Supersnygga naglar igen

Datum: 2011-11-15 Tid: 20:11:48
Söndag 6 november

Idag söndag har jag varit hos Jennie som alltid fixar mina naglar. Fick komma hem till henne idag då vi hade det lite svårt att få till en tid som passade oss båda. Jag var lite trött på min "franska manikyr" och ville ha något nytt den här gången. Har haft glitter den senaste tiden och trivs nog bäst med det, så den här gången blev det svart/silver glitter. Riktiogt snyggt, är så nöjd, känns som om de passar riktigt bra till både Halloween/nyår mm.



När jag var klar så mötte Helena upp mig vid Café Lilla K där vi käkade lunch och tog en fika. Det var ett tag sen vi sågs så vi hade en hel del att prata om. Vi satt där bra länge och gottade oss och pratade en massa skit tills det var dags att åka hem.

När jag kom hem så hjälptes jag och Magnus åt att laga en massa mat så att vi har till hela veckan, som både lunch och middag. Provade att laga tre stycken nya rätter, bla pesto/feta-ost gratinerad lax, basilika/parma/parmesan-ost fylld kyckling med ugnsgratinerade klyftpotatis o rödbetor och den sista rätten blev en succé kycklinggryta med saffran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback