Söndagsmiddag hos mor och far

Datum: 2011-09-12 Tid: 21:01:41
Mår inte så bra idag heller.....efter att ha fått lite frulle i magen så kröp jag ner i soffan. Och där satt/låg jag resten av dagen tills det var dags att åka ner till mor och far på middag. Pappa hade lagat en skaldjursgryta med lax, räkor och musslor och till efterrätt fick vi kokosgratinerad banan med sirap och vaniljglass, mums!
När vi kom hem så var Magnus tvungen att måla taket i badrummet innan farbror Niklas ska lägga in golvvärme och pappa ska flyta golvet på måndag. Ett steg närmare ett klart badrum =)

Kvällen tillbringade vi i soffan, tittade på både Idol och True Talent. Min vän Stig var med och tävlade i True Talent. Tyvärr så åkte han ut, redan efter första veckofinalen. Sen var det dags för fotboll och då lyckades jag tjata till mig en massage och lite fotmassage.
Sedan blev det lite te och lite prat och diskussion om vilken soffa och åt vilket håll cozyhörnan ska vara osv. Måste beställa vår soffa imorgon.

Hur ska jag klara av att jobba imorgon? Jag är såååå dålig, mår inte alls bra. Tur att jag bara jobbar mellan 12.30-17.00 imorgon, en ipren och några halstabletter så ska nog detta gå bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback