Prover från Max Factor

Datum: 2011-10-25 Tid: 21:32:07
Då var det tisdag och jag började klockan 08.00 i morse. Vilket inte är särskillt poppis när det gäller mig. Jag som är så morgontrött av mig. Kändes tungt att kliva upp kl 06.15 när klockan ringde och ute var det kolsvart.

Idag var vi många som började kl 08.00 och det berodde på att vi på skönhet hade bordsbyte. Vi förbereder och fixar inför morgondagens och de kommande tre veckornas kampanjer och erbjudanden. Bla 20% på alla "Clean-dofter", gåva vid köp av 2 produkter från Clinique och Elizabeth Arden. Det rullade på riktigt bra och vi var nästan helt klara med detta vid 10.00 då vi öppnade.

Fick besök av säljaren från Max Factor idag och han hade med sig lite smått och gott till oss som vi ska få prova. Bla en ny foundation, ett nytt läppstift och en kräm från Ola´y (kräm och serum i ett med lifting-effekt). Alltid lika trevligt när de tittar förbi och uppdaterar oss med lite nyheter osv.

Idag är det den 25 oktober och folk borde ha fått lön....men vart är alla?! Det är helt dött på stan. Har folk helt tappat suget att shoppa, om det nu skulle kunna gå?! Eller är det så att de flesta jobbar för kommun och inte får sina pengar för ön den 27 okt?????? Jag vill sälja, jag vill ha en massa glada, shoppingsugna kunder =)

Magnus har bytt däck på våran bmw idag, så nu känns den vintersäker så nu är det bara för snön att komma. Och när han var klar så möttes vi upp hemma hos mor och far som bjöd på mat. Det blev två olika kycklingrytor, en med banan och curry och en med ananas och vitlök....Mums vad gott, detta är några av mina favorit maträtter som mor och far lagar.

När vi kom hem så blev det soffan och lite massage för min del ;) Och nu sitter jag här och gäspar, tror att jag ska gå och lägga mig. Även om jag har sovmorgon imorgon, men, men......
Godnatt på er.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback