaret Leigh.


    MTV Video music awards 09

    Datum: 2009-09-16 Tid: 18:54:34



    Video of the year
    Beyoncé Knowles "Single Ladies (Put a Ring on It)"

    Best New artist

    Lady GaGa, "Poker Face"

    Best female video

    Taylor Swift "You Belong With Me"

    Best male video
    T.I. "Live Your Life" featuring Rihanna

    Best Rock video
    Green Day "21 Guns"

    Best pop video
    Britney Spears "Womanizer"

    Best hip hop video

    Eminem "We Made You"

    Breaktrough video

    Matt and Kim "Lessons Learned"

    Best cinematography
    Green Day "21 Guns"

    Best choreography

    Beyoncé Knowles "Single Ladies (Put a Ring on It)"

    Best art direction
    Lady GaGa "Paparazzi"

    Best special effects

    Lady GaGa "Paparazzi"

    Best direction
    Green Day "21 Guns"

    Best editing

    Beyoncé Knowles "Single Ladies (Put a Ring on It)"

    Best video
    Beastie Boys "Sabotage"


    This is it

    Datum: 2009-09-16 Tid: 18:33:49





    Den 28 oktober har Michael Jackson´s "This is it" världspremiär.
    Filmen kommer visa klipp du aldrig fått sett förr, bakom kuliserna, under repetionerna mm.
    Biljetterna kommer att släppas redan den 27 sept.
    Så alla som vill se MJ en sista gång...så har ni nu chansen!


    Patrick Swayze

    Datum: 2009-09-16 Tid: 11:24:40

    Patrick Swayze 1952-2009



    Patrik Swayze 80-tals ikonen blev bara 57 år gammal. I måndags så somnade stjärnan in i sitt hem efter att ha kämpat mot sin bukspottkörtelcancer länge.
    Han fick diagnosen i januari 2008 och trots den hemska prognoserna gav han inte upp. I stället fullföljde han sina planer på att spela in tv-serien The beast, där han gjorde en FBI-agent.

    1987 spelade han in filmen "Dirty dancing", han blev över en natt många flickors romantiska dröm. 3 år senare så var det dags för nästa succé, då spelade han in filmen "Ghost" med Demi Moore.
    Jag får rysningar när jag ser båda filmerna, de är några utav mina favoritfilmer. Jag har sett dem flera gånger och kommer nog att sem dem ett antal ggr till i framtiden.


     


    Vill inte vara sjuk

    Datum: 2009-09-16 Tid: 11:10:38



    Jaha då har man gått och blivit sjuk då....så typiskt, jag som har så mycket inplanerat både tor, fre och lör. Jag har inte tid med det här.
    Feber, halsont, ont i kroppen, snorig och trött.
    Magnus klev upp 08.00 i morse, men jag låg kvar i sängen och vaknade kl 09.30.
    Och nu sitter jag här framför datorn med ett stort glas färskpressad apelsinjuice och funderar på vad jag ska hitta på. Magnus är i Haninge och fixar specialsulor till hans fötter, det hade jag också tänkt göra. Men jag fick stanna hemma idag.....
    Tror att jag ska bädda ner mig och titta på första avsnittet för säsongen av Gossip Girl (säsong 3, avsnitt 1) släpptes i USA i förrgår.
    Försöka bli frisk och kry tills imorgon när jag ska på utbildning.....


    Börjar bli sjuk.....

    Datum: 2009-09-16 Tid: 11:04:38

    Vaknade kl 08.00 och kände mig fortfarande trött och seg efter 8 tim sömn. Helst av allt hade jag velat krypa ner i sängen igen. Huvudet värkte och halsen lika så.
    Åkte till Huddinge sjukhus vid 09.00, pappa hade tid där kl 09.30, och Magnus och jag satte oss på ett utav café coh tog en fika, och då blev jag värre och värre. Kände att febern började komma, det började rinna ur näsan osv. Det är något med sjukhus, jag hatar sjukhus, det förknippas bara med sjukdomar och tråkigheter. Ingen plats man vill vara på i onädan när man är frisk.

    Sen bar det i väg till nästa sjukhus, sabbatsbergs sjukhus där jag hade fått en remiss för att ta prover för min sköldkörtel. Lite nervös måste jag erkänna att jag var, jag har nämligen bara tagit ett blodprov tidigare i hela mitt liv. Som tur var så var det en trevlig och snäll tant, hon pratade med mig hela tiden och vips så var det klart. Vilken baggis och detta har jag gått och varit nervös över....=)

    Plockade upp Harald (mormors man) på centralen och sedan åkte vi till Nyköping/Skavsta flygplats för att lämna av pappa och Harald som skulle flyga till Tyskland för att shoppa husbilar.
    Magnus fick ta över ratten på vägen tillbaka, jag kände mig helt död, ville bara sova.
    Stannade till på McDonalds för att få något i magen, ingen utav oss hade så mycket energi efter en lång dag.

    När vi kom hem igen så åkte vi förbi "Budo & Fitness" och lämnade tillbaka ett par shorts som Magnus inte ville ha, och i stället blev det en långärmad träningströja samt ett tillgodokvitto. En sån sak tycker man att max ska ta ca 5 min, om ens det. Men personalen på Budo & Fitness är ju så tafatta och inkompitenta så det tog 20 min att få det ordnat. Vad anställer de för folk?

    När vi kom hem igen så kröp vi ner i sängen för att vila lite, sov i 2 tim. Gissa om det var skönt och välbehövligt?
    Till middag idag fick det bli mexicanasoppa med varma mackor. Gott när man är förkyld och inte aptiten är på topp.
    Sedan blev det Idol på tv´n, såg en snubbe från Bollnäs som jag kände igen, men tyvärr så gick det inte så bra för honom. Men tänk att det fanns så många stjärnskott i lilla Gävle, det trodde jag inte.
    Några favoriter från Gävle är bla Alexander, Johan Andersson, Clara Hagman och Nicolle Walles.


    Tv-kväll i höstmörkret

    Datum: 2009-09-15 Tid: 22:26:39

    Ställde klockan på 08.00 i morse...så det var bara att kliva upp. Käka frukost och klä på sig träningskläder och bege sig iväg till gymmet. Tidigt gympass idag...skönt att ha det gjort, har lite annat att göra på eftermiddagen. Magnus gick iväg och tränade lite senare och när han kom hem så hade jag lagat lunch åt oss, lax i ugn med ris och min specialsås. Pappa gjorde oss också sällskap.

    Klockan 15.00 så hade båda jag och pappa tid hos våran privatläkare Karin, men innan det så hann vi med ett bankbesök.
    Skönt att få komma till Karin igen, gå igenom vissa saker, få ordning på lite saker och så fick jag en remiss till Sabbatsbergs sjukhus för att göra ett sköldkörtelprov.

    Åkte sedan till Elgiganten och köpte en svart patron till min skrivare och då passade vi även på att handla på Kvantum till kvällen.
    Magnus och jag lagade tacos som vi bjöd pappa på.
    Kvällen tillbringade vi framför tv´n, vi tittade på bla "Sveriges fulaste hem", "Svenska hollywoodfruar" och "Extream male beauty".
    Och så han vi med ett avsnitt av Hells Kitchen innan det var dags att sova. En riktigt tv-kväll blev det ikväll. Alltid när hösten kommer så blir det en massa bra på tv´n....mysigt att krypa ner i sängen eller soffan och tända ljus och mysa framför tv´n.


    Bakis det var länge sen sist

    Datum: 2009-09-15 Tid: 22:13:32

    Trodde jag ja...att en tidig kväll med lite alkohol skulle låta mig slippa baksmälla. Men där hade jag fel.....
    Efter att ha ätit frukost, ducshat och gjort mig klar och Magnus och jag tog en tur till Dollar Store så slog det till huvudet. Fick en sprängande huvudvärk som kändes som en blandning av migrän och baksmälla. Så det var bara att åka hem, knapra en migräntablett och dricka vatten och krypa ner i soffan och sova en stund till.
    Efter ca 1.5 tim så var jag på topp igen....så mamma och pappa bjöd oss på mat på restaurang Roma innan det var dags att åka hem till Sthlm igen. Jag var så hungrig, bakishungrig så jag smällde i mig hela tallriken med nachos....Mums!
    Pappa åkte med mig och Magnus hem, han skulle till läkaren i Huddinge och på tisdag åker han ner till Tyskland. Mysigt att ha pappa hemma hos sig ibland.
    När vi kom hem så blev det sängen och tv´n, vi tittade på "Ensam mamma söker" och "Kommissarien och havet-den du inte ser".
    Hade väldigt höga förväntningar på serien "Kommisarien och havet" baserade på Marie Jungstedt. Har ju läst några utav hennes böcker, om morden på Gotland. Så jag ritade upp en bild och så blev det helt fel. Dåliga skådisar, allt var dåligt, ljudet hängde inte med läpparna osv. Hoppas mer på nästa sändags avsnitt, då många bra och kända skådisar ska medverka.


    Sporty Chic fest

    Datum: 2009-09-15 Tid: 21:57:35

    Lördag....då var det dags för mig att festa idag. Har ju nästan inte druckit alkohol på ca 1 år, någon cider el ett glas rosé till middagen. Men that`s it...så skönt! Hade en partykväll i somras när jag var på rockweekend i Kilafors, men då blev jag inte full. Skönt att slippa bli dålig dagen efter för den oturen har jag alltid även om jag dricker lite.
    Dagen börjda lite stressigt...hade nämligen planerat att ha håret vågigt med hjälp av min vågtång, men det tog alldeles för lång tid och kändes krångligt...så då var det bara att hoppa in i duschen igen och tvätta håret och börja om på nytt. Det blev rakt och plattat hår...fick till det rätt bra, synd att pissregnet dök upp senare under dagen och förstörde allt.

    Farbror Niklas kom och hämtade oss kl 14.00 och då gav han Magnus en 10cl minttu....det ska börjas i tid! =) Haha....När vi kom hem till dem så sminkade jag Anna-Lena, hon skulle vara cheerleader, så vi satte även upp hennes hår i söta små toffsar. Niklas skulle vara ballerina, så han lånade min svarta peruk, hade rosa tights och rosa tyllkjol och vitt linne...=) Jag dör hur han såg ut! Magnus hade jag fixat en blåklocka på, han blev så snygg som boxare. Såg riktigt farlig ut =) I like! Och själv så blev jag fotbollsdomare =) fast med klänning, fotbollsstrumpor och självklart en visselpipa.

    Åkte till Neta och Thomas vid 16-tiden och dit kom även Anders och Marie, Erik och Lotta och Berit. Sminkade några till och sedan var festen igång....förfestade lite hos dem innan vi begav oss till Dönjegården där festen var.

    Det började med en tipsrunda i regnet och vips så var mitt hår platt =( Sedan blev det lite mingel innan vi delades in i lag. (Jag & Magnus, Anna-Lena & Niklas, Lotta & Erik och Berit) hamnade i samma lag. De gav oss namnet Liverpool....och då satte tävlingen igång. Vi skulle gå på långa plankor, som skidor över en plan och vända...men vårat lag kom 1 m och sedan stog vi helt stilla, kom inte en cm ens....Pinsamt! Medans de andra lagen sprang om oss....skit också!

    Det var tänkt att det skulle vara flera tävlingar under kvällen, eftersom temat var sporty chic...men pga det dåliga vädret så fick de ställa i dem.
    Till middag så bjöds det på gulashsoppa med bröd och lite annat från det italienska köket....helt ok, lite lite mat för oss som var vrålhungriga och inte hade ätit något sen kl 14.00. Och så en massa alkohol på det...inte bra, både Magnus och jag fick uppblåsta magar och blev väldigt trötta och sega...och festen höll ju inget vidare tempo med tanke på musiken de spelade....

    Kl 22.00 så gick afterski bandet "Slim-fit" upp på scen och rockade loss.....förstår att de flesta som var där som var 30+ alskade bandet, medans jag och Magnus skakade på huvudet och undrade vart popmusiken var? Rhianna, Britney, Lady Gaga mm ville vi höra och inte "sweet home alabama" och Tomas Ledin. Men som sagt, det var ju 2 st som fyllde 35 år och och medelåldern där var nog 35+ så jag ska inte klaga.
    Det blev en tidig kväll för oss i allafall.....mamma & pappa kom och hämtade oss vid tolv och sen slocknade vi hemma i sängen...skönt att slippa bli bakis tänkte jag.

    Magnus "Rocky"
    Världens snyggaste boxare....




    Boxningsfight....Magnus lyckas få in en smäll på Thomas



    Vänner igen



    Boxaren med kvällens dommare, Moi!



    Magnus hittar en fjolla som kallar sig för "Alice" =) asg....hahaha



    Anders & Marie

    '

    Alice och Anna-Lena "cheerleader"



    Magnus & Jag



    "Grabbarna Grus", Magnus, Niklas (Alice) och Erik



    Gissa vem som vann fighten?



    Eriks hår växte under kvällen och till slut såg han ut så här =)

     

    Jag & my love



    Alice och Erik svänger sina lurviga =)

      

    Trötta och svettiga efter ett antal ronder ;)

     


    Bullbak

    Datum: 2009-09-15 Tid: 21:37:36

    Fredag....Vi gjorde inte så mycket under dagen, gick en snabbis ner till centrum och handlade lite alkohol på systemet och letade konstblod till lördagen. Men det hittade vi inget, dåligt utbud på sånt på leksaksaffärerna i Bollnäs tyvärr. Mamma slutade jobba kl 15.00 då åkte vi till Mobackens trädgårdscafé "Lilla K" och fikade. Jag åt en citronpaj med lemoncurd och marräng....mmm vad god men sååå söt.
    När vi kom hem så ställde sig Magnus och Pappa och bakade bullar, både kanel och vaniljbullar =) Mums! Vilken gottedag.....
    Senare under kvällen när vi satt i soffan och avnjöt de nygräddade bullarna och tittade på tv så fick vi besök av Stefan. Mamma och Pappas kompis från Sthlm som jobbar på restaurang Kvarnen på Söder. Om 3 veckor åker han ner till Spanien där han bor 6 månader varje år...soft liv. Hela vintern tillbringar han i ett land med värme och inte i kalla Sverige....Lite avis! YES!


    På väg upp till Norrland

    Datum: 2009-09-15 Tid: 21:26:11

    Torsdag...då var det dags att åka upp till Bollnäs igen då. Det är ju fest på lördag så då passar vi på att få några dagar extra. Åkte från Sthlm runt kl 14.00, plockade upp Leo på Söder som skulle åka med oss upp. Sedan väntade 3 tim i bil....När vi kom fram så bjöds vi på hemmalagad mat á la pappa, alltid lika gott!

    Senare på kvällen så kom Helena och Kris förbi och så åkte vi till Max för att ta en "fika", det blev glass och umgås och snacka lite skit. En sak som jag inte gillar med Bollnäs är att det inte finns några kvällsöppna caféer. Allt stänger kl 18.00...då dör hela Bollnäs. Tycker att det är på tiden att någon slår upp ett café med mycket
    hembakat, ett mysigt ställe och som har kvällsöppet.

    Sedan åkte vi tillbaka hem till mor och far och där blev vi sittande framför "Idol" och "Grannfejden". Vilka idioter det finns, skönt att man slipper sånna problem hemma.
    Det var trevligt att träffa både Kris och Helena, det händer ju tyvärr inte så ofta. Önskade att det var betydligt mycket oftare...
    När de åkte hem vid 23.00 så gick vi och la oss...Bollnäsluften gör att man blir så trött....


    Nybeställning av hårprodukter

    Datum: 2009-09-09 Tid: 20:31:54

    Då var det dags för att beställa lite nytt hos Lyko.se, jag behöver fylla på förrådet med "dust it" samt inpackning.



    Revlon Nutri Color Creame 1002 White Platinum 139:- (198:-)
    Inpackning med färgpigment som ger nytt
    liv i färgade hår. Ger ett glansigt och
    välmående resultat med intensiva färger.

    En grym produkt för alla med blont hår som vill slippa gula toner!



    2 st Osis Dust It, 189:- (338:-)
    Osis dust it, en grym volymprodukt som jag inte kan vara utan!


    Hemmafruar

    Datum: 2009-09-09 Tid: 20:12:27



    Den 6 oktober så är det dags för Desperate Housewives igång igen!
    I USA ligger de lite före, där börjar serien den 27 sept.


    Shopping till fest med tema "Sporty Chic"

    Datum: 2009-09-09 Tid: 20:01:24

    Hade en rätt jobbig kväll igår, mådde inte så bra. Tankarna snurrade och jag som är en riktigt grubblare låg och funderade och tänkte hela kvällen. Så det tog tid innan jag somnade, och så upp i tid idag för att träna. Men när jag satt och käkade frukost så kände jag mig inte alls på humör för det, kände mig låg, trött och seg.
    Så i stället så åkte vi in till stan, jag och Magnus. För att få mig på bättre humör, lite shopping kan ju få vem som helst på bra humör.

    Vi ska ju nämligen på fest på lördag, 2 tjejer som fyller 35 år och de ska ha tema på festen "Sporty Chic", så vi sprang runt på stan i flera timmar för att hitta något tills dess.
    Käkade lite lunch på stan, skönt att få vila fötterna lite efter allt spring.
    Hittade en hel del på bla American Apparel =)
    När vi kom hem så provade jag allt, men det kändes så där....inte helt klockrent som jag trodde.
    Och för att jag inte ska få panik på lördag och inte känna mig nöjd så åkte vi in till stan igen för att handla ett andra alternativ, i fall att =)
    Så nu har jag 3 alternativ...hoppas bara att något utav dem ska kännas bra på lördag!

    Alternativen är: 80-tal gympabrud, fotbollsdommare el formel1 brud.

    Magnus fick sin nya mp3 idag...gissa vem som blev sotis? Mmmm Jag! Jag vill också ha en sån, även fast jag redan har en I.pod 30GB (vit) samt en I.pod Nano 4GB (rosa)....men den här var ju så söt och så snygg och så liten. Och så var den i min favoritfärg...rosa!
    Får se om jag också skaffar mig en lika i framtiden =)



    Ikväll är det fotboll på tv´n Sverige- Malta, efter det så är det Idol kl 21.00.
    Antar att vi hinner med några avsnitt utav Hells Kitchen innan det är dags att sova.
    Imorgon bär det i väg upp till Bollnäs efter ett pass på gymmet och ett besök hos "Smink och perukmakarn" på söder.


    Tisdag

    Datum: 2009-09-09 Tid: 19:43:24

    Idag var det kondition som stog på schemat, så jag satte på mig löparskorna och gav mig ut i det sköna sensommarvädret, promenad/jogg i ca 1.5tim medans Magnus var på gymet.
    När vi kom hem så slängde jag i mig en proteinsmoothie gjord på kesella, proteinpulver, hallon, fun light, lättmjölk, vatten och lite honung....mmm det är det bästa.

    Fick besök utav kusin Krille, som kom och hälsade på. Han var nere i Sthlm och jobbade och behövde prata av sig lite tjejproblem med kussen sin =)
    Tänk vad jobbigt det kan vara när man är ung =) Hahaha....

    Klockan 20.00 så var det premiär för "Idol 2009".


    Tyckte att de hittade några bra bla Jon, Jenny och Durna....får se hur det kommer att gå för dem i framtiden.

    Sedan så hann vi även med 3 avsnitt utav "Hells Kitchen".....där händer det grejer =)


    En kväll i matlagningens tecken

    Datum: 2009-09-08 Tid: 16:04:23

    Måndag kväll: Till middag så lagade vi egna hamburgare med egen klyftpotatis....mmm så gott!
    Åt det framför tv´n, sedan tittade jag på en utav mina favvo tv-kockar Per Morberg "vad blir det för mat", som lagade en god skaldjursrisotto. Såg riktigt mumsig ut...den får jag ta och testa någon gång. Det är ju så bra att de lägger ut alla hans recept på recept.nu



    Sedan var det dags för ännu ett matlagningsprogram, ett nytt tv-program på tv4, "Tinas Cookalong" med Tina Nordström. Hon gästades utav Pia Johansson och en till utav mina favvokockar var också där, nämligen Gordon Ramsay...han e kung!
    Tyckte att det var lite stressigt och rörigt men jag gillar Tina, hon är så glad och check!



    När vi ändå hade börjat med matprogram så fortsatte vi med det resten av kvällen, vi tittade på nya säsongen av "Hells Kitchen " med Gordon Ramsay, säsong 6 som kommer på tv till Sverige idag, på tv3.
    Vi tittade på 3 avsnitt av den säsongen och ändå har vi inte hittat någon favorit varken jag el Magnus.
    Det är värre än vanligt, vilka sopor, de flesta är sååå dåliga.
    Kan skvallra lite, en gamal deltagare från förra säsongen kommer tillbaka....och är störr än vanligt, vem kan det vara?





    Måndag...första dagen på veckan

    Datum: 2009-09-07 Tid: 14:13:37

    Då var det måndag igen då och inget jobba för mig idag, inte på hela veckan tydligen. Utan tv-inspelningen tog en veckas pause och vi sätter igång igen på mån nästa vecka. Så det innebär att jag har semester i en vecka nu...yippiiii!!!!

    Började dagen med ett pass på gymet....skönt att träna på morgonen tycker jag, då har man det gjort och känner sig pigg och fresh hela dagen.

    Idag kom ett stort packet med olika kosttillskott hem till oss som jag & Magnus har beställt. Allt från proteinpulver till grönt te och en hel del annat smått och gott som ska vara bra när man tränar.
    Imorgon blir första testdagen =) spännande!


    En soft söndag

    Datum: 2009-09-06 Tid: 23:59:24

    Hade kunnat legat kvar i sängen hur länge som helst idag, kände mig så trött och seg. Men Magnus var hungrig och skulle kliva upp så då var det bara att stiga upp för mig med.
    Hade planer på att ta en långpromenad i det fina vädret men eftersom jag inte var i toppform så stannade vi hemma.

    Åkte in till Söder en sväng och drack en varm choklad på Café Baresso sen åkte vi hem och så var det bara att gå i väg till Västertorp skolan för infomöte.
    Mötet höll på i ca 2 tim....vi fick veta om det mesta när det gäller att omvandla en hyresrätt till bostadsrätt osv. Vi skulle bara tjäna på det, vi skulle få stambyte snabbare, billigare månadsavgift, få renovera och göra vad man vill osv. Jag hoppas verkligen att vi får köpa loss våran lägenhet, för då åker både kök och badrum ut och alla golv.
    Den 15 nov är dagen då beslutet ska tas och vi ska rösta i oktober....spännande!
    Så får vi se om vi renoverar och säljer el om vi renoverar och bor kvar ett tag till.....

    När vi kom hem hjälptes vi åt i köket och lagade middag. Sen tittade på "Ensam mamma söker" på 3.an. Älskar det programet, de har fått tag i härliga personer. Ska bli intressant att följa i höst, se vem som tar vem och hur de blir i framtiden osv.



    Sedan blev det söndagsfilm som vanligt, vi såg filmen " Linje 123 kapad" med John Travolta och Denzel Washington.



    Om filmen:
    Män med vapen kapar ett tunnelbanetåg i New York och håller alla passagerar som gisslan mot en lösensumma. En helt vanlig dag för jobbfördelaren Walter Garber vänds upp och ned och han ställs nu ansikte mot ansikte mot hjärnan bakom kapningen.

    Så tyckte jag:
    En spännande thriller som gärna fått varit lite längre. Det hade gärna fått hända lite mera och inte vara slut så fort. Bra skådisar, jag gillar både John Travolta som the bad guy och Denzel Washington. Hade nog velat se den på bio.

    +++

    Nu väntar sängen...för imorgon bitti är det gymet som gäller.


    Fotbollskväll

    Datum: 2009-09-06 Tid: 23:45:10

    Började dagen med ett gympass, Magnus följde också med och tränade, fast på gymet en trappa ner (där muskelbergen/byggarna) håller till ;) Vi tränade i ca 1 tim sen gick vi hem och lagade lite lunch.

    Efter det så blev jag så trött så trött, ville bara ligga i soffan och sega. Har inte känt mig 100% på ett tag nu, vet inte om det är flunsa el en förkylning på gång.

    Fick vara personling stylist åt min vän Helena över nätet. Hon skulle på 10 års jubelium igår, 10 år sedan hon gick ut 9.an. Så hon ville ha klädtips och smink/hår-tips! Så på med webbkamran så kör vi sa jag! Och snygg blev hon...bra att nätet finns när man bor 30 mil ifrån varandra. =)

    Åkte till Skärholmen fram och tillbaka för att köpa en mp3 till Magnus, men den var tyvärr slut.

    Sen när vi kom hem så kröp jag ner i soffan med en filt och tittade på tv, tittade på en serie som heter "I want to work for Diddy"....riktigt bra dokusåpa el vad man ska kalla det. En massa människor som gör allt för att bli P.Diddys nya assistent.



    Medans min underbara pojkvän stog i köket och lagade middag. Han är den bästa!
    Till middag blev det våran mumsiga bönsallad med bla bönmix, färsk persilja, vitlök, rödlök, fetaost mm....och till det serverade han kyckling och tzatziki. Åh så gott det var....mmm!

    Sedan bänkade vi oss i soffan med en skål med lördagsgodis och tittade på fotboll. Sverige-Ungern!
    Vilken match, vilka sista sekunder, Zlatan är ju helt otrolig, vilken kille....
    Skönt att veta att vi fortfarande är med i matchen =)
    Magnus och jag satt och skrek och tjoha oss igenom matchen och när Zlatan dunkade in 2-1 så kom tårarna.


    Sminkjobb och fredagsmys

    Datum: 2009-09-06 Tid: 23:30:18

    Började jobba kl 10.30, skönt med sovmorgon. Det var tv-produktion som stog på schemat idag igen. Sminkade Louise Hallin + st andra medverkare. Allt gick bra som vanligt.....under inspelning så satt jag med i studion, och idag var det ett rätt känsligt ämne (kan tyvärr inte berätta) så jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna, så jag satt där och snyftade. Det här kommer att bli ett bra tv-program i höst, som jag hoppas att ni alla ska se =)

    Klockan 14.00 var jag klar för dagen och då kom min älskade pojkvän och hämtade mig. Så åkte vi till Kvantum och handlade mat för helgen.

    När vi kom hem så gräddade vi lite våfflor som vi åt med jordgubbssylt och vaniljglass....mmm så barnsligt gott!

    Tog det rätt lugnt hela kvällen.....tittade på filmen "State Of Play" med Russell Crow och Ben Affleck.



    Om filmen:
    En grupp av undersökande reportrar jpbbar jämsides en polis för att försöka lösa mordet på en kongressmans älskarinna.

    Så tyckte jag:
    Tror aldrig att jag har sett Russell Crow i en dålig film, det mesta han gör är riktigt bra. Lika så i den här filmen. En mycket spännande film med bra handling, vill se fler liknande filmer. Jag kan verkligen rekommendera den här filmen.

    ++++ 


    Wentworth Miller i Law & Order

    Datum: 2009-09-05 Tid: 15:23:10



    Wentworth Miller såg längre fram emot slutet i serie Prison Break.
    Men nu är han tillbaka och hoppar in som polis i serien "Law & Order - special victims unit".


    Magnus är på väg hem nu.....

    Datum: 2009-09-03 Tid: 18:39:45

    Sitter nu här framför datorn och föröker fördiva tiden medans min tvätt i tvättstugan ska torka. När den är klar så ska jag åka och handla lite innan jag fortsätter min biltur till Arlanda och hämtar min älskling som landar kl 20.30.
    Vi har varit ifrån varandra i 4 dagar, känns som en evighet....en bra start på hans Luleåvistelse den här terminen. Det här är lagomt, max 1 vecka sen blir det riktigt jobbigt att vara ifrån varandra.

    Kommer nog inte hinna med så mycket ikväll, krypa ner i sängen och mysa ev titta på någon film. För på fredag ska jag upp tidigt och jobba med tv-produktionen igen.


    Hatar tandläkare

    Datum: 2009-09-03 Tid: 18:31:07

    J*vla tandläkare.....vem ska man lite på när de alla säger olika? Snacka om att de bara vill tjäna pengar, de lägger ner max 15 min och sen ska de ha 590:- för det. Och inte gjorde de som jag sa till dem heller, bad om puts och ta bort ev tandsten....men nej då, de skulle fotografera och sen så skulle de operar bort alla mina 4 små visdomständer, som knappt har kommit upp. De ska skicka mig vidare till någon j*vla käkspecialist som måste operar bort dem eftersom de hade kommit upp så lite så tandläkaren själv kunde inte rycka dem. Jag frågade vad det var för fel på dem, de växte lite konstigt plus att det var början till karies och att visdomständer bara är till problem, de gör ändå ingen nytta sa han. Men då tycker jag personligen att om inte jag har några problem med dem så varför ta bort dem. Allt för att tjäna pengar, ett sånt ingrepp skulle kosta mellan 9-12.000:-, är det ett skämt eller?

    Så nu ska jag byta tandläkare, gå till samma som jag alltid har gjort, för när jag avr där sist för 2 år sedan då såg allt så bra ut, osv....och nu såg allt skit ut typ. vaddå chockad! Kommer aldrig mer att sätta min fot på folktandvården i Västertorp igen.
    Inte kopnstigt att folk gruvar sig att gå till tandläkaren....


    Gymmat och nu väntar ett besök hos tandis.....

    Datum: 2009-09-03 Tid: 12:03:44

    Varför ska det var så svårt att somna och ha en skön nattsömn? Kröp ner i sängen redan vid 23.00 igår för att jag kände mig trött. Låg och vred, vände på mig, tittade på klockan minst en gång i timmen, sist jag kommer ihåg var kl 02.30 =( sen var jag upp några gånger under natten och då tog det tid att somna om. Vad är mitt problem? Är det att jag har för mycket att tänka på, grubbla över osv. Tänk om allting bara kunde lösa sig nu, så jag kan slappna av, sluta fundera och tänka och bara köra. Då skulle säkert mitt nattsömn bli så mycket bättre.

    Klockan 10.15 infann jag mig på gymmet för att köra ett styrkepass....gick bra som vanligt även om jag kände mig väldigt trött i huvudet. Tur att det finns grönt te tabletter då som sätter fart på motivationen mm. =)
    Hade laddat i-poden med en massa härlig techno/trance musik och så var det invigning av mitt nya i.pod armband. =) Superbra grej, tack igen baby!




    Sitter nu framför datorn med en smaskig proteinsmoothie och ska snart hoppa in i duschen, käka lite lunch och göra mig i ordning. Jag ska nämligen till tandis idag, första gången på 2 år....lite nervös måste jag erkänna att jag är. Hoppas jag inte har några hål....men det ska bli skönt att få de rena och snygga inför min kommande tandblekning. =)

    Wish me luck!


    Cheerleading film.....

    Datum: 2009-09-02 Tid: 18:58:34

    Tittade nyss på filmen "Bring it on Fight to the finish" med sångerskan Christina Milian.



    Om filmen:
    Lina Cruz måste flytta till en mer snobbig del av stan då hennes mor har gift om sig. Hon måste nu anpassa sig till sin nya omgivning som består av en halvsyster som inte är ett dugg lik henne själv och jobbiga nya klasskamrater. Dessutom vill hon likt tidigare bli skolans bästa cheerleader.

    Så tyckte jag:
    Det här är jud en femte filmen i serien "Bring it on", tyckte att den första med skådisen Kirstin Dunst var den bästa.

       

    Visst är det bra musik, duktiga dansare/cheerleader. Men alltid samma story som är väldigt förutsägbar.

    ++

    Det är häftigt att se, tänk hur stort cheerleading är i USA. När jag var liten så drömde jag om att ha pompom i händerna och studsa omkring men de drömmarna gick i krash när jag flyttade upp till norrland.
    Även fast jag är 26 år gamal nu så tycker jag att det är roligt att titta på de här tonårs filmerna och drömma mig bort en stund.



    Christina Milian är i allafall riktigt snygg i filmen.

      


    Onsdag

    Datum: 2009-09-02 Tid: 15:02:34



    Började dagen med 1 tim powerwalk i regnet, rätt skönt att gå när det regnar, så länge det inte öser ner.
    När jag kom hem så satte jag igång med alla hemmasysslor, har städat hela dagen....så skönt för nu är jag äntligen klar.
    Så resten av dagen ska jag bara softa, ladda in lite ny musik på i.poden till morgondagens gympass.
    Har också några nya filmer hemma som jag kanske tittar på det är ju perfekt filmväder ute idag. Synd att min älskling inte är hemma och kan hålla mig sällskap.

    Fick en liten present på posten utav min älskling idag, han hade beställt ett i.pod fodral (svart) som jag kan ha på armen när jag tränar el är ute och motionerar, och även ett i.pod fodral (vit plast) med clips (som du kan fästa i byxorna) och snöre (att hänga runt halsen). Superbra!

    Tack Baby!


     


    Ugg i höst/vinter

    Datum: 2009-09-02 Tid: 14:49:32



    Ska man sats på ett par äkta "Ugg" i år kanske?

    Fastnade även för dessa söta.....



    Beslutångest....jag? Not! =)


    Ugg-kopior hos Ellos

    Datum: 2009-09-02 Tid: 14:41:29

     

    De här söta Ugg-kopiorna finns att beställa på Ellos hemsida, 199:-.
    Perfekt för oss med lite mindre fötter, de finns endast upp till stl 36.
    De finns i svart och vitt.

    Funderar på om jag ska beställa hem ett par till hösten/vintern...de ser ju rätt mysiga ut!

    Vad tycker ni, ska jag slå till?


    Tävlingstips

    Datum: 2009-09-02 Tid: 09:29:37

    Jag är med i tävling om att vinna mineralsmink från "Mine". Delta du med, gå in på bloggen Shopping and fashion och skriv en kommentar om vilken produkt i din sminväska som du inte kan vara utan. Så kanske det är du som vinner smink från Mine.

    Jag som frilansar som sminkös är alltid sugen att prova nya produkter, så detta vore ju ett perfekt tillfälle att få prova på produkterna från Mine.


    Filmtips

    Datum: 2009-09-01 Tid: 21:24:53

    Efter att ha läst ut min bok så hann jag med att se en film också, tittade på "Sunshine Cleaning".



    Om filmen:
    För att få ihop tillräckligt med pengar för att kunna skicka sin yngsta son till privatskola, börjar en mamma och hennes syster med ovanliga affärer, nämligen en städfirma som städar brottsplatser och farligt avfall.

    Så tyckte jag:
    En helt ok drama, tycker att Amy Adams spelar riktigt bra. Mysig film.

    +++

    Klockan är bara 21.30...vad ska jag hitta på nu då?
    Funderar på om jag ska börja läsa " Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson.


    Jag är så glad.....

    Datum: 2009-09-01 Tid: 19:21:46

    Goda nyheter....min älskling ringde för en stund sedan och berätta att han kommer hem igen på torsdag. Yipiiii!!! Jag som längtar så mycket efter honom redan, det gjorde jag i samma stund som han gick upp för trappan på arlanda för att flyga i väg upp till helvetet norrland igen.
     2 nätter själv, sen så ska jag få sova gott igen, ligga tätt intill min baby....ha någon att kramas och mysa med på kvällarna.



    Puss på dig baby.....


    Hypnotisören

    Datum: 2009-09-01 Tid: 19:15:25



    Har nu sträckläst den här boken "Hypnotisören" av Lars Kepler.

    Om boken:
    I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
    Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
    Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
    Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

    Så tyckte jag:
    Det var länge sedan jag läste en så här spännande bok, redan från första sidan så var jag fast. En riktigt nagelbitare, många gånger i boken så slår mitt hjärta dubbelslag för att den är så spännande. Jag hade väldigt svårt att lägga ifrån mig den, jag ville bara vända blad och läsa vidare om vad som skulle hända.
    En välskriven bok som är mycket bra från början till slut. Rekommenderar verkligen den här boken.

    +++++


    Go Girl

    Datum: 2009-09-01 Tid: 16:01:21



    Är det någon som har luktat eller provat Carolina Gynnings parfym "Go girl"?


    Bebislycka

    Datum: 2009-09-01 Tid: 15:48:08



    Det blev en flicka för fotbollsmålvakten Andreas Isaksson också.


    Fick en flicka

    Datum: 2009-09-01 Tid: 15:37:33



    Annika Sörenstam och Mike McGee har blivit föräldrar till en liten dotter. Hon ska heta Ava madelyn McGee, hon är 48 cm och vägde ca 3 kg.


    Rosa Bandet 2009

    Datum: 2009-09-01 Tid: 15:08:22

    Så här ser årets rosa bandet ut, det är arkitekten och formgivaren Gert Wingårdh som har designat Rosa Bandet 2009. Det är punktskrift med orden "ska bara" tryckt på bandet.

     "Orden uttrycker det obehag många kvinnor kan känna inför bröstcancerfrågan och de ursäkter man kan hitta på för att slippa undersöka sina bröst.
    – Att undersöka brösten är som att läsa med fingrarna, därav punktskriften. Jag hoppas att bandet kan fungera som en påminnelse om att undersöka sina bröst och gå på mammografi när man blir kallad. På så sätt kan ännu fler upptäcka och överleva bröstcancer, säger Gert Wingårdh."

     Rosa Bandet börjar sälja i butik (apoteket, Lindex, Ica, Pressbyrån) den 1 okt och en månad framåt. 


    Gym & affärsideér

    Datum: 2009-09-01 Tid: 12:49:10

    Började dagen med ett hårt pass på gymmet och avslutade med 20 min på löpbandet, skönt. Nu är jag hemma för att slänga i mig i lite lunch och ta en dusch för att sedan gå ner till Noomi på torget och få en nagel fixad och prata lite affärsidér med dem inför hösten. Tror att det kommer att bli succé och att det kommer att gå jättebra. De är ju ett så underbart och härligt gäng som jobbar där, så vi kommer nog att trivas bra tillsammans.

    Gissa vad som låg på mitt hallgolv och väntade när jag kom hem? Hahaha....en utav perukerna som jag köpte/beställde här om dagen. Får prova den vid något tillfälle och knäppa en bild så ni får se =)
    Den är svart med lugg och lockar....det ni, spännande att se mig i något annat än ultrablond.
    Det tycker jag i allafall....jag skulle aldrig våga färga mitt hår utan att ha testat med en peruk. Det är ju som sagt väldigt svårt och kan ta tid att gå tillbaka att bli så blond som jag är nu om jag skulle bli tex mörkhårig. Men det lär ju aldrig hända...Blonds have moore fun!


    RSS 2.0