Tv-möbel hittad

Datum: 2011-09-20 Tid: 14:10:29
Efter att fått några extra minuter/timmars sömn så var jag fit for fight igen. Upp och käka lite frukost innan jag gjorde mig i ordning för att sedan uträtta några ärenden som var på min "to do lista". Bla skulle jag hämta mitt nya körkort som har kommit. Men har man oflyt eller inte, kommer till företagsposten kl 13.00 och så har de stängt. Hur kan man ha öppet mellan 08-10 och stängt mellan 10-14 och öppet igen 14-18...det är väl bara i småstäder det funkar så här. Får ta det imorgon då, orkar inte vänta på att de ska öppna, har väl bättre saker för mig.

Satte mig sedan och ringde runt till alla Em-butiker i närheten av oss. Vi har sett en tv-möbel som vi så gärna vill ha, den är högblankvit och måttet är perfekt ner till vårt andra vardagsrum. Våra vänner Thomas & Elina har en sån och vi tycker att den är såå snygg. Men vi har oturen att denna tv-möbel har utgått och finns inte att få tag i, inte ens på huvudlagret. Men jag ger inte upp.....Jag ska ha den! Och envis som jag är så lyckades jag med det, hittade nämligen en på EM i Mora och den bokade jag =) Åh vad lycklig och glad jag blev. Ringde till Magnus direkt och berättade om den bra nyheten. Så på fredag så åker jag och älsklingen till Mora och köper vår efterlängtade tv-bänk =)


Snart är den vår!!!

Har nu fått lite lunch i magen, rester sen gårdagens underbara middag hemma hos mor och far. Fläskfilé med hasselbackspotatis och världens godaste kantarellsås...Mums!
Sitter nu och väntar på att älsklingen ska komma hem, han slutar kl 14.00 och då ska vi ut på tur. Vi tänkte åka till Ljusdal och kolla i lite butiker, vi har blivit tipsad om att det ska finnas lite smått och gott där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback