Hem till älsklingen

Datum: 2011-10-17 Tid: 21:05:59
Då var det dags att lämna lägenheten i Sthlm för att åka hem till mitt hus i Hälsingland. Efter att ha städat och gjort mig i ordning så åkte jag till Kungens Kurva. Tänkte ge Ikea en chans, se om de har fått in något som kan få mig på fall ;) Men som vanligt så blir jag sjukt uttråkad av Ikea, fattar inte alla som "bara älskar" att shoppa där. Jag gjorde hela Ikea på ca 20 min och vad köpte jag då? Det blev självklart värmeljus, några lakan, kuddöverdrag och förvaring för sommar/vinter-kläder).

Sen började min 2.5 timme långa bilresa norröver, men Sthlm vi ses snart igen. Om ca 2 veckor bär det av ner igen men då står det inte jobb på schemat. Utan då ska jag och min kära mamma ha lite "Mor & Dotter" tid, vi ska shoppa, ut och äta och gå på "Cirkus" för att se Lena Ph´s 25 års show....Jag längtar verkligen supermycket, det ska bli jättetrevligt.

När jag kom hem så hade min älskling lagat middag så det var bara att sätta sig ner vid bordet och njuta av en härlig måltid. Sedan fortsatte kvällen med en massa mys i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback