Afterwork med kollegorna

Datum: 2011-09-26 Tid: 20:31:57
På fredag var jag ledig och då följde min snälla pappa med mig till Mora. Jag hade bokat en tv-möbel/bänk på EM, som vi skulle hämta. Pappa mådde tyvärr inte så bra (sjuk/förkyld) så det blev bara fram och tillbaka till EM och sen hem igen. Men då det bara tog 1.5 tim till Mora så får jag nog åka dit fler gånger och se vad Mora erbjuder när det gäller shopping.

När vi kom hem så åkte jag hem till mig och vilade en timme innan det var dags att göra sig i ordning. Jag ska ju på after work med jobbet ikväll. Vi ska gå på Palladium och käka för att sedan shoppa loss på Åhléns i lugn och ro.
Så ikväll åkte "Bondelid" tunikan på och ännu mera löshår (massor av volym) och en sotad lila make up på och jag var redo för after work med brudarna.

Tyvärr så var inte maten så bra, det var snitzel med strips och bea....ingen sallad, upplägget såg ganska tråkigt ut och smakade tyvärr inte så mycket heller. Men det var riktigt trevligt att sitta ner utanför arbetsplatsen och bara umgås, snacka en massa skit. Hoppas att vi kommer att göra om detta snart igen =) Tyckte tyvärr att vi gick lite för tidigt från restaurangen, när vi började få det som trevligast så var det dags att gå tillbaka till jobbet och alla som ville fick shoppa loss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback